Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@zina7777 συγχαρητηρια κοριτσι μου!! Αυτή είναι μια νεα εγκυμοσυνη, ο,τι εγινε εγινε..ετσι και αλλιως απο εδώ και περα θα εχεις παντα αγχος για το παιδακι σου...να την χαρεις οσο μπορεις !! ειχες κανει το κλιαρ μπλου τελικα? Τι εκανες με την χλωρινη?

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@zina7777 Συγχαρητήρια! Πήρες το γιατρό σου; Λογικά θα πρέπει σε λίγες μέρες να κάνεις άλλη μια, γιατί είναι πολύ νωρίς να δει κάτι ο γιατρός. Πρόσεχε όσο μπορείς. 

Just now, iouliana είπε:

@zina7777 συγχαρητηρια κοριτσι μου!! Αυτή είναι μια νεα εγκυμοσυνη, ο,τι εγινε εγινε..ετσι και αλλιως απο εδώ και περα θα εχεις παντα αγχος για το παιδακι σου...να την χαρεις οσο μπορεις !! ειχες κανει το κλιαρ μπλου τελικα? Τι εκανες με την χλωρινη?

Στο ιδιο κυπελο με ουρα εμποτισα πρωτα το clear blue.περιμενα..ειδα αρνητικο.μετα ερειξα λιγο χλωρινη..τα ουρα αλλαξαν χρωμα σε σκουρο καφε.

Πρωινα ουρα παντα.

@Dimitr@17Δημητρούλα πιστεύω είσαι εγκυούλα!!Γιατί τα μάτια σου το Σάββατο δεν έκαναν πουλάκια και ήταν αρνητικό!!!Καλύτερα μια χοριακή απεύθειας και αν δεχτεί το μικροβιολογικό πες σας φέρνω μετά το παραπεμπτικό από τον γυναικολόγο!!!!

Διαφημίσεις

Just now, alina80 είπε:

@zina7777 Συγχαρητήρια! Πήρες το γιατρό σου; Λογικά θα πρέπει σε λίγες μέρες να κάνεις άλλη μια, γιατί είναι πολύ νωρίς να δει κάτι ο γιατρός. Πρόσεχε όσο μπορείς. 

Σ ευχαριστω πολυ.η τιμη ειναι χαμηλη δεν εχω καν καθυστερηση.θυμαστε ελεγα οτι νιωθω καπως.ειχα συμπτωματα.

Ο γιατρος μετα τις 1500 ειπανε..

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι τοσο αχνο που εξαφανιστηκε κ η οριζοντια γραμμη τωρα εχει ασπρισει στο κεντρο

Δημητρούλα τα τεστ λένε συνήθως μετά από την ενδεδειγμένη ώρα να μην τους δίνουμε σημασία. Αν θυμάμαι καλά δεν κάνεις τεστ ωορρηξίας, οπότε δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα πόση καθυστέρηση έχεις. Μια χοριακη νομίζω είναι απαραίτητη. 

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Τι κανετε?εγω δεν.κρατηθηκα κ εκανα κ το αλλο τεστ τωρα ο γυρισα απο την δουλεια..δεν.ξερω αν βλεπω καλα η αν κανουν πουλακια τα ματια μου αλλα νομιζω οτθ βλεπω ελαχιστα να ξεπροβαλει μια γραμμη κ να κανει σταυρο δλδ ειναι θετικο...μπορει να κανω κ λαθος...θα περιμενω λιγες μερες κ αν ειναι θα παω να παρω αλλο...γτ κ αργοτερα να εκανα ωορηξια π λεει ο λογος εχουμε συνεχεια επαφες

Συγχαρητήρια!!!! Με το καλοοοο! Να πάνε ολα Τελεια!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Σ ευχαριστω πολυ.η τιμη ειναι χαμηλη δεν εχω καν καθυστερηση.θυμαστε ελεγα οτι νιωθω καπως.ειχα συμπτωματα.

Για εμένα κάνε του ένα τηλεφώνημα να σε καθοδηγήσει εκείνος. Η τιμή είναι χαμηλή ακριβώς επειδή είναι νωρίς. Θα σου πει ο γιατρός πως να κινηθείς από εδώ και πέρα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Ενταξει πολύ νωρις είναι, μετα από καμμια 10 μερες θα πας για να δεις τον σακο......αντε με το καλο.......

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Δημητρούλα τα τεστ λένε συνήθως μετά από την ενδεδειγμένη ώρα να μην τους δίνουμε σημασία. Αν θυμάμαι καλά δεν κάνεις τεστ ωορρηξίας, οπότε δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα πόση καθυστέρηση έχεις. Μια χοριακη νομίζω είναι απαραίτητη. 

Ξερω ποση καθυστερηση εχω γτ εχω σταθερο κυκλο 28-30 ποτε παραπανω...κ.σημερα ειναι 3η μερα ππυ δεν εχει ερθει

Just now, Dimitr@17 είπε:

Nai η καθετη...τωρα δεν φαινεται τπτ κ η οριζοντια εχει ασπρισει στο κεντρο της

Λοιπον , επειδή την εχω πατησει με το κλιαρ μπλου...το κανει αυτό ....μεχρι να στεγνωσει φαινεται πολύ αχνα η πισω γραμμη του αποτελέσματος, κυριως στο φως. Νομιζω το ελεγε και μια άλλη κοπελα εδώ.  Φυσικα ελπιζω να μην είναι αυτό στην περιπτωση σου.

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 1 λεπτό , iouliana είπε:

Ενταξει πολύ νωρις είναι, μετα από καμμια 10 μερες θα πας για να δεις τον σακο......αντε με το καλο.......

Μακαρι να πανε ολα καλα..σ ευχαριστω.

@Dimitr@17 εσυ χοριακη φοβασαι να κανεις?εχω την εντυπωση οτι πρεπει να κανεις!!

Just now, iouliana είπε:

Λοιπον , επειδή την εχω πατησει με το κλιαρ μπλου...το κανει αυτό ....μεχρι να στεγνωσει φαινεται πολύ αχνα η πισω γραμμη του αποτελέσματος, κυριως στο φως. Νομιζω το ελεγε και μια άλλη κοπελα εδώ.  Φυσικα ελπιζω να μην είναι αυτό στην περιπτωση σου.

Τι να σας πω..δεν ξερω τι να πιστεψω αν ειμαι η οχι...κ αν δεν ειμαι γτ δεν αδιαθετω?

Just now, zina7777 είπε:

Μακαρι να πανε ολα καλα..σ ευχαριστω.

@Dimitr@17 εσυ χοριακη φοβασαι να κανεις?εχω την εντυπωση οτι πρεπει να κανεις!!

Οχι δεν φοβαμαι...πρεπει να κανω γοα να ξεκαθαρισει το τοπιο τωρα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα...θα παω την πεμπτη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...