Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Dimitr@17 είπε:

Τι να σας πω..δεν ξερω τι να πιστεψω αν ειμαι η οχι...κ αν δεν ειμαι γτ δεν αδιαθετω?

Το καλυτερο θα ηταν η χοριακη, αλλα σε καταλαβαινω με τα τεστ κτλ ξεπαραδιαζόμαστε. 

• Μου αρέσει 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Τι να σας πω..δεν ξερω τι να πιστεψω αν ειμαι η οχι...κ αν δεν ειμαι γτ δεν αδιαθετω?

Οχι δεν φοβαμαι...πρεπει να κανω γοα να ξεκαθαρισει το τοπιο τωρα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα...θα παω την πεμπτη

@Dimitr@17 αχ συγνωμη,δοκιμασε με χλωρινη αυριο το πρωι.σε παρακαλω..τουλαχιστον να δουμε αν η μεθοδος της γιαγιας πιανει παντα.καξ την πεμπτη διασταυρωνουμε.

@zina7777συγχαρητήρια κ σε σενα!!!!! Εύχομαι να πάνε ολα καλα! Είδες που το είπανε προχθές; 

@Dimitr@17 καλε εισαι! Να προσεχείς πολυ στη δουλειά μέχρι να κανεις χοριακη να το επιβεβαιώσεις! 

πρίν από 1 λεπτό , Nenitaki88 είπε:

@zina7777συγχαρητήρια κ σε σενα!!!!! Εύχομαι να πάνε ολα καλα! Είδες που το είπανε προχθές; 

@Dimitr@17 καλε εισαι! Να προσεχείς πολυ στη δουλειά μέχρι να κανεις χοριακη να το επιβεβαιώσεις! 

Μπα εγω δεν το πιστευω...

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

@Dimitr@17 αχ συγνωμη,δοκιμασε με χλωρινη αυριο το πρωι.σε παρακαλω..τουλαχιστον να δουμε αν η μεθοδος της γιαγιας πιανει παντα.καξ την πεμπτη διασταυρωνουμε.

Τι να κανω με την χλωρινη?

πρίν από 12 λεπτά , zina7777 είπε:

Στο ιδιο κυπελο με ουρα εμποτισα πρωτα το clear blue.περιμενα..ειδα αρνητικο.μετα ερειξα λιγο χλωρινη..τα ουρα αλλαξαν χρωμα σε σκουρο καφε.

Πρωινα ουρα παντα.

Όχι ότι το εκανα βεβαια, αλλα ας πουμε ότι εγιναν καφεκοκκινα.:oops::oops::oops:.....

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Τι κανετε?εγω δεν.κρατηθηκα κ εκανα κ το αλλο τεστ τωρα ο γυρισα απο την δουλεια..δεν.ξερω αν βλεπω καλα η αν κανουν πουλακια τα ματια μου αλλα νομιζω οτθ βλεπω ελαχιστα να ξεπροβαλει μια γραμμη κ να κανει σταυρο δλδ ειναι θετικο...μπορει να κανω κ λαθος...θα περιμενω λιγες μερες κ αν ειναι θα παω να παρω αλλο...γτ κ αργοτερα να εκανα ωορηξια π λεει ο λογος εχουμε συνεχεια επαφες

ειδες !!!! ε μα αφου εχεις καθυστερηση βρε κοριτσι ! εγκυος εισαι !!!! συγχαρητηρια!!!! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ενα τοκανω αυριο να σας πω τι ια δειξει...οτι να ναι χλωρινη?

Τα γεμισεις με τα πρωτα πρωινα ουρα ενα κυπελακι.ολα τα ουρα να χει μεσα.μολις τελειωσεις τα σχετικα..ριξε χλωρινη μεσα περιπου οσο ενα καπακι ισως και λιγο παραπανω.αν εισαι μεσα σε 2-3 λεπτα θα γινουν σκουρο χρωμα.σα μανταριναδα ας πουμε.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ειδες !!!! ε μα αφου εχεις καθυστερηση βρε κοριτσι ! εγκυος εισαι !!!! συγχαρητηρια!!!! 

Δεν ξερω αντα μ αν ειμαι γτ το αποτελεσμα δεν ειναι πολυ ξεκαθαρο..στην αρχη αχνοφαινοταν με πολυ προσπαθεια κ τωτα εξαφανιστηκε η γραμμη

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Τα γεμισεις με τα πρωτα πρωινα ουρα ενα κυπελακι.ολα τα ουρα να χει μεσα.μολις τελειωσεις τα σχετικα..ριξε χλωρινη μεσα περιπου οσο ενα καπακι ισως και λιγο παραπανω.αν εισαι μεσα σε 2-3 λεπτα θα γινουν σκουρο χρωμα.σα μανταριναδα ας πουμε.

Ενταξει θα το δοκιμασω αυριο κ θα σας πω..χαχα

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Δεν ξερω αντα μ αν ειμαι γτ το αποτελεσμα δεν ειναι πολυ ξεκαθαρο..στην αρχη αχνοφαινοταν με πολυ προσπαθεια κ τωτα εξαφανιστηκε η γραμμη

Ενταξει θα το δοκιμασω αυριο κ θα σας πω..χαχα

Ξερω σου φαινεται αστειο.ισως και να ναι σε καποιες περιπτωσεις.εγω δυο φορες εμεινα εγκυος με αυτη τη μεθοδο το βρηκα.εκανα και clear blue και ηταν αρνητικα.στην πρωτη ειχα χοριακη 10 και στη δευτερη τωρα 45.

Και το ανιχνευσε.οι παλιες ξερανε πολλα.τωρα οσο για τι χλωρινη..εγω οτι εχω βαζω.σημερα εκανα με λεμονι πχ.απο το lidl.αλλα εδειξε αμεσως μολις εσκασε μεσα το υγρο.

Σημειωση τα πρωτα πρωινα μη ξεχασεις.σου ευχομαι τα καλυτερα.

Αν και νομιζω λωα εισαι.τι θερμοκρασια εχεις τωρα?

πρίν από 18 λεπτά , zina7777 είπε:

Εγω ξερω ενα και με ζαχαρη! Και εχω ακουσει οτι πιανει!υπαρχει και στο youtube

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 7 λεπτά , zina7777 είπε:

Ξερω σου φαινεται αστειο.ισως και να ναι σε καποιες περιπτωσεις.εγω δυο φορες εμεινα εγκυος με αυτη τη μεθοδο το βρηκα.εκανα και clear blue και ηταν αρνητικα.στην πρωτη ειχα χοριακη 10 και στη δευτερη τωρα 45.

Και το ανιχνευσε.οι παλιες ξερανε πολλα.τωρα οσο για τι χλωρινη..εγω οτι εχω βαζω.σημερα εκανα με λεμονι πχ.απο το lidl.αλλα εδειξε αμεσως μολις εσκασε μεσα το υγρο.

Σημειωση τα πρωτα πρωινα μη ξεχασεις.σου ευχομαι τα καλυτερα.

Αν και νομιζω λωα εισαι.τι θερμοκρασια εχεις τωρα?

Το δοκιμασα τωρα...εριξα ενα καπακι κ λιγο ακομα...αφρισε κ απο κιτρινα εγιναν καφε...τι σημαινει αυτο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...