Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Γεια σας!! Είμαι καινούργια εδώ πέρα!!με έχει φάει το άγχος μήπως είμαι έγκυος..έχει εδώ και μια εβδομάδα έχω κάτι σαν πονάκια χαμηλά στην κοιλιά, πριξημο στην κοιλιά και στο στήθος, πόνος στην μέση και αλλαγές στην διάθεση από την μια στιγμή στην άλλη..είχα τελευταία φορά περίοδο 12/05 σταθερός κύκλος! Τι λέτε και εσείς είναι η ιδέα μου;; περιμένω να δω αν θα μου έρθει περίοδος μην κάνω τεστ πριν δω καθυστέρηση...περιμένω γνώμες !!!:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

@caramel_83 περιμενω να με παρει τηλ να δω τι θα μου πει...μηπως κανω και την εξεταση που μου ειχε πει...ειχα κανει καλλιεργεια κολπικη και μου λεει γτ δεν σου εκαναν και στον τράχηλο (αν θυμαμαι καλα)οποτε μηπως την κανουμε κ αυτη...

@linaa Υπάρχουν και τεστ που στο δειχνουν αυτο η πρεπει να κανω εξεταση?

Νομιζω μονο  αιματος εξεταση κανεις δεν ειναι ακριβη κανενα 10 ευρω αν δεν στην  γραψουν.

πρίν από 3 λεπτά , ranki23 είπε:

Γεια σας!! Είμαι καινούργια εδώ πέρα!!με έχει φάει το άγχος μήπως είμαι έγκυος..έχει εδώ και μια εβδομάδα έχω κάτι σαν πονάκια χαμηλά στην κοιλιά, πριξημο στην κοιλιά και στο στήθος, πόνος στην μέση και αλλαγές στην διάθεση από την μια στιγμή στην άλλη..είχα τελευταία φορά περίοδο 12/05 σταθερός κύκλος! Τι λέτε και εσείς είναι η ιδέα μου;; περιμένω να δω αν θα μου έρθει περίοδος μην κάνω τεστ πριν δω καθυστέρηση...περιμένω γνώμες !!!:-D

Καλως την! Οχι τεστ χωρις καθηστερηση 3 ημερων τουλαχιστον καλητερα χοριακη αν οντως εχεις σταθερο κυκλο κ δεν μπορεις να περιμενειςκ μια χοριακη την μερα που περιμενεις περιοδο κοστιζει το ιδιο με το τεστ. Μακαρι να εχεις τελεια αποτελεσματα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , ranki23 είπε:

καλημερα και καλωσόρισες!!!!τα συμπτωματα περιοδου κ εγκυμοσύνης πολλες φορες ειναι ιδια οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να περιμενεις την καθυστερηση!!!καλα αποτελεσματαα!!!!

@linaa θα παω στον γιατρο για υπερυχο για να βρω την ωορρηξια και αν ειναι θα του πω να παω μετα να την κανω!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 18 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα και καλωσόρισες!!!!τα συμπτωματα περιοδου κ εγκυμοσύνης πολλες φορες ειναι ιδια οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να περιμενεις την καθυστερηση!!!καλα αποτελεσματαα!!!!

@linaa θα παω στον γιατρο για υπερυχο για να βρω την ωορρηξια και αν ειναι θα του πω να παω μετα να την κανω!!

Ναι αν μπορεσεις κ κανεις παρακολουθηση κμ υπερηχο θα ειναι ο τελειως συνδιασμος θα εισαι σιγουρη οτι ολα πανε καλα απο ωορηξια!!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Ναι αν μπορεσεις κ κανεις παρακολουθηση κμ υπερηχο θα ειναι ο τελειως συνδιασμος θα εισαι σιγουρη οτι ολα πανε καλα απο ωορηξια!!

τον προηγουμενο μηνα πηγα μεχρι την 12η η την 13η δε θυμαμαι...λεω αυτον να παω κ αφου σκασει για να ειμαι σιγουρη!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 hour ago, elenakii22 είπε:

τον προηγουμενο μηνα πηγα μεχρι την 12η η την 13η δε θυμαμαι...λεω αυτον να παω κ αφου σκασει για να ειμαι σιγουρη!

Αμα πληρωνεις σε καθε υπερηχο μην πας μετα την ωορηξια νομιζω οτι αν σκασει ο γιατρος δεν βλεπει τιποτα  η εξεταση προγεστερονης σε καλυπτει για να σιγουρευτει ο γιατρος οτι εσκασε σωστα κ ολα καλα οποτε μολις δεις θετικο τεστ κ υπερηχο οτι οντως εχει μεγαλωσει ικανοποιητικα κ ειναι ετοιμο να σκασει αρκει. Μετα υπολογιζεις κ κανεις την προγεστερονη κ εισαι οκ επαφες εννοητε κ πριν κ μετα την ωορηξια τουλαχιστον για δυο μερες κ πριν κμετα.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κοριτσάκια μου....... τι μου κάνετε;;;;;;;;

Έπηξα με τη δουλειά και άντε πια.......... ουφ!!!!!!

@ranki23 καλώς ήρθες και εύχομαι τα καλύτερα........

Εγώ μάλλον θα αδιαθετήσω νωρίτερα........ δεν ξέρω τι γίνεται...... έχω εδώ και 2 μέρες που πονάω κανονικά και σήμερα είδα και μια σταγόνα αίμα....... μάλλον με κορόιδεψε η ωορρηξία μου αυτό το μήνα και την έκανα νωρίτερα........ χα χα χα :lol::lol:

Δεν πειράζει τι να κάνουμε......... βλέπω ωστόσο πολλούς κύκλους να φτιάχνουν και πιστεύω πως σύντομα θα κουνηθεί επιτέλους και η λίστα μας......... 

• Μου αρέσει 1

8JPrp3.png

@giota@ επειδή δε θυμάμαι την περίπτωσή σου.. Είδα στο πινακάκι της καραμελ ότι περιμένεις σε 5 μέρες. Αποκλείεται να είσαι έγκυος;; γιατί η σταγόνες αίμα είναι ύποπτες... 

@ranki23 με το καλό τα αποτελέσματα!!!

Διαφημίσεις

@elenakii22 ε;;;;;; Τι εννοούμε;;;;;; Πονάω αρκετά δηλαδή φαντάσου ότι νομίζω πως από ώρα σε ώρα θα μου έρθει........ έχω ακόμα και αυτού του τύπου την υγρασία που αισθανόμαστε.......... :shock::shock:. Φαντάσου ότι αυτό που είδα εγώ ήταν μόνο στο χαρτί αλλά ήταν ροζ αρκετά.......... αυτό έγινε το πρωί σήμερα....... και πριν λίγο πάλι μόνο στο χαρτί αλλά καφέ....... Ο πόνος πάντως μου θυμίζει την ακατανόμαστη κανονικότατα............ 

@ΧρυσαΜ κοίτα είναι στις 14/6 δηλαδή σε 5 ημέρες............. όμως δεν έχω υγρά ιδιαίτερα......... 

8JPrp3.png

@ΧρυσαΜ μακάρι κορίτσι........ ωραία θα ήταν.......;);)

@elenakii22 δεν ξέρω βρε κορίτσι........ αισθάνομαι όπως ακριβώς όταν περιμένω........ τώρα τι να πω........;) δεν μου λέει κάτι και η διαίσθηση μου βρε παιδί μου....... χα χα χα

• Μου αρέσει 1

8JPrp3.png

1 hour ago, giota@ είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου....... τι μου κάνετε;;;;;;;;

Έπηξα με τη δουλειά και άντε πια.......... ουφ!!!!!!

@ranki23 καλώς ήρθες και εύχομαι τα καλύτερα........

Εγώ μάλλον θα αδιαθετήσω νωρίτερα........ δεν ξέρω τι γίνεται...... έχω εδώ και 2 μέρες που πονάω κανονικά και σήμερα είδα και μια σταγόνα αίμα....... μάλλον με κορόιδεψε η ωορρηξία μου αυτό το μήνα και την έκανα νωρίτερα........ χα χα χα :lol::lol:

Δεν πειράζει τι να κάνουμε......... βλέπω ωστόσο πολλούς κύκλους να φτιάχνουν και πιστεύω πως σύντομα θα κουνηθεί επιτέλους και η λίστα μας......... 

Ουπς κοριτσι εγκυμοσυνη μυριζομαι οι πονοι κ το ροζακι ειναι πολυ θετικα δειγματα!!! Κανονικα ποτε περιμενεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...