Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Μαλιστα εκεί πονουσα κι εγώ και στην ωορηξια και στην εμφυτευση και συγκεκριμένα απο αριστερα και τελικα το νινι αριστερά ειναι. Καί Τωρα απο κει ποναω καμία φορα. 

Τωρα οτι κ να σας λεω δεν ξςρω τι σημαινει...μονο η χοριακη θα δειξει το αληθινο αποτελεσμα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Τωρα οτι κ να σας λεω δεν ξςρω τι σημαινει...μονο η χοριακη θα δειξει το αληθινο αποτελεσμα...

Πάντως τώρα που το λέτε με την @Smile89 κι εγώ το είχα νιωσει αυτό. .κι εγώ αριστερά βέβαια. .

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εννοείται.... 

πρίν από 2 λεπτά , Τονι@ είπε:

Πάντως τώρα που το λέτε με την @Smile89 κι εγώ το είχα νιωσει αυτό. .κι εγώ αριστερά βέβαια. .

Κι εσένα ο σπόρος αριστερά μπηκε? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Efouko είπε:

Κατουρας σου λέει σ έναν ουροσυλλεκτη και άμα τα ούρα σου γίνουν καφέ είσαι έγκυος. Χαχαχαχαχααχ. Δε το κοροϊδεύω κορίτσια θα το δοκιμάσω και θα σας πω και γω.

Ρίχνω χλωρίνη δηλαδή και αν γίνει καφέ λένε οτι είσαι έγκυος;;;

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Κοριτσια εχω αερια..πφφφ..πολλα

Εε έτσι είναι το πρώτο τρίμηνο.  Θα νιώθεις συνέχεια πρησμένη.  Υπομονή. .και λίγο προσοχή στη διατροφή 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Εε έτσι είναι το πρώτο τρίμηνο.  Θα νιώθεις συνέχεια πρησμένη.  Υπομονή. .και λίγο προσοχή στη διατροφή 

Ειμαι και υπερβαρη ειμαι 68 κιλα.αλλα ειμαι ενα μιση μετρο.θα γινω σα γιοβαρλακι γμτ .παραδοξως δεν εχω ιρεξη για φαγητο.αλλα.με πιανει κι ενα αγχος της διατροφης στη συνεχεια.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Ειμαι και υπερβαρη ειμαι 68 κιλα.αλλα ειμαι ενα μιση μετρο.θα γινω σα γιοβαρλακι γμτ .παραδοξως δεν εχω ιρεξη για φαγητο.αλλα.με πιανει κι ενα αγχος της διατροφης στη συνεχεια.

Μην αγχώνεσαι.  Δεν θέλει άγχος.  Λίγο προσοχή θέλει.  Είναι πιθανό να πάρεις κάποια κιλά στην αρχή λόγω κατακράτησης.  Αν πιστεύεις ότι θα δυσκολευτείς με την διατροφή σου μπορείςνα   συζητήσεις με το γυναικολόγο και με ένα διατροφολογο να σε βοηθήσουν να τρως σωστά και να παίρνεις ότι χρειάζεσαι εσύ και το μωρό. 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Αντε να δούμε 

Κορίτσια το έκανα... Τα ούρα μου ήταν πολύ ανοιχτό κίτρινο και μετά με την χλωρίνη έγιναν πορτοκαλοκαφέ... Δεν νομίζω να ισχύουν αυτά πάντως!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...