Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Αααα εύχομαι να μείνει μακριά σου η σιχαμενη.....

Μπα...δεν νομιζω οτι εχω να περιμενω κατι...ηδη νιωθω κατι πονους σαν περιοδου...

πρίν από 36 λεπτά , Μάντη είπε:

Αφού έγινε μια φορά θα ξαναγίνει σύντομα!και θα μείνει... Τώρα πας ποιο αισιόδοξη στο πόλεμο!!! 

Χαχχα ποιος ξερει μπορει.παντός τη μαχη δεν την παραταω!!!

πρίν από 36 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω παλι τρελενομαι για τα κοριτσακια..ειναι φοβερα τα ρουχα που υπαρχουν για τα μικρα κοριτσακια αφου μερικες φορες στεναχωριεμαι που δεν υπαρχουν κ σε γυναικεια αυτα...

Ετσι λενε οτι μετα απο παλινδρομη γινεται πιο συντομα..για να δουμε θα το πετυχουμε ungry girl?

Θα το πετύχουμε σιγουρα!!!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

3. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

6. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

7. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

8. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

9. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

10. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

11. Antila   ΠΗΤ  16/7/2018!!!

12. Χαρά Τριανταφυλλακι.  ΠΗΤ  20/8/2018!!!

13. Κόννυ  ΠΗΤ  22/8/2018!!!

14. ΓΙΩΤΑ781 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   2076 !!!!

15. modena  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   257.95 !!!!

16. linaa   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7000!!!!

17. Vasi34   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   200!!!!

18. Smile89   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   100!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. noni90 18/12/2017!!!

2. ElektraGr  28-29/12/2017!!!

3. ritaki13  31/12/2017!!!

4. KalStyl  10/1/2018!!!

5. ada32 15/1/2018!!!

6. Nektarinaki 16/1/2018!!!

7. Μάντη  18/1/2018!!!

8. Dimitr@17 18/1/2018!!!

9. Ungry girl 18/1/2018!!!

10. Nati85 20/1/2018!!!

11. alina80 20-24/1/2018!!!

12. ntemiiiiii  22/1/2018!!!

13. Ασία  22/1/2018!!!

14. Μαρθα Κ  25-27/1/2018!!!

15. BettySt  25/1/2018!!!

16. Elma86  26/1/2018!!!

17. Δήμητρα1988 26-28/1/2017!!!

18. WannaBeMother  27/1/2018!!!

19. kido  2/2/2018!!!

20. Vila  8/2/2018!!!

21. andrianni  14/2/2018!!!

22. ellilaw 14/2/2018!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Καλημερα κοριτσι ! εμενα θ αμε βαλεις για 08/2

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Πώς είστε κορίτσια; αναμένουμε εγκυουλες έτσι; Πάμε δυνατά!

Εγώ θα πάω γαστρεντερολογο σήμερα! Ελπίζω ναναι κάτι απλό! Δεν έχω καμία όρεξη για κωλονοσκοπηση!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Oταν λες κατασκευη?και ο συντροφος μου με αυτο ασχολειται..

Αντε κοντευεις κ εσυ να μαθεις ποιο θα ειναι το αποτελεσμα του μηνα..σου ευχομαι τα καλυτερα..

Δερμάτινα-  γουναρικα, ο σύντροφος σου?

4 ώρες πρίν, Τονι@ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Τι θεραπεία έκανε αν επιτρέπεται? 

Δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες αλλά απ όσο μπορώ να θυμηθώ ναι.  Η φύση προνοει και μας οδηγεί στο ζευγάρωμα για αναπαραγωγή.  

ορμονοθεραπεια...ηταν χαλια κ οι εξετασεις του κ το σπερμοδιαγραμμα..πρεπει(αν δεν τα εχουν καταφερει)να απευθυνθούν σε ενδοκρινολογο απλα να ασχολειται με τετοιες περιπτωσεις...εμεις βρηκαμε Πάτρα γτ στο νησι δεν εχουμε,πηρα τηλεφωνο 2 που ελεγε στο ιντερνετ οτι ειναι απο τους πιο καλους ,ο ενας ειπε θα με παρει κ δε με πηρε ενω ο αλλος απευθειας μας απαντησε...με κερδισε η κοπελα στη ρεσεψιον που μιλάγαμε,ενω δεν μας ηξερε καν μας μιλούσε λες κ εχει ολη την ημερα να ασχολειθει μαζι μας ενω ακουγα οτι εχουν πολυ δουλεια κ πράγματι αποδειχθηκε κ ο γιατρος πολυ καλος κ οι κοπελες στη ρεσεψιον πολυ εξυπηρετηκες!ευτυχως πηγαν ολα καλα βεβαια ο ανδρας συνεχιζει να πηγαινει γρ στοχος του γιατρού δεν ηταν κυριως να πιασουμε παιδι αλλα να επανέλθει ο ανδρας μου στις φυσιολογικες τιμες!ακομα αγωγη παιρνει αλλα ειναι ηδη μια χαρα!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Γειά σας κορτσούλια μου!!!!Νιώθω πολύ ταλαιπωρημένη!!!Εβγαλα άφθες στο στόμα!!Ο βήχας κάπως μειώθηκε!!Ο αντρούλης μου συνεχίζει με διάρροια και μου είπε ο γιατρός αυστηρά 3 μέρες καπά,τσάι,φρυγανιά και βλέπουμε!!!Χτες βέβαια είχαμε επαφή χαχχαχ!!!

Εγώ κορίτσια μου μετά από 1 μήνα τεστ ωορρηξίας ,υπέρηχο στο γιατρό και απ όλους τους μήνες που παρακολουθώ το σώμα μου διαπίστωσα ότι την τελευταία μέρα των υγρών ή την επόμενη γίνεται ωορρηξία και όχι επί πόνου!!!Την προηγούμενη πονάω!!Επίσης έχω διάθεση για επαφούλες και μόλις γίνει η ωορρηξία δεν θέλω τόσο πολύ!!!Αυτή τη φορά είχα πολύ βλέννη!!!Αλλά πιστεύω με την ταλαιπώρια που έχουμε δεν έγινε τίποτα!!!

@ΜάντηΜάντη μου και γω έτσι έλεγα!!!Διάβαζα για κοπέλες που πονούσαν ενώ ήταν έγκυες αλλά έλεγα εγώ δε θα έχω!!!Και όμως είχα!!!!Αλλά ο πόνος ήταν νορμάλ!!!Οχι αυτό που σε σκίζει!!!Είχα πάρει το παυσιπονό μου αλλά μετά την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου αντί ο πόνος όπως λογικά αυξάνεται αυτός μειωνόταν!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Παίρνεις ακόμα προγεστερόνη έτσι;;; Ξεκούραση και ξάπλα! Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου!

Καλημέρα!!! Νομίζω δεν έχουμε καμία για σήμερα! Σειρά έχεις εσύ και μετά εγώ με την @Ungry girl Αννούλα!!! Έχεις συμπτώματακια;;;

Ναι παίρνω Κανονικα!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Γειά σας κορτσούλια μου!!!!Νιώθω πολύ ταλαιπωρημένη!!!Εβγαλα άφθες στο στόμα!!Ο βήχας κάπως μειώθηκε!!Ο αντρούλης μου συνεχίζει με διάρροια και μου είπε ο γιατρός αυστηρά 3 μέρες καπά,τσάι,φρυγανιά και βλέπουμε!!!Χτες βέβαια είχαμε επαφή χαχχαχ!!!

Εγώ κορίτσια μου μετά από 1 μήνα τεστ ωορρηξίας ,υπέρηχο στο γιατρό και απ όλους τους μήνες που παρακολουθώ το σώμα μου διαπίστωσα ότι την τελευταία μέρα των υγρών ή την επόμενη γίνεται ωορρηξία και όχι επί πόνου!!!Την προηγούμενη πονάω!!Επίσης έχω διάθεση για επαφούλες και μόλις γίνει η ωορρηξία δεν θέλω τόσο πολύ!!!Αυτή τη φορά είχα πολύ βλέννη!!!Αλλά πιστεύω με την ταλαιπώρια που έχουμε δεν έγινε τίποτα!!!

@ΜάντηΜάντη μου και γω έτσι έλεγα!!!Διάβαζα για κοπέλες που πονούσαν ενώ ήταν έγκυες αλλά έλεγα εγώ δε θα έχω!!!Και όμως είχα!!!!Αλλά ο πόνος ήταν νορμάλ!!!Οχι αυτό που σε σκίζει!!!Είχα πάρει το παυσιπονό μου αλλά μετά την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου αντί ο πόνος όπως λογικά αυξάνεται αυτός μειωνόταν!!!

Προσπαθώ να κρατηθώ και να μην κάνω τεστ μέχρι την Παρασκευή... Δεν έχω δυνατούς πόνους όπως παλιά.. χθες είχα ξυνιλες... Αλλά από τότε που ψάχνω συμπτώματα έχουν αλλάξει όλα... Οπότε χωρίς θετικό τέστ δεν παίρνω αέρα!!!!!

• Χαχα 1

jgJqp3.png

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Ααα εμενα μου το λεει...οταν το θυμαται..μακαρι κοριτσια μου...

1 hour ago, kido είπε:

Χαχα! Όλοι οι άντρες κάνουν! Εγώ ίσως δεν το παίρνω χαμπάρι στον δικό μου και δεν μου το λέει! Εσένα είναι και νέος πολύ οπότε βράζει το αίμα του! Είσαι ή σύντομα θα μείνεις τότε! Με τόσες καλές επαφές και μνήμη από παλλίνδρομη έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου! 

δηλαδη εγω που νευριαζω μαζι του γτ καμια φορα βλεπω στο ιστορικο του υπολ. να εχει "ροζ " βιντεακια  , να μην το κανω??  βρε κοριτσια εγω αυτο δεν μπορω να το καταλαβω .. εμεις μεχρι κ πριν τον μαρτιο απριλιο ειχαμε τουλαχιστον 4 μερες την βδομαδα κ απο 2 φορες συνηθως (πρωι -βραδυ ) γτ το θελαμε οχι για μωρο .. κ ομως επειδη ο δικος μου κοιμαται παντα πολυ αργοτερα απο μενα η ξυπναει πιο αργα απο μενα , κ ομως εκανε κ αλλη " δουλεια " μονος του..... δηλαδη ποσο θελουν για να χορτασουν πια???? απορω!!!!!  αφου τωρα που προσπαθουμε  πιο σοβαρα για μωρο , του λεω να αφησει στην ακρη τις τσ... για αυτο το διαστημα που ειμαι στις γονιμες !!!!!

Just now, ada32 είπε:

δηλαδη εγω που νευριαζω μαζι του γτ καμια φορα βλεπω στο ιστορικο του υπολ. να εχει "ροζ " βιντεακια  , να μην το κανω??  βρε κοριτσια εγω αυτο δεν μπορω να το καταλαβω .. εμεις μεχρι κ πριν τον μαρτιο απριλιο ειχαμε τουλαχιστον 4 μερες την βδομαδα κ απο 2 φορες συνηθως (πρωι -βραδυ ) γτ το θελαμε οχι για μωρο .. κ ομως επειδη ο δικος μου κοιμαται παντα πολυ αργοτερα απο μενα η ξυπναει πιο αργα απο μενα , κ ομως εκανε κ αλλη " δουλεια " μονος του..... δηλαδη ποσο θελουν για να χορτασουν πια???? απορω!!!!!  αφου τωρα που προσπαθουμε  πιο σοβαρα για μωρο , του λεω να αφησει στην ακρη τις τσ... για αυτο το διαστημα που ειμαι στις γονιμες !!!!!

να προσθεσω οτι ειναι και σχεδον 42 χρονων !! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Μάντη είπε:

Προσπαθώ να κρατηθώ και να μην κάνω τεστ μέχρι την Παρασκευή... Δεν έχω δυνατούς πόνους όπως παλιά.. χθες είχα ξυνιλες... Αλλά από τότε που ψάχνω συμπτώματα έχουν αλλάξει όλα... Οπότε χωρίς θετικό τέστ δεν παίρνω αέρα!!!!!

Κρατησου οσο μπορεις..δεν εμεινε κ πολυ αυριο κ μεθαυριο κ την παρασκευη κανε ενα τεστακι..ενταξει μεταξυ μας κανε κ την πεμπτη..χεχε

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Σίγουρα πολλά έχουμε δεί στους κύκλους μας!!!Αλλά μην αποκλείεις τίποτα από συμπτώματα!!Ναι κρατήσου και μακάρι να το πιάσατε!!!!

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Ada  μην του δημιουργείς τύψεις γι αυτό το θέμα είναι πολύ φυσικό να το κάνει ακόμα και αν έχετε πολύ συχνά επαφές.. είναι υγεία! Και εγώ κάποια στιγμή που είδα ότι έβλεπε τέτοια βιντεάκια τον ζαλιζα αλλά γτ ήθελα ακόμα και εκεί να έχω τον έλεγχο και να μου τα λέει όλα! Τρελή εγώ!!! Και το μόνο που κατάφερα ήταν να τον κομπλαρω μεγάλο λάθος μου! Άστον να κάνει ότι του βγαίνει απ' τη στιγμή που σεξουαλικά είστε οκ και είσαι ικανοποιημένη!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...