Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Vila είπε:

Καραμελιτσα να περάσετε υπέροχα!!

Χαχαχαχα κατάλαβε μια χαρά το παιδί!!! Ίσως και λίγο τηλεφωνικό σεξακι βοηθούσε... Ανανεώνεται και η σχέση με κάτι τέτοια.. μην το γελάτε καθόλου!

@alina80 ναι κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα αλλά μήπως βρε είναι κάτι άλλο?? Πότε δεν περιμένεις?

Εγώ προχθές που είχαμε επαφή στο τέλος είδα καφέ υγρά και δεν έδωσα σημασία. Χθες τίποτα, καθαρή και σήμερα πάλι έχω αίμα στο σκούπισμα.. ανησυχώ τι μπορεί να είναι πάλι αυτό. Ωορρηξία δεν έχω ακόμα σίγουρα.. θα κάνω σε λίγο τεστακι αλλά και ποτέ δεν είχα αίμα στην ωορρηξία. Εκεί που χάρηκα ότι ξεκινούν οι γόνιμες τώρα συμβαίνει αυτό.. είμαι πολύ στεναχωρεμενη κορίτσια..να είναι κύστη?? Μαλλον πρέπει να πάω στο γιατρό σύντομα

Πότε ντε; 20-23 Ιανουαρίου. Κάπου εκεί. 

Μην αγχώνεσαι για τα καφέ. Μπορεί να είναι ωορρηξία, και ας μην το είχες παλιά, μπορεί να είναι υπολείμματα περιοδου, ακόμα και από την επαφή. Συμβαίνουν αυτά. Το πιθανότερο από την περίοδο θα είναι. Μου έχει συμβεί. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

koritsia συμφωνω με ολες δεν ξερω γιατι το κανουν αυτο οι αντρουλιδες μας ξερω πως το ανουν και δεν θα το κοψουν ποτε η ηλικια δεν εχει καμια σχεση στο σπορ αχαχαχαα! εμεις εχουμε περισσοτερη αντοχη στην αποχη ενω αυτοι οχι! @alina80 τι εχουμεεεεεε???? μηπως δεν ειναι γαστρεντεριτιδα αλλα τιποτα αλλο??? δεν εισαι και πολυ μακρια  μια βδομαδουλα θες ακομα!!!!

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Μπα...δεν νομιζω οτι εχω να περιμενω κατι...ηδη νιωθω κατι πονους σαν περιοδου...

Που σημαίνει ότι έχεις ένα σύμπτωμα. Και εγώ είχα πόνους οπότε γιατί όχι και εσύ?

XDAlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Που σημαίνει ότι έχεις ένα σύμπτωμα. Και εγώ είχα πόνους οπότε γιατί όχι και εσύ?

Α εχω ξεχασει νκαι αναφερω οτι εχω κ αερια κ απο χθες καπως πρηστηκε το στηθος μου..

1 hour ago, ada32 είπε:

τι να σου πω , εγω δεν πιστευω οτι υπαρχει αντρας που να μην το κανει .. αλλα δεν το θεωρω τοσο φυσιολογικη την συχνοτητα . εγω που τον ειχα ρωτησει , γτ το κανει τοσο συχνα  κ αν δεν ικανοποιειται με μας , μου ειχε πει οτι ειναι κατι διαφορετικο κ δεν εχει σημασια κ επειδη ο δικος μου με τον υπνο δεν τα παει  κ πολυ καλα , κοιμαται τουλαχιστον μετα τις 2 , προφανως δεν εχει τι να κανει τοσες ωρες ξυπνιος στο pc η στη τηλεοραση .. τι να πω...

@Μάντη εγω ειχα νευριασει πολυ στην αρχη , γτ ειχα θιχτει τρομαρα μου !!! χαχαχαχ αλλα μετα εκατσα κ το φιλοσοφισα  κ αφου εγω ειμαι  ικανοποιημενη  σε αυτο τον τομεα , τι με νοιαζει τι κανει μονος του!! :-D:-D

Κορίτσια δεν είναι κακό!!!Είναι φυσιολογική ανάγκη!!Μπορεί να θέλει λίγο χρόνο με τον εαυτό του!!!Οπώς και κάποιες γυναίκες μπορεί να το κάνουν!!!Ο δικός μου δεν ασχολείτε μόνος του γιατί μου λέει στο χιούμορ τι σε έχω εσένα?Γιατί καμιά φορά μου ζητάει κάτι(καταλάβατε) του λεώ μπορείς και μόνος σου!!!Αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι!!!!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Ungry girl είπε:

koritsia συμφωνω με ολες δεν ξερω γιατι το κανουν αυτο οι αντρουλιδες μας ξερω πως το ανουν και δεν θα το κοψουν ποτε η ηλικια δεν εχει καμια σχεση στο σπορ αχαχαχαα! εμεις εχουμε περισσοτερη αντοχη στην αποχη ενω αυτοι οχι! @alina80 τι εχουμεεεεεε???? μηπως δεν ειναι γαστρεντεριτιδα αλλα τιποτα αλλο??? δεν εισαι και πολυ μακρια  μια βδομαδουλα θες ακομα!!!!

Μπα...είναι νωρις. Μάλλον με τριγυρίζει κάτι. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 32 λεπτά , Ungry girl είπε:

Είναι κάτι που κάνουν ασυναίσθητα θεωρώ δεν συγκρίνεται με το σεξ απλά τους είναι εύκολο να ξεδίνουν κ έτσι, εμένα μου έχει πει ότι είναι τελείως διαφορετικό. Δεν το θεωρώ κακό απαραίτητα αλλά όχι να χάνουμε τις γόνιμες και να παίζει εργόχειρο! Συμφωνώ ότι το κάνουν από επιβεβαίωση ότι λειτουργούν όλα ρολόι και για ότι εκεί βλέπουν πραγματάκια που δέν είναι ρεαλιστικά. Ας πάρουμε καμία ιδέα και ας μην το βλέπουμε αρνητικά κορίτσια γιατί δεν το κόβουν ουτως η άλλως.

• Μου αρέσει 4

Just now, kido είπε:

Είναι κάτι που κάνουν ασυναίσθητα θεωρώ δεν συγκρίνεται με το σεξ απλά τους είναι εύκολο να ξεδίνουν κ έτσι, εμένα μου έχει πει ότι είναι τελείως διαφορετικό. Δεν το θεωρώ κακό απαραίτητα αλλά όχι να χάνουμε τις γόνιμες και να παίζει εργόχειρο! Συμφωνώ ότι το κάνουν από επιβεβαίωση ότι λειτουργούν όλα ρολόι και για ότι εκεί βλέπουν πραγματάκια που δέν είναι ρεαλιστικά. Ας πάρουμε καμία ιδέα και ας μην το βλέπουμε αρνητικά κορίτσια γιατί δεν το κόβουν ουτως η άλλως.

αχαχαχαχαχαα ετσι ακριβος! δεν το κοβουν αλλα οχι και στις γονιμες μη του τον κοψω χααχαχαα!

• Χαχα 5

1 ώρα πρίν, Τονι@ είπε:

Κορίτσια μια είναι η λύση . Καθίστε και δείτε παρέα! ! Μετά και φυσιολογικό θα σας φαίνεται και δε θα σας ενοχλεί.  

Οκκκ διαβαζω τοοοση ωρα @Τονι@ ειλικρινά εγραψεεεεες!! 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

1 hour ago, alina80 είπε:

Κοίτα που μου έβαλες φυτιλιες τώρα -χαχα. Μόλις έρθει θα τον ρωτήσω. 

Κορίτσια, να ρωτήσω κάτι; Δύο μέρες τώρα ενώ πεινάω νιώθω σαν να τρώω με το ζόρι. (Και είμαι φαγανο παιδί, γενικά το τρώω με όρεξη το φαι μου). Και αμέσως μετά νιώθω ένα ελαφρύ ανακάτεμα, μια ναυτία, ένα τι το ήθελα και το έφαγα τώρα αυτό... Να ανησυχώ με τόσες γαστρεντερίτιδες τριγύρω; (Δεν με πονάει το στομάχι μου, αλλά δεν έχω πάθει ποτέ και δεν ξέρω ποια είναι τα πρώιμα συμπτώματα). 

Άντε βρε κορίτσι μου ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός άρα δεν υπάρχει κάτι που να σε ανησυχεί!!!!

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Σωστα..προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι κ την παρασκευη αν δεν ερθει κανε ενα τεστακι..

Έτσι σκέφτομαι!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Μάντη είπε:

Άντε βρε κορίτσι μου ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός άρα δεν υπάρχει κάτι που να σε ανησυχεί!!!!

Έτσι σκέφτομαι!

Ελα υπομονη λιγο εμεινε..εγω τα αποτελεσματα μου θα σας τα πω αυριο...για να δουμε αν ερθει

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ελα υπομονη λιγο εμεινε..εγω τα αποτελεσματα μου θα σας τα πω αυριο...για να δουμε αν ερθει

Εχω πολλα υγρα οποτε έρχεται η δικη μου!!! Αντε μακαρι να εχεις θετικο αποτελεσμα!!!

jgJqp3.png

πρίν από 53 λεπτά , alina80 είπε:

Μπα...είναι νωρις. Μάλλον με τριγυρίζει κάτι. 

μωρε λες?? παντως σε πολλεσ κοπελες τα συμπτωματα ξεκινανε μια βδομαδα πριν την καθυστερηση!!! αναμενουμε.....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Μάντη είπε:

Εχω πολλα υγρα οποτε έρχεται η δικη μου!!! Αντε μακαρι να εχεις θετικο αποτελεσμα!!!

Εγω παλι δεν μπορω να πω οτι εχω υγρα μονο οταν παω τουαλετα τα βλεπω...αυριο κοντη γιορτη θα ξερω..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 50 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

μωρε λες?? παντως σε πολλεσ κοπελες τα συμπτωματα ξεκινανε μια βδομαδα πριν την καθυστερηση!!! αναμενουμε.....

Το ξέρω αλλά ναυτίες και ανακάτεμα μόλις 8 μέρες από την ωορρηξία; Χλωμό; Και μόνο όταν τρώω το μεσημέρι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...