Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κοριτσια καλημερα, τι κανετε? ο καιρος μας εχει τρελανει πφφ, περιμενω να περασουν οι μερες να παω στην ενδοκρινολογο να δουμε τι θα γινει, το θετικο ειναι πως και αυτο τον κυκλο και τον προηγουμενο ειμαι πεντακαθαρη αφου τελειωσε η περιοδος αν και κρατησε 9 μερες με λιγη ροη, εχει σημαδια οτι παει να στρωσει

@Vila κοριτσι μου σε αλλαξα στο πινακακι, οσο για εμενα οχι δεν εχει πετυχει δεν ηταν καθολου καλη  η επαφη, δεν πειραζει παμε για τον επομενο

@linaa και @elenakii22 ειστε οι επομενες, μακαρι να εχουμε θετικα νεακια σας

@Μαρθα Κ ωραια θα ειναι στις διακοπουλες, κοιτα να το ευχαριστηθεις ;)

οι υπολοιπες τι κανετε? εχετε χαθει ρουφιανιτσες εεεε? σας εχει παρει τα μυαλα το καλοκαιρι :P 

• Μου αρέσει 4

@caramel_83 ο καιρος εχει τρελαθει χαχα!!!ελπιζω σμρ που εχω κολυμβητήριο να μην βρεξει!!εμενα ξεκινασαν τα πονακια κ αυριο την περιμενω!δε πειραζει!ετσι κ αλλιως ελειπε κ ο ανδρας μου κ δεν ειχαμε πολλες ευκαιριες!!εχουμε ραντεβου στον ενδοκρινολογος αρχες ιουλιου να δουμε αν εφτιαξαν οι ορμόνες του συζύγου!!θα κανουμε κ καινουργιο σπερμοδιαγραμμα!να δουμε πως παμε!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

@caramel_83 ο καιρος εχει τρελαθει χαχα!!!ελπιζω σμρ που εχω κολυμβητήριο να μην βρεξει!!εμενα ξεκινασαν τα πονακια κ αυριο την περιμενω!δε πειραζει!ετσι κ αλλιως ελειπε κ ο ανδρας μου κ δεν ειχαμε πολλες ευκαιριες!!εχουμε ραντεβου στον ενδοκρινολογος αρχες ιουλιου να δουμε αν εφτιαξαν οι ορμόνες του συζύγου!!θα κανουμε κ καινουργιο σπερμοδιαγραμμα!να δουμε πως παμε!

σπερματοδιαγραμμα γινεται σε απλο μικροβιολογικο ή σε κατι πιο εξειδικευμενο?

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , caramel_83 είπε:

σπερματοδιαγραμμα γινεται σε απλο μικροβιολογικο ή σε κατι πιο εξειδικευμενο?

εμεις σε απλο το κάνουμε..απλα μου εχει προτεινει ο γυναικολογος μου ενα στο οποιο θα παω αυτη τη φορα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , elenakii22 είπε:

κοριτσια μου μολις ειδα τα πρωτα καφε υγρα!αυριο περιμενω κανονικα οποτε λογικα κατεβαινει...η ερωτηση μου ειναι κολυμβητήριο να παω η μπορει να ερθει κ σμρ??

Λογικα θα αρχισει σε μερικες ωρες να ερχετε κανονικα  εγω δεν θα πηγαινα κολυμβητηριο για  να μην την κοψω τωρα στην αρχη. 

πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Λογικα θα αρχισει σε μερικες ωρες να ερχετε κανονικα  εγω δεν θα πηγαινα κολυμβητηριο για  να μην την κοψω τωρα στην αρχη. 

μου αρεσει που εκανα και τεστ ωορρηξιας!αυριο υποτιθεται θα ερχόταν!και λεω ωραια θα παω κολυμβητηριο πεμπτη και Παρασκευή θα ερθει!σκεφτομαι επειδη μια γραμμη εβγαλα ολη κ ολη αχνη αν δεν εχω ξανα να παω κ δε πειράζει τι να κανουμε!

17 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μού τί κάνετε??? Είδα αρχίσατε αθλήματα καί πολύ χάρηκα!! Εγώ έχω πήξει στή δουλειά τό έχω πάρει πολύ χαλαρά κορίτσια δέν μετράω μέρες τίποτα κάνω έρωτα μέ τον άντρα μού χωρίς νά σκέφτομαι άχ θά έπιασα κάτι τό μονο πού μέ νοιάζει πλέον ειναι νά πηγαίνουμε βόλτες καί νά περάσουμε ωραία τό καλοκαίρι μάς!!! Αποφασίσαμε νά πάμε Ελαφόνησο διακοπές εχει πάει καμιά σας???? 

Ναι ειναι πολυ ωραια μονο παρτε μαζι σας και ψυγειακι με διαφορα καλουδια για να κατσετε περισσοτερο!! :-D

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , elenakii22 είπε:

μου αρεσει που εκανα και τεστ ωορρηξιας!αυριο υποτιθεται θα ερχόταν!και λεω ωραια θα παω κολυμβητηριο πεμπτη και Παρασκευή θα ερθει!σκεφτομαι επειδη μια γραμμη εβγαλα ολη κ ολη αχνη αν δεν εχω ξανα να παω κ δε πειράζει τι να κανουμε!

Ούτε εγώ θα πήγαινα στη θέση σου.. Θα έχει ένα σωρό μικρόβια μέσα στην πισίνα και δεν είναι ό,τι καλύτερο :?

Κορίτσια εγώ έχω στρωθεί στο διάβασμα, αλλά μπαίνω πού και πού να δω νέα σας... Αύριο γράφω δεύτερο μάθημα, αλλά δεν αγχώνομαι γιατί το ξέρω ότι δε θα γράψω, με μπερεδεύει πάρα πολύ σα μάθημα.. Δε βαριεστε, καλά να είμαστε :-P:-P:-P

Παρατηρώ όμως ότι έχει πέσει η κίνηση, ιδιαίτερα από εγκυούλες!! 

Πού είστε κορίτσια;;; πώς είστε;;;

Έχετε παρατηρήσει κάποιο νέο σύμπτωμα;;;;

4 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

Κοριτσια καλημερα, τι κανετε? ο καιρος μας εχει τρελανει πφφ, περιμενω να περασουν οι μερες να παω στην ενδοκρινολογο να δουμε τι θα γινει, το θετικο ειναι πως και αυτο τον κυκλο και τον προηγουμενο ειμαι πεντακαθαρη αφου τελειωσε η περιοδος αν και κρατησε 9 μερες με λιγη ροη, εχει σημαδια οτι παει να στρωσει

@Vila κοριτσι μου σε αλλαξα στο πινακακι, οσο για εμενα οχι δεν εχει πετυχει δεν ηταν καθολου καλη  η επαφη, δεν πειραζει παμε για τον επομενο

@linaa και @elenakii22 ειστε οι επομενες, μακαρι να εχουμε θετικα νεακια σας

@Μαρθα Κ ωραια θα ειναι στις διακοπουλες, κοιτα να το ευχαριστηθεις ;)

οι υπολοιπες τι κανετε? εχετε χαθει ρουφιανιτσες εεεε? σας εχει παρει τα μυαλα το καλοκαιρι :P 

Χαιρεται χαιρεται! Σε λιγο ξεκιναει η αντιστροφη μετρηση κ παλι αλλα πιο χαλαρα. 10 μερες πριν την ακατανομαστη και ξεκινησαν οι πονοι στο στηθος αυτα! Κατα τα αλλα σπιτι δουλεια , δουλεια σπιτι

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@ΧρυσαΜ εχω περασει μαθηματα χωρις να ξερω καν περι τινος προκειται!οποτε ποτε δε ξερεις!!

αχ κοριτσια δε ξερω...ξερω...θελω να παω μη σας πω ψεμματα!!

Θα ήθελα πολύ να το μαθω και εγω αυτό το κολπάκι :-P:-P:-P

@ΧρυσαΜ θυμαμαι χαρακτηριστηκα 2 μαθήματα...στο 1 μας τα ελεγε ενας απο τα πισω θρανια(εγω καθομουν μπροστα φαντασου) και στο αλλο πριν μπουμε στην αιθουσα λεω σε ενα φιλο μου πες μου ενα κομματι ετσι για να πω οτι ξερω κατι κ επεσε αυτο κ πέρασα!οποτε σου λέω ποτε δε ξερεις!εκτος βεβαια αν κυνηγάς βαθμούς!τοτε ναι πρεπει να διαβάσεις!!

πηγα τελικα κολυμβητηριο οποτε δε περιμενω να μου ερθει στην ωρα της!!χαχα!!θα μου κοπει η καημενη!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...