Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

γεια σας κοριτσια μου!!!

εμεις αυτη τη φορα ειχαμε πολλες ορεξεις! αφησαμε το μερα παρα μερα και πηγαμε στο καθε μερα!! χθες ειχα και θετικο τεστ ωορρηξιας (21η μερα) οποτε καταλαβαινετε κεφια!

οποτε @caramel_83 μου αλλαξε με στο πινακακι για 21/6 και βλεπουμε! κι εσυ μην χανεις την ελπιδα..εστω και με μια σταγονιτσα μπορει να συμβει το θαυματακι!

@elenakii22 εγω ξεκινησα aqua aerobic πριν 10 μερες!! ειναι πολυ ωραιο εχω ενθουσιαστει! απλα ειχα λιγο στο μυαλο μου μηπως το χλωριο και η πισινα επιρρεαζουν τη συλληψη αλλα μετα απο μια μικρη ερευνα στο γκουγκλη ειδα πως μαλλον οχι. 

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

1 hour ago, Vila είπε:

γεια σας κοριτσια μου!!!

εμεις αυτη τη φορα ειχαμε πολλες ορεξεις! αφησαμε το μερα παρα μερα και πηγαμε στο καθε μερα!! χθες ειχα και θετικο τεστ ωορρηξιας (21η μερα) οποτε καταλαβαινετε κεφια!

οποτε @caramel_83 μου αλλαξε με στο πινακακι για 21/6 και βλεπουμε! κι εσυ μην χανεις την ελπιδα..εστω και με μια σταγονιτσα μπορει να συμβει το θαυματακι!

@elenakii22 εγω ξεκινησα aqua aerobic πριν 10 μερες!! ειναι πολυ ωραιο εχω ενθουσιαστει! απλα ειχα λιγο στο μυαλο μου μηπως το χλωριο και η πισινα επιρρεαζουν τη συλληψη αλλα μετα απο μια μικρη ερευνα στο γκουγκλη ειδα πως μαλλον οχι. 

Πάρα πολύ ωραία τα νέα σου!!! Δεν υπάρχει καλύτερη συνταγή για σύλληψη από το να έρχεστε σε επαφή ορεξάτοι :wink::-P:-P

Πώς σου φαίνεται το άκουα αερόμπικ; βλέπεις αποτελέσματα πάνω σου; δε νομίζω να επηρρεάζει...

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Vila είπε:

γεια σας κοριτσια μου!!!

αντε τελεια!!!!μακαρι να το τσακωσατε!!!!εγω εχω αυριο το 2ο μαθημα!!!η αληθεια ειναι πως δεν κοίταξα καν αν υπαρχει θεμα η οχι γτ πιο παλια ελεγα μετα τα μεσα του κύκλου μην κανω πολυ γυμναστική μηπως το πιάσαμε κ τπτ οποτε πλεον κανω το προγραμμα μου κ δεν κοιταω τπτ!θα σκεφτομουν την πισινα μονο αν ειχα ευαισθησία κ κολλούσα ευκολα αλλα ευτυχως μεχρι στιγμης δεξ εχω παθει τπτ κ εχω μπει σε πισινα(μην ρωτάτε γιατι)που ημουν σιγουρη οτι θα φυγω με καποιο μικροβιο..

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@ΧρυσαΜ ειναι πολυ διασκεδαστικο και ευχαριστο! κουραζεσαι οπως και με το κανονικο αερομπικ αλλα λενε οτι εχει πιο γρηγορα αποτελεσματα..θα δειξει! προς το παρον νιωθω να εχω σφιξει καπως!

@elenakii22 εγω ετσι εχασα ολη την ανοιξη και δε γυμνάστηκα καθολου δυστυχως! Με αυτα και με εκεινα ηθελα να παω γυμναστηριο και ολο σκεφτομουν μηπως κανω καμια κινηση περιεργη και μηπως γινει κατι κτλ και συν η ψυχολογια μου που δεν ηταν και η καλυτερη δεν εκανα τιποτα οποτε τωρα ειπα θα παω κανονικα και οτι γινει! σιγουρα τωρα αν νιωσω καποια ενοχληση.. κολπιτιδα η κατι τετοιο θα σταματησω.

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μού τί κάνετε??? Είδα αρχίσατε αθλήματα καί πολύ χάρηκα!! Εγώ έχω πήξει στή δουλειά τό έχω πάρει πολύ χαλαρά κορίτσια δέν μετράω μέρες τίποτα κάνω έρωτα μέ τον άντρα μού χωρίς νά σκέφτομαι άχ θά έπιασα κάτι τό μονο πού μέ νοιάζει πλέον ειναι νά πηγαίνουμε βόλτες καί νά περάσουμε ωραία τό καλοκαίρι μάς!!! Αποφασίσαμε νά πάμε Ελαφόνησο διακοπές εχει πάει καμιά σας???? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μού τί κάνετε??? Είδα αρχίσατε αθλήματα καί πολύ χάρηκα!! Εγώ έχω πήξει στή δουλειά τό έχω πάρει πολύ χαλαρά κορίτσια δέν μετράω μέρες τίποτα κάνω έρωτα μέ τον άντρα μού χωρίς νά σκέφτομαι άχ θά έπιασα κάτι τό μονο πού μέ νοιάζει πλέον ειναι νά πηγαίνουμε βόλτες καί νά περάσουμε ωραία τό καλοκαίρι μάς!!! Αποφασίσαμε νά πάμε Ελαφόνησο διακοπές εχει πάει καμιά σας???? 

Αχ ναι βρε κοριτσια ετσι να χαλαρωνουμε λιγο ετσι αλλιως μετρωντας ή οχι οποτε θελει θα ερθει αυτο!!! Λοιπον ελαφοννησο εχω παει εχει φοβερη παραλια φοβερη θαλασσα βεβαια δεν εχει σχεδον τιποτα αλλο να κανεις οποτε αν θες μονο θαλασσα μαυρισμα κ ζεστα νερα ειναιτο ιδανικο μερος λιωνεις στην παραλια!!

• Μου αρέσει 1

Just now, linaa είπε:

Αχ ναι βρε κοριτσια ετσι να χαλαρωνουμε λιγο ετσι αλλιως μετρωντας ή οχι οποτε θελει θα ερθει αυτο!!! Λοιπον ελαφοννησο εχω παει εχει φοβερη παραλια φοβερη θαλασσα βεβαια δεν εχει σχεδον τιποτα αλλο να κανεις οποτε αν θες μονο θαλασσα μαυρισμα κ ζεστα νερα ειναιτο ιδανικο μερος λιωνεις στην παραλια!!

Ναί αυτό θέλω !!!μού είπαν οτι εχει τρομερή θάλασσα καί υπάρχει μία παράλια μέ λεύκη άμμο φοβερή!!!! Καί ότι μαζεύει πολυ κόσμο!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Ναί αυτό θέλω !!!μού είπαν οτι εχει τρομερή θάλασσα καί υπάρχει μία παράλια μέ λεύκη άμμο φοβερή!!!! Καί ότι μαζεύει πολυ κόσμο!! 

Ναι βασικα μονο αυτη υπαρχει ειναι τεραστια παραλια με λευκη αμμο ειναι φοβερα τα νερα εχει αμμολοφους ειναι ωραια εχει ενα καμπινγκ που εχει αρκετο κοσμο αλλα ειναι μεγαλη η παραλια οποτε δεν σε ενοχλει τα νερα ζεστα. Εγω θυμαμαι ειχα κανει το πιο θεικο μαυρισμα εκει χα χ α δε ειχαμε τι να κανουμε ολη μερα παραλια ειμασταν.

• Μου αρέσει 1

καλημερα!!!!τι κανει το παρεακι??μα γτ δεν υπαρχει κινηση???εγω κοριτσια μου αυριο την περιμενω(βαση των τεστ)και απο χθες εχουν ξεκινησει τα πονακια!δε μπορω να πω τυπικη στο ραντεβου της!!!σκεφτομαι μολις ερθει εκτος απο τον υπερυχο να κανω κ καλλιεργεια ..κατι μου ειχε πει για το υγρο του τραχηλου νομιζω ,οταν στα πρωτα ραντεβου μου ελεγε τι κοιταμε στην γυναικα που μπορει να επηρεαζει την γονιμοτητα...

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, elenakii22 είπε:

καλημερα!!!!τι κανει το παρεακι??μα γτ δεν υπαρχει κινηση???εγω κοριτσια μου αυριο την περιμενω(βαση των τεστ)και απο χθες εχουν ξεκινησει τα πονακια!δε μπορω να πω τυπικη στο ραντεβου της!!!σκεφτομαι μολις ερθει εκτος απο τον υπερυχο να κανω κ καλλιεργεια ..κατι μου ειχε πει για το υγρο του τραχηλου νομιζω ,οταν στα πρωτα ραντεβου μου ελεγε τι κοιταμε στην γυναικα που μπορει να επηρεαζει την γονιμοτητα...

Κοριτσακι να την κανεις την καλλιεργεια ειναι για τυχον μικροβια σαντο τεστ παπ ειναι η διαδικασια αν κ λογικα αφου εχει κανει ο αντρας σου καλλιεργεια μαζι με το σπερμοδιαγραμμα κ δεν εχει βρεθει τιποτα κ εσυ δεν εχεις ενοχλησεις καθαρη θα εισαι. Κ εγω σημερα κ μεχρι την δευτερα περιμενω περιοδο..

πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Κοριτσακι να την κανεις την καλλιεργεια ειναι για τυχον μικροβια σαντο τεστ παπ ειναι η διαδικασια αν κ λογικα αφου εχει κανει ο αντρας σου καλλιεργεια μαζι με το σπερμοδιαγραμμα κ δεν εχει βρεθει τιποτα κ εσυ δεν εχεις ενοχλησεις καθαρη θα εισαι. Κ εγω σημερα κ μεχρι την δευτερα περιμενω περιοδο..

κ εγω πιστευω οτι δεν εχω κατι αλλα ποτε δε ξερεις...μαζι δλδ ειμαστε!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

7. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

8. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

9. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

10. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Olivia3 12/4/2017!!!

2. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

3. stalitsa82 30/4/2017!!!

4. aggeliki_l 29/5/2017!!!

5. linaa  7-9/6/2017!!!

6. KarMar84 10-11/6/2017!!!

7. elenaki22 11/6/2017!!!

8. giota@ 14/6/2017!!!

9. Ani ani 18/6/2017!!!

10. λουπιτα 20/6/2017!!!

11. caramel_83  20-24/6/2017!!!

12. Vila 21/6/2017!!!

13. marillia 30/6/2017!!!

14. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...