Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

23 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Giota m euxome na ise egkios kai ego mia eudomada prin ixa ligo emataki roz kai kafetia kai imoun egkios. Sti arxi leo mpa tha m erthi pio grigora giati panta ixa 3 meres prin m erthi kafetia kai ipa erxete pio grigora.  Meta stamatisa ta kafetia to stithos aforitos ponos kai ponakia entona xamila den m ixe tixi pote tetia kai arxisa na yiliazome oti kati den pigene kala kai imoun egkios. 

Kalispera koritsia pos iste ? Ego ime kala pigame sti giatro ti tetarti ola mia xara.

Γεια σας και από εμένα. Ευχαριστώ Γαριφαλιά μου εύχομαι όλα να πάνε πολύ καλά.......ωραία μια χαρά η μπουμπού.......

Δεν ξέρω τι γίνεται....... Την Παρασκευή το βράδυ είχα μια σταγόνα, μετά τίποτα εχθές πονούσε η κοιλιά μου και ήμουν σίγουρη ότι ήρθε........ το βράδυ είχα τρομερά τραβήγματα.......... στον αφαλό......(πράγμα πρωτόγνωρο για μένα)..... και σήμερα καφέ με πόνους το πρωί για λίγο και μετά τίποτα αν εξαιρέσεις ότι θέλω να ξεριζώσω το κεφάλι μου γιατί πάει να σπάσει από τον πόνο......:-(:-( Κοινώς δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα.........

Πάντως αν με ρωτάτε εμένα νομίζω ότι θα αδιαθετήσω......... παρόλο που εγώ γενικώς δεν έχω προετοιμασία της προηγούμενες μέρες από καφέ και τέτοια....... 

Εσείς κοριτσάκια τι κάνετε;;;;;

8JPrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@giota@ και εγω ετσι είχα λίγο ροζ αίμα και κάθε βραδυ πονουςε πολυ η κοιλιά μου σαν πόνους περιοδου και μετά απο μια βδομάδα έκανα το τεστ και βγήκε θετικό!μου έλεγε ο άντρας μου εγω πιστεύω εισαι εγκυος και του έλεγα μπα αφού είχα λίγο αίμα αποκλείεται.τωρα προσπαθούμε για δεύτερο και σε 4-5 μερες περιμένω περίοδο.ελπιζω να μην έρθει αν και πέρα απο κάποια πονάκια και κούραση δεν νιώθω κατι αλλο. Σου ευχομαι τα καλύτερα!:)

e6OVp3.pngExilp3.png

@Nati85 καλώς ήρθες στην παρέα μας και να χαίρεσαι το παιδάκι σου......... εύχομαι γρήγορα με μια θετική χοριακή.......

Τι να πω δεν ξέρω είναι κάτι που δεν μου έχει ξανά τύχει αλλά έχω παρατηρήσει ότι τώρα τελευταία γενικώς αλλάζει ο τρόπος που αδιαθετώ και γενικά συμπτώματα που παλιά δεν είχα και λέω μήπως είναι κάτι καινούργιο........ τώρα θα δείξει...... καλά θα ήταν πάντως...... σαν όνειρο........:wub:

• Μου αρέσει 2

8JPrp3.png

1 hour ago, giota@ είπε:

Γεια σας και από εμένα. Ευχαριστώ Γαριφαλιά μου εύχομαι όλα να πάνε πολύ καλά.......ωραία μια χαρά η μπουμπού.......

Δεν ξέρω τι γίνεται....... Την Παρασκευή το βράδυ είχα μια σταγόνα, μετά τίποτα εχθές πονούσε η κοιλιά μου και ήμουν σίγουρη ότι ήρθε........ το βράδυ είχα τρομερά τραβήγματα.......... στον αφαλό......(πράγμα πρωτόγνωρο για μένα)..... και σήμερα καφέ με πόνους το πρωί για λίγο και μετά τίποτα αν εξαιρέσεις ότι θέλω να ξεριζώσω το κεφάλι μου γιατί πάει να σπάσει από τον πόνο......:-(:-( Κοινώς δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα.........

Πάντως αν με ρωτάτε εμένα νομίζω ότι θα αδιαθετήσω......... παρόλο που εγώ γενικώς δεν έχω προετοιμασία της προηγούμενες μέρες από καφέ και τέτοια....... 

Εσείς κοριτσάκια τι κάνετε;;;;;

Εγώ πιστεύω ότι είσαι έγκυος. Το είχα αναφερει και σε παλιότερη δημοσίευσή μου ότι τόσο εγώ όσο και πολλές γνωστές μου στις αρχές της εγκυμοσίνης ένιωθαν ακριβώς το ίδιο στον αφαλό!!! Έχει πολλή σημασία, σοβαρά...

@giota@ ευχαριστώ πολυ και εσένα εσένα ευχομαι μια τεράστια θετική χοριακη! Και τωρα να μην ειναι σίγουρα κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί το όνειρο σου!

Πίστευα οτι δεν θα είχα άγχος για το δεύτερο και όμως εχω πολυυυυ! Αν και τελικά δεν το βλέπω γι αυτόν τον μήνα! Τον επόμενο λέω να πάω στον γυναικολόγο να δούμε με υπέρηχο την ωορρηξία.

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου καλημερα!μίλησα με τον γιατρό!μου ειπε να μην παω αλλο για υπερυχο αφου καναμε ωορρηξια δεν θελει να δει κατι αλλο...να συνεχίσουμε και αν δεν μεχρι τον Σεπτέμβρη βλεπουμε τοτε!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Καλημέρα μολις γύρισα απο το γιατρό και ετοιμάζω ενα παστίτσιο!  Λοιπον μαμα και υιός ειμαστε υγιεστατοι....  Το μονο δυσκολο ειναι οτι ο μικρος βγαινει μια βδομαδα μεγαλύτερος απο οτι ειμαι γιαυτοι γυμναστική μεχρι τον έβδομο.... Καναμε και β επιπέδου αν και παλι θα την επαναλάβουμε και τον επομενο μηνα για να αποκλείσουμε την αρρυθμία στο μπομπιρα! 

Σας στςλνω μπόλικη μπεμπεδοσκονη και περιμενω πως και πως τα δικα σας νεα!!! 

• Μου αρέσει 5

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Καλησπέρα γλυκές μου...... τι κάνετε;;;;;;

Όπως το περίμενα από εχθές το βράδυ ξεκίνησε η ροή με αποκορύφωμα το πρωινό....... οπότε θα με αλλάξετε στο πινακάκι για 10/7/2017........ τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα που λέει και η παροιμία χα χα χα......... έτσι λέμε για να μας περνάει........

Δεν πειράζει θα πάμε για τον άλλο μήνα.:-(

@Nati85 δεν πειράζει όλες εδώ είμαστε...... άγχος δεν χρειάζεται αλλά εύκολο να το λες δύσκολο να το κάνεις...... το ξέρω.....

@elenakii22 θα πάμε χωρίς άγχος αλλά εγώ είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα τα καταφέρεις κοριτσάκι........ συμφωνώ με το γιατρό σου νομίζω........:wink:

• Μου αρέσει 1

8JPrp3.png

καλημέρα κορίτσια!!! Αχ θέλω να μου απαντήσουν οι πιο έμπειρες από εμένα!! Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 61 κιλά, και τώρα κοντεύω τα 63 και μόλις μπήκα στον 3ο μήνα!! Πόσα κιλά είχατε βάλει οι πιο προχωρημένες από εμένα? Η αυτές που είναι ήδη μανούλες???:shock:

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Αγαπη μου εισαι μια χαρα.... Ξεκίνησα 67κιλα και τωρα στο 5ο ειμαι 68.900 και το μωρο ειναι αρκετα μεγαλο σε σχεση με την εβδομαδα κύησης που βρισκομαι....  Μην σε αγχώνουν τα κιλα μια χαρα εισαι! Στα αλλα δυο μου παιδια εβαλα απο 15κιλα σχεδον

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Καλημερα παρεουλα, χαθηκα λιγο γιατι τρεχω πολυ με την δουλεια και αργω πολυ να γυρισω το βραδυ :mellow:

σας διαβαζω ομως :D εμεις αυτο τον μηνα δεν εχουμε κανει καθολου προσπαθεια μονο 2 φορες και αυτο σε αστατες μερες οποτε δεν περιμενω τιποτα, την Τριτη παω στην ενδοκρινολοηο επιτελους :D και αυτο τον μηνα ειμαι τελειως καθαρη αναμεσα στις περιοδους και εχω χαρει γι'αυτο θα δουμε τι θα πει και η γιατρος ξανα ανεβαζω το πινακακι και αλλαζω και την @giota@ μην το βαζεις κατω θα το πετυχουμε το σπορι που θα παει ;)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Alekagala είπε:

Αγαπη μου εισαι μια χαρα.... Ξεκίνησα 67κιλα και τωρα στο 5ο ειμαι 68.900 και το μωρο ειναι αρκετα μεγαλο σε σχεση με την εβδομαδα κύησης που βρισκομαι....  Μην σε αγχώνουν τα κιλα μια χαρα εισαι! Στα αλλα δυο μου παιδια εβαλα απο 15κιλα σχεδον

ευχαριστώ που με ενθαρρύνεις! Μπράβο σου πάντως που δεν έχεις πάρει ούτε 2 κιλά μέσα σε 5 μήνες!! Εγώ θα έχω παρει 15 εως τότε έτσι όπως πάω:shock:

HBNJp3.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

7. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

8. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

9. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

10. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Olivia3 12/4/2017!!!

2. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

3. stalitsa82 30/4/2017!!!

4. aggeliki_l 29/5/2017!!!

5. linaa  7-9/6/2017!!!

6. KarMar84 10-11/6/2017!!!

7. Ani ani 18/6/2017!!!

8. λουπιτα 20/6/2017!!!

9. caramel_83  20-24/6/2017!!!

10. Vila 21/6/2017!!!

11. marillia 30/6/2017!!!

12. elenaki22 7/7/2017!!!

13. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

14. giota@ 10/7/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

3 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

καλημέρα κορίτσια!!! Αχ θέλω να μου απαντήσουν οι πιο έμπειρες από εμένα!! Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 61 κιλά, και τώρα κοντεύω τα 63 και μόλις μπήκα στον 3ο μήνα!! Πόσα κιλά είχατε βάλει οι πιο προχωρημένες από εμένα? Η αυτές που είναι ήδη μανούλες???:shock:

Καλησπέρα κορίτσια συγγνώμη που σφηνωνω έτσι στο θέμα σας.

Κούκλα μου μην αγχώνεσαι.μια χαρά είναι τα κιλά που πήρες. Εγώ με αναγουλες πόνους και πολλα ακόμα είχα πάρει κοντά στα 5. Τώρα σας με έχει πάρει η κατηφόρα. 23 Μάιου που εκανα το ντοπλερ ήμουν συν 17. Δεν γίνεται Μετά τον 5 προσεχα υπερβολικά πεινουσα έκλαιγα από την πείνα και έχω να πω ότι τρώω λιγότερο Από ότι πριν μείνω έγκυος. Απλά η χαζομάρα μου ήταν να τρώω μια φορά την ημέρα αργά το βραδυ.ο γιατρός μου κάθε φορά με τρομάζει ότι μπορεί να πάθω ζάχαρο. Απο το ντοπλερ και μετά Αφού είδα ότι η μπέμπα είναι θηριακη και οι εξετάσεις αίματος άριστες δεν με ενδιαφέρει τίποτα.με είχε πάρει πολύ από κάτω Γιατί έχω γίνει υπερβαρη Πότε μου δεν ήμουν έτσι..8 μήνες πονάω κάθε μέρα δεν μπορώ να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου. Κάθε μήνα έχουμε κάτι καινούργιο.το τελευταίο που με νοιάζει τώρα είναι τα κιλά.ας γεννήσω με το καλό και από Σεπτέμβρη γυμναστήριο. 

Γι αυτό απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου κ την κάθε στιγμή. Και Όταν με το καλό γεννήσεις θα τα χάσεις.στο λέω εγώ που δύσκολα έπαιρνα κιλά εύκολα έχανα.μόλις έβλεπα ότι ήμουν συν 2 κιλά το έριχνα στο τρέξιμο.τώρα απλά κουράστηκα.

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...