Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Ζαχαρωτο είπε:

Καλησπέρα κορίτσια συγγνώμη που σφηνωνω έτσι στο θέμα σας.

Κούκλα μου μην αγχώνεσαι.μια χαρά είναι τα κιλά που πήρες. Εγώ με αναγουλες πόνους και πολλα ακόμα είχα πάρει κοντά στα 5. Τώρα σας με έχει πάρει η κατηφόρα. 23 Μάιου που εκανα το ντοπλερ ήμουν συν 17. Δεν γίνεται Μετά τον 5 προσεχα υπερβολικά πεινουσα έκλαιγα από την πείνα και έχω να πω ότι τρώω λιγότερο Από ότι πριν μείνω έγκυος. Απλά η χαζομάρα μου ήταν να τρώω μια φορά την ημέρα αργά το βραδυ.ο γιατρός μου κάθε φορά με τρομάζει ότι μπορεί να πάθω ζάχαρο. Απο το ντοπλερ και μετά Αφού είδα ότι η μπέμπα είναι θηριακη και οι εξετάσεις αίματος άριστες δεν με ενδιαφέρει τίποτα.με είχε πάρει πολύ από κάτω Γιατί έχω γίνει υπερβαρη Πότε μου δεν ήμουν έτσι..8 μήνες πονάω κάθε μέρα δεν μπορώ να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου. Κάθε μήνα έχουμε κάτι καινούργιο.το τελευταίο που με νοιάζει τώρα είναι τα κιλά.ας γεννήσω με το καλό και από Σεπτέμβρη γυμναστήριο. 

Γι αυτό απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου κ την κάθε στιγμή. Και Όταν με το καλό γεννήσεις θα τα χάσεις.στο λέω εγώ που δύσκολα έπαιρνα κιλά εύκολα έχανα.μόλις έβλεπα ότι ήμουν συν 2 κιλά το έριχνα στο τρέξιμο.τώρα απλά κουράστηκα.

εγώ πάντα ήμουν γύρω στα 60. πότε 58 πότε 61, τώρα που βλεπω τη ζυγαρία στο 62.6(ήταν σήμερα) τρομάζω!! βέβαια όλη μέρα μασουλάω κ απο κατι το καλό είναι ΄τι τρώω φρούτα και πίνω πολύ νερό. Οπότε μπορεί να είναι και κατακράτηση. Δεν μπορώ να συνηθίσω στην ιδέα ότι θα παχύνω κι άλλο. 

Από την άλλη σκέφτομαι ότι ο Θεός μου έκανε ένα τέτοιο δώρο κι εγώ σκέφτομαι τα κιλά. Είνα λάθος το ξέρω αλλά επηρεάζει πολύ την ψυχολογία μου.

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

ουπς τ πινακακι ξεχασα κ εγω 8/7 παω caramelaki!!! Σημερα εχεις ενδοκρινολογο ή την αλλη τριτη? Αντε με το καλο να ρυθμιστεις κ εσυ να παρουν ολα το δρομο τους!!! Εγκυουλες μην ανησυχητε για τα κιλα αν αποφευγετε τα γλυκα κ το ψωμακι πιστευω ολα καλα θα πανε. Ε καλοκαιρι ειναι βοηθαει να πιετε κ λιγο παραπανω νερακι εχει κ ωραια φρουτακια ωραια λαχανικα δροσερα καπως θα το παλεψετε μην σας παρει η ανηφορα!!!

πρίν από 35 λεπτά , linaa είπε:

ουπς τ πινακακι ξεχασα κ εγω 8/7 παω caramelaki!!! Σημερα εχεις ενδοκρινολογο ή την αλλη τριτη? Αντε με το καλο να ρυθμιστεις κ εσυ να παρουν ολα το δρομο τους!!! Εγκυουλες μην ανησυχητε για τα κιλα αν αποφευγετε τα γλυκα κ το ψωμακι πιστευω ολα καλα θα πανε. Ε καλοκαιρι ειναι βοηθαει να πιετε κ λιγο παραπανω νερακι εχει κ ωραια φρουτακια ωραια λαχανικα δροσερα καπως θα το παλεψετε μην σας παρει η ανηφορα!!!

την αλλη γλυκια μου παω, αντε να περασουν οι μερες να παμε να δουμε τι θα πει και μετα να ξεκινησουμε καλες προσπαθειες αν μπορουμε γιατι η αληθεια ειναι οτι μπορει να προσπαθουμε απο τον Δεκεμβρη αλλα απο θεμα επαφων σωστα εχουν γινει μονο 2 μηνες, γιατι δεν το εχουμε παρει και πολυ ζεστα λογω προβληαμτων που εχω με την περιοδο, ομως τωρα που θα με δει ενδοκρινολογος και θα κανω και εξετασεις θα ειναι διαφορετικα πιστευω :) 

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

7. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

8. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

9. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

10. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Olivia3 12/4/2017!!!

2. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

3. stalitsa82 30/4/2017!!!

4. aggeliki_l 29/5/2017!!!

5. KarMar84 10-11/6/2017!!!

6. Ani ani 18/6/2017!!!

7. λουπιτα 20/6/2017!!!

8. caramel_83  20-24/6/2017!!!

9. Vila 21/6/2017!!!

10. marillia 30/6/2017!!!

11. elenaki22 7/7/2017!!!

12. linaa  8/7/2017!!!

13. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

14. giota@ 10/7/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

On 11/6/2017 at 2:25 ΠΜ, ΧρυσαΜ είπε:

@Garifalia1 ααα πάρα πολύ ωραία!!!! Με το καλό και με έναν πόνο!!!!!

Se euxaristo xxx. Euxome kai esi sintoma na mas pis ta euxarista. Esi ise i fititria etsi ?

On 11/6/2017 at 0:12 ΠΜ, elenakii22 είπε:

@andrianni α τα ξεκινησες πολυ νωρις!!κ εγω ωορρηξια εκανα αργα αλλα με τα χαπια εκανα 14η μερα...κυκλο 27 ημερων δεν θυμαμαι ποτε ξαναχα...αν ειχα πριν το 2013 γτ απο το 2013 και μετα τα εχω σημειωσει!

@Garifalia1 περασε πολυ γρηγορα ο καιρος!!!ακομα θυμαμαι οταν μας το ειπες!!!!εγω κανενα νεο ακομα..το καλο ειναι οτι μπαινουμε σε σειρα...ακομα αποτελεσμα δεν είδαμε αλλα το σπερμοδιαγραμμα που εκανε ιανουαριο ηταν μέτριο και τωρα τον απριλη που εκανε ηταν αρκετα καλο..βεβαια ελπιζω να μην εχει γινει καποιο λαθος και κυριως να μην προκυψουν και προβληματα σε εμενα στην πορεια!

Mia xara tha ine ola na min agxoneze kai tha erthi to sporaki sou glikia m. Ola ine sto mialo na xalarosis kai to kslokeri tha se voithisi xxxx

1 hour ago, dimitroula30 είπε:

εγώ πάντα ήμουν γύρω στα 60. πότε 58 πότε 61, τώρα που βλεπω τη ζυγαρία στο 62.6(ήταν σήμερα) τρομάζω!! βέβαια όλη μέρα μασουλάω κ απο κατι το καλό είναι ΄τι τρώω φρούτα και πίνω πολύ νερό. Οπότε μπορεί να είναι και κατακράτηση. Δεν μπορώ να συνηθίσω στην ιδέα ότι θα παχύνω κι άλλο. 

Από την άλλη σκέφτομαι ότι ο Θεός μου έκανε ένα τέτοιο δώρο κι εγώ σκέφτομαι τα κιλά. Είνα λάθος το ξέρω αλλά επηρεάζει πολύ την ψυχολογία μου.

Dimitroula min agxonese kali m poso ise tora ? Ego apo eudomada mpeno eudomo. Xekinisa 58.5 panta imoun giro sta 55 ala ixa vali prin mino egkios kai tora ime 63.5. To moraki m ine mia xara sta kila . Oli m elega oti den fenome gia egkios argise poli na m fani. Forao sxedon ola ta rouxa m akoma 1 tsin agorasa gia egkimosini. Min agxonese tha exis kai katakratisi igro kai ego stin arxi ta evala ta perisotera. 

Xereto ola ta koritsia. Pos iste ? Emis vayame to domatio ktes mas emine i tapetsaria tha tin vali o pateras m? Telos iouniou erxonte kai ta epipla. 

@giota@ να μπορούσαμε να το βγάλουμε απο το μυαλό μας θα ήμασταν πιο ήρεμες!κρίμα που δεν εγινε κάτι αυτό τον μήνα..τον επόμενο λοιπον!εγώ έχω και τον άντρα μου να με ρωτάει συνέχεια πως νιώθεις?αισθάνεσαι κατι?και με έχει τρελάνει!

@caramel_83γεία σου είμαι καινούργια στην παρέα θα μπορούσες μήπως να με βάλεις και εμένα στο πινακάκι:)? περιμένω στις 16/6

@dimitroula30 στον τρίτο μήνα περίπου είχα πάρει 3 κιλά και εγώ. Είχα πιο πολύ όρεξη να φάω στην αρχητης εγκυμοσύνης πάρα στο τέλος!μην αγχωνεσαι για τα κιλά όταν μετα θα σκέφτεσαι την εγκυμοσύνη σου θα λες κοιτα πόσο αγχωνομουν και δεν την χάρηκα!στο λέω γιατι και εγ'ω αγχωθηκα στην αρχή πως πήρα πολλά κιλά και μέτα από λίγο καιρό άρχισαν πολλές  καούρες με απότέλεσμα να μην μπορω να φάω πολύ και συνολικά πήρα 11 κιλά στην εγκυμοσύνη.

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Nati85 είπε:

@giota@ να μπορούσαμε να το βγάλουμε απο το μυαλό μας θα ήμασταν πιο ήρεμες!κρίμα που δεν εγινε κάτι αυτό τον μήνα..τον επόμενο λοιπον!εγώ έχω και τον άντρα μου να με ρωτάει συνέχεια πως νιώθεις?αισθάνεσαι κατι?και με έχει τρελάνει!

@caramel_83γεία σου είμαι καινούργια στην παρέα θα μπορούσες μήπως να με βάλεις και εμένα στο πινακάκι:)? περιμένω στις 16/6

@dimitroula30 στον τρίτο μήνα περίπου είχα πάρει 3 κιλά και εγώ. Είχα πιο πολύ όρεξη να φάω στην αρχητης εγκυμοσύνης πάρα στο τέλος!μην αγχωνεσαι για τα κιλά όταν μετα θα σκέφτεσαι την εγκυμοσύνη σου θα λες κοιτα πόσο αγχωνομουν και δεν την χάρηκα!στο λέω γιατι και εγ'ω αγχωθηκα στην αρχή πως πήρα πολλά κιλά και μέτα από λίγο καιρό άρχισαν πολλές  καούρες με απότέλεσμα να μην μπορω να φάω πολύ και συνολικά πήρα 11 κιλά στην εγκυμοσύνη.

Κοριτσάκια μου γλυκά , μην αγχωνεστε καθόλου . αγχωνομουν κι εγώ επι 5μηνες μετα τον γαμο μου γιατί δεν μένω έγκυος ενω είχαμε συστηματικες επαφες με τον σύζυγο ! Τον μηνα λοιπον πουεμεινα έγκυος τον Απρίλιο δηλ. πήρα αυτοκίνητο και όλη μέρα ήμουν στους δρόμους . αφού το μονο πράγμα που μ ένοιαζε είναι να ξημερώσει για να πάρω τ αυτοκίνητο να πάω στη δουλεια να πάω σουπερ μάρκετ ν πάω βόλτες κτλ. Δεν σκεφτόμουν καν την εγκυμοσύνη! Και ταραααααν κάνω τεστ το Μάιο και ηταν θετικό !! Γ αυτό βγαλτε το απ το μυαλό σας τελείως ασχολγθριτε με αλλά πραγματα που σας χαροποιουν. Παντε κάντε μια βουτιά στη θάλασσα πχ.

Νάτι μου, μακάρι να πάρω κ εγώ μονο τοσα. Ποσά κιλά ξεκινησες?

• Μου αρέσει 4

HBNJp3.png

@dimitroula30 ξεκίνησα 68 κιλά!και δενμε λες και ψηλή!!χαχα μάλλον κοντή!ειχα ήδη λιγα κιλα επιπλεον και πηρα και αλλα 11 εσυ είσαι αδύνατη και εχεις το περιθωριο πιστευω .αλλα δεν πειράζει αν πάρεις κιλά μην χαλιέσαι βγαλτο απο το μυαλό σου.μονο τα γλυκα να προσεχεις! ειναι και η κατακρατηση που παιζει ρολο.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

@dimitroula30  μην αγχωνεσαι.. κιλα ειναι αυτα που εβαλες καλε?? χαχα.. σιγα.. εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη εβαλα 6 με εφτα..ειχα πολλες αναγουλες και πολλες καουρες μεχρι που γεννησα.. τα χανω ολα μετα τη γεννα και στις σαραντα μερες τα ξαναβαλα ολα συν ακομα τρια λογω του οτι εφαγα οτι δεν μπορουσα στους εννεα μηνες.. σε τρεις μηνες μετα τη γεννα ξαναμενω εγκυος εχοντας οοολα αυτα τα κιλα.. και εγω ως τωρα εχω βαλει τρια τεσσερα..ειμαι στον πεμπτο.. το μωρο καλα στα κιλα του, δεν μ ειπε για ζαχαρο εμενα αλλα για το ανοσοποιητικο του μωρου πιο πολυ.. γτ λεει πως η ζαχαρη επηρεαζει και ριχνει το ανοσοποιητικο του μωρου..κατι τετοιο ομολογω ακουω πρωτη φορα.. δεν ξερω καν αν ισχυει..ετσι? παντως οταν πηγαινω το καταλαβαινει κ αυτη οτι εχω βαλει..και παρολο που δεν εχω ξεπερασει τα τεσσερα το βλεπουν και αλλοι τοσο εντονα οτι εβαλα πολυυ!.. αυριο θ ελεγξουμε και θυρωειδη γτ ειχα ελαφρως την ορμονη αυξημενη.. αλλα τπτ ανησυχητικο ελπιζω.. οποτε μην αγχωνεσαι αδικα.. ασε που οπως με ειπε κ η γιατρος οσο και ασυδωτη να ειμαι εγω στο φαι το μωρο θ παρει αυτο π πρεπει.. δεν επηρεαζεται..ουτε αν τρωμε εμεις πολυ ουτε αν τρωμε λιγο.. αυτα απο εμενα..σορρυ αν σας κουρασα..

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν?? @caramel_83 αγορακι μας ειπε σαν πρωτη φαση.. θα φανει βεβαια.αν θελεις ν το βαλεις στο πινακακι.. σας διαβαζω και καθε φορα που ειναι η ημ/νια καποιας κρατω την ανασα μου... μεχρι ν δω το θαυμα.. αχ.. σας εχω στο νου μου!! ευχομαι σε ολες γρηγορα αποτελεσματα και θετικα πανω απολα!! σας φιλω με πολλη αγαπη!!! 

• Μου αρέσει 1

Πόσο δίκιο έχεις @oneira_glyka γι αυτό με την ανάσα! Αγωνία για όλες κάθε φορά! Μακάρι σύντομα να πραγματοποιηθεί το όνειρο όλων!!! Είσαι η μελιτούλα ε; άλλαξες όνομα! Πρόσεχε όσο μπορείς αλλά να χαρείς κ την εγκυμοσύνη σου κ να είσαι δυνατή κ για τα δυο μωράκια σου!

@giota@ ελπίζω κ σου εύχομαι σύντομα.έλεγα ότι ήσουν αλλά τελικά το σώμα μας, προσποιείται!

@elenakii22 κ εγώ συμφωνώ με το γιατρό σου.ηρέμησε όμως κ εσύ κ βγάλε για λίγο τα αρνητικά σενάρια απ το μυαλό σου.μόνο για το καλοκαίρι.μετά βλέπουμε... εγώ συνεχίζω με τα τεστάκια.20η μέρα σήμερα κ ήταν λίγο πιο έντονη η δεύτερη γραμμή εκεί που δεν φαινόταν καθόλου.μάκαρι να δω ωορηξία τις επόμενες μέρες κ τότε θα έχει γίνει ένα μικρό θαύμα για μένα! 

Εγώ κορίτσια έχω λίγο διαφορετική άποψη για τα κιλά της εγκυμοσύνης.συνολικά πήρα 20.φυσικά δεν πρόσεχα κ έλεγα θα πάω γυμναστήριο κ χάνονται.με το μωρό όμως μετά τα ξέχασα αυτά κ μου πήρε πολύ καιρό να τα χάσω. Θα έλεγα λίγη προσοχή κ αν είναι εύκολο βέβαια να παίρνουμε μέχρι 12. Τα 12 έφυγαν αμέσως...

On 10/6/2017 at 11:33 ΜΜ, Nati85 είπε:

@andrianni με καισαρική γέννησα και χειροτερευσε ο κύκλος μου μετα.πριν την εγκυμοσυνη ερχόταν στις 34 35 μέρες τώρα περίπου στις 37 με 40 έρχεται.παιρνω γκλουκοφαζ μήπως και φτιάξει λιγο!τώρα περιμένω στις 15ιουνιου!Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι? 

Χρησιμοποιουσα και εγώ τεστακια ωορηξιας κάποια στιγμή και σιγά σιγά εμφανιζόταν η γραμμή όλο και πιο σκούρα μέχρι που γινόταν το ίδιο σκούρα με την πάνω!δυο με τρεις μςρες πριν την ωορηξια αρχιζε να γινεται λιγο πιο εντονη και μετα τσουπ γινοταν εντονη πολυ!Καλή επιτυχία εύχομαι! 

Σε ευχαριστώ! Αρχίζει κ γίνεται έντονη κ θα σας πώ!!! Πήρα κ εγώ τα γκλουκοφάζ κ έχασα γύρω στους 8 μήνες! Τίποτα δε μου έκαναν.ή μάλλον μερικές ωορηξίες αλλά μετά από τις 30 μέρες που μάλλον δεν ήταν καλές. Εσύ τώρα τα ξεκίνησες; θα δείξει απ τον πρώτο κύκλο αν βοηθήσουν. Εμένα οι κύκλοι μου είναι ανω των 50 ημερών γι αυτό μην ανησυχεις.ισως σε βοηθήσει.να πας κ για τον υπέρηχο για να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

Καλή αναμονή μέχρι την Πέμπτη κ ότι καλύτερο!!!

• Μου αρέσει 1

@Nati85 και εγ  παιρνω glucophage και για πρωτη φορα ειχα κυκλο 27 ημερων!!απλα απο οσο ξερω πρεπει να εχεις αντισταση στην ινσουλινη για να σου κανουν δουλεια...η κατι τετοιο..εγω εκανα καμπυλες και το ειδαμε...(αν τα εχω καταλάβει καλα μην σου λεω κατι που δεν ισχυει)

@andrianni μια χαρα!!!λογικα στις επομενες μερες θα κανεις!!!!κριμα που δεν μπορουμε να στέλνουμε φωτο!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Έκανα και εγώ κορίτσια καμπύλη πήγα και σε ενδοκρινολόγο μου είπε δεν έχω αντίσταση στην ινσουλίνη ήταν λίγο πιο πάνω από το φυσιολογικό η ινσουλίνη αλλά δεν ήταν παθολογικό παρολαυτα μου έδωσε το γκλουκοφαζ το παίρνω τρεις μήνες αλλά δεν είδα και μεγάλη βελτίωση σκέφτομαι να πω στον γυναικολόγο να ξεκινήσω τα ινοφερτ κάπως έτσι δεν λέγονται; για να δούμε βέβαια μπορεί να γίνει κανένα θαύμα αναμένω και περιμένωωωω!

@andrianni πιστεύω σε λίγες μέρες θα κανείς αφού άρχισε να γίνεται αχνό.μεσημερι θέλει να το κανείς και την ίδια ώρα περίπου κάθε μέρα και τις τελευταίες 2 ώρες να μην έχεις πιει πολλά υγρά θα το ξέρεις λογικά αλλά έτσι λέω σαν πληροφορία.εγω αυτό τον μήνα δεν έκανα τεστ αλλά κατάλαβα ωορρηξία όποτε περίπου υπολογίζω Πέμπτη με Παρασκευή να έρθει.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Nati85 είπε:

Έκανα και εγώ κορίτσια καμπύλη πήγα και σε ενδοκρινολόγο μου είπε δεν έχω αντίσταση στην ινσουλίνη ήταν λίγο πιο πάνω από το φυσιολογικό η ινσουλίνη αλλά δεν ήταν παθολογικό παρολαυτα μου έδωσε το γκλουκοφαζ το παίρνω τρεις μήνες αλλά δεν είδα και μεγάλη βελτίωση σκέφτομαι να πω στον γυναικολόγο να ξεκινήσω τα ινοφερτ κάπως έτσι δεν λέγονται; για να δούμε βέβαια μπορεί να γίνει κανένα θαύμα αναμένω και περιμένωωωω!

@andrianni πιστεύω σε λίγες μέρες θα κανείς αφού άρχισε να γίνεται αχνό.μεσημερι θέλει να το κανείς και την ίδια ώρα περίπου κάθε μέρα και τις τελευταίες 2 ώρες να μην έχεις πιει πολλά υγρά θα το ξέρεις λογικά αλλά έτσι λέω σαν πληροφορία.εγω αυτό τον μήνα δεν έκανα τεστ αλλά κατάλαβα ωορρηξία όποτε περίπου υπολογίζω Πέμπτη με Παρασκευή να έρθει.

εγω παιρνω και glucophage και inofert!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@Nati85 και εγ  παιρνω glucophage και για πρωτη φορα ειχα κυκλο 27 ημερων!!απλα απο οσο ξερω πρεπει να εχεις αντισταση στην ινσουλινη για να σου κανουν δουλεια...η κατι τετοιο..εγω εκανα καμπυλες και το ειδαμε...(αν τα εχω καταλάβει καλα μην σου λεω κατι που δεν ισχυει)

@andrianni μια χαρα!!!λογικα στις επομενες μερες θα κανεις!!!!κριμα που δεν μπορουμε να στέλνουμε φωτο!

Μακάρι!!! Φαντάζεσαι να στέλνουμε τα τεστάκια ωορηξίας αντί της εγκυμοσύνης! Χαχαχα! 

Ναι @Nati85 έτσι προσπαθώ να τα κάνω.αλλά πίνω κ λίγο νερο! Κ εγώ παίρνω τα ινοφέρτ κ αν κάνω ωορηξία σημαίνει ότι κάνουν θαύματα.πάντως ξεκίνησέ τα γιατί γενικά λένε ότι βοηθάνε πολύ κ είναι απλώς βιταμίνες!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Μακάρι!!! Φαντάζεσαι να στέλνουμε τα τεστάκια ωορηξίας αντί της εγκυμοσύνης! Χαχαχα! 

Ναι @Nati85 έτσι προσπαθώ να τα κάνω.αλλά πίνω κ λίγο νερο! Κ εγώ παίρνω τα ινοφέρτ κ αν κάνω ωορηξία σημαίνει ότι κάνουν θαύματα.πάντως ξεκίνησέ τα γιατί γενικά λένε ότι βοηθάνε πολύ κ είναι απλώς βιταμίνες!!!

Ωραία θα αρχίσω και εγώ να τα παίρνω ευχαριστώ πολύ!θα μιλήσω με τον γυναικολόγο να μου πει λεπτομέρειες! 

Λενε για τα τεστ ωορρηξία ίδια ώρα περίπου για να μπορείς να συγκρίνεις τα αποτελέσματα.ευχομαι τις επόμενες μέρες να κανείς καραμπινάτη ωορρηξία!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

@andrianni μ Ναι Η μελιτουλα Είμαι..Ξέχασα ν το αναφέρω.. Όσο για τ κιλά έχεις δίκιο.Πρέπει ν προσέξω γιατί αλλιώς.. Για πολλούς λόγους.. Κ το ξέρω.. απλά πρέπει ν το πάρω πιο σοβαρά το θέμα.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...