Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, melina92 είπε:

Μακάρι να είναι κάτι θετικό και όχι πάλι η ακατανόμαστη!!!!

μακαρι κοριτσακι  μου! λιγες μερες εχουν μηνει!! ευχομαι να ειναι ενα σπορακι και τιποτα αλλο!!!:-)

Just now, Τονι@ είπε:

Μακάρι. . Ας βγάλουμε πρώτα άκρη με όλο αυτό.  Φαντάζομαι θα πρέπει να κάνει και ορμονικες κλπ...

καλα εννοειτε!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Ρε εσύ @Dimitr@17 πόσο θες να μας τρελανεις, τρέχα γρήγορα για χοριακη είσαι έγκυος! !! Πρέπει να το επιβεβαίωσης το συντομότερο γιατί σηκώνεις βάρος και πρέπει να προσέχεις 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Kαλημερα σε ολες!!

@Τονι@ ευχομαι όλα να είναι καλα για τη αδερφουλα σου!! Λογικα η προλακτινη θα είναι αφου εχει και καθυστερηση!

@Dimitr@17 εύχομαι κορίτσι μου να το πιασατε το σπορακι! Μπορει να εκανες και πιο αργα εμφυτευση η να μην εχει ανεβει ακομη στα ουρα η συγκεντρωση. 

@zina7777 σε περιμενουμε! Μονο 10 σου πηρε ε? πολύ καλα!

• Μου αρέσει 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Ρε εσύ @Dimitr@17 πόσο θες να μας τρελανεις, τρέχα γρήγορα για χοριακη είσαι έγκυος! !! Πρέπει να το επιβεβαίωσης το συντομότερο γιατί σηκώνεις βάρος και πρέπει να προσέχεις 

Έχει δίκιο.... 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Ναι αυτό με τα βαρη να το εχεις στο νου σου!

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Smile89 είπε:

Κι εγώ οτι το φανταζομαι νομίζαμε Χαχαχα Χαχαχα 

Μπα ειναι παρα πολυ αχνο..

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Έχει δίκιο.... 

Εγω λεω μηπως το φανταζομαι ειναι ενα πραγμα σαν την φωτο που μας ειχε δειξει η @Χαρά Τριανταφυλλακι. που το λες κ αρνητικο με την πρωτη ματια...κ ποσο καθυστερημενη να εγινε η συλληψη κ να αχνοφαινεται τοσο πολυ

πρίν από 23 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Τι κανετε?εγω δεν.κρατηθηκα κ εκανα κ το αλλο τεστ τωρα ο γυρισα απο την δουλεια..δεν.ξερω αν βλεπω καλα η αν κανουν πουλακια τα ματια μου αλλα νομιζω οτθ βλεπω ελαχιστα να ξεπροβαλει μια γραμμη κ να κανει σταυρο δλδ ειναι θετικο...μπορει να κανω κ λαθος...θα περιμενω λιγες μερες κ αν ειναι θα παω να παρω αλλο...γτ κ αργοτερα να εκανα ωορηξια π λεει ο λογος εχουμε συνεχεια επαφες

Πήγαινε για χοριακη αύριο!!!έλα είσαι εγκυουλα!αφού είχες και επαφές όλη την διάρκεια μπορεί να έκανες λίγο πιο μετά ωορρηξία απ' ότι υπολογιζες και βγήκε αρνητικό το πρώτο!!συγχαρητήρια!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μπα ειναι παρα πολυ αχνο..

Εγω λεω μηπως το φανταζομαι ειναι ενα πραγμα σαν την φωτο που μας ειχε δειξει η @Χαρά Τριανταφυλλακι. που το λες κ αρνητικο με την πρωτη ματια...κ ποσο καθυστερημενη να εγινε η συλληψη κ να αχνοφαινεται τοσο πολυ

βρεεεεεεεεεεεε οσο αχνη και να ειναι παρολα αυτα ειναι τρεχαααααα πρεπει να το ξερεις να προσεχεις το εχεις αφησει αρκετα αντε να το γιορτασουμε!!!

Διαφημίσεις

@Dimitr@17 αν θες μας στελνεις φωτο να σου πούμε την γνώμη μας.  Αλλιώς κι απο την στιγμή που κανείς δουλεία με βαρη πρέπει να το κοιταξεις αμεσα αφού υπαρχει και τόση δα υπόνοια. Εγώ πρόσεχα δεν κανω δουλειά με βαρύ και δες ειμαι κατω με αιμα. Εγώ ειχα κανει clear blue και ήταν τόσο αχνό που δεν το πίστευες εκανα χοριακη γιατί ειχα σιχαθεί το Τσιγαρο. 

nlmNp2.png

πρίν από 25 λεπτά , melina92 είπε:

Αυτά τα πονάκια που έχω τώρα όχι δεν τα ξανα είχα... Δηλαδή αυτή τη φορά έχω πονάκια κυρίως στην αριστερή ωοθήκη αλλα κάποιες φορές και στην δεξιά.. Με πιάνουν λίγο και μετά πάλι με αφήνουν και πάλι μετά το ίδιο... Να σημειώσω οτι τελευταία περίοδο 1/1, θετικό τεστ ωορρηξίας 16/1 και επαφές: 8,12,14,16,18... Λέτε να έχω πιθανότητες;; Έχω απογοητευτεί πολύ κορίτσια... Και στεναχωριέμαι και λέω δεν θα πιάσω ποτέ το σποράκι μου... Ευτυχώς που είστε κι εσείς εδώ και μπορώ να τα βγάζω από μέσα μου... Σας ευχαριστώ κορίτσια μου!

Μακάρι να υπηρχε κάτι να ξέραμε από νωρίς αν έγινε κάτι ή όχι!!θα το πιάσεις το σπορακι σου σιγουρα!μπορεί να είναι η τυχερή σου φορά!είχες καλές επαφές έχεις πιθανότητες

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Μακάρι να υπηρχε κάτι να ξέραμε από νωρίς αν έγινε κάτι ή όχι!!θα το πιάσεις το σπορακι σου σιγουρα!μπορεί να είναι η τυχερή σου φορά!είχες καλές επαφές έχεις πιθανότητες

Φτερουγίζω και μόνο στην ιδέα!!!! Μακααααρι!!!!!!! Απλά δεν έχω ούτε πολλά υγρά ούτε πρισμένο στήθος.. Με αυτά χάνω λίγο τις ελπίδες μου...

Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο.. Ξέρετε μήπως μετά από πόσες μέρες γίνεται η εμφύτευση του εμβρύου;

πρίν από 1 λεπτό , melina92 είπε:

Φτερουγίζω και μόνο στην ιδέα!!!! Μακααααρι!!!!!!! Απλά δεν έχω ούτε πολλά υγρά ούτε πρισμένο στήθος.. Με αυτά χάνω λίγο τις ελπίδες μου...

Δεν εχουν όλες οι κοπέλες πολλά υγρά ή πρησμένο στήθος.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Smile89 είπε:

@Dimitr@17 αν θες μας στελνεις φωτο να σου πούμε την γνώμη μας.  Αλλιώς κι απο την στιγμή που κανείς δουλεία με βαρη πρέπει να το κοιταξεις αμεσα αφού υπαρχει και τόση δα υπόνοια. Εγώ πρόσεχα δεν κανω δουλειά με βαρύ και δες ειμαι κατω με αιμα. Εγώ ειχα κανει clear blue και ήταν τόσο αχνό που δεν το πίστευες εκανα χοριακη γιατί ειχα σιχαθεί το Τσιγαρο. 

Θα παω να κανω την πεμπτη ομως..γτ εχει κ 15€ ...και δεν εχω πληρωθει ακομα..κ δεν θελω νς το πω στο αγορι μ ακομα..

Just now, Nati85 είπε:

Δεν εχουν όλες οι κοπέλες πολλά υγρά ή πρησμένο στήθος.

Ουτε εγω ειχα πρησμενο στηθος αυτο τον μηνα τωρα μου πρηστηκε κ εχω καθυστερηση με ενα τεστ π εχει μια υπονοια θετικου

πρίν από 11 λεπτά , Smile89 είπε:

Δεν ξερψ ν σας στειλω...ειμαι.απο το κινητο κιολας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...