Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Μάντη είπε:

Σε 3 μερουλες θα ξερω ολο και πλησιάζει! !!

Αντε έχουμε πολλές αναμονες αυτές τις μέρες!!! Μακάρι να ακούσουμε ευχάριστα από όλες! !

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Νομίζω ότι τη θερμοκρασία πρέπει να την παίρνουμε μόνο το πρωί πριν σηκωθούμε.  Αλλιώς δεν είναι αξιόπιστο το θερμοδιαγραμμα

Παντως εμένα κανα δυο φορές έπεσε πριν το θετικό τεστ

nlmNp2.png

4 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Παντως εμένα κανα δυο φορές έπεσε πριν το θετικό τεστ

Κι εγώ αν θυμάμαι καλά είχα κάτω από 37 πριν το θετικό. .γενικά δε μου φαίνεται και τόσο αξιόπιστη μέθοδος. .και σίγουρα δεν θα την εμπιστευομουν.  Παλιότερα είχα διαβάσει αρκετά για αυτό και είπα να το δοκιμάσω.  Έτσι όπως είχε διαμορφωθεί το αποτέλεσμα ήταν σαν να μην κάνω ωορρηξια.  Μεγάλη απογοήτευση. ..

DBTcp3.png7Kksp3.png

καλημερα κοριτσια!!! πως ειστε???

βλεπω πολλες αναμονες και ευχομαι ολεσ να εχουν θετικο τεστακι!!!!

@alina80 σε περιμενουμε και βλεπουμε.... ναι, ισως ειναι λιγο νωρις και μπορει οντως να ειναι τυχαιο, δεν παυει ομως να ειναι ενα θετικο στοιχειο!

και αυτο συζητηθηλε πιο πανω με την θερμομερτηση εγω την ιδια μερα που θα πεσει η θερμοκρασια μου μετα την ωορρηξια μου ερχετε περιοδοσ την ιδια μερα ή την επομενη

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

καλημερα κοριτσια!!! πως ειστε???

βλεπω πολλες αναμονες και ευχομαι ολεσ να εχουν θετικο τεστακι!!!!

@alina80 σε περιμενουμε και βλεπουμε.... ναι, ισως ειναι λιγο νωρις και μπορει οντως να ειναι τυχαιο, δεν παυει ομως να ειναι ενα θετικο στοιχειο!

και αυτο συζητηθηλε πιο πανω με την θερμομερτηση εγω την ιδια μερα που θα πεσει η θερμοκρασια μου μετα την ωορρηξια μου ερχετε περιοδοσ την ιδια μερα ή την επομενη

Καλημέρα κορίτσια. 

Δημητρούλα μου η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά που θεωρούμε συμπτώματα μπορεί να είναι τυχαία, ακόμα και αν τελικά αποδειχτεί ότι υπάρχει εγκυμοσύνη. Αφορμή είναι άλλωστε όλα αυτά για να τα λέμε... Εσύ σε τι φάση είσαι; 

Διαφημίσεις

Just now, alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. 

Δημητρούλα μου η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά που θεωρούμε συμπτώματα μπορεί να είναι τυχαία, ακόμα και αν τελικά αποδειχτεί ότι υπάρχει εγκυμοσύνη. Αφορμή είναι άλλωστε όλα αυτά για να τα λέμε... Εσύ σε τι φάση είσαι; 

εγω περιμενω μεχρι 28 μαξ θεωρω (αλλα χωρισ τεστ ωορρηξιας) οποτε εχω ακομη 11 μερουλες.....  

εχεισ απολυτο δικιο μπορει να ειναι και τυχαια αλλα εμεισ εδω ολα αυτα τα "τυχαια" τα δινουμε σημασια και μας αρεσει να τα συζηταμε για τι ειναι κατι που μας αρεσει και το θελουμε πολυ!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Δήμητρα1988 είπε:

εγω περιμενω μεχρι 28 μαξ θεωρω (αλλα χωρισ τεστ ωορρηξιας) οποτε εχω ακομη 11 μερουλες.....  

εχεισ απολυτο δικιο μπορει να ειναι και τυχαια αλλα εμεισ εδω ολα αυτα τα "τυχαια" τα δινουμε σημασια και μας αρεσει να τα συζηταμε για τι ειναι κατι που μας αρεσει και το θελουμε πολυ!!!

Περνάνε οι μέρες γρήγορα. Από σήμερα μέχρι τέλος του μήνα έχουμε πολλές αναμονες. Δεν μπορεί, κάποια ωραία νέα θα τα ακούσουμε! 

• Μου αρέσει 1

Just now, alina80 είπε:

Περνάνε οι μέρες γρήγορα. Από σήμερα μέχρι τέλος του μήνα έχουμε πολλές αναμονες. Δεν μπορεί, κάποια ωραία νέα θα τα ακούσουμε! 

το πιστευω!!! ειχαμε ξηρασια.... καιρος να αρχισει να βρεχει σπορακια στο φορουμ!! 

• Μου αρέσει 4

Καλημέρα κορίτσια!!

Και εγώ σήμερα ξύπνησα με χαλια το στομάχι μου.και δεν τους μπορώ τους εμετους είναι το χειρότερο μου ούτε καφέ δεν ήπια!αμάν αυτές οι γαστρεντερίτιδες φέτος!

@ntemiiiiii πηγές στον γιατρό τελικά?πως είσαι τώρα?

@Μάντη μην κάνεις ακόμα τεστακιιιιιιιιιι

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε χαθηκα λιγο μετα την απογοητευση κ ειπα δεν θα με παρει απο κατω.τωρα που μου ηρθε στις 15 η περιοδος ποιες ειναι καλες ημερομηνιες για επαφη ;;;;εχω μπερδευτει τον προηγουμενο μηνα καταλαβα πονους ωορηξιας στις 29 αλλα με βαση την περιοδο μου που ηρθε στις 15 η ωορηξια εγινε 1 του μηνα.

πρίν από 10 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Και εγώ σήμερα ξύπνησα με χαλια το στομάχι μου.και δεν τους μπορώ τους εμετους είναι το χειρότερο μου ούτε καφέ δεν ήπια!αμάν αυτές οι γαστρεντερίτιδες φέτος!

@ntemiiiiii πηγές στον γιατρό τελικά?πως είσαι τώρα?

@Μάντη μην κάνεις ακόμα τεστακιιιιιιιιιι

Καλημέρα!!! Όχι δεν κάνω άλλο τεστ... Αφού νιώθω να έρχεται.... Να πω την αλήθεια μου φοβάμαι να κάνω άλλο τεστ φτάνει ένα αρνητικό... Άμα είναι να έρθει το σπορακι μ θα έρθει είτε κανένα τεστ κάνω είτε 10! Αν δεν αδιαθετισω αύριο θα κάνω ένα τη Παρασκευή!!!

Εσύ είσαι σίγουρη ότι είναι γαστρεντερίτιδα;;;;;;;; Ή μήπως κάτι άλλο;;;;

jgJqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημέρα!!! Όχι δεν κάνω άλλο τεστ... Αφού νιώθω να έρχεται.... Να πω την αλήθεια μου φοβάμαι να κάνω άλλο τεστ φτάνει ένα αρνητικό... Άμα είναι να έρθει το σπορακι μ θα έρθει είτε κανένα τεστ κάνω είτε 10! Αν δεν αδιαθετισω αύριο θα κάνω ένα τη Παρασκευή!!!

Εσύ είσαι σίγουρη ότι είναι γαστρεντερίτιδα;;;;;;;; Ή μήπως κάτι άλλο;;;;

Ναι κάτσε να δούμε αν θα έρθει τελικά!!!

Ναι είναι πολύ νωρίς για να έχω συμπτώματα.εχθες έφτιαξα χάμπουργκερ και είχα κάνει και καραμελωμενα κρεμμύδια και σος και έφαγα 2 νομίζω για αυτό είμαι έτσι σήμερα αλλιώς κάτι με τριγυρνάει!

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι κάτσε να δούμε αν θα έρθει τελικά!!!

Ναι είναι πολύ νωρίς για να έχω συμπτώματα.εχθες έφτιαξα χάμπουργκερ και είχα κάνει και καραμελωμενα κρεμμύδια και σος και έφαγα 2 νομίζω για αυτό είμαι έτσι σήμερα αλλιώς κάτι με τριγυρνάει!

Ποτέ δε ξέρεις! Να σου πω και εγώ δύο μέρες τώρα έχω καούρες και ξυνιλες αλλά ίσως κάτι να με πείραξε! έχω φάει αρκετά γλυκά αυτές τις μέρες και ίσως φταίνε αυτά!

jgJqp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Μάντη είπε:

Ποτέ δε ξέρεις! Να σου πω και εγώ δύο μέρες τώρα έχω καούρες και ξυνιλες αλλά ίσως κάτι να με πείραξε! έχω φάει αρκετά γλυκά αυτές τις μέρες και ίσως φταίνε αυτά!

Καλά ναι αλλά σε εμένα δεν είναι απ' αυτό μακάρι να ήταν δηλαδή αλλα δεν είναι.περιμενουμε εσένα τωρα!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...