Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Ρε μη με δουλευετε...

Εγω πιστευω πολυ στις παλιες και τα γιατροσοφια τους.

Σ εμενα δουλεψε δυο φορες μακαρι και σ εσας το δειγμα να ειναι και ακριβες το ευχομαι.

Δοκιμασα ζαχαρες...οδοντοκρεμες κι οτι @@ρια ακουσα..μονο αυτο δουλεψε.

Δεν ξερω αν γινεται και με σπρευ δεν ξερω καν πως ειναι σε σπρευ που με ρωτησε καποια απο εσας.

Τα πονακια μου συνεχιζονται.εχω καουρες ομως ..εχει καμια ιδεα?

πρίν από 10 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

@zina7777 συγχαρητήρια αγάπη μου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!! 

@Dimitr@17 εγώ πιστεύω ότι είσαι αντε κάνε αύριο μια χοριακη να δούμε και εύχομαι να βγει θετικη!!! '

Σ ευχαριστω για τις ευχες σου.Ευχομαι τα καλυτερα στη ζωη σου.

Μακαρι ολες να ζησουμε το θαυμα.

@Dimitr@17 ερωτηση οταν λες οτι εχεις κατι ενοχλησεις στην κοιλια ειναι σαν να φυσας με καλαμακι σε πορτοκαλαδα?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

13 minutes ago, zina7777 said:

Ρε μη με δουλευετε...

Σ εμενα δουλεψε δυο φορες μακαρι και σ εσας το δειγμα να ειναι και ακριβες το ευχομαι.

Δεν ξερω αν γινεται και με σπρευ δεν ξερω καν πως ειναι σε σπρευ που με ρωτησε καποια απο εσας.

@zina7777 για τις καούρες έχω ακούσει ότι βοηθάνε οι φρυγανιές και τα μηλαρακια. Να τρως ανά 3-4 ώρες λίγη ποσότητα για να είναι σχετικά ελαφρύ το στομάχι σου.

Μακάρι πάντως το γιατροσόφι σου να έλεγε αλήθεια και για μένα. 

πρίν από 53 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

οσο και να μην θελω να το πιστεψω και μην μου συμβαινει αυτο ευχαριστω! δε το ειχα ξαναακουσει αυτο νομιζω.... ετσι κοψτε μου τα φτερα σιγα σιγα γτ θα φαω τα μουτρα παλι και θα απογουτευτω

Δεν σημαίνει ότι δεν είναι εμφύτευση απλα στο έγραψα γιατί ειδα οτι το μυαλό σου παει στο κακό. Να μην κοπούν ποτε τα φτερά σου. 

πρίν από 30 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Αποταν το έμαθες δλδ! Πολλές κυήσεις ξεκινάνε έτσι και μια χαρά ολοκληρώνονται με υγιέστατα μωρά!Να κάνεις θετικές σκέψεις!

Προσπαθώ αλλα νοιώθω κιόλας τον πόνο το αίμα.... 

πρίν από 9 λεπτά , Τονι@ είπε:

Πίνε τώρα γιατί μετά αν θηλάζεις δύσκολο. .

Εννοεις οτι οταν θηλαζω δεν θα μπορώ καθόλου? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Ένα σας λέω, πήγα κ πήρα την κλασική χλωρίνη για να κάνω αύριο με πρωινά ούρα το τεστ!!!! Να δούμε κ σε πόσες θα πέσει μέσα.. Τα δικά μ καφέ πάντως άφαντα από χθες το βράδυ. Οι πόνοι περιόδου μειώθηκαν αισθητά... Έχω άλλες τρεις μερες κ για να ξεχαστω άρχισα ένα παζλ!! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Δεν σημαίνει ότι δεν είναι εμφύτευση απλα στο έγραψα γιατί ειδα οτι το μυαλό σου παει στο κακό. Να μην κοπούν ποτε τα φτερά σου. 

Προσπαθώ αλλα νοιώθω κιόλας τον πόνο το αίμα.... 

Εννοεις οτι οταν θηλαζω δεν θα μπορώ καθόλου? 

Πολλοί λένεότι μπορείς να πίνεις έναν ελαφρύ 2 ώρες πριν το θηλασμό.  Αλλά βρες μου νεογέννητο που θηλάζει στάνταρ κάθε 2 ώρες και όχι νωρίτερα.  Επίσης γενικά τα μωρά ειδικά κάτω των τριών μηνών είναι εξαιρετικά ευαίσθητα στην καφεΐνη. Πρώτον λόγω πεπτικου και δεύτερον λόγω υπερδιέγερση.   Εγώ μία φορά ήπια 4 γουλιες νεροζουμι και η μικρή δεν έκλεισε μάτι όλη μέρα.  Μπορείς να πίνεις που και που μια μικρή γουλιτσα από του άντρα σου για να σου φεύγει η λαχτάρα . Αυτά ισχύουν για ότι περιέχει καφεΐνη.  Τώρα γιατί στο μαιευτήριο δίνουν τσάι δεν το καταλαβαίνω.  Εγώ πάντως ζήτησα χαμομήλι 

• Χαχα 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, Τονι@ είπε:

Πολλοί λένεότι μπορείς να πίνεις έναν ελαφρύ 2 ώρες πριν το θηλασμό.  Αλλά βρες μου νεογέννητο που θηλάζει στάνταρ κάθε 2 ώρες και όχι νωρίτερα.  Επίσης γενικά τα μωρά ειδικά κάτω των τριών μηνών είναι εξαιρετικά ευαίσθητα στην καφεΐνη. Πρώτον λόγω πεπτικου και δεύτερον λόγω υπερδιέγερση.   Εγώ μία φορά ήπια 4 γουλιες νεροζουμι και η μικρή δεν έκλεισε μάτι όλη μέρα.  Μπορείς να πίνεις που και που μια μικρή γουλιτσα από του άντρα σου για να σου φεύγει η λαχτάρα . Αυτά ισχύουν για ότι περιέχει καφεΐνη.  Τώρα γιατί στο μαιευτήριο δίνουν τσάι δεν το καταλαβαίνω.  Εγώ πάντως ζήτησα χαμομήλι 

Επινα πινω και θα εξακολουθω να πίνει η παρα πολυ ελαφρύ καφε η ντεκαφεϊνέ!  Μια χαρα κοιμαται ο παίδαρος! Εδω θηλαζω και ταυτοχρονως πινω και το καφε

• Χαχα 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Τονι@ είπε:

ΜΆλιστα καταλαβα ευχαριστώ για την πληροφορία 

πρίν από 1 λεπτό , Alekagala είπε:

Επινα πινω και θα εξακολουθω να πίνει η παρα πολυ ελαφρύ καφε η ντεκαφεϊνέ!  Μια χαρα κοιμαται ο παίδαρος! Εδω θηλαζω και ταυτοχρονως πινω και το καφε

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

Η καφεΐνη όμως σίγουρα δεν είναι καλη

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

πρίν από 37 λεπτά , zina7777 είπε:

Ρε μη με δουλευετε...

@Dimitr@17 ερωτηση οταν λες οτι εχεις κατι ενοχλησεις στην κοιλια ειναι σαν να φυσας με καλαμακι σε πορτοκαλαδα?

ειναι ενας ηπιος αλλα συνεχομενος πονος δεξια χαμηλα...ποτε ερχεται ποτε φευγει..

Διαφημίσεις

20 minutes ago, zina7777 said:

Κραταει καμια σημειωσεις με τα ουρα σε χλωρινη που σκουριναν να δουμε σε ποιες επεσε μεσα και σε ποιες οχι?

Θα σας ενημερώσω το Σάββατο αν έπεσε μέσα :shock: 

πρίν από 3 λεπτά , Alekagala είπε:

Είσαι πολύ τυχερή! !Ξέρω κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι μαλλον...στο υψος που ειναι το κοκαλο της λεκανης μσς

Μαλιστα εκεί πονουσα κι εγώ και στην ωορηξια και στην εμφυτευση και συγκεκριμένα απο αριστερα και τελικα το νινι αριστερά ειναι. Καί Τωρα απο κει ποναω καμία φορα. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...