Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

@orianna αφου εχεις σταθερο κυκλο εχεις πιθανοτητες εγκυμοσυνης...ομως μπορει να ειναι κ απλα μια ανωμαλια του κυκλου..καλο θα ηταν να κανεις μια χοριακη για να εισαι σιγουρη!καλα αποτελεσματα!!

κοριτσια ελεγα να μην παρω τεστ αυτον τον μηνα αλλα ειδα τα τεστ ωορρηξίας με σαλιο και μου φαινονται δελεαστηκα!(λογω τιμης)εχει ακουσει καμια τπτ?

Χα χαχα  δεν εχω ακουσει κανεναν να τα χρησιμοποιει δεν ξερω αν πεφτουν μεσα. Αστο βρε κοριτσακι για δυο μηνες να χαρεις το καλοκαιρακι σου κ μετα καλητερα αυτα τα λεφτα τα δινεις για παρακολουθηση κ με υπερηχο αν δεν τα καταφερεις χε χε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

ευχαριστω πολυ..λεω να κανω τη δευτερα αν δεν ερθει το σ/κ.ηταν πολυ σταθερος ο κυκλος μου αλλα μετα την καθυστερηση πριν 2 μηνες δεν ξερω πια τι ειναι.τα υγρα που ειναι διαφανα και σαν ζελε ειναι η ωορρηξια η εμφανιζονται πριν να γινει?και η χοριακη δειχνει 14 μερες μετα την επαφη?

6penp2.png

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

ευχαριστω πολυ..λεω να κανω τη δευτερα αν δεν ερθει το σ/κ.ηταν πολυ σταθερος ο κυκλος μου αλλα μετα την καθυστερηση πριν 2 μηνες δεν ξερω πια τι ειναι.τα υγρα που ειναι διαφανα και σαν ζελε ειναι η ωορρηξια η εμφανιζονται πριν να γινει?και η χοριακη δειχνει 14 μερες μετα την επαφη?

Δειχνει ναι σιγουρα θα ξερεις αν κανεις χοριακη οποτε ευχομαι να πεις καλα νεα!!!

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Δειχνει ναι σιγουρα θα ξερεις αν κανεις χοριακη οποτε ευχομαι να πεις καλα νεα!!!

μακαρι linaa μου.και σε σενα τα καλυτερα ευχομαι.βεβαια αν συμβαινει κατι τετοιο τον αντρα μου θα τον εχω απο μακρια στο μελλον.με μια φορα μονο κι εγκυμοσυνη παρα παει...χαχαχαχα

6penp2.png

@linaa ξερεις τι με αγχωνει να σου πω την αληθεια?μηπως δεν κανω ωορρηξια...γιαυτο το σκεφτομαι...επειδη την μια εδειξαν θετικο την αλλη οχι δεν ξερω γενικα τι γίνεται...δεν είναι ακριβό..20ε εχει κ δεν ειναι μιας χρησης..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

@linaa ξερεις τι με αγχωνει να σου πω την αληθεια?μηπως δεν κανω ωορρηξια...γιαυτο το σκεφτομαι...επειδη την μια εδειξαν θετικο την αλλη οχι δεν ξερω γενικα τι γίνεται...δεν είναι ακριβό..20ε εχει κ δεν ειναι μιας χρησης..

απ οτι εχω ακουσει το σαλιο επιρεαζεται και απο αλλους παραγοντες ομως.καπνισμα αλκοολ,τροφες.δεν ξερω αν ειναι πολυ αξιοπιστα σαν τεστ. για ποσες φορες ειναι δλδ?elenakii22 επειδη δεν ξερω την ιστορια σου ποσο εισαι?ποσους μηνες κοιτασ την ωορρηξια σ με τεστ?αλλα συμπτωματα καθολου?

6penp2.png

πρίν από 20 λεπτά , elenakii22 είπε:

Κοιτα αν ανχωνεσε κ το σκεφτεσε συνεχισε με τα τεστακια ουρων που τα εχεις μαθει κ ειναι πιο αξιοπιστα. Αμα ξεκινησεις τωρα αυτα με το σαλιο θα εχεις αμφιβολιες κ παλι με την απορια θα μενεις. Τουλαχιστον τα τεστακια ουρων τα εχεις τσεκαρει κ με υπερηχους κ με τον κυκλο σου κ ξερεις. 

πρίν από 15 λεπτά , orianna είπε:

απ οτι εχω ακουσει το σαλιο επιρεαζεται και απο αλλους παραγοντες ομως.καπνισμα αλκοολ,τροφες.δεν ξερω αν ειναι πολυ αξιοπιστα σαν τεστ. για ποσες φορες ειναι δλδ?elenakii22 επειδη δεν ξερω την ιστορια σου ποσο εισαι?ποσους μηνες κοιτασ την ωορρηξια σ με τεστ?αλλα συμπτωματα καθολου?

δςν καπνίζω,δεν πινω,τρωω συγκεκριμενα φαγητά!!χαχα!!ειμαι 26 προσπαθουμε απο περυσι τον Γενάρη!περιληπτικα να σου πω οτι ειχαμε θεμα με το σπερμα κ το διορθώνουμε..ακομα ομως δεν εχουμε τελειωσει την θεραπεια...τεστ εκανα τους δυο προηγουμενους μηνες..ειχα εναν μηνα αρνητικο ενα θετικο...απλα επειδη εχω αστατους κυκλους χαλαω πολλα τεστ κ γιαυτο ειπα να δοκιμασω αυτο γτ λεει οτι το χρησιμοποιεις για 3 χρονια!

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Κοιτα αν ανχωνεσε κ το σκεφτεσε συνεχισε με τα τεστακια ουρων που τα εχεις μαθει κ ειναι πιο αξιοπιστα. Αμα ξεκινησεις τωρα αυτα με το σαλιο θα εχεις αμφιβολιες κ παλι με την απορια θα μενεις. Τουλαχιστον τα τεστακια ουρων τα εχεις τσεκαρει κ με υπερηχους κ με τον κυκλο σου κ ξερεις. 

μπα ουτε με τα τεστ ειμαι σιγουρη!!δε ξερω πιστευω οτι δεν κανω καλη ωορρηξια... απλα σου ειπα ειναι 20ε κ το χρησιμοποιεις εως και 3 χρονια...ειναι σαν κραγιον σε μεγεθος κ σχημα...μου εκανε κλικ..θα το παρω!

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

δςν καπνίζω,δεν πινω,τρωω συγκεκριμενα φαγητά!!χαχα!!ειμαι 26 προσπαθουμε απο περυσι τον Γενάρη!περιληπτικα να σου πω οτι ειχαμε θεμα με το σπερμα κ το διορθώνουμε..ακομα ομως δεν εχουμε τελειωσει την θεραπεια...τεστ εκανα τους δυο προηγουμενους μηνες..ειχα εναν μηνα αρνητικο ενα θετικο...απλα επειδη εχω αστατους κυκλους χαλαω πολλα τεστ κ γιαυτο ειπα να δοκιμασω αυτο γτ λεει οτι το χρησιμοποιεις για 3 χρονια!

μπα ουτε με τα τεστ ειμαι σιγουρη!!δε ξερω πιστευω οτι δεν κανω καλη ωορρηξια... απλα σου ειπα ειναι 20ε κ το χρησιμοποιεις εως και 3 χρονια...ειναι σαν κραγιον σε μεγεθος κ σχημα...μου εκανε κλικ..θα το παρω!

Χα  χα χα αμα  σου εκανε κλικ να το παρεις να μας πεις κ σε μας αν κανει δουλεια!!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

20ε για 3 χρονια??? υπερβολικο δεν ακουγεται?αν ειναι τοσο αξιοπιστο θα πρεπει να εχει κανει ζημια στα τεστ ουρων. ειναι σαν να λεμε οτι βγαινει με 20 ε τεστ εγκυμοσυνησ για 3 χρονια και ειναι το ιδιο αξιοπιστο με τα αλλα.ολοι αυτο θα παιρναμε.δεν ξερω.... ελπιζω να απαντησει καποια που να το χει δοκιμασει και να το ξερει γτ εγω απλα κανω υποθεσεις.  επισης ο γιατρος σ θα πρεπει να γνωριζει αν αξιζει ο κοπος.επισης αν δεν εχετε τελειωσει τη θεραπεια γτ δεν περιμενεις λιγο να ολοκληρωθειι και να παρεις μετα παλι τεστακια?και μην αγχωνεσαι με το αρνητικο.μπορει να ετυχε η μπορει κατι να βγηκε λαθος.η ηλικια σ ειναι μια χαρα δεν νομιζω οτι συμβαινει συχνα αυτο.και απο την στιγμη που εχετε εντοπισει ενα θεμα με το σπερμα γτ να υπαρχει οποιοδηποτε αλλο?μολισ λυθει μια χαρα θα γινουν ολα.

6penp2.png

Διαφημίσεις

@orianna οσο περναει ο καιρος κουράζεσαι..εμεις το προβλημα το βρηκαμε σεπτεμβρη και αρχισαμε θεραπεια Φεβρουάριο...τωρα επειδη δεν ειναι ακριβο και αξιοπιστο να βγει το ιδιο μου κανει...πηρα 40 τεστ ωορρηξια και τα χρησιμοποιησα σε 2 μηνες...οποτε απλα θα πω οτι πεταξα 20ε...δε πειράζει...δινουμε τοσα στους γιατρούς και στις θεραπείες που αλλα 20 δεν μας πειραζει..

@linaa καλα σε κατι πειραματα πρωτη ειμαι να ξερεις!!χαχα!!θα το δοκιμασω κ θα σας πω εντυπωσεις...

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

@orianna οσο περναει ο καιρος κουράζεσαι..εμεις το προβλημα το βρηκαμε σεπτεμβρη και αρχισαμε θεραπεια Φεβρουάριο...τωρα επειδη δεν ειναι ακριβο και αξιοπιστο να βγει το ιδιο μου κανει...πηρα 40 τεστ ωορρηξια και τα χρησιμοποιησα σε 2 μηνες...οποτε απλα θα πω οτι πεταξα 20ε...δε πειράζει...δινουμε τοσα στους γιατρούς και στις θεραπείες που αλλα 20 δεν μας πειραζει..

@linaa καλα σε κατι πειραματα πρωτη ειμαι να ξερεις!!χαχα!!θα το δοκιμασω κ θα σας πω εντυπωσεις...

γι αυτο στο λεω και γω αυτο.επειδη οσο εχεις το μυαλο σου οτι προσπαθεις για παιδι και δεν εχει ερθει καθε παραπανω μηνας θα σε κουραζει περισσοτερο.αφεσου  λιγο μεχρι να τελειωσει η αγωγη και μετα πες οτι προσπαθεις.στο λεω απο την αποψη μην φορτωνεσαι αγχος αν αυτο το διαστημα δεν ειναι πολυ πιθανο να συμβει.δεν ξερω και αν ειναι μεγαλο το θεμα με το σπερμα  η οχι.αυτο θα εκανα εγω. οσο για το τεστ αμα θελεις παρτο να το δοκιμασεις.αρκει αν δεν ειναι αξιοπιστο να μην σε αγχωσει περισσοτερο.δεν σου βγαζει ωορρηξιες ενω εσυ κανεις κανονικα και νομιζεις μετα οτι εχεις θεμα.κοριτσια παω για υπνο.δουλεια αυριο.περιοδος τιποτα ακομα.καληνυχταααααα και χαρηκα

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

καλως σας βρηκα κ ευχαριστω πολυ...διαβαζω καιρο το φορουμ για να προετοιμαστω ψυχολογικα και να παρω την αποφαση να προσπαθησουμε και μεις για παιδακι.αυτο που μ ανησυχει ειναι οτι αν δεν ειναι εγκυμοσυνη (κραταω μικρο καλαθι μονο με μια φορα που καναμε προβα...χαχαχαχα ) μηπως ειναι κατι σοβαρο και μου χαλασε ο κυκλος μου.

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...