Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ναι φουλ. Εγώ έπαιρνα και 10 τη μέρα πριν την ετ και ένιωθα σα μπαλόνι μετά από ένα σημείο. Στήθος, κοιλιά, όλα 

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

Τι να σου πω δεν ξερω αν εχω δεν βλεπω δηλαδη στι σκουπισμα αλλα νιωθω πως εχω κλασικο σύμπτωμα περιοδου!! Τι αλλο εχεις??

Και εγώ τα κλασσικά λίγο η κοιλιά μ λίγο το στήθος και τα υγρά... εγώ πιστεύω ότι αν τα καταφέρω δεν θα έχω πόνους περιόδου.. δεν ξέρω γτ αλλά έτσι πιστεύω!!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν θα ισχύει. Αλλά αν δεν είναι κάτι επικίνδυνο, κάντο. Εδώ μέσα έχουμε κάνει πολλά πειράματα - έτσι για χάρη της ...επιστήμης. 

Πού είναι η Ungry? Τι της έκανες; Χαχαχα! Πολύ χαίρομαι που επιτέλους είσαι αισιόδοξη! Έτσι πρέπει!

Χαχαχα την έσφαξα τελειωσε αυτη παει χαχαχα!!! Εχουμε ενα στοχο και με.τον εναν η τον αλλο τροπο θα το πραγματοποιήσουμε!! Ας ερθει περιοδος δεν νε νιαζει τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεος θα ειμαι πιο.οργανωμένη!!

• Μου αρέσει 2

Just now, kido είπε:
πρίν από 10 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

@Χαρά Τριανταφυλλακι. καλέ γιατί δεν φαίνεται!! Σου έγραψα ότι λένε πώς ανάλογα με το πότε έγινε η σύλληψη μπορείς να προβλέψεις με πιθανότητες τι φύλο είναι. Έτσι αν οι επαφές ήταν νωρίς σχετικά πριν την οωρρηξία είναι πιο πιθανό να έχεις κορίτσι, ενώ αν ήταν πάνω στην οωρρηξία ακριβώς ή και μετά τότε αγόρι. Εσύ τι θες πιο πολύ; Γερό να είναι εννοείται!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Και εγώ τα κλασσικά λίγο η κοιλιά μ λίγο το στήθος και τα υγρά... εγώ πιστεύω ότι αν τα καταφέρω δεν θα έχω πόνους περιόδου.. δεν ξέρω γτ αλλά έτσι πιστεύω!!!!

Χαχαχα μη το λες!!!! Δεν ξερω αν εξατσε λογο τις βιοχημικης αλλα πονούσα και οι περισσότερες πονανε!! Όποτε δεν ισχύει αυτο!! Στα ξαφνικά θα έρθει

πρίν από 10 λεπτά , kido είπε:

@alina80Του το είπα ήδη, χειρονακτική προπόνηση για να μου είσαι φρέσκος του ανέφερα και το έπιασε το νόημα! Τώρα πόσο πριν δεν του ανέφερα, ας το κάνει όποτε του βγει ως πέμπτη βράδυ! Ναι μου είπε πάντως ο καλός μου, τι να κάνει κι αυτός, τους έχουμε τρελάνει τους άντρες μας! 

Ποτε θα βρεθείτε;

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχαχα μη το λες!!!! Δεν ξερω αν εξατσε λογο τις βιοχημικης αλλα πονούσα και οι περισσότερες πονανε!! Όποτε δεν ισχύει αυτο!! Στα ξαφνικά θα έρθει

Είναι ίδιοι πόνοι με τις περιόδου;;; Μου φαίνεται παράξενο!

jgJqp3.png

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

@Χαρά Τριανταφυλλακι. καλέ γιατί δεν φαίνεται!! Σου έγραψα ότι λένε πώς ανάλογα με το πότε έγινε η σύλληψη μπορείς να προβλέψεις με πιθανότητες τι φύλο είναι. Έτσι αν οι επαφές ήταν νωρίς σχετικά πριν την οωρρηξία είναι πιο πιθανό να έχεις κορίτσι, ενώ αν ήταν πάνω στην οωρρηξία ακριβώς ή και μετά τότε αγόρι. Εσύ τι θες πιο πολύ; Γερό να είναι εννοείται!

Το διάβασα και αυτό αλλά τι να σου πω. Ένα βράδυ πριν την ωορρηξία και την ημέρα της ωορρηξίας δύο φορές ήρθαμε σε επαφή. Και τρεις μέρες μετά την ωορρηξία είχα πόνους περιόδου που τους έχω μέχρι και σήμερα.

XDAlp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Χιχιχι το μόνο που χρειάζεται είναι δυο κουταλιες μαγειρική σόδα και τσισακια......:-D

Ε κάντο. Έχουμε κάνει εδώ με χλωρίνες, ζάχαρες...για εγκυμοσύνη βέβαια όχι για το φύλο. 

• Χαχα 3

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Είναι ίδιοι πόνοι με τις περιόδου;;; Μου φαίνεται παράξενο!

Κανονικά ομως καμια διάφορα και τοτε ειχα 3 μερες καθυστέρηση και τις 3 μερες είχα πονους βέβαια με ειχαν πιασει απο καμια βδομάδα πιο πρίν

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κανονικά ομως καμια διάφορα και τοτε ειχα 3 μερες καθυστέρηση και τις 3 μερες είχα πονους βέβαια με ειχαν πιασει απο καμια βδομάδα πιο πρίν

Τι να πω μακαριιιι να έχω πόνους περιόδου και να μην έρθει!!!! Εσένα όλα τα τεστ άχνα έβγαιναν;;;

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Ε κάντο. Έχουμε κάνει εδώ με χλωρίνες, ζάχαρες...για εγκυμοσύνη βέβαια όχι για το φύλο. 

Καλά. Θα το κάνω με πολύ δυσκολία :-Dκαι θα δούμε σε κανα 2μηνο εάν ισχύει :-)

XDAlp3.png

πρίν από 23 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αντε ωραια περιμενουμε με αγωνία!! Γιατι δεν το πιστεύεις ειχατε μια χαρα επαφες εγω με μια και την πίστη μου δεν τη χανω χααα

Ναι ειχαμε μια χαρα επαφες αλλα το γινεται κ δεν το πετυχαινουμε?

πρίν από 7 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Καλά. Θα το κάνω με πολύ δυσκολία :-Dκαι θα δούμε σε κανα 2μηνο εάν ισχύει :-)

Ναι καντο περιμενουμε να μας πεις τι βγηκε..αν κ κατι μ λεει οτι θ εχεις....αγορι..

• Χαχα 1

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

Ποτε θα βρεθείτε;

Πέμπτη βράδυ. Πάντως την ημέρα της αναμενόμενης οωρρηξίας μου δηλαδή αν κάνω τότε γιατί δεν κάνω τεστ, απλά είναι η μέση του κύκλου μου και έχουν αρχίσει τα διάφανα υγρά ασπραδιού..οπότε ότι αρπάξουμε κορίτσια αυτό το μήνα, τουλάχιστον ας είναι δυνατό το σπέρμα! Γιατί και σε προηγούμενους κύκλους δεν ξέρω αν το ανανέωνε μόνος του όσο ήμουν αδιάθετη, αλλά συνήθως έχουμε και 1 βδομάδα χωρίς επαφη (της περιόδου μου - δεν το κάνουμε ποτέ τότε) και άρα πιάναμε το άθλημα κατευθείαν στις γόνιμες οπότε στην πρώτη επαφή του κύκλου μου,  μπορεί και να ήταν τζούφιο το υλικό!!!

πρίν από 8 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι ειχαμε μια χαρα επαφες αλλα το γινεται κ δεν το πετυχαινουμε?

Δεν γίνεται κι ας είχατε καλές επαφές, τότε κάθε φορά θα μέναμε έγκυες! Έχετε ελέγξει για τίποτα μικροβιάκια; Εγώ πήρα υπόθετα για την τραχιλίτιδα γιατί είχα ερεθισμό και το βρήκα στο ΠΑΠ και τώρα σε 10 μέρες θα κάνω και εξέταση κολπικού υγρού.

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Πέμπτη βράδυ. Πάντως την ημέρα της αναμενόμενης οωρρηξίας μου δηλαδή αν κάνω τότε γιατί δεν κάνω τεστ, απλά είναι η μέση του κύκλου μου και έχουν αρχίσει τα διάφανα υγρά ασπραδιού..οπότε ότι αρπάξουμε κορίτσια αυτό το μήνα, τουλάχιστον ας είναι δυνατό το σπέρμα! Γιατί και σε προηγούμενους κύκλους δεν ξέρω αν το ανανέωνε μόνος του όσο ήμουν αδιάθετη, αλλά συνήθως έχουμε και 1 βδομάδα χωρίς επαφη (της περιόδου μου - δεν το κάνουμε ποτέ τότε) και άρα πιάναμε το άθλημα κατευθείαν στις γόνιμες οπότε στην πρώτη επαφή του κύκλου μου,  μπορεί και να ήταν τζούφιο το υλικό!!!

Δεν γίνεται κι ας είχατε καλές επαφές, τότε κάθε φορά θα μέναμε έγκυες! Έχετε ελέγξει για τίποτα μικροβιάκια; Εγώ πήρα υπόθετα για την τραχιλίτιδα γιατί είχα ερεθισμό και το βρήκα στο ΠΑΠ και τώρα σε 10 μέρες θα κάνω και εξέταση κολπικού υγρού.

Μην το κάνει τότε Πέμπτη. Ανανεωμένο το θέλουμε όχι εξασθενημένο! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 18 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Το διάβασα και αυτό αλλά τι να σου πω. Ένα βράδυ πριν την ωορρηξία και την ημέρα της ωορρηξίας δύο φορές ήρθαμε σε επαφή. Και τρεις μέρες μετά την ωορρηξία είχα πόνους περιόδου που τους έχω μέχρι και σήμερα.

Αν ισχύει για αγοράκι σε βλέπω με τις επαφές σου! Μένει να αποδειχτεί!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...