Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλησπέρα καινούρια μου παρεα! Σήμερα ξύπνησα με πόνους στη μέση ενώ δεν ξέρω αν είναι από τη χθεσινή ξάπλα η είναι κάποιο σύμπτωμα, Πάντος στην περίοδο δεν έχω πόνους στη μέση, επίσης από χθες η θερμοκρασία μου 37.1, γίνετε να μην έδειχνε τις μέρες τις ωορηξιας και να ανέβηκε Τώρα? Περίοδο περιμένω σε 4 μέρες κανονικά.

Dimitr@17 αν διάβασα καλά, δεν έχεις κα θόλου συμπτώματα, Εγώ σε προηγούμενη εγκυμωσυνη που δυστυχώς παλινδρόμησε δεν Ει χα κανένα απολύτως σύμπτωμα, όλα άρχισαν μια εβδομάδα μετά το τεστ, οπότε έχεις καλές πιθανότητες πιστεύω:)... Καλή συνέχεια σε όλες θα σας ξαναδώ το απόγευμα όταν σχολάσω.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Marilloy είπε:

Καλησπέρα καινούρια μου παρεα! Σήμερα ξύπνησα με πόνους στη μέση ενώ δεν ξέρω αν είναι από τη χθεσινή ξάπλα η είναι κάποιο σύμπτωμα, Πάντος στην περίοδο δεν έχω πόνους στη μέση, επίσης από χθες η θερμοκρασία μου 37.1, γίνετε να μην έδειχνε τις μέρες τις ωορηξιας και να ανέβηκε Τώρα? Περίοδο περιμένω σε 4 μέρες κανονικά.

Dimitr@17 αν διάβασα καλά, δεν έχεις κα θόλου συμπτώματα, Εγώ σε προηγούμενη εγκυμωσυνη που δυστυχώς παλινδρόμησε δεν Ει χα κανένα απολύτως σύμπτωμα, όλα άρχισαν μια εβδομάδα μετά το τεστ, οπότε έχεις καλές πιθανότητες πιστεύω:)... Καλή συνέχεια σε όλες θα σας ξαναδώ το απόγευμα όταν σχολάσω.. 

Και οι δύο που πονάει η μέση σας είναι σε κάποιες εγκυμοσύνες σύμπτωμα...

πρίν από 2 λεπτά , Marilloy είπε:

Μακαρι μαριλου μου να ειμαι κ ας μην εχω συμπτωματα..αυριο την περιμενω..θα δειξει...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μμμμ γιατι οχιδεν?ναι εχω την αισθηση...καμια φορα οταν ειναι για γνωστες μου βλεπω και ονειρα...

Με εμένα θα σου πω πιο είναι το αστείο. Από μικρή ήθελα κοριτσάκι. Όσο πέρασαν όμως τα χρόνια δεν θα έλεγα όχι και σε αγόρι. Και έχω πλέον μια αίσθηση εδώ και ένα μήνα περίπου ότι θα κάνω αγόρι. Και ενώ έχω αδυναμία στα κοριτσάκια νομίζω ότι θέλω να είναι αγόρι. Τι να πω δεν ξέρω. Είχαμε πάει σε μαγαζί με μπεμπέ ρουχαλάκια και το ενδιαφέρον μου το τραβαγαν τα μπλε.....

XDAlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Μακαρι μαριλου μου να ειμαι κ ας μην εχω συμπτωματα..αυριο την περιμενω..θα δειξει...

Μακάρι, θα χαρώ παρα πολυ να βγουν για όλες μας θετικά και να το περάσουμε παρέα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Μάντη είπε:

Τα έκανες πριν την καθυστέρηση ή μετά; Ρε αν ήμουν δεν θα φαινόταν χθες στο τεστ;; Νομίζω έχω τσάμπα ελπίδες γι αυτό το μήνα!

Αν σου πω πως δεν θυμάμαι νομιζω 99% τη μερα που περιμενα να μου έρθει ειχα κανει 6 χαχαχαα 2 3 τη μέρα εκανα.Χαχαχα δεν μπορουσα να το πιστέψω οσο πςρνουσαν οι μέρες πχ ρην 2 μερα καθυστέρησης ηταν πιο εντονη απο αυτο που ειχα κανει τη μερα τις αναμονής αλλα το ονοιρο έληξε πολυ γρηγορα!! Δεν ειναι απαραίτητο το εκανες 3 μέρες πριν απο τη μερα αναμονης!!

πρίν από 3 λεπτά , Marilloy είπε:

Μακάρι, θα χαρώ παρα πολυ να βγουν για όλες μας θετικά και να το περάσουμε παρέα! 

Εσυ ποτε περιμενεις?τι δουλεια κανεις αν.επιτρεπεται?

Just now, Ungry girl είπε:

Αν σου πω πως δεν θυμάμαι νομιζω 99% τη μερα που περιμενα να μου έρθει ειχα κανει 6 χαχαχαα 2 3 τη μέρα εκανα.Χαχαχα δεν μπορουσα να το πιστέψω οσο πςρνουσαν οι μέρες πχ ρην 2 μερα καθυστέρησης ηταν πιο εντονη απο αυτο που ειχα κανει τη μερα τις αναμονής αλλα το ονοιρο έληξε πολυ γρηγορα!! Δεν ειναι απαραίτητο το εκανες 3 μέρες πριν απο τη μερα αναμονης!!

Αφού έγινε μια φορά θα ξαναγίνει σύντομα!και θα μείνει... Τώρα πας ποιο αισιόδοξη στο πόλεμο!!! 

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Marilloy είπε:

@Marilloyαν δεν πέσει η θερμοκρασία σου είναι καλό!

πρίν από 4 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Με εμένα θα σου πω πιο είναι το αστείο. Από μικρή ήθελα κοριτσάκι. Όσο πέρασαν όμως τα χρόνια δεν θα έλεγα όχι και σε αγόρι. Και έχω πλέον μια αίσθηση εδώ και ένα μήνα περίπου ότι θα κάνω αγόρι. Και ενώ έχω αδυναμία στα κοριτσάκια νομίζω ότι θέλω να είναι αγόρι. Τι να πω δεν ξέρω. Είχαμε πάει σε μαγαζί με μπεμπέ ρουχαλάκια και το ενδιαφέρον μου το τραβαγαν τα μπλε.....

Εγω παλι τρελενομαι για τα κοριτσακια..ειναι φοβερα τα ρουχα που υπαρχουν για τα μικρα κοριτσακια αφου μερικες φορες στεναχωριεμαι που δεν υπαρχουν κ σε γυναικεια αυτα...

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Αφού έγινε μια φορά θα ξαναγίνει σύντομα!και θα μείνει... Τώρα πας ποιο αισιόδοξη στο πόλεμο!!! 

Ετσι λενε οτι μετα απο παλινδρομη γινεται πιο συντομα..για να δουμε θα το πετυχουμε ungry girl?

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Εσυ ποτε περιμενεις?τι δουλεια κανεις αν.επιτρεπεται?

Εγώ περιμένω σε 4 μέρες. Δουλεύω οπότε χρειάζετε στο μαγαζί του άντρα μου κατασκευή ειδών ένδυσης

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

@Marilloyαν δεν πέσει η θερμοκρασία σου είναι καλό!

Γίνετε ομ ως να μην ήταν ανεβασμένη τις μέρες που θεωρητικά Ει χα ωορρηξία και να ανέβηκε τώρα?  Πφφφ δεν βγάζω άκρη μ αυτά τα συμπτώματα...

πρίν από 7 λεπτά , Marilloy είπε:

Εγώ περιμένω σε 4 μέρες. Δουλεύω οπότε χρειάζετε στο μαγαζί του άντρα μου κατασκευή ειδών ένδυσης

Γίνετε ομ ως να μην ήταν ανεβασμένη τις μέρες που θεωρητικά Ει χα ωορρηξία και να ανέβηκε τώρα?  Πφφφ δεν βγάζω άκρη μ αυτά τα συμπτώματα...

Μετά την ωορρηξία ανεβαίνει η θερμοκρασία και μέχρι την περίοδο. Για αυτό λένε ότι 18 συνεχόμενες μέρες με ανεβασμένη θερμοκρασία είναι καλή ένδειξη εγκυμοσύνης. (Αν και προσωπικά αμφιβάλλω για την αξιοπιστία της θερμομετρησης για άντληση συμπερασμάτων.). 

πρίν από 13 λεπτά , Marilloy είπε:

Oταν λες κατασκευη?και ο συντροφος μου με αυτο ασχολειται..

Just now, Dimitr@17 είπε:

Oταν λες κατασκευη?και ο συντροφος μου με αυτο ασχολειται..

Αντε κοντευεις κ εσυ να μαθεις ποιο θα ειναι το αποτελεσμα του μηνα..σου ευχομαι τα καλυτερα..

πρίν από 20 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω παλι τρελενομαι για τα κοριτσακια..ειναι φοβερα τα ρουχα που υπαρχουν για τα μικρα κοριτσακια αφου μερικες φορες στεναχωριεμαι που δεν υπαρχουν κ σε γυναικεια αυτα...

Και εγω σου λέω τρελαίνομαι. Απλά δεν ξέρω τι έχω πάθει τώρα. Θα δούμε. Εσύ είσαι στην αναμονή? 

XDAlp3.png

Just now, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Και εγω σου λέω τρελαίνομαι. Απλά δεν ξέρω τι έχω πάθει τώρα. Θα δούμε. Εσύ είσαι στην αναμονή? 

Ναι ειμαι στην αναμονη...αυριο υποτιθεται ειναι να ερθει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...