Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 13 λεπτά , Marilloy είπε:

Βρε κορίτσια, τώρα που το σκέφτομαι, έχω παρατηρήσει ότι κάθε μήνα στην ωορρηξία βγάζω ένα μπιμπικακι ασπρο στο πλάι της μύτης, ένα μήνα από δεξιά, ένα από Αριστερά, κρατάει δύο μέρες και φεύγει, αυτό τον μήνα έβγαλα από την αριστερή και ακόμα δεν έχει φύγει, μάλιστα το πατάω και την αλλ' η μέρα βγαίνει άλλο, υπάρχει περίπτωση λόγο ορμονών να είναι σύμπτωμα? Έχει κάποια κοπέλα κάτι παρόμοιο?  

Εγω ειχα βγαλει στην κοιλια μου ενα σπυρακι οταν ημουν εγκυος κ αλλη μια αυτον τον μηνα

Just now, marillia είπε:

Kαλέ έφτασαν οι μέρες!!!!Good Luck:-D!!!!

χαχχαχα αμε αλλα αδεια τα δυχτια να δεις που τα λεω πως ειναι το φαι και θα σας το επιβεβαιοσω αχααχχααχα σε ευχαριστωωωωωω!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

χαχχαχα αμε αλλα αδεια τα δυχτια να δεις που τα λεω πως ειναι το φαι και θα σας το επιβεβαιοσω αχααχχααχα σε ευχαριστωωωωωω!

χαχχαχ τι άλλο νιώθεις?εγώ είχα αναγούλες πριν την καθυστέρηση αλλά με συγκεκριμένα πράγματα!!!με αρώματα και θυμάμαι με το ταψί του φαγητού που ήταν να πλύνω!!!θα περιμένουμε με αγωνία!!!!

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

χαχχαχ τι άλλο νιώθεις?εγώ είχα αναγούλες πριν την καθυστέρηση αλλά με συγκεκριμένα πράγματα!!!με αρώματα και θυμάμαι με το ταψί του φαγητού που ήταν να πλύνω!!!θα περιμένουμε με αγωνία!!!!

με το ταψι?? εχω λιγα πονακια χαλαρα ομως μεση και κοιλια!

• Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

με το ταψι?? εχω λιγα πονακια χαλαρα ομως μεση και κοιλια!

χαχχαχα ναι το θυμάμαι σαν τώρα!!!3-4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο είχα φτιάξει μπρόκολο σουφλέ!!!θα μου πεις κάποιος αν δεν το τρώει θα του ρθεί πάλι κ'ατι!!!αλλά επειδή το τρώνε και οι φίλοι μας το είχα μαγειρέψει!!και όταν πήγα να το πλύνω που πρώτα πεταμε τα υπολείματα μου ήρθε έντονη αναγούλα!!!και την επόμενη που μου μύρισε ένα άρωμα και πάλι με αναγούλιασε!!!και όταν πλέον έμαθα για την εγκυμοσύνη είχα πάντα απογευματινές αναγούλες με σάλιο!!!ελπίζω να μην αηδίασα όλα τα κορίτσια με τις περιγραφές μου σήμερα χαχαχχαχ!!!

• Χαχα 1

Just now, marillia είπε:

χαχχαχα ναι το θυμάμαι σαν τώρα!!!3-4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο είχα φτιάξει μπρόκολο σουφλέ!!!θα μου πεις κάποιος αν δεν το τρώει θα του ρθεί πάλι κ'ατι!!!αλλά επειδή το τρώνε και οι φίλοι μας το είχα μαγειρέψει!!και όταν πήγα να το πλύνω που πρώτα πεταμε τα υπολείματα μου ήρθε έντονη αναγούλα!!!και την επόμενη που μου μύρισε ένα άρωμα και πάλι με αναγούλιασε!!!και όταν πλέον έμαθα για την εγκυμοσύνη είχα πάντα απογευματινές αναγούλες με σάλιο!!!ελπίζω να μην αηδίασα όλα τα κορίτσια με τις περιγραφές μου σήμερα χαχαχχαχ!!!

χαχαχχχαα ελα νταξη και εγω δεν το τρωω το μπροκολο αλλα δεν εφτεγε αυτο αλλα το σπορακι οποτε να κανεις πειραματα με το μποροκολο να δουμε!!!:mad:

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

χαχαχχχαα ελα νταξη και εγω δεν το τρωω το μπροκολο αλλα δεν εφτεγε αυτο αλλα το σπορακι οποτε να κανεις πειραματα με το μποροκολο να δουμε!!!:mad:

Αντε μαριλια ...καιρο εχουμε να ακουσουμε για θετικο τεστακι...

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Αντε μαριλια ...καιρο εχουμε να ακουσουμε για θετικο τεστακι...

Γλυκούλα μου εγώ είμαι στις γόνιμές!!!Θα με περιμένετε για τέλη του μήνα!!!Αγωνιούμε για σένα,την Αννούλα και τη μάντη!!!Με το καλό φτάνουν οι μερούλες αλλά πάντα τώρα έχει και την περισσότερη αγωνία!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , marillia είπε:

Γλυκούλα μου εγώ είμαι στις γόνιμές!!!Θα με περιμένετε για τέλη του μήνα!!!Αγωνιούμε για σένα,την Αννούλα και τη μάντη!!!Με το καλό φτάνουν οι μερούλες αλλά πάντα τώρα έχει και την περισσότερη αγωνία!!!

Εγω δεν το σκεφτομαι κ πολυ γτ δεν εχω συμπτωματα...στις 17 ειναι να ερθει σε μενα..

Κοριτσια τι κανετε??εγω αδιαθετησα τελικα σημερα!!!!και πιο νωρις κιολας!ουτε να με αφησει να χαρω μπας καιιιιι!!! @Mary mτον επομενο μηνα κοριτσι μου!!!που θα παει,θα το πιασουμε το μπεμπακι..μακαρι οι αλλες κοπελες που περιμενουνε να ΜΗΝ την ξανα δουν για 9 μηνες!

• Λυπημένη/-ος 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου! !

@Mary m Λυπάμαι κοριτσάκι μου. .ήμουν τόσο σίγουρη ρε γ******!!!  Συγνώμη αν σε ξεσηκωσα αλλά ήταν τόσα πολλά τα συμπτώματα!!  Μην ανησυχείς όμως! ! Είμαι δυνατο παρεακι εδώ! !! Σε 4 βδομαδουλες ίσως μας πεις τα ευχάριστα! !! 

@Ungry girl δεν ξέρω γιατί είναι αρνητική. Προσπαθώ όλη μέρα να την πετύχω να μιλήσουμε κι όλο είναι με κόσμο. .Ίσως φοβάται την απογοήτευση. .έχουν μεγάλο θέμα με το σπέρμα αλλά ο σύντροφος της δεν το δέχεται κι έτσι δεν κάνουν κάτι για να αντιμετωπιστει ουσιαστικά. ..

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια πως είστε? ? Βλέπω έχουμε κι άλλες αναμονες τις επόμενες μέρες! ! Η αγωνία χτυπάει κόκκινο! !! Αντε να παίρνετε σειρά για το πάνω πινακακι παρακαλώ! ! 

• Ευχαριστώ 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Τονι@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! !

@Mary m Λυπάμαι κοριτσάκι μου. .ήμουν τόσο σίγουρη ρε γ******!!!  Συγνώμη αν σε ξεσηκωσα αλλά ήταν τόσα πολλά τα συμπτώματα!!  Μην ανησυχείς όμως! ! Είμαι δυνατο παρεακι εδώ! !! Σε 4 βδομαδουλες ίσως μας πεις τα ευχάριστα! !! 

@Ungry girl δεν ξέρω γιατί είναι αρνητική. Προσπαθώ όλη μέρα να την πετύχω να μιλήσουμε κι όλο είναι με κόσμο. .Ίσως φοβάται την απογοήτευση. .έχουν μεγάλο θέμα με το σπέρμα αλλά ο σύντροφος της δεν το δέχεται κι έτσι δεν κάνουν κάτι για να αντιμετωπιστει ουσιαστικά. ..

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια πως είστε? ? Βλέπω έχουμε κι άλλες αναμονες τις επόμενες μέρες! ! Η αγωνία χτυπάει κόκκινο! !! Αντε να παίρνετε σειρά για το πάνω πινακακι παρακαλώ! ! 

Αααα γι αυτό,!! Αλλα εχει 5 μέρες καθυστέρηση λες οπότε??!!! Άντε προσπάθησε να ρην πείσεις!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...