Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Dimitr@17 κατσε,ποσες φορες κατουρησες απ το πρωι?εδειξε χωρις πρωτα πρωινα?αρα η χοριακη σου(εφοσον εισαι) ειναι ανεβασμενη.

Εγω χτες απογευμα δεν εδειξε..

Μονο σημερα πρωι

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Έχεις να πεις κανένα νεο? 

Να δεις π ζοριζεται να βγαλει τσισα αυτη 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Έκανα εγώ με χλωρίνη τώρα έγινε σκούρο πολύ αλλά και την άλλη φορά που είχα κάνει τότε που κάναμε τα πειράματα έτσι σκούρο είχε βγει και δεν ήμουν! @zina7777 έχεις κάνει με χλωρίνη ενώ δεν ήσουν έγκυος και είχαν παραμείνει τα ούρα κανονικά?

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Έκανα εγώ με χλωρίνη τώρα έγινε σκούρο πολύ αλλά και την άλλη φορά που είχα κάνει τότε που κάναμε τα πειράματα έτσι σκούρο είχε βγει και δεν ήμουν! @zina7777 έχεις κάνει με χλωρίνη ενώ δεν ήσουν έγκυος και είχαν παραμείνει τα ούρα κανονικά?

Ναι.τον περασμενο μηνα.

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Eγώ πιστεύω έχει να κάνει με τα ούρα και το πόσο όξινα ή όχι είναι!!!!Λές όμως να είσαι και συ εγκυούλα?Να δούμε και κανένα άλλο κορίτσι!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Λοιπόν θυμάσαι εμένα που το έβλεπα μόνο εγώ.... πίστεψε με εάν ήταν αρνητικό θα ήταν όπως προχθές που ήσουν σίγουρη. Και να φανταστώ πάλι δεν το έκανες με πρωινά. Αύριο έφυγες για χοριακη. Με το καλό κορίτσι μου να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη. 

Αν προλαβω αυριο θα παω αλλιως πεμπτη

πρίν από 1 λεπτό , iouliana είπε:

Το εχω κανει κι εγω χωρις να είμαι, τωρα δεν ξερω ακομη, και δεν αλλαξαν καθολου χρωμα.

Εμενα αφρισε κ αλλαξε χρωμα αμεσως σχεδον...

πρίν από 6 λεπτά , zina7777 είπε:

@Dimitr@17 κατσε,ποσες φορες κατουρησες απ το πρωι?εδειξε χωρις πρωτα πρωινα?αρα η χοριακη σου(εφοσον εισαι) ειναι ανεβασμενη.

Εγω χτες απογευμα δεν εδειξε..

Μονο σημερα πρωι

Να δεις π ζοριζεται να βγαλει τσισα αυτη 

Χωρις πρωινα...καλε τωρα π το ειπες πηγα κ το εκανα μιας κ ηθελα να παω τουαλετα..

@Dimitr@17 δε θελω να σε ξεσικωσω.κανε μια χοριακη αυριο να μαστε σιγουρες.εγω απλα πιστευω οτι εισαι.

Δε μου πες για θερμοκρασια ομως....

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Λοιπόν το έκανα έβγαλε λίγο άσπρο από πάνω σαν αφρό και το χρώμα άλλαξε ελάχιστα έως καθόλου 

Εσυ εισαι εγκυουλα?μπερδευτηκα...:confused:

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Χωρις πρωινα...καλε τωρα π το ειπες πηγα κ το εκανα μιας κ ηθελα να παω τουαλετα..

Τωρα και σε εμενα αλλαξαν αμεσως και εγιναν καφεκοκκινο. Βεβαια τα ουρα αλλαζουν συσταση και αναλογα  με το τι τρωμε.

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μπες στο προφίλ μου να δεις το πρώτο τεστ που έκανα στα πέντε λεπτά ίσα ίσα φαινόταν. Και μόλις πέρασαν τα 15 λεπτά φαινόταν ακόμα πιο λίγο. Να πας με την πρώτη ευκαιρία. Πες στην μητέρα σου σε κάποια φίλη σου να σου δώσει. Είσαι έγκυος και πρέπει να προσέχεις.

XDAlp3.png

@marillia μπα το ίδιο είχε γίνει και την προηγούμενη φορά.ηταν αρκετά σκούρα ήδη ίσως γιατί αυτο.αντε αρχίσαμε με τα τεστ πάλι χαχαχχαχα!!

@zina7777 εμένα δεν πιάνει το τεστ πάντως έτσι σκουρενουν και τις 2 που έχω κάνει.μπορει στην @Dimitr@17 να ισχύει όμως ποτέ δεν ξέρεις όπως και σε εσενα! Πάντως κορίτσια τα κλιαρ μπλου όλο ακούω ότι κάνουν κάτι περίεργα καλύτερα τα πρεντικτορ εξπρές!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Αχαχχαα ναι ναι ξερωωω τα εχω κανει και εγω!εχω περασει και απο αυτο το σταδιο!:-P και με χλωρινη εχω κανει

Μου τέλειωσαν τα λαικς :lol::D:lol:

• Χαχα 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

@marillia μπα το ίδιο είχε γίνει και την προηγούμενη φορά.ηταν αρκετά σκούρα ήδη ίσως γιατί αυτο.αντε αρχίσαμε με τα τεστ πάλι χαχαχχαχα!!

@zina7777 εμένα δεν πιάνει το τεστ πάντως έτσι σκουρενουν και τις 2 που έχω κάνει.μπορει στην @Dimitr@17 να ισχύει όμως ποτέ δεν ξέρεις όπως και σε εσενα! Πάντως κορίτσια τα κλιαρ μπλου όλο ακούω ότι κάνουν κάτι περίεργα καλύτερα τα πρεντικτορ εξπρές!

Συμφωνώ για τα τεστ εγκυμοσύνης!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , zina7777 είπε:

@Dimitr@17 δε θελω να σε ξεσικωσω.κανε μια χοριακη αυριο να μαστε σιγουρες.εγω απλα πιστευω οτι εισαι.

Δε μου πες για θερμοκρασια ομως....

Εσυ εισαι εγκυουλα?μπερδευτηκα...:confused:

Όχι δεν είμαι,  περιμένω περίοδο :-(

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...