Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Δεν μπορείς να τη γράψεις για να πληρώσεις πιό λίγο; Εμένα μου τη γράφει η γυνεκολογος και πληρώνω 1.5 ευρώ 

Μήπως σε συμβεβλημένο μικροβιολογικό;

1 hour ago, zina7777 είπε:

@marilia εκανα τεστ clear blue βγηκε αρνητικο.

Με χλωρινη βγηκε θετικο.

Μη γελατε..ετσινκαταλαβα και την περασμενη φορα την εγκυμοσυνη.

Την εμπιστευομαι τη μεθοδο.

Καλό!Χαχαχα Συγχαρητήρια!!!!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ntemiiiiii είπε:

@zina7777 φανταζεσαι να βγει θετικη η χοριακη που θακανω και να το εχει βρει το τεστμε την χλωρινη κ οχι το κανονικο?

• Χαχα 1

πρίν από 22 λεπτά , zina7777 είπε:

@Dimitr@17 κατσε,ποσες φορες κατουρησες απ το πρωι?εδειξε χωρις πρωτα πρωινα?αρα η χοριακη σου(εφοσον εισαι) ειναι ανεβασμενη.

Εγω χτες απογευμα δεν εδειξε..

Μονο σημερα πρωι

Να δεις π ζοριζεται να βγαλει τσισα αυτη 

Ε όχι και ζοριζουμαι , παραγεμισα το μπολ. Αλλά άργησα να σας πω γιατί λέω τώρα που περιμένω να αλλάξει χρώμα δεν πλυνω και τα πιάτα μου 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@zina7777 φανταζεσαι να βγει θετικη η χοριακη που θακανω και να το εχει βρει το τεστμε την χλωρινη κ οχι το κανονικο?

Εγω το παθα..δε με εκπλησει τιποτα.

Να μου λεει το μεσα μου και τα συμπτωματα οτι ειμαι..και η χλωρινη..

Η clear blue οχι..πληρωσα και 9€ και την περασμενη φορα prediktor exprees... Ασε με...

πρίν από 7 λεπτά , marillia είπε:

Δεν σου ήρθε ακόμα!!!!Ποτέ δεν ξέρεις!!!Πότε αναμένεις?

Πέμπτη,  νωρίς είναι ακόμα αλλά το ξέρω ότι δεν είμαι 

πρίν από 8 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Μάλλον, δεν ξέρω. ΙΚΑ έχω και μου γράφει όλες οι εξετάσεις και φάρμακα η γυνεκολογος και πληρώνω μόνο συμμετοχή 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 10 λεπτά , BettySt είπε:

Ε όχι και ζοριζουμαι , παραγεμισα το μπολ. Αλλά άργησα να σας πω γιατί λέω τώρα που περιμένω να αλλάξει χρώμα δεν πλυνω και τα πιάτα μου 

2 λεπτα θελει καλε...

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

45 κοριτσια

Μπράβο κορίτσι μου!!!!!! Συγχαρητήρια! Και στα δικά μας οι υπόλοιπες!

1 ώρα πρίν, Nati85 είπε:

@Vila 1 των 1000 κάθε μέρα αλλά μισό το μεσημέρι μισό το βράδυ. με ενοχλούσε πολύ στην αρχή όλο διαρροια είχα και με ενοχλούσε στο στομαχι.

Κι εμένα αυτή τη δοσολογία μου έδωσε, χθες το ξεκίνησα και ακόμα δεν ένιωσα κάτι περίεργο, μακάρι να βοηθήσουν. Προσπαθώ να χάσω και μερικά κιλακια μήπως βοηθήσει και αυτό.

XDXPp2.png

Just now, Vila είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!!!!! Συγχαρητήρια! Και στα δικά μας οι υπόλοιπες!

Κι εμένα αυτή τη δοσολογία μου έδωσε, χθες το ξεκίνησα και ακόμα δεν ένιωσα κάτι περίεργο, μακάρι να βοηθήσουν. Προσπαθώ να χάσω και μερικά κιλακια μήπως βοηθήσει και αυτό.

Ναι βοηθάει και για τα κιλά εγώ έχασα βέβαια πηγαίνω και γυμναστήριο αλλάτώρα τις γιορτές τα ξαναπηρακαι άντε πάλι από την αρχή!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 20 λεπτά , BettySt είπε:

Τι νέο,  περίοδο περιμένω. Έσκασε μύτη και ένα σπυρακι 

Χαχαχα Χαχαχα ειδα που είπες θα κανεις αυτο με την χλωρίνη. Εγώ πριν την καθυστέρηση έβγαλα 3

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...