Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

18 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Αγάπη μού άντε νά πας στόν γιατρό νά τό ρυθμίσεις νά ηρεμήσεις!!!! 

Οργανωμένη παραλία έχει??? 

Δεν θυμαμαι μη σου πω κ ψεματα αλλα επειδη θα κατσεις ωρες φανταζομαι καπελο ή ομπρελα κ ψυγειακι τα θες..εγω εκει επαθα ηλιαση πχ.. αλλα καταμαυρη μετα:?

Γεια σας ειμαι καινούργια στην παρέα!εχω ενα παιδάκι 2.5 χρόνων και προσπαθούμε για δεύτερο παιδάκι!εχω πολυ ανάγκη για παρέα και κουβεντούλα μιας και ειμαι όλο με τον μικρό!

αυτο τον μήνα κάναμε καλη προςπαθεια ΚΙ ελπίζω να καταφέραμε κατι!!περιμενω περίοδο την επόμενη βδομάδα εχω πολυκυστικες και δεν ξερω ποτε ακριβώς θα έρθει αλλα επειδή κατάλαβα την ωορρηξία υπολογίζω περίπου 14 μέρες μετά την ωορρηξία. Απο χθες νιώθω πόνους χαμηλα όχι πολυ έντονους που φεύγουν και έρχονται και σήμερα εχω πονοκέφαλο.το στήθος μου δεν το νιώθω πρησμένο ενώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε πρηστεί απο πολυ νωρίς!αυτο με αποθαρρύνει η αλήθεια ειναι!τι λέτε;

e6OVp3.pngExilp3.png

On 9/6/2017 at 4:30 ΜΜ, giota@ είπε:

@linaa κορίτσι περιμένω σε 4 με 5 ημέρες με ημερομηνία στο πινακάκι στις 14/6.......... οπότε θα πάω να δουλέψω τώρα λίγο ακόμη και τα λέμε και πιο μετά........... Φιλάκια........:wub:

Giota m euxome na ise egkios kai ego mia eudomada prin ixa ligo emataki roz kai kafetia kai imoun egkios. Sti arxi leo mpa tha m erthi pio grigora giati panta ixa 3 meres prin m erthi kafetia kai ipa erxete pio grigora.  Meta stamatisa ta kafetia to stithos aforitos ponos kai ponakia entona xamila den m ixe tixi pote tetia kai arxisa na yiliazome oti kati den pigene kala kai imoun egkios. 

Kalispera koritsia pos iste ? Ego ime kala pigame sti giatro ti tetarti ola mia xara.

• Μου αρέσει 2

On 9/6/2017 at 11:28 ΠΜ, elenakii22 είπε:

να ξερεις εψαξα κ βρηκα τις συνομιλίες!!!χαχα!!σερπαφαρ σκεφτοσουν να αρχισεις!τωρα θα πατω κ εγω τον γιατρο να δω τι θα κανουμε αυτο το μηνα!ξερω οτι αφου φτιαχνουν τα πραγματα να δωσω λιγο χρονο απλα επειδη εχω διαβασει για λαθη στα σπερμοδιαγραμματα,αγχωνομαι μηπως δεν ήταν σωστο...αυτο σκεφτομαι..βεβαια τέλη του μηνα θα ξανακανουμε κ θα δειξει!θα ρωτησω τον γιατρο μηπως ξεκινησω σερπαφαρ απλα μπορει να πει οτι αφου κανω ωορρηξια να το αφησω..

@caramel_83 7/7/17 παρακαλω!!!!!

Αφού έχεις άγχος καλό είναι να κάνετε κ άλλο για να ηρεμήσεις.όντως δε πιστεύω να σου δώσει σερπαφάρ αφού κάνεις ωορηξία.άσε να δεις κ αυτό τον κύκλο.να βγει κ το σπερμοδιάγραμμα κ πιστεύω όλα καλά θα πάνε.

Εγώ συνεχίζω τα τεστάκια ωορηξίας αλλά τελείως άφαντη η γραμμή.σταδιακά θα αρχίσει να εμφανίζεται;γιατί έχω κ κάτι πονάκια.Πάντως αν χρειαστεί να ξαναπάρω τεστάκια λέω να πάρω τη συσκευή που είναι σαν κραγιόν με το σάλιο.την ξέρει καμία;

Γεια σε όλα τα κορίτσια!

Μακάρι να γίνει Γαρυφαλιά αυτό που λες για να κάνουμε παρτάκι!

@Nati85 καλώς ήρθες κ μακάρι να γίνει σύντομα το πολυπόθητο.πότε είναι οι 14 μέρες μετά την ωορηξία; τότε θα ξέρεις... γιατί απο συμπτώματα δυστυχώς έχουμε ξεγελαστεί.πάντως να φτιάξεις τον κύκλο σου.τι σου έχει πει ο γιατρός; στο λέω γιατί έγω το άφησα κ με άφησε κ αυτό.με καισαρική γέννησες; εγώ που έκανα καισαρική δεν είδα καμία βελτίωση στον κύκλο.ίσως με το φυσιολογικό τοκετό φτιάχνουν οι πολυκυστικές.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@andrianni κοιταξε να δεις εμένα προσωπικα μια μερα ηταν λευκο την επομενη φαινοταν λιγο κ την αλλη σκουρο... μπορει να πλησιαζεις γιαυτο να εχεις πονακια!πως τα κανεις τα τεστ?

@Garifalia1 ολα τελεια δλδ?μπραβο!!!!!ποτα θα πας ξανα?

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 20 λεπτά , elenakii22 είπε:

@andrianni κοιταξε να δεις εμένα προσωπικα μια μερα ηταν λευκο την επομενη φαινοταν λιγο κ την αλλη σκουρο... μπορει να πλησιαζεις γιαυτο να εχεις πονακια!πως τα κανεις τα τεστ?

Οπότε εντάξει.μπορεί ξαφνικά να αλλάξει.όπως λέει κ κάνω κάθε μεσημέρι...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , elenakii22 είπε:

μια χαρα!απο ποια μερα ξεκινησες?

7 ή 8η κ τώρα είμαι 17η. Ελπίζω βέβαια γιατί όπως ξέρεις αργεί ο κύκλος μου!

πρίν από 14 λεπτά , andrianni είπε:

7 ή 8η κ τώρα είμαι 17η. Ελπίζω βέβαια γιατί όπως ξέρεις αργεί ο κύκλος μου!

Σε ευχαριστώ που μου απάντησες γιατί είχα απογοητευτεί λίγο...

1 ώρα πρίν, elenakii22 είπε:

Tha pao 28/6 xana kai meta m ipe kathe 2 eudomades tha me vlepi kai na xekiniso kai ta mathimata toketou kanoun eki sti giatro m me ti mea oou tha ine mazi m sti gena an ola pane kala kai geniso fisiki. Popo exi perasi poli grigora o keros. Esi pos ise kali m. Diavazo ta nea sou. Den sas poli grafo omos :-(.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Garifalia1 είπε:

Tha pao 28/6 xana kai meta m ipe kathe 2 eudomades tha me vlepi kai na xekiniso kai ta mathimata toketou kanoun eki sti giatro m me ti mea oou tha ine mazi m sti gena an ola pane kala kai geniso fisiki. Popo exi perasi poli grigora o keros. Esi pos ise kali m. Diavazo ta nea sou. Den sas poli grafo omos :-(.

Γεια σου Garifalia1!!! Δε θυμάμαι να έχω δει κάτο σχετικά με την περίπτωσή σου.. Πόσο είσαι;; με το καλό!!!

πρίν από 1 λεπτό , ΧρυσαΜ είπε:

Γεια σου Garifalia1!!! Δε θυμάμαι να έχω δει κάτο σχετικά με την περίπτωσή σου.. Πόσο είσαι;; με το καλό!!!

Gia sou xrisa m den etixe na milisoume. Ime apo tis palies edo :) na fantastis i ales kopeles pou milousa edo exoun genisi kai ine 3-4 mino ta morakia. Ego ime sti 25 eudomada kai 4 meres.  19 septemvriou me exi .

• Μου αρέσει 1

@andrianni με καισαρική γέννησα και χειροτερευσε ο κύκλος μου μετα.πριν την εγκυμοσυνη ερχόταν στις 34 35 μέρες τώρα περίπου στις 37 με 40 έρχεται.παιρνω γκλουκοφαζ μήπως και φτιάξει λιγο!τώρα περιμένω στις 15ιουνιου!Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι? 

Χρησιμοποιουσα και εγώ τεστακια ωορηξιας κάποια στιγμή και σιγά σιγά εμφανιζόταν η γραμμή όλο και πιο σκούρα μέχρι που γινόταν το ίδιο σκούρα με την πάνω!δυο με τρεις μςρες πριν την ωορηξια αρχιζε να γινεται λιγο πιο εντονη και μετα τσουπ γινοταν εντονη πολυ!Καλή επιτυχία εύχομαι! 

e6OVp3.pngExilp3.png

@andrianni α τα ξεκινησες πολυ νωρις!!κ εγω ωορρηξια εκανα αργα αλλα με τα χαπια εκανα 14η μερα...κυκλο 27 ημερων δεν θυμαμαι ποτε ξαναχα...αν ειχα πριν το 2013 γτ απο το 2013 και μετα τα εχω σημειωσει!

@Garifalia1 περασε πολυ γρηγορα ο καιρος!!!ακομα θυμαμαι οταν μας το ειπες!!!!εγω κανενα νεο ακομα..το καλο ειναι οτι μπαινουμε σε σειρα...ακομα αποτελεσμα δεν είδαμε αλλα το σπερμοδιαγραμμα που εκανε ιανουαριο ηταν μέτριο και τωρα τον απριλη που εκανε ηταν αρκετα καλο..βεβαια ελπιζω να μην εχει γινει καποιο λαθος και κυριως να μην προκυψουν και προβληματα σε εμενα στην πορεια!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...