Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Εγω ξερω ενα και με ζαχαρη! Και εχω ακουσει οτι πιανει!υπαρχει και στο youtube

Το δοκιμασα.οτι πιανει κομπους και καλα..δε μου βγαζε τιποτα..ισως θελει πολλες μοναδες.

@Dimitr@17Τωρα το εκανες?

Συγχαρητηριααααα εισαι εγκυουλααα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Το δοκιμασα.οτι πιανει κομπους και καλα..δε μου βγαζε τιποτα..ισως θελει πολλες μοναδες.

Τωρα το εκανες?

Ναι μολις τωρα...μηπως ηταν πολυ η χλωρινη κ αλλαξε χρωμα?

πρίν από 5 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Εγω ξερω ενα και με ζαχαρη! Και εχω ακουσει οτι πιανει!υπαρχει και στο youtube

Βρε Νεκταρινακι ξέρεις τέτοια και δεν μας τα λες να κανουμε πειράματα χαχαχαααα 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

@Dimitr@17Τωρα το εκανες?

Ναι ισως να θελει περισσοτερες μοναδες

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Βρε Νεκταρινακι ξέρεις τέτοια και δεν μας τα λες να κανουμε πειράματα χαχαχαααα 

Αχαχχαα ναι ναι ξερωωω τα εχω κανει και εγω!εχω περασει και απο αυτο το σταδιο!:-P και με χλωρινη εχω κανει

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Just now, Dimitr@17 είπε:

Θελεις να με ξεσηκωσεις εσυ...το βλεπω....

Κοιταξε.εκανα το πρωι σου λεω.η χλωρινη θετικη το clear blue αρνητικκο.

Κι εκανα χοριακη κι ειναι 45.

Στο λογο μου!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Καλε σ λεω δεν ξερω αν βλεπω καλα η βλεπω αυτο π θα ηθελα να δω...θα παω την πενπτη αν ειναι ..δεν ξερω με 3μερες καυστερηση θα επρεπε να δειξει...μηπως δεν ειμαι κ το φανταζομαι...

Λοιπόν θυμάσαι εμένα που το έβλεπα μόνο εγώ.... πίστεψε με εάν ήταν αρνητικό θα ήταν όπως προχθές που ήσουν σίγουρη. Και να φανταστώ πάλι δεν το έκανες με πρωινά. Αύριο έφυγες για χοριακη. Με το καλό κορίτσι μου να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη. 

XDAlp3.png

Συγχαρητήρια αααα!!!!  Αντε να γεμίσουμε το πανω πινακακι!!!!  

Δημητρα τρέξε για χοριακη!!!! 

Ζήνα μου ολα καλα θα πανε επανέλαβε μετα ααπο δυο μερες για να δεις οτι ολα πανε καλα!!! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...