Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, Μάντη είπε:

Καλημερα!Φοβερό πράγμα ο σεισμός ! Νομίζω δεν έχει χειρότερο... 

Πως πας εσύ κορίτσι Μ;;;

Καλα είμαι. Έβγαλα λιγο αιματακι και χθες οποτε ειμαι κυρίως ξαπλα. Φυλαγομαι ωσότου με δει παλι ο γιατρός 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

5 ώρες πρίν, Τονι@ είπε:

Κι εγω εσενα σκεφτηκα.Δεν ξέρω ακριβώς τι λέει η διάγνωση αλλά ξέρω ότι λόγω πολλών αναβολικων (δεν τα ξέρω ακριβώς τι είδους ) πολλά χρόνια έχει πάθει μεγάλες αλλοιώσεις. Ο γυναικολόγος της είπε ότι είναι πολύ γόνιμη κι ότι αν εκείνος δεν τα κόψει σε λίγα χρόνια το πρόβλημα θα είναι δύσκολα αναστρέψιμο.  Τι να πω? ? Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ γι αυτό. .Απλά ελπίζω.  

η δικια μας περιπτωση ηταν αντιστοιχη...ξεκινησε θεραπεια τελη γεναρη κ ιουλιο εμεινα εγκυος!καλη επιτυχια ευχομαι στην αδελφη σου!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

η δικια μας περιπτωση ηταν αντιστοιχη...ξεκινησε θεραπεια τελη γεναρη κ ιουλιο εμεινα εγκυος!καλη επιτυχια ευχομαι στην αδελφη σου!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Τι θεραπεία έκανε αν επιτρέπεται? 

πρίν από 16 λεπτά , kido είπε:

Ισχύει αυτό με την όρεξη ρε κόρες; Γιατί εχώ έχω πριν και μετά πάνω στην οωρρηξία που πονάω συνήθως δεν έχω διάθεση...

Δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες αλλά απ όσο μπορώ να θυμηθώ ναι.  Η φύση προνοει και μας οδηγεί στο ζευγάρωμα για αναπαραγωγή.  

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Σήμερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί μόλις στις 11:00 που έκανα τεστάκι ωορρηξίας βγήκε θετικότατο,επιτέλους γιατί νόμιζα επειδή έχω 28 μέρες κύκλο οτι έπρεπε να έχω θετικό τεστ την 14η μέρα.. Δεν ισχύει γιατί εγώ σήμερα είμαι στην 16η μέρα και είδα θετικότατο τεστ!!! Πείτε μου τις γνώμες σας.. Να έρθω σήμερα βράδυ επαφή και αύριο βράδυ;;; Έχω πιθανότητες για μπεμπέ λέτε;;; Είχα τελευταίο κύκλο 1/1/2018 και επαφές 8,12,14/1 και σίγουρα σήμερα και αύριο!!!! Περιμένω τις απόψεις σας!!!!! Γιουυυυυπι ειμαι πολύ χαρούμενη κορίτσια!!!! Με το που έβαλα το τεστ ωορρηξίας της home test στα ούρα βγήκαν ταυτόχρονα και οι δύο γραμμές... Ενώ άλλες φορές έβγαινε η γραμμή ελέγχου και μετά από ένα λεπτό αχνοφαινόταν η δεύτερη!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , melina92 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Σήμερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί μόλις στις 11:00 που έκανα τεστάκι ωορρηξίας βγήκε θετικότατο,επιτέλους γιατί νόμιζα επειδή έχω 28 μέρες κύκλο οτι έπρεπε να έχω θετικό τεστ την 14η μέρα.. Δεν ισχύει γιατί εγώ σήμερα είμαι στην 16η μέρα και είδα θετικότατο τεστ!!! Πείτε μου τις γνώμες σας.. Να έρθω σήμερα βράδυ επαφή και αύριο βράδυ;;; Έχω πιθανότητες για μπεμπέ λέτε;;; Είχα τελευταίο κύκλο 1/1/2018 και επαφές 8,12,14/1 και σίγουρα σήμερα και αύριο!!!! Περιμένω τις απόψεις σας!!!!! Γιουυυυυπι ειμαι πολύ χαρούμενη κορίτσια!!!! Με το που έβαλα το τεστ ωορρηξίας της home test στα ούρα βγήκαν ταυτόχρονα και οι δύο γραμμές... Ενώ άλλες φορές έβγαινε η γραμμή ελέγχου και μετά από ένα λεπτό αχνοφαινόταν η δεύτερη!!!

Να έχεις τουλάχιστον σήμερα, αύριο και μεθαύριο επαφές. Καλή επιτυχία! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Να έχετε μια όμορφη μέρα χωρίς κουνήματα κορίτσια μου..τους φοβάμαι πάρα πολύ τους σεισμούς!

@kido μια χαρά θα είναι οι επαφουλες από Πέμπτη! Αν θέλεις βέβαια πες στον καλό σου να κάνει καμία "δουλιτσα" :oops:  και μόνος του για να σου έρθει έτοιμος με φρέσκο σπερματακι.. και άσε το πάθος να κάνει τη δουλίτσα του!!!! 

Εγώ συνήθως έχω λίγα παραπάνω υγρά τις μέρες πριν την ωορρηξία.. αλλά τρελή όρεξη για σεξακι έχω αμέσως μετά την περίοδο..

@ada32 εμείς μαζί πάμε μάλλον στίς γόνιμες.. λέω να ξεκινήσω αύριο τα τεστακια και να πάω και στον γιατρό για υπέρηχο τις πολύ κρίσιμες μέρες! Για εσένα πάντως έχω προαίσθημα ότι σύντομα θα συμβεί!

πρίν από 15 λεπτά , melina92 είπε:

Μελίνα καλές επαφουλες!!! Σήμερα και αύριο σίγουρα και αν μπορέσεις και την Παρασκευή.

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλα είμαι. Έβγαλα λιγο αιματακι και χθες οποτε ειμαι κυρίως ξαπλα. Φυλαγομαι ωσότου με δει παλι ο γιατρός 

Καλημερα ! να προσεχεις 

πρίν από 9 λεπτά , Vila είπε:

Καλημέρα!!! Να έχετε μια όμορφη μέρα χωρίς κουνήματα κορίτσια μου..τους φοβάμαι πάρα πολύ τους σεισμούς!

@kido μια χαρά θα είναι οι επαφουλες από Πέμπτη! Αν θέλεις βέβαια πες στον καλό σου να κάνει καμία "δουλιτσα" :oops:  και μόνος του για να σου έρθει έτοιμος με φρέσκο σπερματακι.. και άσε το πάθος να κάνει τη δουλίτσα του!!!! 

Εγώ συνήθως έχω λίγα παραπάνω υγρά τις μέρες πριν την ωορρηξία.. αλλά τρελή όρεξη για σεξακι έχω αμέσως μετά την περίοδο..

@ada32 εμείς μαζί πάμε μάλλον στίς γόνιμες.. λέω να ξεκινήσω αύριο τα τεστακια και να πάω και στον γιατρό για υπέρηχο τις πολύ κρίσιμες μέρες! Για εσένα πάντως έχω προαίσθημα ότι σύντομα θα συμβεί!

Μελίνα καλές επαφουλες!!! Σήμερα και αύριο σίγουρα και αν μπορέσεις και την Παρασκευή.

μαζι θα παμε ? ωραια θα εχω παρεα !  εγω εχω προαισθημα οτι θα αργησω λιγακι να μεινω.. αλλα προσπαθουμε!  σε ποια μερα εισαι εσυ? εγω σημερα ειμαι 6η .

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Vila είπε:

ευχαριστώ κορίτσι μου! χαχα να δω πως θα του πω να κάνει μία μόνος του! 

πρίν από 30 λεπτά , melina92 είπε:

Μπράβο σου είδες έμαθες κάτι σημαντικό! Κάνε σήμερα και τις επόμενες 2 μέρες αν μπορείς σίγουρα. Να σε ρωτήσω, μόνο με υγρά και πονάκια θα έπεφτες μέσα; Τα νιώθεις ή όχι ακόμα; Πώς ήταν οι ενδείξεις σου; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , BettySt είπε:

Να έχεις τουλάχιστον σήμερα, αύριο και μεθαύριο επαφές. Καλή επιτυχία! 

Σήμερα 100%, αύριο δεν ξέρω αν θα λείπει ο άντρας μου... Αυτό ειναι που με στεναχωρεί κάπως

πρίν από 7 λεπτά , kido είπε:

ευχαριστώ κορίτσι μου! χαχα να δω πως θα του πω να κάνει μία μόνος του! 

Μπράβο σου είδες έμαθες κάτι σημαντικό! Κάνε σήμερα και τις επόμενες 2 μέρες αν μπορείς σίγουρα. Να σε ρωτήσω, μόνο με υγρά και πονάκια θα έπεφτες μέσα; Τα νιώθεις ή όχι ακόμα; Πώς ήταν οι ενδείξεις σου; 

Κορίτσια από υγρά δεν έχω σχεδόν καθόλου, αλλά έχω σαν πόνους περιόδου και τσιμπηματάκια αριστερά που και που.. Αν δεν είχα το τεστάκι ωορρηξίας δεν ξέρω αν θα το καταλάβαινα από τα υγρά γτ ειναι μηδενικά...

πρίν από 7 λεπτά , melina92 είπε:

Σήμερα 100%, αύριο δεν ξέρω αν θα λείπει ο άντρας μου... Αυτό ειναι που με στεναχωρεί κάπως

Κορίτσια από υγρά δεν έχω σχεδόν καθόλου, αλλά έχω σαν πόνους περιόδου και τσιμπηματάκια αριστερά που και που.. Αν δεν είχα το τεστάκι ωορρηξίας δεν ξέρω αν θα το καταλάβαινα από τα υγρά γτ ειναι μηδενικά...

Ίσως αυξηθούν τις επόμενες μέρες!

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα ! να προσεχεις 

μαζι θα παμε ? ωραια θα εχω παρεα !  εγω εχω προαισθημα οτι θα αργησω λιγακι να μεινω.. αλλα προσπαθουμε!  σε ποια μερα εισαι εσυ? εγω σημερα ειμαι 6η .

Καλημέρα @ada32. Το καταδυναμην.... Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

3. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

6. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

7. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

8. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

9. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

10. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

11. Antila   ΠΗΤ  16/7/2018!!!

12. Χαρά Τριανταφυλλακι.  ΠΗΤ  20/8/2018!!!

13. Κόννυ  ΠΗΤ  22/8/2018!!!

14. ΓΙΩΤΑ781 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   2076 !!!!

15. modena  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   257.95 !!!!

16. linaa   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7000!!!!

17. Vasi34   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   200!!!!

18. Smile89   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   100!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. noni90 18/12/2017!!!

2. ElektraGr  28-29/12/2017!!!

3. ritaki13  31/12/2017!!!

4. KalStyl  10/1/2018!!!

5. ada32 15/1/2018!!!

6. Nektarinaki 16/1/2018!!!

7. Μάντη  18/1/2018!!!

8. Dimitr@17 18/1/2018!!!

9. Ungry girl 18/1/2018!!!

10. Nati85 20/1/2018!!!

11. alina80 20-24/1/2018!!!

12. ntemiiiiii  22/1/2018!!!

13. Ασία  22/1/2018!!!

14. Μαρθα Κ  25-27/1/2018!!!

15. BettySt  25/1/2018!!!

16. Elma86  26/1/2018!!!

17. Δήμητρα1988 26-28/1/2017!!!

18. WannaBeMother  27/1/2018!!!

19. kido  2/2/2018!!!

20. Vila  8/2/2018!!!

21. andrianni  14/2/2018!!!

22. ellilaw 14/2/2018!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

1 ώρα πρίν, Smile89 είπε:

Παίρνεις ακόμα προγεστερόνη έτσι;;; Ξεκούραση και ξάπλα! Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου!

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου...μολις γυρισα απο την δουλεια...εχουμε καμια που περιμενουμε τεστακι σημερα???

Καλημέρα!!! Νομίζω δεν έχουμε καμία για σήμερα! Σειρά έχεις εσύ και μετά εγώ με την @Ungry girl Αννούλα!!! Έχεις συμπτώματακια;;;

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Γεια σας μπουμπουδες!!! Και εγω σχολασα και.μια μερα νωρίς!! @Μάντη και εγώ ετσι νιώθω αν και εχω κατι τσιμπιματακια αριστερα φαντάΖομαι είναι απο την κυστη γιατι την εχω στην αριστερή ωοθηκη οπότε αν μας έρθει δεν.πειράζει την επόμενη ειπαμε δεν ρο βαζουμε κατω!! @Dimitr@17 εσυ ποτε λες να κανεις τεστακι???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...