Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ Nati85, καλώς σας βρήκα! 

Είχα και εγώ το ίδιο σύμπτωμα όταν έμεινα έγκυος. Εγώ στη θέση σου θα ήμουν συγκρατημένα αισιόδοξη, διότι οπως είπες και εσύ είναι νωρίς ακόμα. Μακάρι να είσαι έγκυος!!! :-)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Είχα και εγώ το ίδιο σύμπτωμα όταν έμεινα έγκυος. Εγώ στη θέση σου θα ήμουν συγκρατημένα αισιόδοξη, διότι οπως είπες και εσύ είναι νωρίς ακόμα. Μακάρι να είσαι έγκυος!!! :-)

Σε ευχαριστώ πολύ. Από άλλα συμπτώματα έχω φούσκωμα, και πινάκια περιόδου (που είναι λίγο νωρίς να τα νιώθω). Επίσης, έχω μια αίσθηση σαν να έχω υψηλή θερμοκρασια. Δεν έχω μετρηθεί, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ξέρω ποια είναι η σταθερή μου θερμοκρασία. Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες είμαι αισιόδοξη, πολύ συγκρατημένα όμως... Έχω ενδομητρίωση 4ο στάδιο, είμαι και 37. Όπως και να έχει σύντομα θα δείξει. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

πρίν από 48 λεπτά , alina80 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. Από άλλα συμπτώματα έχω φούσκωμα, και πινάκια περιόδου (που είναι λίγο νωρίς να τα νιώθω). Επίσης, έχω μια αίσθηση σαν να έχω υψηλή θερμοκρασια. Δεν έχω μετρηθεί, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ξέρω ποια είναι η σταθερή μου θερμοκρασία. Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες είμαι αισιόδοξη, πολύ συγκρατημένα όμως... Έχω ενδομητρίωση 4ο στάδιο, είμαι και 37. Όπως και να έχει σύντομα θα δείξει. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Προσπάθησε να χαλαρώσεις!! Να έχεις στο μυαλό σου και τα θετικά και τα αρνητικά.. Και πραγματικά στο εύχομαι να έχεις ευχάριστα! Περιμένουμε νεότερα :-):-):-)

8 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Προσπάθησε να χαλαρώσεις!! Να έχεις στο μυαλό σου και τα θετικά και τα αρνητικά.. Και πραγματικά στο εύχομαι να έχεις ευχάριστα! Περιμένουμε νεότερα :-):-):-)

Σχετικά χαλαρή είμαι. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. 

18 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Έχετε χώρο για μια ακόμα στην παρέα; Χτες ξενύχτησα διαβάζοντας σας καθώς έψαχνα απαντήσεις για συμπτώματα που μπορεί να υποδηλώνουν εγκυμοσύνη, και ταυτίστηκα! Είναι και εγώ στη φάση προσπάθειας από την αρχή του χρόνου. Για κάποιο λόγο αυτό το μήνα μου καρφώθηκε ότι μπορεί και να πέτυχε η προσπάθεια, μπορεί πάλι να είναι επειδή το θέλω πολύ. Περίοδο περιμένω γύρω στις 20/6 οπότε είναι πολύ νωρίς ακόμα. Αυτό που μου έβαλε όμως την ιδέα είναι ότι από τη Δευτέρα παρατήρησα μία πολύ έντονη ευαισθησία στις μυρωδιές. Από το τσιγάρο μέχρι και ένα ελαφρύ άρωμα που έχω και αγαπώ και όταν το φόρεσα μου μύριζε για κάποιο λόγο πολύ έντονα και ενοχλητικά. Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία; 

Εύχομαι σε όλες ότι καλύτερο! 

Καλησπέρα alina μου.To είχα πάθει και γω αυτό που λες με το άρωμα.Ειχαμε βγεί έξω και μου μύριζε άρωμα από μια κοπέλα και αναγούλιαζα.Επισης ήθελα να τρώω λεμόνι και αλάτι που πριν δεν έτρωγα και δεν είχα καθόλου νεύρα περιόδου.Ολα αυτά πριν μάθω ότι ήμουν έγκυος, ήμουν στην 27 μέρα του κύκλου περίπου.Μακάρι να έχει πιαστεί το σποράκι σου!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@marilliaΚαλησπέρα marillia. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την ευχή. Μακάρι, αλλά όσο πλησιάζει η μέρα -είμαι στην 24η, σε κύκλο 27-29 ημερών συνήθως- όλο και λιγότερες ελπίδες έχω.

Εσύ είσαι εγκυούλα; Εύχομαι ότι καλύτερο!

πρίν από 21 λεπτά , alina80 είπε:

@marilliaΚαλησπέρα marillia. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την ευχή. Μακάρι, αλλά όσο πλησιάζει η μέρα -είμαι στην 24η, σε κύκλο 27-29 ημερών συνήθως- όλο και λιγότερες ελπίδες έχω.

Αλινα για το πρωτο προσπαθεις κ εσυ? Ειμαστε σχεδον συνομιλικες!!! Αντε κοριτσι μακαρι να ερθει γρηγορα απο συμπτωματα δεν βγαζεις ακρη παντως  πρεπει να γινει κατι πολυ εντονο κ ξεκαθαρο για να το καταλαβεις τα αλλα ολα ειναι του μυαλου κ μονο.  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , linaa είπε:

Αλινα για το πρωτο προσπαθεις κ εσυ? Ειμαστε σχεδον συνομιλικες!!! Αντε κοριτσι μακαρι να ερθει γρηγορα απο συμπτωματα δεν βγαζεις ακρη παντως  πρεπει να γινει κατι πολυ εντονο κ ξεκαθαρο για να το καταλαβεις τα αλλα ολα ειναι του μυαλου κ μονο.  

Ναι linaa για το πρώτο προσπαθώ. Το ξέρω ότι από τα συμπτώματα δεν είναι ξεκάθαρο και προσπαθώ να μην ασχολούμαι. Και για αυτό δεν δίνω προσοχή σε ζαλάδες, πονάκια περιόδου και τέτοια. Απλώς αυτό με τις μυρωδιές το νιώθω πρώτη φορά και το μυαλό μου πήγε αμέσως εκεί. Είναι πολύ έντονο για να είναι στο μυαλό μου μόνο (δεν εννοώ βέβαια ότι σημαίνει εγκυμοσύνη, απλώς ότι μου συμβαίνει). Πριν λίγο μπήκα στο μπάνιο και μου μύριζε το απορρυπαντικό μέσα στο πληντύριο! Δεν μου έχει ξανατύχει. Τι να πω. Λέτε να φταίνε κάτι βιταμίνες που παίρνω (τις profertile female, αλλά πάλι κοντεύω μήνα και που τις παίρνα. Αλήθεια, τις έχει πάρει καμία;) Ξαναλέω κρατάω μικρό καλάθι, όχι μόνο για τώρα αλλά και γενικά γιατί η περίπτωσή μου είναι δύσκολη.

Εσύ linaa για το πρώτο προσπαθείς; 

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

Ναι linaa για το πρώτο προσπαθώ. Το ξέρω ότι από τα συμπτώματα δεν είναι ξεκάθαρο και προσπαθώ να μην ασχολούμαι. Και για αυτό δεν δίνω προσοχή σε ζαλάδες, πονάκια περιόδου και τέτοια. Απλώς αυτό με τις μυρωδιές το νιώθω πρώτη φορά και το μυαλό μου πήγε αμέσως εκεί. Είναι πολύ έντονο για να είναι στο μυαλό μου μόνο (δεν εννοώ βέβαια ότι σημαίνει εγκυμοσύνη, απλώς ότι μου συμβαίνει). Πριν λίγο μπήκα στο μπάνιο και μου μύριζε το απορρυπαντικό μέσα στο πληντύριο! Δεν μου έχει ξανατύχει. Τι να πω. Λέτε να φταίνε κάτι βιταμίνες που παίρνω (τις profertile female, αλλά πάλι κοντεύω μήνα και που τις παίρνα. Αλήθεια, τις έχει πάρει καμία;) Ξαναλέω κρατάω μικρό καλάθι, όχι μόνο για τώρα αλλά και γενικά γιατί η περίπτωσή μου είναι δύσκολη.

Εσύ linaa για το πρώτο προσπαθείς; 

Κ εγω για το πρωτο! Εγω παιρνω τις pregnacare παρομοιες πρεπει ν ειναι γενικα. Ειναι καλες οι profeltil απο οσο ξερω!!! Εγω λεω μετα το καλοκαιρι να το παω πιο επιθετικα το θεμα. 

1 hour ago, linaa είπε:

Κ εγω για το πρωτο! Εγω παιρνω τις pregnacare παρομοιες πρεπει ν ειναι γενικα. Ειναι καλες οι profeltil απο οσο ξερω!!! Εγω λεω μετα το καλοκαιρι να το παω πιο επιθετικα το θεμα. 

Καλή επιτυχία εύχομαι και τύχη (γιατί χρειάζεται και αυτή). Πάντως το καλοκαίρι είναι καλή εποχή λέει ο γιατρός μου, γιατί είμαστε πιο χαλαροί - λίγο η θάλασσα, λίγο οι διακοπές...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλησπέρα marillia. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την ευχή. Μακάρι, αλλά όσο πλησιάζει η μέρα -είμαι στην 24η, σε κύκλο 27-29 ημερών συνήθως- όλο και λιγότερες ελπίδες έχω.

Oxi γλυκιά μου.Παλινδρόμησε και ελπίζω αυτός ο μήνας να ναι ο τυχερός.Μωρέ το κακό είναι ότι μοιάζουν τα συμπτώματα εγκυμοσύνης και περιόδου.Εγώ αυτό το μήνα δεν σημείωσα τίποτα από συμπτώματα,στο περίπου πάω.Υπομονούλα μέχρι την καθυστέρηση.

καλησπερα κοριτσια.ειμαι καινουργια στην παρεα και θα ηθελα την αποψη σας.παντα ειχα κυκλο 27 -28 ημερων.μικρη καθυστερηση ειχα μερικες φορες στη ζωη μου οταν αλλαζε ο κυκλος μου.τον απριλιο ομως ειχα 10-12 μερες καθυστερηση.εκανα τεστ και ηταν αρνητικο.με τον αντρα μου περναμε προφυλαξεις απλα στην αρχη της πραξης καναμε και λιγο χωρις.μετα απο την καθυστερηση αδιαθετησα κανονικα και τον μαιο παλι (κυκλος 26 ημερων.)απο τις 17 μαιου λοιπον δεν εχω αδιαθετησει.ειμαι τωρα στις 30 μερες.αυριο 31. ειχαμε πρωτη φορα στις 5 ιουνιου ελευθερη επαφη καθως αποφασισαμε να προσπαθησουμε για το πρωτο παιδακι μας ετσι πολυ χαλαρα ομως.1 κ 2 ιουνιου ειχα υγρα σαν ζελε διαφανα που εχω σε καθε κυκλο και μαλλον εχουν σχεση με την ωορρηξια..δεν ξερω αν σημαινουν την ημερα της ωορρηξιας η ειναι λιγο πριν απο αυτην.εχω χαλαρους πονους περιοδου,πονο στη μεση και πρησμενο στηθος που συνηθως ξεπρηζεται 1-2 μερεσ πριν την περιοδο..επισης μια βδομαδα ακριβως απο την επαφη ειχα αναγουλες ξυνιλες και δεν μπρορουσα τις μυρωδιες.αυτο ομως για δυο μερες.συγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο ποστ απλα θα ηθελα τις σκεψεις σας.μπορει να εχω καποιο προβλημα και ας ηταν ο τελευταιος  κυκλος μου ενταξει η εχω πιθανοτητες για εγκυμοσυνη?

6penp2.png

@orianna αφου εχεις σταθερο κυκλο εχεις πιθανοτητες εγκυμοσυνης...ομως μπορει να ειναι κ απλα μια ανωμαλια του κυκλου..καλο θα ηταν να κανεις μια χοριακη για να εισαι σιγουρη!καλα αποτελεσματα!!

κοριτσια ελεγα να μην παρω τεστ αυτον τον μηνα αλλα ειδα τα τεστ ωορρηξίας με σαλιο και μου φαινονται δελεαστηκα!(λογω τιμης)εχει ακουσει καμια τπτ?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...