Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, melina92 είπε:

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα... Σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας.... Έχω κύκλο 28 ημερών, τελευταία περίοδος 1/1/2018 και ξεκίνησα τα τεστ ωορρηξίας από την 10η μέρα... Σήμερα 15η μέρα και είναι το πρώτο τεστ που έκανα 12 η ωρα σήμερα που ειναι πολύ εμφανές και η δεύτερη γραμμή... Δεν ειναι σαν την γραμμή ελέγχου αλλα ειναι αρκετά πιο έντονη από όλες τις υπόλοιπες φορές... Να σημειώσω οτι επαφές είχα στις 8,12,14 και θα κάνω σίγουρα και στις 16! Έχω μπερδευτεί με τα τεστακια... Αν κάνω το απόγευμα και μου δείξει θετικό, δλδ ´ιδια απόχρωση με την γραμμή ελέγχου, θα πρέπει να έρθω σε επαφή σήμερα το βραδυ οπωσδήποτε; Ή να έρθω αύριο;;; Σας παρακαλώ απαντήστε μου αν γνωρίζετε ή αν το έχετε πάθει κι εσείς .. Να σημειώσω οτι οι επαφές γίνονται το βραδυ λόγω δουλειάς..

Γεια σου @melina92 αφού έχεις θετικο αυτές τις μέρες κάντε αρκετές επαφουλες! Σήμερα σίγουρα και για ακόμη δύο μέρες. Και καλή επιτυχία!!

3 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

γλυκια μου τελος του μηνα θα παω στην ενδοκρινολογο εχω κλεισει ραντεβου, πρεπει να κλεισω και με τον γυναικολογο αλλα ρε κοριτσια βαριεμαι να ασχοληθω τωρα με γιατρους να σας πω την αληθεια μου, τεσπα μεχρι τελος του μηνα βλεπω

Κορίτσι μου καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις αλλά βρες κουράγιο και πήγαινε σε ένα γυναικολόγο  να δείς κι αυτός τι θα σου πει. Ίσως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να σταθεροποιηθεί ο κύκλος σου. Κι εγώ από αναβολή σε αναβολή το πάω το ραντεβού στο γυναικολόγο..

1 hour ago, Marilloy είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, είμαι νέο μέλος και χάρηκα πολύ που βρήκα ανθρώπους να μοιραστώ τις ανησυχίες μου... Είμαι στον δεύτερο μήνα προσπαθειών σε μια εβδομάδα είναι να αδιαθετισω, το μόνο σύμπτωμα που έχω είναι πρησμένο στήθος χωρίς ομ ως κα θόλου πόνο... έχω παρα πολυ άγχος και δεν περνάν οι μέρες...

Γειά σου μαριλλου!  Καλώς ήρθες!! Έχεις πολλές πιθανότητες, υπομονή μια βδομαδουλα, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!

@Mary m κρίμα σε είχα σιγουρακι.

@Μάντη  είναι νωρίς ακόμα βρε! Περιμενεε! Μέχρι να δείς αίμα ( που να μην το δείς εύχομαι) όλα είναι πιθανά!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.  @Ungry girl της το είπα. .Θα δει λέει. .θα σκάσω!  Είμαι στη δουλειά και δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω δυστυχώς τώρα. Θα μπω το βραδάκι που θα γυρίσω.  Φιλάκια προς το παρόν. 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Εχεις συμπτωματακια εσυ;;; εγω μονο ωρες ωρες πονοκοιλο έρχεται η συχαμενη....

Βασικα ολο και εχω πονο δεν εχω μια ενόχληση ωρες ωρες ανακατωσούρα τα πρωίνα αλλα αυτό μπορει να ναι επιδη τρωω πολυ το βραδυ χαχχα με ποναει η μέση μου και λιγες τσιμπιρες αριστερά αλλα και εμενα θα μου έρθει ειναι πιο πιθανο αποτι εσυ!

1 hour ago, Mary m είπε:

Κοριτσια ηρθε η περιοδος δυστυχως.....

Αχ ρε κοριτσάκι. Δεν χάνουμε τις ελπίδες μας. Προχωράμε δυναμικά.

πρίν από 2 λεπτά , Τονι@ είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.  @Ungry girl της το είπα. .Θα δει λέει. .θα σκάσω!  Είμαι στη δουλειά και δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω δυστυχώς τώρα. Θα μπω το βραδάκι που θα γυρίσω.  Φιλάκια προς το παρόν. 

Καλή δουλίτσα...♡♡

• Μου αρέσει 1

XDAlp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Τονι@ είπε:

Αν επιτρέπεται γιατι ειναι τοσο αρνητική?? Οκ Φιλάκια καλη συνέχεια

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

Βασικα ολο και εχω πονο δεν εχω μια ενόχληση ωρες ωρες ανακατωσούρα τα πρωίνα αλλα αυτό μπορει να ναι επιδη τρωω πολυ το βραδυ χαχχα με ποναει η μέση μου και λιγες τσιμπιρες αριστερά αλλα και εμενα θα μου έρθει ειναι πιο πιθανο αποτι εσυ!

Θα δουμε!!! Θα προσπαθήσω να κανω διάφορα να κραταω απασχολημένο το μυαλο μου! Ετσι κ αιως δεν μπορω να αλλαξω κατι!!!

jgJqp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Θα δουμε!!! Θα προσπαθήσω να κανω διάφορα να κραταω απασχολημένο το μυαλο μου! Ετσι κ αιως δεν μπορω να αλλαξω κατι!!!

Αυτο ακριβώς αυτο πρεπει να σκεφτόμαστε γιατι αλλιώς δεν γίνεται και εγω δεν εχω τεστ σπιτι μη νομίζεις αν ειχα μπορει και ιδη να ειχα κανει αχαχχα

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αυτο ακριβώς αυτο πρεπει να σκεφτόμαστε γιατι αλλιώς δεν γίνεται και εγω δεν εχω τεστ σπιτι μη νομίζεις αν ειχα μπορει και ιδη να ειχα κανει αχαχχα

Δεν ξανα παίρνω τεστ πραγματικα! Θα κρατήσω ενα και θα το κανω μονο με πραγματική καθυστέρηση....

jgJqp3.png

Κορίτσια σήμερα το έντερο με έχει ξετιναξει!!! Είδα και βλέννα! Φοβάμαι μήπως είναι κάτι σοβαρό! Σήμερα δε ξέρω αν θα βρω γιατρό! Αύριο οπωσδήποτε!

EvgLp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Δεν ξανα παίρνω τεστ πραγματικα! Θα κρατήσω ενα και θα το κανω μονο με πραγματική καθυστέρηση....

Ετσι ετσι καλα.και εγω ετσι λεω χιχιχι αλλα σε ξεγελανε τα συμπτώματα παντα!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Κορίτσια σήμερα το έντερο με έχει ξετιναξει!!! Είδα και βλέννα! Φοβάμαι μήπως είναι κάτι σοβαρό! Σήμερα δε ξέρω αν θα βρω γιατρό! Αύριο οπωσδήποτε!

Ναι να πας στο γιατρό μήπως είναι κάποιο θέμα πού χρειάζεται θεραπεία!

πρίν από 5 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ναι να πας στο γιατρό μήπως είναι κάποιο θέμα πού χρειάζεται θεραπεία!

XDXPp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ετσι ετσι καλα.και εγω ετσι λεω χιχιχι αλλα σε ξεγελανε τα συμπτώματα παντα!!!

Οχι τιποτα αλλα εχω και ραντεβου στο γυναικολογο την αλλη εβδομαδα... Ελπιζω να εχω τελειώσει με τη συχαμενη ! Ή ακομα καλύτερα να μην εχει ερθει καθόλου και να πω τα ευχάριστα στο γιατρο μ απο κοντααα!!!!

jgJqp3.png

1 hour ago, Marilloy είπε:

Ευχαριστώ παρα πολυ.. . Χαίρομαι που μιλάω μαζί σας γιατί δεν μπορώ να το συζητήσω με τους γύρο μου, θα μου μεταφέρουν περισσότερο άγχος 

Καλός όρισες στην παρέα και καλή επιτυχία ! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Μάντη είπε:

Οχι τιποτα αλλα εχω και ραντεβου στο γυναικολογο την αλλη εβδομαδα... Ελπιζω να εχω τελειώσει με τη συχαμενη ! Ή ακομα καλύτερα να μην εχει ερθει καθόλου και να πω τα ευχάριστα στο γιατρο μ απο κοντααα!!!!

Μακαρι να του πεις τα ευχάριστα!! Για εξέτασεις θα πας??

Γλυκούλες εγώ τελείωσα με τις γόνιμες,  είχα επαφές 9η, 11η,  12η, 13η, 14η, 15η και 16η. Αυτό το μήνα δεν θα κοιτάζω συμπτώματα γιατί ξέρω πόσες λίγες πιθανότητες έχω και ότι είναι να γίνει ας γίνει. 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...