Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

καλημεραααα παρεουλα, τι κανετε?

@Garifalia1 ααχ πρεπει να ειναι πολυ ωραια, θελω κι εγω να φτιαξω μωρουδιακο δωματιο :wub:

@Nati85 καλως ηρθες στην παρεα μας, βεβαιως και θα σε βαλω στο πινακακι μας, εχεις καποιο συμπτωμα μεχρι στιγμης?

@oneira_glyka καλε πως μας μπερδεψες ετσι με το ονομα?? :P με το καλο ο κανακαρης :P 

@elenakii22 ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου, εγω σου ευχομαι μεχρι Σεπτεμβρη να εισαι εγκυουλα:wub:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

7. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

9. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

10. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Olivia3 12/4/2017!!!

2. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

3. stalitsa82 30/4/2017!!!

4. aggeliki_l 29/5/2017!!!

5. KarMar84 10-11/6/2017!!!

6. Nati85 16/6/2017!!!

7. Ani ani 18/6/2017!!!

8. λουπιτα 20/6/2017!!!

9. caramel_83  20-24/6/2017!!!

10. Vila 21/6/2017!!!

11. marillia 30/6/2017!!!

12. elenaki22 7/7/2017!!!

13. linaa  8/7/2017!!!

14. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

15. giota@ 10/7/2017!!!

16. Wannabemommy....

17. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 25 λεπτά , caramel_83 είπε:

καλημεραααα παρεουλα, τι κανετε?

@Garifalia1 ααχ πρεπει να ειναι πολυ ωραια, θελω κι εγω να φτιαξω μωρουδιακο δωματιο :wub:

@Nati85 καλως ηρθες στην παρεα μας, βεβαιως και θα σε βαλω στο πινακακι μας, εχεις καποιο συμπτωμα μεχρι στιγμης?

@oneira_glyka καλε πως μας μπερδεψες ετσι με το ονομα?? :P με το καλο ο κανακαρης :P 

@elenakii22 ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου, εγω σου ευχομαι μεχρι Σεπτεμβρη να εισαι εγκυουλα:wub:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

7. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

9. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

10. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Olivia3 12/4/2017!!!

2. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

3. stalitsa82 30/4/2017!!!

4. aggeliki_l 29/5/2017!!!

5. KarMar84 10-11/6/2017!!!

6. Nati85 16/6/2017!!!

7. Ani ani 18/6/2017!!!

8. λουπιτα 20/6/2017!!!

9. caramel_83  20-24/6/2017!!!

10. Vila 21/6/2017!!!

11. marillia 30/6/2017!!!

12. elenaki22 7/7/2017!!!

13. linaa  8/7/2017!!!

14. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

15. giota@ 10/7/2017!!!

16. Wannabemommy....

17. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Tha to ftiaxis kali m sintoma xxx

• Μου αρέσει 2

Γειά σας κορίτσια τι μου κάνετε??? Έρχονται νέες κοπέλες και τσουπ εγκυουλες συγχαρητήρια μια τελειομηνη εγκυμοσυνη εύχομαι ότι θέλετε με ρωτάτε. Εγώ είμαι στον 8ο σε λίγες βδομάδες μπαίνω στον μήνα μου .έχω ετοιμάσει ήδη βαλίτσα και δωμάτιο. Οι υπόλοιπες τι κάνετε??? Κάντε έρωτα με τους αντρες σας είπαμε με οργασμό και βγάλτε από το μυαλό σας την εγκυμοσύνη. ΈΛΕΝΑΚΙ  κορίτσι μου σε περιμένω πως και πως να μας πεις ότι είσαι εγκυουλα και θα γίνει σύντομα κορίτσι μου. Με τα τεστ είδες κάνα θετικό?

• Μου αρέσει 4

@leta87 η πιο παλια εγινα!με τα τεστ ειδα θετικο αλλα ο ανδρας μου ελειπε το 3ημερο...τωρα δεν εχω τεστ..δεν εχω παρει..μπορει να αγορασω τον αλλο μηνα..αυτον ουτε υπερυχο θα κανω ουτε τεστ!θα δειξει!!!αντε με το καλο βρε Λετα μου!!!!!περασε κιολας ο καιρος!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

@caramel_83 ευχαριστώ!πονους περιοδου έχω αλλά όχι κάθε μέρα κυρίως το βράδυ και πολύ κουρασμένη νιώθω αύτα τίποτα άλλο!για να δουμε

Ελα εγω βαζω στοιχημα οτι το πετυχες το σπορακι.!!!!

πρίν από 38 λεπτά , linaa είπε:

Ελα εγω βαζω στοιχημα οτι το πετυχες το σπορακι.!!!!

Λες να το πέτυχα?δεν ειμαι πολυ αισιόδοξη γιατι στην πρώτη εγκυμοσύνη το κατάλαβα πολυ νωρίς και είχα πρησμένο στήθος πολλές μέρες πριν.μακαρι να γίνει αλλιώς δεν πειράζει τον επόμενο μηνα!

e6OVp3.pngExilp3.png

1 ώρα πρίν, elenakii22 είπε:

@leta87 η πιο παλια εγινα!με τα τεστ ειδα θετικο αλλα ο ανδρας μου ελειπε το 3ημερο...τωρα δεν εχω τεστ..δεν εχω παρει..μπορει να αγορασω τον αλλο μηνα..αυτον ουτε υπερυχο θα κανω ουτε τεστ!θα δειξει!!!αντε με το καλο βρε Λετα μου!!!!!περασε κιολας ο καιρος!!!

Μπράβο ρε συ που είδες θετικό τεστ αυτό έχει πολύ σημασία. Μπορεί να έμεινε σπερμα να γονιμοποιησε. Ποια ημερα του κυκλου σου είδες?

@leta87 αυτο εγινε τον προηγούμενο μηνα δυστυχως!τωρα ειμαι 6η μερα του κυκλου!αυτον τον μηνα δεν θα κανουμε ουτε τεστ ουτε υπερυχο!οτι γινει!απο Σεπτέμβρη ειπαμε με τον γιατρο αν δεν θα δουμε πως θα κινηθούμε!

Καλημερα παρεουλα :D

@leta87 αντε με το καλο κοριτσι μου να τον παρεις αγκαλια τον παιδαρο ;)

@elenakii22 οποτε αυτο τον μηνα χαλαρα ετσι?

@Nati85 μακαρι να εισα γλυκια μου εγκυουλα :wub:

Κοριτσια εγω χθες μιλησα με τον καλο μου πολυ σοβαρα για να δουμε πως θα κινηθουμε γιατι ναι μεν απο Δεκεμβρη Γεναρη κανουμε τελειως ελευθερα αλλα ουσιαστικα 2 μηνες μονο εχουμε κανει καπως σωστη προσπαθεια με τις μερες αν και δεν περιμενα και τιποτα λογω των θεματων μου με την περιοδο, αποφασισαμε λοιπον τωρα την Τριτη να παμε στην ενδοκρινολογο να με δει και να δουμε τι θα πει και τι θα δειξουν και οι εξετασεις που θα μου πει να κανω και να ξεκινησουμε πιο συστηματικα την προσπαθεια οσο μπορουμε γιατι ρε κοριτσια γαμωτο δουλευουμε τελειως αντιθετες ωρες κι εγω γυριζω μετα τις 12 το βραδυ σπιτι και ειμαι κουρασμενη, ειδικα τωρα που καλοκαιριαζει:mellow: σκεφτηκα να πω στην ενδοκρινολογο να δουμε αν δεν μου το πει η ιδια την amh, την βιταμινη d και σκεφτηκα να της πω αν συμφωνει να παρουμε το pregance his & her που πηρε και η @Angie trg νομιζω και ενω και αυτη ειχε με τις ορμονες θεμα και χαμηλη amh την βοηθησε αρκετα και ειναι εγκυουλα τωρα, εσας ποια η γνωμη σας? τι αλλο να πω της γιατρου να δουμε αν δεν το πει η ιδια??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, caramel_83 είπε:

Καλημερα παρεουλα :D

@leta87 αντε με το καλο κοριτσι μου να τον παρεις αγκαλια τον παιδαρο ;)

@elenakii22 οποτε αυτο τον μηνα χαλαρα ετσι?

@Nati85 μακαρι να εισα γλυκια μου εγκυουλα :wub:

Κοριτσια εγω χθες μιλησα με τον καλο μου πολυ σοβαρα για να δουμε πως θα κινηθουμε γιατι ναι μεν απο Δεκεμβρη Γεναρη κανουμε τελειως ελευθερα αλλα ουσιαστικα 2 μηνες μονο εχουμε κανει καπως σωστη προσπαθεια με τις μερες αν και δεν περιμενα και τιποτα λογω των θεματων μου με την περιοδο, αποφασισαμε λοιπον τωρα την Τριτη να παμε στην ενδοκρινολογο να με δει και να δουμε τι θα πει και τι θα δειξουν και οι εξετασεις που θα μου πει να κανω και να ξεκινησουμε πιο συστηματικα την προσπαθεια οσο μπορουμε γιατι ρε κοριτσια γαμωτο δουλευουμε τελειως αντιθετες ωρες κι εγω γυριζω μετα τις 12 το βραδυ σπιτι και ειμαι κουρασμενη, ειδικα τωρα που καλοκαιριαζει:mellow: σκεφτηκα να πω στην ενδοκρινολογο να δουμε αν δεν μου το πει η ιδια την amh, την βιταμινη d και σκεφτηκα να της πω αν συμφωνει να παρουμε το pregance his & her που πηρε και η @Angie trg νομιζω και ενω και αυτη ειχε με τις ορμονες θεμα και χαμηλη amh την βοηθησε αρκετα και ειναι εγκυουλα τωρα, εσας ποια η γνωμη σας? τι αλλο να πω της γιατρου να δουμε αν δεν το πει η ιδια??

Λοιπον caramelaki επειδη ειδα προσφατα ενδοκρινολογο η αμη δεν γραφετε οποτε πηγαινε καντην μονη σου κοστιζει 40 ευρω η ενδοκρινολογος δεν ασχολητε με αυτητη ορμονη ετσι κ αλλιως την αμη θα στην υπολογισει ο γυναικολογος σου μαζι μ την εικονα των ωοθηκων σου. Η ενδοκρινολογος θα σου γραψει fsh tsh lh e2 προλακτινη προγεστερονη, t4  κ να επιμεινεις για καμπυλη ζαχαρου οπωσδηποτε ειναι sos κ πολλοι ενδοκρινολογοι την παραμελουν. Εννοειτε θα κανεις κ υπερηχο θυροειδη αν δεν εχεις κανει ποτε. Αμη καντην μονη σου για να εχεις μια εικονα για τα αποθεματα σου αφου εισαι ανω των 30!!!

@caramel_83 χαλαρα το παμε...ελπιζω να κανω ωορρηξια γτ το άγχος μου ειναι μην εχω πολλους κυκλους χωρις!τωρα η ΑΜΗ οντως δεν γραφεται κ κοστιζει γυρω στα 40ε...εγβ να σου πω την αληθεια δεν την εκανα..ειπα του γιατρου να την αφησω σε αναμονη!τις βιταμινες που επαιρνε η Angie μου τις ειχε πει ο γιατρος μου στην αθηνα οτι ειναι πολυ καλες...εγβ εκανα την εξης κοτσανα(κ δεν ειμαι κ ξανθιά)πηρα τις ξεχωριστες...πηρα νομιζω pregnacare και well man...ελα ομως που δεν καταλαβα οτι η μοα ηταν για τον ανδρα μου και τις επαιρνα εγω κ τις δυο!!!ναι ναι!!!χαχα...μην ρωτησετε πως το καταφερα!!!αντε καλη αρχη με τον γιατρο!!

Καλησπέρα κορίτσια. 

Έχετε χώρο για μια ακόμα στην παρέα; Χτες ξενύχτησα διαβάζοντας σας καθώς έψαχνα απαντήσεις για συμπτώματα που μπορεί να υποδηλώνουν εγκυμοσύνη, και ταυτίστηκα! Είναι και εγώ στη φάση προσπάθειας από την αρχή του χρόνου. Για κάποιο λόγο αυτό το μήνα μου καρφώθηκε ότι μπορεί και να πέτυχε η προσπάθεια, μπορεί πάλι να είναι επειδή το θέλω πολύ. Περίοδο περιμένω γύρω στις 20/6 οπότε είναι πολύ νωρίς ακόμα. Αυτό που μου έβαλε όμως την ιδέα είναι ότι από τη Δευτέρα παρατήρησα μία πολύ έντονη ευαισθησία στις μυρωδιές. Από το τσιγάρο μέχρι και ένα ελαφρύ άρωμα που έχω και αγαπώ και όταν το φόρεσα μου μύριζε για κάποιο λόγο πολύ έντονα και ενοχλητικά. Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία; 

Εύχομαι σε όλες ότι καλύτερο! 

@caramel_83 είναι πολύ καλές οι βιταμίνες αυτές στην προσπάθεια για το πρώτο παιδάκι μας τον πρώτο μήνα που ξεκινησαμε τις pregnacare his and her έμεινα έγκυος!δεν ξέρω αν είναι τυχαίο βοήθησαν πάντως πιστευω.τωρα τις έπαιρνα λίγο αλλά δεν είδα αποτέλεσμα θα ξεκινήσω inofert.

@elenakii22 χαχαχαχα καλό!εγω είχα δώσει στον άντρα μου να πιει τις δικές μου δυο φορές!αυτες που είναι ροζ και όχι τις μοβ!

πρίν από 27 λεπτά , alina80 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. 

Έχετε χώρο για μια ακόμα στην παρέα; Χτες ξενύχτησα διαβάζοντας σας καθώς έψαχνα απαντήσεις για συμπτώματα που μπορεί να υποδηλώνουν εγκυμοσύνη, και ταυτίστηκα! Είναι και εγώ στη φάση προσπάθειας από την αρχή του χρόνου. Για κάποιο λόγο αυτό το μήνα μου καρφώθηκε ότι μπορεί και να πέτυχε η προσπάθεια, μπορεί πάλι να είναι επειδή το θέλω πολύ. Περίοδο περιμένω γύρω στις 20/6 οπότε είναι πολύ νωρίς ακόμα. Αυτό που μου έβαλε όμως την ιδέα είναι ότι από τη Δευτέρα παρατήρησα μία πολύ έντονη ευαισθησία στις μυρωδιές. Από το τσιγάρο μέχρι και ένα ελαφρύ άρωμα που έχω και αγαπώ και όταν το φόρεσα μου μύριζε για κάποιο λόγο πολύ έντονα και ενοχλητικά. Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία; 

Εύχομαι σε όλες ότι καλύτερο! 

Καλησπέρα Alina και εγώ είμαι καινούργια στην παρέα!καλωσηρθες!εμενα το μόνο που με ενοχλούσε από μυρωδιά ήταν ένα άρωμα του άντρα μου αλλά πιο μετά όχι στις αρχές. Ευχομαι και σένα όσο πιο γρήγορα το πολυπόθητο!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...