Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Έχω ακούσει δεν κανει. Αλλα και να έκανε δεν θα πίνα μην τυχόν και νοσταλγισω τσιγαρο. 

Ααα είναι και αυτό,  εγώ το έκοψα και ησυχασα. Κάνε μια ζέστη σοκολάτα 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Έχω ακούσει δεν κανει. Αλλα και να έκανε δεν θα πίνα μην τυχόν και νοσταλγισω τσιγαρο. 

Όπως το λες αγαπη!!! Ευχαριστώ πολύ!! 

Κατούρησα σε αζαξ και το Μαντεψα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

Εμένα η γιατρός μου είχε πει μέχρι έναν ελαφρύ την ημέρα.  Όχι ντεκαφ όμως. Αν δεν έπινα καθόλου θα τρελαινομουν.  Αφενός γιατί προ εγκυμοσύνης έπινα 3 την ημερα και αφετέρου γιατί με την νύστα που είχα δε θα μπορούσα να βγάλω όλη μερα στη δουλειά. Οτι σου έχει πει ο γιατρός σου.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

:-P:-P:-D!!!

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

@alina80 δεν ξερω τι γινεται με τα τεστ δυο φορες εχω κανει ημουν εγκυος και τις δυο κ τα δυο αρνητικα clear blue k predictpr

Κ η μλκια ειναι πως ηθελα ενα θετικο για ενθυμιο..μλκιες..

Αν βγαλει καμια θετικο.

Κρατηστε μια φωτο για insta..  Χαχα

Σκορπιος κι εγω!!

Τον γιατρό τον πήρες; Γενικά δεν μας είπες, πως νιωθεις; Στον άντρα σου έχεις σκεφτεί καμία έκπληξη; Υποψιάζεται τίποτα ή θα του έρθει ξαφνικό;

Κορίτσια!!! Τι εχει γίνει θα φαλιρισουν τα φαρμακεία εξαετίας τις χλωρίνης!?? Ααχαχαχα!!!

Λοιπως κανονιστε να ανεβενετε επανω σιγα σιγα γιατι σαν.πολλες εχοε μείνει κατω αντε!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , zina7777 είπε:

Εγω το παθα..δε με εκπλησει τιποτα.

Να μου λεει το μεσα μου και τα συμπτωματα οτι ειμαι..και η χλωρινη..

Η clear blue οχι..πληρωσα και 9€ και την περασμενη φορα prediktor exprees... Ασε με...

Ε το έκανες νωρίτερα όμως το τεστακι. . Δεν έχεις ακόμα καθυστέρηση. . Τέλος πάντων.  Τελείωσες τώρα με τα τεστ.  Πως θα το ανακοινώσεις στον καλό σου? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Ωραία είμαστε ναι!!!!Οπως κάτσει  στη κάθε κοπέλα ο γιατρός!!Εμένα δεν μου ταίριαξε!!Αλλά έχω φίλες που πηγαίνουν!!!!Τον έχω κάνει όμως να γελάσει χαχαχαχχ!!!!

Άντε απίστευτο....:-D

XDAlp3.png

Just now, alina80 είπε:

Τον γιατρό τον πήρες; Γενικά δεν μας είπες, πως νιωθεις; Στον άντρα σου έχεις σκεφτεί καμία έκπληξη; Υποψιάζεται τίποτα ή θα του έρθει ξαφνικό;

Ο αντρας μου το εμαθε μαζι μ εμενα πηγαμε μαζι 

Γενικα ειναι μαζι μου σε ολα πιο ανυπομονος απο μενα και θα γινει(πρωτα ο Θεος) και πιο καλος γονιος απο μενα.Ειναι ενθουσιασμενος.

Ειμαστε παντρεμενοι 7 μηνες και συζουμε ενα χρονο.το νοεμβριο ειχαμε μια αποβολη στην πρωτη προσπαθεια μας.

Ψυχικα νιωθω ηρεμη.Και λιγο αγχωμενη για τη συνεχιση της.

Εκανα πολλα απ την αρχη για να πετυχω εγκυμοσυνη.Πηρα φυλλικο οξυ φρουτα,βιταμινες Β12 και το μεγαλυτερο νομιζω οτι ηταν η επισκεψη μου στο μοναστηρι της οσια; Σοφιας στην κλεισουρα καστοριας.

Με σταυρωσαν με το τσεμπερι.Μετρησαμε 40 κερια και μας ειπανε μολις τελειωσουν(αναβουν ενα καθε μερα) θα μαθω οτι ειμαι εγκυος.

Τελειωσαν 22/12

28 ειχα περιοδο κι εμεινα αμεσως μετα(μαλλον)

Χρωσταω μια λαμπαδα εκει..και καποιες στην Παναγια και αλλους Αγιους.

Απο συμπτωματα εχω πονο περιοδου,οχι υγρα,οχι πρηξιμο στηθους,λιγα νευρα και πολλυυ πονοκεφαλο σημερα.

Αυτα..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , BettySt είπε:

Εγώ καλά κάνω και ποτε δεν έχω τεστ στο σπίτι. Γενικά έχω υπομονή 

Ετσι ειμαστε εμεις οι σκορπινες,υπομονετικες!να φανταστεις εγω εχω ενα τεστ το οποιο το αγορασα τον Νοεμβριο και ειπα οτι αν δεν εχω τουλαχιστον 5 μερες καθυστερηση δε θ το κανω!και δε το εχω κανει!εκει βραχος!:-D

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Άντε απίστευτο....:-D

Ναι χαχχαχαχ!!Και μια φορά που τον πέτυχα ιασώ είσα πάει με μια φίλη μου να κάνει απόξεση είχε πολύ διάθεση και περνούσε απ όλα τα δωμάτια να δεί και κοπέλες που είχαν άλλους γιατρούς!!Οπως τον πιάσει!!!Υδροχόοςςςςς!!!

• Χαχα 1

πρίν από 17 λεπτά , Smile89 είπε:

Εχεχε και δεν έχω αλλά λαικς να πατάω. 

• Χαχα 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Τονι@ είπε:

Ε το έκανες νωρίτερα όμως το τεστακι. . Δεν έχεις ακόμα καθυστέρηση. . Τέλος πάντων.  Τελείωσες τώρα με τα τεστ.  Πως θα το ανακοινώσεις στον καλό σου? 

Το τεστακι ελεγε 5 μερες πριν την περιοδο. Φαντασου.το εκανα 2 μερες πριν και ουτε καν αχνο..

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι μια φίλη μου έκανε τεστ σήμερα και βγήκε αρνητικό μετά από καμμία ώρα είδε μια αχνή γραμμή τι να γίνεται? Οι παλιές θυμάστε και εγώ την είχα πατήσει είχε βγάλει μια αχνή μετά από πολύ ώρα αλλά και αυτή εξαφανίστηκε μετά και δεν ήμουν τελικά. Της είπα να κάνει χοριακη εχει πάθει ένα σοκ τώρα δεν ξέρει τι γινεται

e6OVp3.pngExilp3.png

καλησπερα κοριστια!!!! 

@Dimitr@17 κοριτσακι μου πιστευω οτι τελικα τα καταφερες!!! περιμενουμε χοριακη η ενα πιο εντονο τεστ για σιγουρα!!!

@zina7777 συγχαρητηρια!!! μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι!!

κοριτσια εγω περιμενω περιοδο το σαββατο αλλα απο περιεργια εκανα το τεστ με την χλωρινη.... σκουριναν και μενα τα ουρα μου....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...