Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι μια φίλη μου έκανε τεστ σήμερα και βγήκε αρνητικό μετά από καμμία ώρα είδε μια αχνή γραμμή τι να γίνεται? Οι παλιές θυμάστε και εγώ την είχα πατήσει είχε βγάλει μια αχνή μετά από πολύ ώρα αλλά και αυτή εξαφανίστηκε μετά και δεν ήμουν τελικά. Της είπα να κάνει χοριακη εχει πάθει ένα σοκ τώρα δεν ξέρει τι γινεται

Εγώ ξέρω ότι μετά από 10 λεπτά πρέπει να το πετάς. Μην την ξεσηκωνεις. Το αποτέλεσμα δεν ισχύει. 

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Το τεστακι ελεγε 5 μερες πριν την περιοδο. Φαντασου.το εκανα 2 μερες πριν και ουτε καν αχνο..

Αυτά δεν ισχύουν. .παίζουν με λίγες μονάδες διαφορά που ίσως σε κάποιες περιπτώσεις πιάσει.  Πάνε βάσει μέσου όρου.  Που ξέρουν τα τεστ τι κύκλο έχει η κάθε μία? ? :-P

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Τονι@ είπε:

Εμένα η γιατρός μου είχε πει μέχρι έναν ελαφρύ την ημέρα.  Όχι ντεκαφ όμως. Αν δεν έπινα καθόλου θα τρελαινομουν.  Αφενός γιατί προ εγκυμοσύνης έπινα 3 την ημερα και αφετέρου γιατί με την νύστα που είχα δε θα μπορούσα να βγάλω όλη μερα στη δουλειά. Οτι σου έχει πει ο γιατρός σου.  

Κι εγώ τρεις επινα. Τώρα κι εγώ έναν ελαφρύ κ βαζω κ λιγο γαλα δεν έβαζα κανονικα. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Εγώ ξέρω ότι μετά από 10 λεπτά πρέπει να το πετάς. Μην την ξεσηκωνεις. Το αποτέλεσμα δεν ισχύει. 

Ναι της είπα και εγώ ότι την πάτησα έτσι μια φορά.σημερα ήταν να αδιαθετησει και της είπα αύριο μεθαύριο αν δεν έχει έρθει να κάνει την χοριακη είναι κοντά ο γιατρός της μπορεί να της την γράψει.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

καλησπερα κοριστια!!!! 

@Dimitr@17 κοριτσακι μου πιστευω οτι τελικα τα καταφερες!!! περιμενουμε χοριακη η ενα πιο εντονο τεστ για σιγουρα!!!

@zina7777 συγχαρητηρια!!! μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι!!

κοριτσια εγω περιμενω περιοδο το σαββατο αλλα απο περιεργια εκανα το τεστ με την χλωρινη.... σκουριναν και μενα τα ουρα μου....

Χαχα τι παθαμε με τα τεστ....κανενα αλλο δυμπτωμα εχεις?

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

οχι μονο πονακια περιοδου εχω.... τπτ αλλο...εσυ τι συμπτωματα εχεις?

πρίν από 16 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Ετσι ειμαστε εμεις οι σκορπινες,υπομονετικες!να φανταστεις εγω εχω ενα τεστ το οποιο το αγορασα τον Νοεμβριο και ειπα οτι αν δεν εχω τουλαχιστον 5 μερες καθυστερηση δε θ το κανω!και δε το εχω κανει!εκει βραχος!:-D

Βεβαίως, βεβαίως! Εγω περιμένω καθυστέρηση, που είναι σπάνιο φαινόμενο για εμένα γιατί η κυρία είναι συνεπής στο ραντεβού της . Τιμαμε το πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε της προσπάθειες είχα καθυστέρηση 6 μέρες και μου ήρθε την 7μη μέρα ούτε τότε δεν έκανα τεστ απλά περίμενα. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

4 minutes ago, Dimitr@17 said:

Καλη εβδομάδα κορίτσια!!! Εγώ τώρα γύρισα  απ' τη δουλειά. Καλη χωριακη να χεις Δημητρούλα!!! Και μένα σήμερα στο σερβιετακι συνεχίστηκαν τα καφέ αλλά δε παίρνω πολύ αέρα. :-P

πρίν από 24 λεπτά , zina7777 είπε:

Ο αντρας μου το εμαθε μαζι μ εμενα πηγαμε μαζι 

Γενικα ειναι μαζι μου σε ολα πιο ανυπομονος απο μενα και θα γινει(πρωτα ο Θεος) και πιο καλος γονιος απο μενα.Ειναι ενθουσιασμενος.

Ειμαστε παντρεμενοι 7 μηνες και συζουμε ενα χρονο.το νοεμβριο ειχαμε μια αποβολη στην πρωτη προσπαθεια μας.

Ψυχικα νιωθω ηρεμη.Και λιγο αγχωμενη για τη συνεχιση της.

Εκανα πολλα απ την αρχη για να πετυχω εγκυμοσυνη.Πηρα φυλλικο οξυ φρουτα,βιταμινες Β12 και το μεγαλυτερο νομιζω οτι ηταν η επισκεψη μου στο μοναστηρι της οσια; Σοφιας στην κλεισουρα καστοριας.

Με σταυρωσαν με το τσεμπερι.Μετρησαμε 40 κερια και μας ειπανε μολις τελειωσουν(αναβουν ενα καθε μερα) θα μαθω οτι ειμαι εγκυος.

Τελειωσαν 22/12

28 ειχα περιοδο κι εμεινα αμεσως μετα(μαλλον)

Χρωσταω μια λαμπαδα εκει..και καποιες στην Παναγια και αλλους Αγιους.

Απο συμπτωματα εχω πονο περιοδου,οχι υγρα,οχι πρηξιμο στηθους,λιγα νευρα και πολλυυ πονοκεφαλο σημερα.

Αυτα..

Όλα καλά να πάνε κορίτσι! Να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη. Να μας κρατάς ενήμερες!

πρίν από 4 λεπτά , BettySt είπε:

Βεβαίως, βεβαίως! Εγω περιμένω καθυστέρηση, που είναι σπάνιο φαινόμενο για εμένα γιατί η κυρία είναι συνεπής στο ραντεβού της . Τιμαμε το πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε της προσπάθειες είχα καθυστέρηση 6 μέρες και μου ήρθε την 7μη μέρα ούτε τότε δεν έκανα τεστ απλά περίμενα. 

Τι γίνεται καλέ με τον πρώτο μήνα; Και εγώ τον πρώτο μήνα προσπαθειών είχα έξι μέρες καθυστέρηση! Ούτε που σκέφτηκα για τεστ τότε, μια φίλη μου έλεγε να πάω για χοριακή, αλλά είχα έντονα συμπτώματα περιόδου και δεν έδωσα σημασία. 

πρίν από 10 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

οχι μονο πονακια περιοδου εχω.... τπτ αλλο...εσυ τι συμπτωματα εχεις?

Εγω εχω πολυ πρησμενο στηθος...κατι πονακια δεξια..κατι γουργουρητα...θα δειξει αν ειμαι η χοριακη γτ το τεστ δεν ηταν ξεκαθαρο...

πρίν από 40 λεπτά , zina7777 είπε:

@alina80 δεν ξερω τι γινεται με τα τεστ δυο φορες εχω κανει ημουν εγκυος και τις δυο κ τα δυο αρνητικα clear blue k predictpr

Κ η μλκια ειναι πως ηθελα ενα θετικο για ενθυμιο..μλκιες..

Αν βγαλει καμια θετικο.

Κρατηστε μια φωτο για insta..  Χαχα

Σκορπιος κι εγω!!

Σκορπιος λοιπόν και εσύ!  Ε το είχα ψιλόκαταλάβει από την επιμονή και την σιγουριά σου.:wink:

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

Όλα καλά να πάνε κορίτσι! Να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη. Να μας κρατάς ενήμερες!

Τι γίνεται καλέ με τον πρώτο μήνα; Και εγώ τον πρώτο μήνα προσπαθειών είχα έξι μέρες καθυστέρηση! Ούτε που σκέφτηκα για τεστ τότε, μια φίλη μου έλεγε να πάω για χοριακή, αλλά είχα έντονα συμπτώματα περιόδου και δεν έδωσα σημασία. 

Ε και εγώ δεν πίστευα να είμαι γιατί είχαμε μια ελεύθερη επαφή εκείνο το μήνα και αυτή στο φλου. Μα είδες η ατιμη πως παίζει με το πόνο μας 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 hour ago, Smile89 είπε:

Οχι μη ψυχραιμία!!!! :-P

@iouliana το αιματακι οφείλεται στο οτι δεν έχει ακόμη προσκολλήσει Καλα ο πλακουντας. Η καρδια του μωρού μου όμως χτυπαει. 

Ο γιατρός μου είπε ότι επιμένει να ζει οποτε ξαπλα για να το βοηθισω. 

Είχες απτην αρχή αίμα;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...