Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Τι ηταν αυτο βρε κοριτσια νυχτιατικα...εκανε εναν σεισμο εδω στην αθηνα ...ταραχτηκα...και τους φοβαμαι παρα πολυ

Ήταν επιφανειακος και γι αυτό τοσο ΈΝΤΟΝΟΣ αν και μόνο 4,2 Ρίχτερ...

5 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Εντάξει το μωρό. Εμείς μεγάλοι άνθρωποι και να δημιουργούμε χαμό σε μια μέρα; Και με τι κουράγιο να καθόμαστε να συμμαζευουμε μετά τη δουλειά; Άσε, κάνω ότι δεν βλέπω!

Την καλύτερη δουλειά κάνεις κάποια στιγμή θα το πάρεις απόφαση και θα το συμμαζέψεις!!

Τον καταλάβατε τον σεισμό κορίτσια?κουνηθηκαμε για τα καλά!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Τονι@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! !

@Mary m Λυπάμαι κοριτσάκι μου. .ήμουν τόσο σίγουρη ρε γ******!!!  Συγνώμη αν σε ξεσηκωσα αλλά ήταν τόσα πολλά τα συμπτώματα!!  Μην ανησυχείς όμως! ! Είμαι δυνατο παρεακι εδώ! !! Σε 4 βδομαδουλες ίσως μας πεις τα ευχάριστα! !! 

@Ungry girl δεν ξέρω γιατί είναι αρνητική. Προσπαθώ όλη μέρα να την πετύχω να μιλήσουμε κι όλο είναι με κόσμο. .Ίσως φοβάται την απογοήτευση. .έχουν μεγάλο θέμα με το σπέρμα αλλά ο σύντροφος της δεν το δέχεται κι έτσι δεν κάνουν κάτι για να αντιμετωπιστει ουσιαστικά. ..

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια πως είστε? ? Βλέπω έχουμε κι άλλες αναμονες τις επόμενες μέρες! ! Η αγωνία χτυπάει κόκκινο! !! Αντε να παίρνετε σειρά για το πάνω πινακακι παρακαλώ! ! 

Αχ σαν να βλέπω τον εαυτό μου στη άδερφη σου.. Τι έχει ο δικός της αντρας;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

5 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Αχ σαν να βλέπω τον εαυτό μου στη άδερφη σου.. Τι έχει ο δικός της αντρας;

Κι εγω εσενα σκεφτηκα.Δεν ξέρω ακριβώς τι λέει η διάγνωση αλλά ξέρω ότι λόγω πολλών αναβολικων (δεν τα ξέρω ακριβώς τι είδους ) πολλά χρόνια έχει πάθει μεγάλες αλλοιώσεις. Ο γυναικολόγος της είπε ότι είναι πολύ γόνιμη κι ότι αν εκείνος δεν τα κόψει σε λίγα χρόνια το πρόβλημα θα είναι δύσκολα αναστρέψιμο.  Τι να πω? ? Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ γι αυτό. .Απλά ελπίζω.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα girlllssss!!! Σεισμό εεεε! Απο τα χειρότερα φαινόμενα ειναι πολυ κρυο ολο αυτο!! Τον τρεμω και εγω παλια εμςνα σε πολυκατοικία ακομα ποιο πολυ τωρα ειμαι σε μονοκατοικία και έτσι φοβάμαι λιγοτερο γιατι θα προλαβω να βγω εξω αχαχαχα!!!

Σημερα κορίτσια εχω ενοχλήσεις έρχεται η συχαμενη έρχεται!!! Φιλακια σε ολες και καλη δουλίτσα στις εργαζόμενες και ομορφη μερα στις υπόλοιπες!!

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα σας. 'Εχω μπει σε γόνιμες κορίτσια μου και ο άντρας μου λείπει γυρίζει πέμπτη βράδυ! Ό,τι κάνουμε από τότε και μετά. Έλεγα ότι πάει ο μήνας γιατί θα χάσουμε τις 3 πρώτες μέρες των γόνιμων αλλά μετά σκέφτομαι ότι και από πέμπτη βράδυ έχω ακόμα ευκαρίες και θα το πάρω πιο χαλαρά αυτό το μήνα κι ό,τι γίνει! Θα έχουμε πεθυμήσει ο ένας τον άλλον θα έχουμε και πάθος! Λέτε να γίνει κάτι διαφορετικό γι αυτό;; Χαχα δεν μπορούμε άλλο με τόσο πρόγραμμα μπουχτίσαμε! Κι όσες μένουν λένε ότι δεν το σκέφτονταν και απλά απολαμβάνουν τις στιγμές, οπότε καλύτερα το πάνε από μας! Άντε να δούμε τι θα δούμε...

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Τονι@ είπε:

Κι εγω εσενα σκεφτηκα.Δεν ξέρω ακριβώς τι λέει η διάγνωση αλλά ξέρω ότι λόγω πολλών αναβολικων (δεν τα ξέρω ακριβώς τι είδους ) πολλά χρόνια έχει πάθει μεγάλες αλλοιώσεις. Ο γυναικολόγος της είπε ότι είναι πολύ γόνιμη κι ότι αν εκείνος δεν τα κόψει σε λίγα χρόνια το πρόβλημα θα είναι δύσκολα αναστρέψιμο.  Τι να πω? ? Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ γι αυτό. .Απλά ελπίζω.  

Καλημερα ! Ναι το εχω ακουσει αυτο με τα αναβολικα.. μακαρι να ειναι εγκυος τωρα η αδερφη σου κ να μην ταλαιπωρηθει .. γτ καποιοι αντρες ειναι πολυ ξεροκεφαλοι....

πρίν από 53 λεπτά , kido είπε:

Καλημέρα σας. 'Εχω μπει σε γόνιμες κορίτσια μου και ο άντρας μου λείπει γυρίζει πέμπτη βράδυ! Ό,τι κάνουμε από τότε και μετά. Έλεγα ότι πάει ο μήνας γιατί θα χάσουμε τις 3 πρώτες μέρες των γόνιμων αλλά μετά σκέφτομαι ότι και από πέμπτη βράδυ έχω ακόμα ευκαρίες και θα το πάρω πιο χαλαρά αυτό το μήνα κι ό,τι γίνει! Θα έχουμε πεθυμήσει ο ένας τον άλλον θα έχουμε και πάθος! Λέτε να γίνει κάτι διαφορετικό γι αυτό;; Χαχα δεν μπορούμε άλλο με τόσο πρόγραμμα μπουχτίσαμε! Κι όσες μένουν λένε ότι δεν το σκέφτονταν και απλά απολαμβάνουν τις στιγμές, οπότε καλύτερα το πάνε από μας! Άντε να δούμε τι θα δούμε...

Καλημερα ! μπορει να λειτουργησει ετσι κ για σας ! εχω ακουσει απο αρκετες οτι τους ηρθε απο κει που δν το περιμεναν κ  με μια επαφη μονο ! αντε μακαρι !!!

Καλημερα κοριτισια!  αντε να ακουσουμε ευχαριστα απο τα εσας που περιμενετε  τωρα ! αυτος ο μουντος καιρος βρε κοριτσια δεν βοηθαει καθολου στο ξυπνημα...  κανω 1 ωρα να συνελθω απο την ωρ απουθα σηκωθω...εγω ξεκιναω απο το Σαββατο στοχευμενες επαφες οσο μπορεσουμε , θα ειμαι 10η μερα κ βλεπουμε .. περιμενω κ τα τεστακια ωορηξιας απο την αγγλια μεχρι την παρασκευη για να μην πηγαινω στα τυφλα..

Να πω κατι που παρατηρησα πρωτη φορα μηπως βοηθησει καποια κοπελα που δεν χρησιμοποιει τεστ  , εκεινη η λυσσα που με πιανει για σεξ στις γονιμες τελικα  μου ξεκιναει 5 μερες πριν , την μερα δε πριν η της ωορηξιας , κυνηγουσα τον αντρα μου !!!! :P . κ σταματησε ακριβως την επομενη  μερα .. απο υγρα ειχα αρκετα κ τα ασπρα εμφανιστηκαν 2 μερες μετα την ωορηξια.. κ η χαζομαρα μου ηταν οτι εκεινες τις μερες επειδη ημουν 10-11η , ημουν σιγουρη  οτι ειχα ακομα για ωορηξια (υπολογιζα 16-17 μερα) κ δεν καθομουν καθολου στο κρεβατι , πλενομουν κ πηγαινα εξω!! :( 

Συμπερασμα : καμια φορα το σωμα μας  , μας ειδοποιει τελικα !  αυτα κοριτσια μου ! καλη επιτυχια  στα  κοριτσια που μπαινουν στις γονιμες!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 34 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα ! Ναι το εχω ακουσει αυτο με τα αναβολικα.. μακαρι να ειναι εγκυος τωρα η αδερφη σου κ να μην ταλαιπωρηθει .. γτ καποιοι αντρες ειναι πολυ ξεροκεφαλοι....

Καλημερα ! μπορει να λειτουργησει ετσι κ για σας ! εχω ακουσει απο αρκετες οτι τους ηρθε απο κει που δν το περιμεναν κ  με μια επαφη μονο ! αντε μακαρι !!!

Καλημερα κοριτισια!  αντε να ακουσουμε ευχαριστα απο τα εσας που περιμενετε  τωρα ! αυτος ο μουντος καιρος βρε κοριτσια δεν βοηθαει καθολου στο ξυπνημα...  κανω 1 ωρα να συνελθω απο την ωρ απουθα σηκωθω...εγω ξεκιναω απο το Σαββατο στοχευμενες επαφες οσο μπορεσουμε , θα ειμαι 10η μερα κ βλεπουμε .. περιμενω κ τα τεστακια ωορηξιας απο την αγγλια μεχρι την παρασκευη για να μην πηγαινω στα τυφλα..

Να πω κατι που παρατηρησα πρωτη φορα μηπως βοηθησει καποια κοπελα που δεν χρησιμοποιει τεστ  , εκεινη η λυσσα που με πιανει για σεξ στις γονιμες τελικα  μου ξεκιναει 5 μερες πριν , την μερα δε πριν η της ωορηξιας , κυνηγουσα τον αντρα μου !!!! :P . κ σταματησε ακριβως την επομενη  μερα .. απο υγρα ειχα αρκετα κ τα ασπρα εμφανιστηκαν 2 μερες μετα την ωορηξια.. κ η χαζομαρα μου ηταν οτι εκεινες τις μερες επειδη ημουν 10-11η , ημουν σιγουρη  οτι ειχα ακομα για ωορηξια (υπολογιζα 16-17 μερα) κ δεν καθομουν καθολου στο κρεβατι , πλενομουν κ πηγαινα εξω!! :( 

Συμπερασμα : καμια φορα το σωμα μας  , μας ειδοποιει τελικα !  αυτα κοριτσια μου ! καλη επιτυχια  στα  κοριτσια που μπαινουν στις γονιμες!!

Ισχύει αυτό με την όρεξη ρε κόρες; Γιατί εχώ έχω πριν και μετά πάνω στην οωρρηξία που πονάω συνήθως δεν έχω διάθεση...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...