Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Πέμπτη βράδυ. Πάντως την ημέρα της αναμενόμενης οωρρηξίας μου δηλαδή αν κάνω τότε γιατί δεν κάνω τεστ, απλά είναι η μέση του κύκλου μου και έχουν αρχίσει τα διάφανα υγρά ασπραδιού..οπότε ότι αρπάξουμε κορίτσια αυτό το μήνα, τουλάχιστον ας είναι δυνατό το σπέρμα! Γιατί και σε προηγούμενους κύκλους δεν ξέρω αν το ανανέωνε μόνος του όσο ήμουν αδιάθετη, αλλά συνήθως έχουμε και 1 βδομάδα χωρίς επαφη (της περιόδου μου - δεν το κάνουμε ποτέ τότε) και άρα πιάναμε το άθλημα κατευθείαν στις γόνιμες οπότε στην πρώτη επαφή του κύκλου μου,  μπορεί και να ήταν τζούφιο το υλικό!!!

Δεν γίνεται κι ας είχατε καλές επαφές, τότε κάθε φορά θα μέναμε έγκυες! Έχετε ελέγξει για τίποτα μικροβιάκια; Εγώ πήρα υπόθετα για την τραχιλίτιδα γιατί είχα ερεθισμό και το βρήκα στο ΠΑΠ και τώρα σε 10 μέρες θα κάνω και εξέταση κολπικού υγρού.

Οχι μια χαρα ηταν το παπ μου κ μετα την παλινδριμη ειναι ουσιαστικα ο 2ος μηνας προσπαθειων..θα δειξει συντομα τι καναμε αυτον τον μηνα αυριο μεθαυριο

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Μην το κάνει τότε Πέμπτη. Ανανεωμένο το θέλουμε όχι εξασθενημένο! 

Εμενα κανει "δουλιτσα" συχνα... χαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Οχι μια χαρα ηταν το παπ μου κ μετα την παλινδριμη ειναι ουσιαστικα ο 2ος μηνας προσπαθειων..θα δειξει συντομα τι καναμε αυτον τον μηνα αυριο μεθαυριο

Εμενα κανει "δουλιτσα" συχνα... χαχα

Χαχα! Όλοι οι άντρες κάνουν! Εγώ ίσως δεν το παίρνω χαμπάρι στον δικό μου και δεν μου το λέει! Εσένα είναι και νέος πολύ οπότε βράζει το αίμα του! Είσαι ή σύντομα θα μείνεις τότε! Με τόσες καλές επαφές και μνήμη από παλλίνδρομη έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου! 

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Χαχα! Όλοι οι άντρες κάνουν! Εγώ ίσως δεν το παίρνω χαμπάρι στον δικό μου και δεν μου το λέει! Εσένα είναι και νέος πολύ οπότε βράζει το αίμα του! Είσαι ή σύντομα θα μείνεις τότε! Με τόσες καλές επαφές και μνήμη από παλλίνδρομη έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου! 

Ααα εμενα μου το λεει...οταν το θυμαται..μακαρι κοριτσια μου...

πρίν από 19 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι ειχαμε μια χαρα επαφες αλλα το γινεται κ δεν το πετυχαινουμε?

Ναι καντο περιμενουμε να μας πεις τι βγηκε..αν κ κατι μ λεει οτι θ εχεις....αγορι..

Καλά πολύ γέλασα. Λέει άμα κάνει φουσκάλες σαν αναψυκτικό είναι αγόρι.... Και κορίτσια ετοιμάστε μου νύφες παρακαλώ.. χαχαχαχαχαχαχα 

:-D:-D:-D:-D

Σε παρακαλώ πήγαινε να παίξεις ένα τζόκερ πότε δεν ξέρεις.... :-D

• Μου αρέσει 1

XDAlp3.png

Just now, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Καλά πολύ γέλασα. Λέει άμα κάνει φουσκάλες σαν αναψυκτικό είναι αγόρι.... Και κορίτσια ετοιμάστε μου νύφες παρακαλώ.. χαχαχαχαχαχαχα 

Άρα το έκανες και σου έκανε φουσκάλες!! Μέσα έπεσα κι εγώ με βάση τις επαφές σου αγόρι προέβλεψα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Χαχαχα λες να το πετυχα?συνηθως πεφτω μεσα...

πρίν από 25 λεπτά , Μάντη είπε:

Τι να πω μακαριιιι να έχω πόνους περιόδου και να μην έρθει!!!! Εσένα όλα τα τεστ άχνα έβγαιναν;;;

Μακαρι κοριτσι μου μακαρι!! Εννοείς τα τεστ εγκυμοσύνης εε?? Ναι ολα αχνα έβγαιναν αλλα καποια αρκετά εμφανής σε καμία περίπτωση σαν τη γραμμη ελέγχου ουτε καν τα ωορρηξία!! Δεν ξερω βέβαια μηπως εβγεναν αχνα λογο το ότι ηταν βιοχημική η ότι ηταν χαμηλή η τιμη χοριακης!! Αλλα τα κοριτσια εδω λεγαν και τωρα λεω και εγω ότι εστω και λιγο αν αχνοφαίνεται ειναι θετικο!!

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Άρα το έκανες και σου έκανε φουσκάλες!! Μέσα έπεσα κι εγώ με βάση τις επαφές σου αγόρι προέβλεψα!!

Καλά πολύ γέλασα. Για να δούμε θα μάθουμε σε λίγο καιρό εάν ισχύει η σόδα...... 

Παναγία μου η νιώθω πεθερά.......

Κακιά..... αχαχαχαχαχα....

• Χαχα 2

XDAlp3.png

πρίν από 29 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι ειχαμε μια χαρα επαφες αλλα το γινεται κ δεν το πετυχαινουμε?

Ναι καντο περιμενουμε να μας πεις τι βγηκε..αν κ κατι μ λεει οτι θ εχεις....αγορι..

Δεν το πετυχενεται η πετυχαίνουμε γιατι πρεπει να ειναι η κατάλληλη ωρα πρεπει να συνομοτησει το συμπαν ενα πραγμα χααχχα!! Θα το πετυχαιτε συντομα μπορει και να το έχετε ιδη!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Χαχαχα λες να το πετυχα?συνηθως πεφτω μεσα...

Σε θυμάμαι γλυκούλα μου..... Εγώ πέφτω μέσα συνήθως εάν δω κοιλίτσα. Εσύ έχεις την αίσθηση.? Κάποιες φορές την έχω και εγώ. Να συνεργαστούμε....:-D

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μακαρι κοριτσι μου μακαρι!! Εννοείς τα τεστ εγκυμοσύνης εε?? Ναι ολα αχνα έβγαιναν αλλα καποια αρκετά εμφανής σε καμία περίπτωση σαν τη γραμμη ελέγχου ουτε καν τα ωορρηξία!! Δεν ξερω βέβαια μηπως εβγεναν αχνα λογο το ότι ηταν βιοχημική η ότι ηταν χαμηλή η τιμη χοριακης!! Αλλα τα κοριτσια εδω λεγαν και τωρα λεω και εγω ότι εστω και λιγο αν αχνοφαίνεται ειναι θετικο!!

@Μάντη εκανες τεστ??και αχνοφαινεται?

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Τα έκανες πριν την καθυστέρηση ή μετά; Ρε αν ήμουν δεν θα φαινόταν χθες στο τεστ;; Νομίζω έχω τσάμπα ελπίδες γι αυτό το μήνα!

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Σε θυμάμαι γλυκούλα μου..... Εγώ πέφτω μέσα συνήθως εάν δω κοιλίτσα. Εσύ έχεις την αίσθηση.? Κάποιες φορές την έχω και εγώ. Να συνεργαστούμε....:-D

Μμμμ γιατι οχιδεν?ναι εχω την αισθηση...καμια φορα οταν ειναι για γνωστες μου βλεπω και ονειρα...

• Μου αρέσει 1

Just now, Dimitr@17 είπε:

@Μάντη εκανες τεστ??και αχνοφαινεται?

Οχιιιι δεν κάνω άμα δεν έχω καθυστέρηση ενημερωτικά ρώτησα! Αν είχα κάνει και έβγαινε έστω και αχνό θα πετούσα τώρα χαχαχααψχα

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Τα έκανες πριν την καθυστέρηση ή μετά; Ρε αν ήμουν δεν θα φαινόταν χθες στο τεστ;; Νομίζω έχω τσάμπα ελπίδες γι αυτό το μήνα!

Μπααα δεν εχω συμπωματα...οποτε δεν νομιζω οτι περιμενω κατι...μονο η μεση με εχει πεθανει..μερες τωρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...