Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , melina92 είπε:

Περιμένω σε 7 μέρες...

Ααα εχεις ακομα εσυ..υπομονη..κ ευχομαι ενα μεγαλο θετικο αποτελεσμα

Κοριτσια...παει ειμαι για τα σιδερα νομιζω...δεν μου φτανουν τα αρνητικα μου τεστ τωτα βλεπω κ κατο μωβ μα το πω φλεβες στο στηθος...μια θεση στο δαφνι παρακαλω ...

• Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια...παει ειμαι για τα σιδερα νομιζω...δεν μου φτανουν τα αρνητικα μου τεστ τωτα βλεπω κ κατο μωβ μα το πω φλεβες στο στηθος...μια θεση στο δαφνι παρακαλω ...

Εγω λεω αυριο πρωι στο μικροβιολογικό. Μην κουράζεσαι αλλο ουτε να τρελαίνεσαι. Ετσι θα ξερεις με σιγουριά. Μαλλον ολα καλα θα πανε!

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , BettySt είπε:

Βεβαίως, βεβαίως! Εγω περιμένω καθυστέρηση, που είναι σπάνιο φαινόμενο για εμένα γιατί η κυρία είναι συνεπής στο ραντεβού της . Τιμαμε το πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε της προσπάθειες είχα καθυστέρηση 6 μέρες και μου ήρθε την 7μη μέρα ούτε τότε δεν έκανα τεστ απλά περίμενα. 

Ελα ρε θηριο ειχες τοσες μερες και δεν εκανες???μωρε μπραβο!εγω ειχα φαει τα μουτρα μου στις αρχες γι αυτο τωρα δεν κανω αλλο :-P γιατι το αρνητικο τεστ ειναι χειροτερο και απο την περιοδο ενα πραγμα ρε παιδιααα!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

38 minutes ago, BettySt said:

Βεβαίως, βεβαίως! Εγω περιμένω καθυστέρηση, που είναι σπάνιο φαινόμενο για εμένα γιατί η κυρία είναι συνεπής στο ραντεβού της . Τιμαμε το πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε της προσπάθειες είχα καθυστέρηση 6 μέρες και μου ήρθε την 7μη μέρα ούτε τότε δεν έκανα τεστ απλά περίμενα. 

@BettySt εσένα σου ήρθε; Εμένα επιμένουν τα καφέ υγρά 6 μέρες πριν και σήμερα. Αλλά δεν θέλω να χαίρομαι τζάμπα 

πρίν από 51 λεπτά , zina7777 είπε:

Αχ σας εχω καψει με τη χλωρινη..αφησαμε τα φαρμακεια και πιασαμε τα μινι μαρκετ..

Αλήθεια πιανει και με το σπρέι; γιατι εγω τετοια εχω! 

• Χαχα 1

CpFNp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Τελικά ξανα έκανες τεστ μετα από το αχνό θετικό;;;

πρίν από 8 λεπτά , Efouko είπε:

Και γω μου φαίνεται θα το δοκιμάσω

Ρε κορίτσια τι ειναι αυτό που λέτε με την χλωρίνη;;; Εξηγήστε μου και εμένα!!!

3 minutes ago, melina92 said:

Τελικά ξανα έκανες τεστ μετα από το αχνό θετικό;;;

Ρε κορίτσια τι ειναι αυτό που λέτε με την χλωρίνη;;; Εξηγήστε μου και εμένα!!!

Κατουρας σου λέει σ έναν ουροσυλλεκτη και άμα τα ούρα σου γίνουν καφέ είσαι έγκυος. Χαχαχαχαχααχ. Δε το κοροϊδεύω κορίτσια θα το δοκιμάσω και θα σας πω και γω.

Διαφημίσεις

Just now, Efouko είπε:

Κατουρας σου λέει σ έναν ουροσυλλεκτη και άμα τα ούρα σου γίνουν καφέ είσαι έγκυος. Χαχαχαχαχααχ. Δε το κοροϊδεύω κορίτσια θα το δοκιμάσω και θα σας πω και γω.

εμενα δεν εγιναν καφε. σκουρο πορτοκαλι εγιναν απο κιτρινοπα.... δοκιμασε και εσυ να δουμε.....

• Χαχα 1

πρίν από 12 λεπτά , Efouko είπε:

@BettySt εσένα σου ήρθε; Εμένα επιμένουν τα καφέ υγρά 6 μέρες πριν και σήμερα. Αλλά δεν θέλω να χαίρομαι τζάμπα 

Όχι ακόμα,  τη Πέμπτη περιμένω. Πρίν 6 μέρες είχες καφέ και τώρα πάλι;:confused: 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

3 minutes ago, Δήμητρα1988 said:

εμενα δεν εγιναν καφε. σκουρο πορτοκαλι εγιναν απο κιτρινοπα.... δοκιμασε και εσυ να δουμε.....

Ναι όταν μου ξανάρθει θα δοκιμάσω και θα σου πω 

πρίν από 16 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Ελα ρε θηριο ειχες τοσες μερες και δεν εκανες???μωρε μπραβο!εγω ειχα φαει τα μουτρα μου στις αρχες γι αυτο τωρα δεν κανω αλλο :-P γιατι το αρνητικο τεστ ειναι χειροτερο και απο την περιοδο ενα πραγμα ρε παιδιααα!!

Για 2 χρόνια προσπαθειών έχω κάνει 2 τεστ: το ένα γιατί ήθελα να σταματήσω από τη δουλειά και λέω άμα είμαι έγκυος να ξέρω να πάρω κατευθείαν άδεια εγκυμοσυνης και το δεύτερο τεστ τώρα στην 2 σπερματεγχυση 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

4 minutes ago, BettySt said:

Όχι ακόμα,  τη Πέμπτη περιμένω. Πρίν 6 μέρες είχες καφέ και τώρα πάλι;:confused: 

Όχι σε 6 μέρες περιμένω και από το Σάββατο έχω καφέ υγρά. Εσένα σου σταμάτησαν;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...