Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!

Eχει πάρει καμμία τεστ εγκυμοσύνης one step ??  ΄Θεωρητικά είναι πιο ευαίσθητα από τα hometest που σε  εμενα εδειξαν θετικο μετα από 1-2 μερες καθυστερηση 

@Χαρά Τριανταφυλλακι. κανε αυτό με το κινεζικο...σε μενα επεσε μεσα...

@Μάντη πονας κανονικοτα (συνηθως ) στις εγκυμοσύνες, σαν να σου ερχεται περιοδος, μπορει και να αισθάνεσαι και εκεινο το μπούκωμα-φουσκωμα που εχεις τις πρωτες μερες περιοδου

• Μου αρέσει 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 36 λεπτά , alina80 είπε:

Το ξέρω αλλά ναυτίες και ανακάτεμα μόλις 8 μέρες από την ωορρηξία; Χλωμό; Και μόνο όταν τρώω το μεσημέρι;

Δεν θελω να σε ξεσήκωσω αλλα και εγω στη βιοχημική μετα το μεσημεριανό με έπιανε!!

πρίν από 20 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δεν θελω να σε ξεσήκωσω αλλα και εγω στη βιοχημική μετα το μεσημεριανό με έπιανε!!

Αντe @Ungry girl περιμενουμε τα νεα σου...υπομονη σε λιγες μερες θα ξερεις...εγω νιωθω σαν να αδιαθετησω...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αντe @Ungry girl περιμενουμε τα νεα σου...υπομονη σε λιγες μερες θα ξερεις...εγω νιωθω σαν να αδιαθετησω...

Μπα και εγω νιώθω πως μου έρχεται! Στις 19 θα ξέρουμε αχαχχαχα!!

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ε τπτ δεν εχει μεινει...χαχα...μακαρι ν εισαι...αρκετα περασες..

Μακαρι αλλα εγω ολες τις ελπιδες μου σε εσενα τις εχω εναποθέσει χαχαχαχα και εισαι γόνιμη πολυ τωρα και.σουπερ επαφές παμε να.μετραμε αντίστροφα!!!

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μακαρι αλλα εγω ολες τις ελπιδες μου σε εσενα τις εχω εναποθέσει χαχαχαχα και εισαι γόνιμη πολυ τωρα και.σουπερ επαφές παμε να.μετραμε αντίστροφα!!!

Σε ευχαριστω πολυ και μακαρι να πιασουν τα λογια σου..αν κ δε νομιζω..βεβαια μεχρι να εμφανιστει δεν χανουμε τις ελπιδες μας!!!

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Α εχω ξεχασει νκαι αναφερω οτι εχω κ αερια κ απο χθες καπως πρηστηκε το στηθος μου..

Καλά πάμε. Ωραία συμπτώματα. Έχεις κανένα τεστακι?

2 ώρες πρίν, iouliana είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Eχει πάρει καμμία τεστ εγκυμοσύνης one step ??  ΄Θεωρητικά είναι πιο ευαίσθητα από τα hometest που σε  εμενα εδειξαν θετικο μετα από 1-2 μερες καθυστερηση 

@Μάντη πονας κανονικοτα (συνηθως ) στις εγκυμοσύνες, σαν να σου ερχεται περιοδος, μπορει και να αισθάνεσαι και εκεινο το μπούκωμα-φουσκωμα που εχεις τις πρωτες μερες περιοδου

Αυτό το κινέζικο δεν το καταλαβαίνω. Ένα που διάβασα έλεγε να υπολογίσω την σύλληψη. Και που ξέρω πότε έγινε. Με μπέρδεψε.:?

XDAlp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Καλά πάμε. Ωραία συμπτώματα. Έχεις κανένα τεστακι?

Αυτό το κινέζικο δεν το καταλαβαίνω. Ένα που διάβασα έλεγε να υπολογίσω την σύλληψη. Και που ξέρω πότε έγινε. Με μπέρδεψε.:?

λεω γι αυτό που βλέπεις μηνα συλληψης και ηλικια της μαμας

kRl9p2.png kRl9p2.png

Κορίτσια μου μόλις έβαλα θερμόμετρο 36.9 άρχισε να πέφτει...:-(

3 ώρες πρίν, iouliana είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εγώ έχω πάρει τεστ one step γτ και εγώ είδα ότι είναι ποιο ευαίσθητα!!!

• Λυπημένη/-ος 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσια μου μόλις έβαλα θερμόμετρο 36.9 άρχισε να πέφτει...:-(

Εγώ έχω πάρει τεστ one step γτ και εγώ είδα ότι είναι ποιο ευαίσθητα!!!

Νομίζω ότι τη θερμοκρασία πρέπει να την παίρνουμε μόνο το πρωί πριν σηκωθούμε.  Αλλιώς δεν είναι αξιόπιστο το θερμοδιαγραμμα

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Τονι@ είπε:

Νομίζω ότι τη θερμοκρασία πρέπει να την παίρνουμε μόνο το πρωί πριν σηκωθούμε.  Αλλιώς δεν είναι αξιόπιστο το θερμοδιαγραμμα

Αν είναι ανεβασμένη δεν θα είναι όλοι μέρα;;;

jgJqp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Μάντη είπε:

Αν είναι ανεβασμένη δεν θα είναι όλοι μέρα;;;

Δεν θυμάμαι να σου τα πω αυτό.  Ξέρω πάντως ότι μετά το σήκωμα από το κρεβάτι και κατά τη διάρκεια της ημέρας υπάρχουν μεταβολές.  Άρα δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπ όψιν τέτοιες μετρήσεις 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Δεν θυμάμαι να σου τα πω αυτό.  Ξέρω πάντως ότι μετά το σήκωμα από το κρεβάτι και κατά τη διάρκεια της ημέρας υπάρχουν μεταβολές.  Άρα δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπ όψιν τέτοιες μετρήσεις 

Σε 3 μερουλες θα ξερω ολο και πλησιάζει! !!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...