Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, Μάντη είπε:

Τα έκανες πριν την καθυστέρηση ή μετά; Ρε αν ήμουν δεν θα φαινόταν χθες στο τεστ;; Νομίζω έχω τσάμπα ελπίδες γι αυτό το μήνα!

δεν ισχυει κατι τετοιο ! εγω οταν ειχα κανει τεστ στην βιοχημικη , το ειχα κανει 30η μερα το βραδυ κ ισα ισα που φαινοταν κ θυμαμαι το πεταξα γτ το θεωρησα αρνητικο ... δηλαδη ειχα ηδη 1-2 μερες  καθυστερηση .οποτε  λογικο ειναι ν αμην εδειξε σε σεν αγτ το εκανες πολυ νωρις.. περιμενε εχεις μεχρι τις 19!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κρατησου οσο μπορεις..δεν εμεινε κ πολυ αυριο κ μεθαυριο κ την παρασκευη κανε ενα τεστακι..ενταξει μεταξυ μας κανε κ την πεμπτη..χεχε

Χαχαχαχααχαχαχχα άσε και σήμερα το πρωί μόλις άνοιξα τα μάτια μ πήγα κατευθείαν τουαλέτα για να μην μου μπουν ιδέες για τεστ!!! Ελπίζω να κρατηθώ! Άμα είναι και αυτή να έρθει ας έρθει να ξεμπερδευωωω

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Ada  μην του δημιουργείς τύψεις γι αυτό το θέμα είναι πολύ φυσικό να το κάνει ακόμα και αν έχετε πολύ συχνά επαφές.. είναι υγεία! Και εγώ κάποια στιγμή που είδα ότι έβλεπε τέτοια βιντεάκια τον ζαλιζα αλλά γτ ήθελα ακόμα και εκεί να έχω τον έλεγχο και να μου τα λέει όλα! Τρελή εγώ!!! Και το μόνο που κατάφερα ήταν να τον κομπλαρω μεγάλο λάθος μου! Άστον να κάνει ότι του βγαίνει απ' τη στιγμή που σεξουαλικά είστε οκ και είσαι ικανοποιημένη!

Εντάξει εγώ δεν το θεωρώ τόσο φυσιολογικό. Εμένα δεν το κάνει ούτε ροζ βίντεο βλέπει. Μπορεί βέβαια να έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Πάντως όσοι έχουν καλή σεξουαλική ζωή, δεν νομίζω ότι το κάνουν για την ευχαρίστηση. Ίσως για χαλάρωση, ακόμα και για παρηγοριά. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Σίγουρα πολλά έχουμε δεί στους κύκλους μας!!!Αλλά μην αποκλείεις τίποτα από συμπτώματα!!Ναι κρατήσου και μακάρι να το πιάσατε!!!!

Μακαριιιιιιιι:oops:

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Εντάξει εγώ δεν το θεωρώ τόσο φυσιολογικό. Εμένα δεν το κάνει ούτε ροζ βίντεο βλέπει. Μπορεί βέβαια να έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Πάντως όσοι έχουν καλή σεξουαλική ζωή, δεν νομίζω ότι το κάνουν για την ευχαρίστηση. Ίσως για χαλάρωση, ακόμα και για παρηγοριά. 

Δεν είναι για την ευχαρίστηση αλλά ποιο πολύ για την επιβεβαίωση ότι όλα είναι οκ!  Δεν μπορείς να ξέρεις αν κάνει ή δεν κάνει! Εγώ θα την πω την αμαρτία μου κορίτσια μ αρέσει η ιδέα ότι το κάνει!:oops:

• Χαχα 2

jgJqp3.png

πρίν από 18 λεπτά , elenakii22 είπε:

ορμονοθεραπεια...ηταν χαλια κ οι εξετασεις του κ το σπερμοδιαγραμμα..πρεπει(αν δεν τα εχουν καταφερει)να απευθυνθούν σε ενδοκρινολογο απλα να ασχολειται με τετοιες περιπτωσεις...εμεις βρηκαμε Πάτρα γτ στο νησι δεν εχουμε,πηρα τηλεφωνο 2 που ελεγε στο ιντερνετ οτι ειναι απο τους πιο καλους ,ο ενας ειπε θα με παρει κ δε με πηρε ενω ο αλλος απευθειας μας απαντησε...με κερδισε η κοπελα στη ρεσεψιον που μιλάγαμε,ενω δεν μας ηξερε καν μας μιλούσε λες κ εχει ολη την ημερα να ασχολειθει μαζι μας ενω ακουγα οτι εχουν πολυ δουλεια κ πράγματι αποδειχθηκε κ ο γιατρος πολυ καλος κ οι κοπελες στη ρεσεψιον πολυ εξυπηρετηκες!ευτυχως πηγαν ολα καλα βεβαια ο ανδρας συνεχιζει να πηγαινει γρ στοχος του γιατρού δεν ηταν κυριως να πιασουμε παιδι αλλα να επανέλθει ο ανδρας μου στις φυσιολογικες τιμες!ακομα αγωγη παιρνει αλλα ειναι ηδη μια χαρα!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! ! Θα δούμε τι θα γίνει. ..

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

τι να σου πω , εγω δεν πιστευω οτι υπαρχει αντρας που να μην το κανει .. αλλα δεν το θεωρω τοσο φυσιολογικη την συχνοτητα . εγω που τον ειχα ρωτησει , γτ το κανει τοσο συχνα  κ αν δεν ικανοποιειται με μας , μου ειχε πει οτι ειναι κατι διαφορετικο κ δεν εχει σημασια κ επειδη ο δικος μου με τον υπνο δεν τα παει  κ πολυ καλα , κοιμαται τουλαχιστον μετα τις 2 , προφανως δεν εχει τι να κανει τοσες ωρες ξυπνιος στο pc η στη τηλεοραση .. τι να πω...

@Μάντη εγω ειχα νευριασει πολυ στην αρχη , γτ ειχα θιχτει τρομαρα μου !!! χαχαχαχ αλλα μετα εκατσα κ το φιλοσοφισα  κ αφου εγω ειμαι  ικανοποιημενη  σε αυτο τον τομεα , τι με νοιαζει τι κανει μονος του!! :-D:-D

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Μακαριιιιιιιι:oops:

Δεν είναι για την ευχαρίστηση αλλά ποιο πολύ για την επιβεβαίωση ότι όλα είναι οκ!  Δεν μπορείς να ξέρεις αν κάνει ή δεν κάνει! Εγώ θα την πω την αμαρτία μου κορίτσια μ αρέσει η ιδέα ότι το κάνει!:oops:

Φυσικά και το ξέρω. Στο ίδιο σπίτι ζούμε. Συν ότι θα μου το έλεγε, δεν θα είχε πρόβλημα. 

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

τι να σου πω , εγω δεν πιστευω οτι υπαρχει αντρας που να μην το κανει .. αλλα δεν το θεωρω τοσο φυσιολογικη την συχνοτητα . εγω που τον ειχα ρωτησει , γτ το κανει τοσο συχνα  κ αν δεν ικανοποιειται με μας , μου ειχε πει οτι ειναι κατι διαφορετικο κ δεν εχει σημασια κ επειδη ο δικος μου με τον υπνο δεν τα παει  κ πολυ καλα , κοιμαται τουλαχιστον μετα τις 2 , προφανως δεν εχει τι να κανει τοσες ωρες ξυπνιος στο pc η στη τηλεοραση .. τι να πω...

@Μάντη εγω ειχα νευριασει πολυ στην αρχη , γτ ειχα θιχτει τρομαρα μου !!! χαχαχαχ αλλα μετα εκατσα κ το φιλοσοφισα  κ αφου εγω ειμαι  ικανοποιημενη  σε αυτο τον τομεα , τι με νοιαζει τι κανει μονος του!! :-D:-D

Σε κάποια φάση της ζωής τους προφανώς. Όπως και εμείς. Για τώρα λέω δεν το κάνει ...το μόνος του... Ούτε εγώ πια... Για να μη λέμε μόνο για τα αγόρια, ξέρουμε κι εμείς να φροντίζουμε τον εαυτό μας. 

Φυσικά και το ξέρω. Στο ίδιο σπίτι ζούμε. Συν ότι θα μου το έλεγε, δεν θα είχε πρόβλημα. 

Απλά μερικοί άντρες όπως και ο δικός μου το θεωρούν πολύ προσωπικό και δεν θέλουν να το μοιραστούν για αυτό το είπα.. ο δικός μου παρόλο που ξέρει ότι θα μου άρεσε να μου το πει δεν το συζητάει ποτεεε... Βέβαια ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός! 

jgJqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Απλά μερικοί άντρες όπως και ο δικός μου το θεωρούν πολύ προσωπικό και δεν θέλουν να το μοιραστούν για αυτό το είπα.. ο δικός μου παρόλο που ξέρει ότι θα μου άρεσε να μου το πει δεν το συζητάει ποτεεε... Βέβαια ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός! 

Ναι το καταλαβαίνω αυτό. Παρόλα αυτά εσύ το ξέρεις. Για αυτό είπα θα το ήξερα, αφού ζουμε στο ίδιο σπίτι. Εφόσον η ερωτική ζωή του ζευγαριού είναι καλή και για τους δύο πάντως, νομίζω δεν είναι θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Ναι το καταλαβαίνω αυτό. Παρόλα αυτά εσύ το ξέρεις. Για αυτό είπα θα το ήξερα, αφού ζουμε στο ίδιο σπίτι. Εφόσον η ερωτική ζωή του ζευγαριού είναι καλή και για τους δύο πάντως, νομίζω δεν είναι θέμα. 

Δεν θα το ήξερα αν δεν τον πίεζα να μου το πει!!!!  Εννοείται αυτό μετράει να είναι και οι δύο σύντροφοι ικανοποιημένοι!!!!

jgJqp3.png

πρίν από 52 λεπτά , marillia είπε:

Γειά σας κορτσούλια μου!!!!Νιώθω πολύ ταλαιπωρημένη!!!Εβγαλα άφθες στο στόμα!!Ο βήχας κάπως μειώθηκε!!Ο αντρούλης μου συνεχίζει με διάρροια και μου είπε ο γιατρός αυστηρά 3 μέρες καπά,τσάι,φρυγανιά και βλέπουμε!!!Χτες βέβαια είχαμε επαφή χαχχαχ!!!

Εγώ κορίτσια μου μετά από 1 μήνα τεστ ωορρηξίας ,υπέρηχο στο γιατρό και απ όλους τους μήνες που παρακολουθώ το σώμα μου διαπίστωσα ότι την τελευταία μέρα των υγρών ή την επόμενη γίνεται ωορρηξία και όχι επί πόνου!!!Την προηγούμενη πονάω!!Επίσης έχω διάθεση για επαφούλες και μόλις γίνει η ωορρηξία δεν θέλω τόσο πολύ!!!Αυτή τη φορά είχα πολύ βλέννη!!!Αλλά πιστεύω με την ταλαιπώρια που έχουμε δεν έγινε τίποτα!!!

@ΜάντηΜάντη μου και γω έτσι έλεγα!!!Διάβαζα για κοπέλες που πονούσαν ενώ ήταν έγκυες αλλά έλεγα εγώ δε θα έχω!!!Και όμως είχα!!!!Αλλά ο πόνος ήταν νορμάλ!!!Οχι αυτό που σε σκίζει!!!Είχα πάρει το παυσιπονό μου αλλά μετά την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου αντί ο πόνος όπως λογικά αυξάνεται αυτός μειωνόταν!!!

@marillia χαίρομαι με όσα λες για οωρρηξίας γιατί μάλλον κι εγώ έτσι έχω καταλάβει! Περαστικά σας!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Μάντη είπε:

Δεν θα το ήξερα αν δεν τον πίεζα να μου το πει!!!!  Εννοείται αυτό μετράει να είναι και οι δύο σύντροφοι ικανοποιημένοι!!!!

Κοίτα που μου έβαλες φυτιλιες τώρα -χαχα. Μόλις έρθει θα τον ρωτήσω. 

Κορίτσια, να ρωτήσω κάτι; Δύο μέρες τώρα ενώ πεινάω νιώθω σαν να τρώω με το ζόρι. (Και είμαι φαγανο παιδί, γενικά το τρώω με όρεξη το φαι μου). Και αμέσως μετά νιώθω ένα ελαφρύ ανακάτεμα, μια ναυτία, ένα τι το ήθελα και το έφαγα τώρα αυτό... Να ανησυχώ με τόσες γαστρεντερίτιδες τριγύρω; (Δεν με πονάει το στομάχι μου, αλλά δεν έχω πάθει ποτέ και δεν ξέρω ποια είναι τα πρώιμα συμπτώματα). 

3 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

γεια σας κοριτσια μου, τι κανετε?εγω ονειρευομαι τις διακοπες μου απο Δευτερα, θα λειψω 4 5 μερες να ξερετε, οταν επιστρεψω θελω πολλες αλλαγες στο πινακακι προς τα πανω ;) 

αυριο ξεκιναμε τα τετσακια εεε?βλεπω αρκετες σε αναμονη αντε πολλα ++++ να δουμε

Καραμελιτσα να περάσετε υπέροχα!!

2 ώρες πρίν, kido είπε:

@alina80Του το είπα ήδη, χειρονακτική προπόνηση για να μου είσαι φρέσκος του ανέφερα και το έπιασε το νόημα! Τώρα πόσο πριν δεν του ανέφερα, ας το κάνει όποτε του βγει ως πέμπτη βράδυ! Ναι μου είπε πάντως ο καλός μου, τι να κάνει κι αυτός, τους έχουμε τρελάνει τους άντρες μας! 

Χαχαχαχα κατάλαβε μια χαρά το παιδί!!! Ίσως και λίγο τηλεφωνικό σεξακι βοηθούσε... Ανανεώνεται και η σχέση με κάτι τέτοια.. μην το γελάτε καθόλου!

@alina80 ναι κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα αλλά μήπως βρε είναι κάτι άλλο?? Πότε δεν περιμένεις?

Εγώ προχθές που είχαμε επαφή στο τέλος είδα καφέ υγρά και δεν έδωσα σημασία. Χθες τίποτα, καθαρή και σήμερα πάλι έχω αίμα στο σκούπισμα.. ανησυχώ τι μπορεί να είναι πάλι αυτό. Ωορρηξία δεν έχω ακόμα σίγουρα.. θα κάνω σε λίγο τεστακι αλλά και ποτέ δεν είχα αίμα στην ωορρηξία. Εκεί που χάρηκα ότι ξεκινούν οι γόνιμες τώρα συμβαίνει αυτό.. είμαι πολύ στεναχωρεμενη κορίτσια..να είναι κύστη?? Μαλλον πρέπει να πάω στο γιατρό σύντομα

• Ευχαριστώ 1

XDXPp2.png

πρίν από 52 λεπτά , Μάντη είπε:

Χαχαχαχααχαχαχχα άσε και σήμερα το πρωί μόλις άνοιξα τα μάτια μ πήγα κατευθείαν τουαλέτα για να μην μου μπουν ιδέες για τεστ!!! Ελπίζω να κρατηθώ! Άμα είναι και αυτή να έρθει ας έρθει να ξεμπερδευωωω

Σωστα..προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι κ την παρασκευη αν δεν ερθει κανε ενα τεστακι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...