Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 13 λεπτά , zina7777 είπε:

Εγω το παθα..δε με εκπλησει τιποτα.

Να μου λεει το μεσα μου και τα συμπτωματα οτι ειμαι..και η χλωρινη..

Η clear blue οχι..πληρωσα και 9€ και την περασμενη φορα prediktor exprees... Ασε με...

Και το predictor express λαθος; Θυμάμαι κοπέλα εδώ μέσα με πρώτη χοριακή 36 τη Δευτερα, τα hometest της είχαν δείξει θετικό από το Σάββατο το βράδυ! 

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα ειδα που είπες θα κανεις αυτο με την χλωρίνη. Εγώ πριν την καθυστέρηση έβγαλα 3

Εεεε Σμαιλιτα,  μη μου λες τέτοια γιατί δεν θέλω και πολύ να κάνω αύριο το πρωί πειράματα 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 2 λεπτά , BettySt είπε:

Εεεε Σμαιλιτα,  μη μου λες τέτοια γιατί δεν θέλω και πολύ να κάνω αύριο το πρωί πειράματα 

Οχι μη ψυχραιμία!!!! :-P

@iouliana το αιματακι οφείλεται στο οτι δεν έχει ακόμη προσκολλήσει Καλα ο πλακουντας. Η καρδια του μωρού μου όμως χτυπαει. 

Ο γιατρός μου είπε ότι επιμένει να ζει οποτε ξαπλα για να το βοηθισω. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Θα παω να κανω την πεμπτη ομως..γτ εχει κ 15€ ...και δεν εχω πληρωθει ακομα..κ δεν θελω νς το πω στο αγορι μ ακομα..

Ουτε εγω ειχα πρησμενο στηθος αυτο τον μηνα τωρα μου πρηστηκε κ εχω καθυστερηση με ενα τεστ π εχει μια υπονοια θετικου

Δεν ξερψ ν σας στειλω...ειμαι.απο το κινητο κιολας

@Dimitr@17 ούτε πολλά υγρά είχες;;;;

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Οχι μη ψυχραιμία!!!! :-P

@iouliana το αιματακι οφείλεται στο οτι δεν έχει ακόμη προσκολλήσει Καλα ο πλακουντας. Η καρδια του μωρού μου όμως χτυπαει. 

Ο γιατρός μου είπε ότι επιμένει να ζει οποτε ξαπλα για να το βοηθισω. 

Ξαπλα τοτε και υπομονή να δεσει καλα το μικρακι σου! 

kRl9p2.png kRl9p2.png

Just now, Smile89 είπε:

Δεν μπορώ να βγαλω απο το μυαλό μου την εικόνα της καρδιάς του να παλεται. 

Και ουτε χρειαζεται..μια χαρα θα τα παει..ποτε θα πας παλι ειπες στον γιατρο?

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , BettySt είπε:

Μην κάνεις κανένα τεστακι θα απογοητευτεις χωρίς λόγο!!!μετά την Πέμπτη!μαζί δεν την  περιμένουμε!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Και ουτε χρειαζεται..μια χαρα θα τα παει..ποτε θα πας παλι ειπες στον γιατρο?

30/01 Τρίτη απογευμα εν τέλη!!! Αχ δεν την ακουγαμε ακόμη ειναι αδύναμη αλλα ηταν μια εικόνα πανέμορφη... την αλλη φορα θα την ακούσουμε κιόλας. 

Έχω αγχος λόγω του αίματος τέλος παντων προσευχόμαστε αυτό μπορώ να κανω. 

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Μην κάνεις κανένα τεστακι θα απογοητευτεις χωρίς λόγο!!!μετά την Πέμπτη!μαζί δεν την  περιμένουμε!!

Έχει δικιο. 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι μαζί. Πλάκα κάνω καλέ. Σιγά μην ασχολούμαι με τέτοια το πρωί αντί να απολαύσω το καφεδάκι μου 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, BettySt είπε:

Ναι μαζί. Πλάκα κάνω καλέ. Σιγά μην ασχολούμαι με τέτοια το πρωί αντί να απολαύσω το καφεδάκι μου 

Έτσι σε θελω. Ζώδιο? Ταύρος? Παρθένος? Τοξότης?

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

7 ώρες πρίν, marillia είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!!Πως μου είστε?Χαρά μου μήπως λέγεται Παναγιώτης στο μικρό?

αχαχαχ τώρα είδα και τα παρακάτω μυνήματα!!!Έχεί ιατρείο και στην πόλη μου!!!Είναι καλός γιατρός αλλά λίγο κρύος και απόμακρος!!!!Αλλά έχει εμπειρία!!!

Ναι ειναι Αθηνα και Βόλο. Είναι όπως λες. Από Βόλο είσαι Ε? Ωραίος ο Βόλος.

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...