Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , BettySt είπε:

Γλυκούλες εγώ τελείωσα με τις γόνιμες,  είχα επαφές 9η, 11η,  12η, 13η, 14η, 15η και 16η. Αυτό το μήνα δεν θα κοιτάζω συμπτώματα γιατί ξέρω πόσες λίγες πιθανότητες έχω και ότι είναι να γίνει ας γίνει. 

Εσυ σκεψου θετικα οτι ειχες επαφες στις γονιμες και ολα καλα θα πανε

πρίν από 44 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Κορίτσια σήμερα το έντερο με έχει ξετιναξει!!! Είδα και βλέννα! Φοβάμαι μήπως είναι κάτι σοβαρό! Σήμερα δε ξέρω αν θα βρω γιατρό! Αύριο οπωσδήποτε!

Ντεμι μου εριξα μια ματια για υο τι ειναι οι βλεννες οταν παμε τουαλετα...κ λεει οτι ειναι σημαδι του ευερεθιστου εντερου...εχει ως συνπτωματα διαροια αερια κλπ κ η θεραπεια τ ειναι η αλλαγη στηκ διατροφη μας...οποτε dont worry

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

Καλησπερα μαναρακια μου!!!τι κάνετε!?? Εγω μολις σχολασα και ετοιμάζομαι να φτιάξω μυδοπιλαφο σε λαθος χρονο χαχαχα τετοια πρέπει να φτιαχνω στις γονιμες αλλα τι να κανω ειναι γρήγορο!!! @Μάντη βρεεε τι ειπε.θα ςρθω να σου παρω ολα τα τεστ να μη τα βλεπεις χαχαχαα άσκηση υπομονής!!  Χαχαχα ειναι νορις ακομα στις 19 πάλι!!! @Nati85 μοα χαρα η ψαρόσουπα παει και με.τον καιρο και τη θερμοκρασία τελεια!!! @marillia βρεεε τι του κανεις του αμθρωπου χαχαχαχα παϊδάκια με πατάτες!!!!χαχαχα! @Τονι@ μακαρι η αδερφή σου να.απέκτησε το μωρουλινι μην αγχώνεσαι για το τσιγάρο αν ειναι θα το κοψει αλλα γιατι δεν τις λες να κανει ενα τεσττττ????? @Dimitr@17 πολυ καλα τα πήγατε απο επαφες σουπερ οσο για το στηθος καο εμενα δεν ποναει καθόλου!! @Mary m κοριτσι μη στεναχωριέσαι πολλες είμασταν σίγουρες ότι δεν θα.σου έρθει αλλα μην απογοητεύεσαι τον αλλο μηνα δυναμικά μεχρι βασικα να τα καταφερουμε! @alina80 καλε που εισαι σήμερα???

Εδώ είναι κορίτσι μου. Τι κάνετε; Σήμερα με το χαμό έπρεπε εγώ να πάω κέντρο. Κόλαση όλοι οι δρόμοι -δευτερα πρωί με απεργία τα ΜΜΜ...δεν παλευεται. 

Τι κάνετε; @Mary m κρίμα κορίτσι. Μην απογοητευσαι όμως, δεν προσπαθείτε πολύ καιρό. 

Εμείς μόλις φάγαμε τα λαζάνια με ραγου που έμειναν από χτες... Καταπληκτικό κορίτσια, σκάλες ανώτερο από παστίτσιο και ας είναι βασικά το ίδιο (κοκκινιστό κρέας, ζυμαρικό και μπεσαμέλ). Χαλάλι ο κοπος του!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 27 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μακαρι να του πεις τα ευχάριστα!! Για εξέτασεις θα πας??

Για Παπ θα πάω και θα πω να κάνω και καλλιέργεια κολπικού υγρού... Και να του πω για τις προσπάθειες να μας πει πως να προχωρήσουμε...

jgJqp3.png

@ntemiiiiii θα πας αύριο μεθαύριο στον γιατρό και θα σου πει τι είναι και τι να κάνεις μην αγχώνεσαι δεν θα είναι κάτι σοβαρό μην σε πιάνει πανικός προσπάθησε να τρως καλύτερα αν δεν τρως ήδη δηλαδη μέχρι να δεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί.

• Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Εδώ είναι κορίτσι μου. Τι κάνετε; Σήμερα με το χαμό έπρεπε εγώ να πάω κέντρο. Κόλαση όλοι οι δρόμοι -δευτερα πρωί με απεργία τα ΜΜΜ...δεν παλευεται. 

Τι κάνετε; @Mary m κρίμα κορίτσι. Μην απογοητευσαι όμως, δεν προσπαθείτε πολύ καιρό. 

Εμείς μόλις φάγαμε τα λαζάνια με ραγου που έμειναν από χτες... Καταπληκτικό κορίτσια, σκάλες ανώτερο από παστίτσιο και ας είναι βασικά το ίδιο (κοκκινιστό κρέας, ζυμαρικό και μπεσαμέλ). Χαλάλι ο κοπος του!

μιαμ μιαμ τελειο!!!! και εσυ βρε σημερα πηγες που εχουν απεργειαααα κολαση ειναι τις μερες που δεν εχει απεργεια φαντοζομαι τι θα γινοταν σημερα!!!!!!!!!

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Για Παπ θα πάω και θα πω να κάνω και καλλιέργεια κολπικού υγρού... Και να του πω για τις προσπάθειες να μας πει πως να προχωρήσουμε...

τελεια οποτε οπως και να εχει για καλο σκοπο θ πας ετσι να το δεις!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Εμεις ειχαμε 5η 7η 10η 11η 12η 13η 14η 15η 17η συν καποιες αλλες πιο μετα...αλλα απο συμπτωματα τπτ ουτε το στηθος δεν εχει πρηστει καλα καλα...

Μια χαρά είστε! Είχατε πολυ καλες επαφές..  Οπότε  Μπορεί να έχεις θετικά Νέα κ εσύ !! Το στήθος δεν πρηζεται σε όλες τις κοπέλες στην εγκυμοσύνη... 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Ungry girl είπε:

μιαμ μιαμ τελειο!!!! και εσυ βρε σημερα πηγες που εχουν απεργειαααα κολαση ειναι τις μερες που δεν εχει απεργεια φαντοζομαι τι θα γινοταν σημερα!!!!!!!!!

Τι να κάνω, είχε από καιρό κανονιστεί το ραντεβού. Έμεινε και η δουλειά πίσω και τρέχω και δεν φτάνω. Είναι και το σπίτι χάλια. Το Σάββατο κάναμε γενική, δύο άτομα ενήλικα και σήμερα είναι το καθιστικό και η κουζίνα να μην πω...τι πράγμα είναι αυτο; Άμα κάνουμε και παιδί τι θα γίνει;

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Τι να κάνω, είχε από καιρό κανονιστεί το ραντεβού. Έμεινε και η δουλειά πίσω και τρέχω και δεν φτάνω. Είναι και το σπίτι χάλια. Το Σάββατο κάναμε γενική, δύο άτομα ενήλικα και σήμερα είναι το καθιστικό και η κουζίνα να μην πω...τι πράγμα είναι αυτο; Άμα κάνουμε και παιδί τι θα γίνει;

χχαχαχαχα αστα να πανε αμα με το καλο κανουμε παιδι θα μαζευουμε μονο τα παιχνιδιααα:-P

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

Μια χαρά είστε! Είχατε πολυ καλες επαφές..  Οπότε  Μπορεί να έχεις θετικά Νέα κ εσύ !! Το στήθος δεν πρηζεται σε όλες τις κοπέλες στην εγκυμοσύνη... 

μακαρι..να ειμαο κ απλα να μην εχω συμπτωματα τι να πω..σε 2 -3 μερες θα ξερω

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

χχαχαχαχα αστα να πανε αμα με το καλο κανουμε παιδι θα μαζευουμε μονο τα παιχνιδιααα:-P

Και εμεις δυο ατομα ειμαστε και καθε μερα καθαριζω...αστα..αυτΟ σκεφτομαι κ εγω αν εχω παιδι πως θα τα προλαβαινω??

• Μου αρέσει 2

Πω πω κορίτσια πονεμένη ιστορία και αυτό!!!!γίνεται ένας χαμός συνήθως! δεν μπορούσαμε να πατήσουμε στο δωμάτιο του γιου μου είχε πετάξει έξω οοοοολα τα παιχνίδια απ' ολους τους κουβάδες 3 μέρες έτσι ήταν μέχρι που πήρα απόφαση να τα βάλω στην θέση τους.ειχαμε κάνει ένα διάδρομο να περνάμε ίσα ίσα για το κρεββάτι του!και αν τα βάλω και στην θέση τους φωνάζει κιόλας δεν θελει

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

@Ungry girlΑννούλα μου με κάνεις και γελάω!!!Μ άρεσει που λες ότι η αναγούλα μπορεί να είναι επειδή τρως πολύ το βράδυ!!!Δεν υπάρχεις χαχχαχ!!!Τα παιδάκια είναι για μένα!!!Και τα έφαγα μόνη μου να μη ζηλεύει!!!Ο αντρούλης λαπά για βράδυ!!!

@Mary mKoριτσάκι μου δυναμικά τον επόμενο μήνα!!!Λογικά γι αυτό έπεσε η θερμοκρασία!!!Σίγουρα απογοήτευση αλλά θα ρθούν οι επόμενες γόνιμες για δράση!!!

πρίν από 20 λεπτά , Nati85 είπε:

Πω πω κορίτσια πονεμένη ιστορία και αυτό!!!!γίνεται ένας χαμός συνήθως! δεν μπορούσαμε να πατήσουμε στο δωμάτιο του γιου μου είχε πετάξει έξω οοοοολα τα παιχνίδια απ' ολους τους κουβάδες 3 μέρες έτσι ήταν μέχρι που πήρα απόφαση να τα βάλω στην θέση τους.ειχαμε κάνει ένα διάδρομο να περνάμε ίσα ίσα για το κρεββάτι του!και αν τα βάλω και στην θέση τους φωνάζει κιόλας δεν θελει

Εντάξει το μωρό. Εμείς μεγάλοι άνθρωποι και να δημιουργούμε χαμό σε μια μέρα; Και με τι κουράγιο να καθόμαστε να συμμαζευουμε μετά τη δουλειά; Άσε, κάνω ότι δεν βλέπω!

Βρε κορίτσια, τώρα που το σκέφτομαι, έχω παρατηρήσει ότι κάθε μήνα στην ωορρηξία βγάζω ένα μπιμπικακι ασπρο στο πλάι της μύτης, ένα μήνα από δεξιά, ένα από Αριστερά, κρατάει δύο μέρες και φεύγει, αυτό τον μήνα έβγαλα από την αριστερή και ακόμα δεν έχει φύγει, μάλιστα το πατάω και την αλλ' η μέρα βγαίνει άλλο, υπάρχει περίπτωση λόγο ορμονών να είναι σύμπτωμα? Έχει κάποια κοπέλα κάτι παρόμοιο?  

πρίν από 9 λεπτά , marillia είπε:

@Ungry girlΑννούλα μου με κάνεις και γελάω!!!Μ άρεσει που λες ότι η αναγούλα μπορεί να είναι επειδή τρως πολύ το βράδυ!!!Δεν υπάρχεις χαχχαχ!!!Τα παιδάκια είναι για μένα!!!Και τα έφαγα μόνη μου να μη ζηλεύει!!!Ο αντρούλης λαπά για βράδυ!!!

@Mary mKoριτσάκι μου δυναμικά τον επόμενο μήνα!!!Λογικά γι αυτό έπεσε η θερμοκρασία!!!Σίγουρα απογοήτευση αλλά θα ρθούν οι επόμενες γόνιμες για δράση!!!

χχααχαχαχαα σοβαρολογω τα τελευταια βραδυα τροω πολυ και επιδη αναγουλες εχω κυριος τα πρωινα λεω μηπως ειναι απο αυτο χαχαχχααχα! ααααα ενταξη αμα τα εφαγες κρυφα οκ χαχαχαχ!!

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

χχααχαχαχαα σοβαρολογω τα τελευταια βραδυα τροω πολυ και επιδη αναγουλες εχω κυριος τα πρωινα λεω μηπως ειναι απο αυτο χαχαχχααχα! ααααα ενταξη αμα τα εφαγες κρυφα οκ χαχαχαχ!!

Γελάω μόνη μου στο σαλόνι μου!!!Μ αρέσει όπως τα λές!!!Πότε δεν περιμένεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...