Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Marilloy είπε:

Ο κύκλος μου είναι 27 ημερών + - 1 είχα επαφές μετά το τέλος της περιόδου μέχρι και τώρα μέρα παρα μέρα, γιατί τον προηγούμενο μήνα που Ει χα κάθε μέρα, τζίφος...

Καλωστην. Μην αγχωνεσαι οτι εγινε εγινε! Καλύτερα να κάνετε και ένα διαλειμμα να μην είναι εξουθενωμενο το σπέρμα! Μερα πάρα μέρα στις γονιμες είναι ότι πρέπει.  Λογικά ωορρηξια έχεις στη μέση γύρω στη 13η μερα? Οπότε επαφές από 8η έως και 16η! Εύχομαι να είσαι η να μείνεις συντομα! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ε πως δεν εχει σημασια...χωρις συπτωματα δεν γινεται να υπαρχει πιθανοτητα να περιμενω κατι αυτον τον μηνα..την προηγ φορα που οντως ημουν εγκυος δεν μπορουσα να ακουμπησω το στηθος μ απο τον πονο...και τωρα τπτ

Αρα σιγουρα θα πετυχες κ τις γονιμες..το μονο π εχεις να κανεις νομιζω ειναι υπομονη...ποτς περιμενεις τωρα ειπες?εχεις κανενα συμπτωμα?

Σε μια εβδομάδα... έχω μόνο πρησμένο στήθος εδώ και 4 ημέρες αλλά χωρίς πόνο, σήμερα μύριζε το φαγητό που μαγειρεύε η μαμά μου και μου ήρθε αναγούλα η και μπορεί να ήταν η ιδέα μου :)

Καλησπερα μαναρακια μου!!!τι κάνετε!?? Εγω μολις σχολασα και ετοιμάζομαι να φτιάξω μυδοπιλαφο σε λαθος χρονο χαχαχα τετοια πρέπει να φτιαχνω στις γονιμες αλλα τι να κανω ειναι γρήγορο!!! @Μάντη βρεεε τι ειπε.θα ςρθω να σου παρω ολα τα τεστ να μη τα βλεπεις χαχαχαα άσκηση υπομονής!!  Χαχαχα ειναι νορις ακομα στις 19 πάλι!!! @Nati85 μοα χαρα η ψαρόσουπα παει και με.τον καιρο και τη θερμοκρασία τελεια!!! @marillia βρεεε τι του κανεις του αμθρωπου χαχαχαχα παϊδάκια με πατάτες!!!!χαχαχα! @Τονι@ μακαρι η αδερφή σου να.απέκτησε το μωρουλινι μην αγχώνεσαι για το τσιγάρο αν ειναι θα το κοψει αλλα γιατι δεν τις λες να κανει ενα τεσττττ????? @Dimitr@17 πολυ καλα τα πήγατε απο επαφες σουπερ οσο για το στηθος καο εμενα δεν ποναει καθόλου!! @Mary m κοριτσι μη στεναχωριέσαι πολλες είμασταν σίγουρες ότι δεν θα.σου έρθει αλλα μην απογοητεύεσαι τον αλλο μηνα δυναμικά μεχρι βασικα να τα καταφερουμε! @alina80 καλε που εισαι σήμερα???

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ε πως δεν εχει σημασια...χωρις συπτωματα δεν γινεται να υπαρχει πιθανοτητα να περιμενω κατι αυτον τον μηνα..την προηγ φορα που οντως ημουν εγκυος δεν μπορουσα να ακουμπησω το στηθος μ απο τον πονο...και τωρα τπτ

Αρα σιγουρα θα πετυχες κ τις γονιμες..το μονο π εχεις να κανεις νομιζω ειναι υπομονη...ποτς περιμενεις τωρα ειπες?εχεις κανενα συμπτωμα?

Είναι πολλές οι γυναίκες που δεν έχουν συμπτώματα. Η έχουν τα κλασικα της περιόδου. Παντως και δυο φίλες μου και μια ξαδέρφη μου που έμειναν έγκυος πρόσφατα δεν είχαν συμπτώματα. Μονο εγώ ειχα. 

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Καλωστην. Μην αγχωνεσαι οτι εγινε εγινε! Καλύτερα να κάνετε και ένα διαλειμμα να μην είναι εξουθενωμενο το σπέρμα! Μερα πάρα μέρα στις γονιμες είναι ότι πρέπει.  Λογικά ωορρηξια έχεις στη μέση γύρω στη 13η μερα? Οπότε επαφές από 8η έως και 16η! Εύχομαι να είσαι η να μείνεις συντομα! 

Ευχαριστώ παρα πολυ.. . Χαίρομαι που μιλάω μαζί σας γιατί δεν μπορώ να το συζητήσω με τους γύρο μου, θα μου μεταφέρουν περισσότερο άγχος 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Marilloy είπε:

Ευχαριστώ παρα πολυ.. . Χαίρομαι που μιλάω μαζί σας γιατί δεν μπορώ να το συζητήσω με τους γύρο μου, θα μου μεταφέρουν περισσότερο άγχος 

Εννοείται. Όλες εδώ το ίδιο κανουμε και σε νιωθουμε! Προσπαθούμε να μην αγχωνομαστε και ανταλλασσουμε συμπτώματα και πολλα άλλα! 

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπερα μαναρακια μου!!!τι κάνετε!?? Εγω μολις σχολασα και ετοιμάζομαι να φτιάξω μυδοπιλαφο σε λαθος χρονο χαχαχα τετοια πρέπει να φτιαχνω στις γονιμες αλλα τι να κανω ειναι γρήγορο!!! @Μάντη βρεεε τι ειπε.θα ςρθω να σου παρω ολα τα τεστ να μη τα βλεπεις χαχαχαα άσκηση υπομονής!!  Χαχαχα ειναι νορις ακομα στις 19 πάλι!!! @Nati85 μοα χαρα η ψαρόσουπα παει και με.τον καιρο και τη θερμοκρασία τελεια!!! @marillia βρεεε τι του κανεις του αμθρωπου χαχαχαχα παϊδάκια με πατάτες!!!!χαχαχα! @Τονι@ μακαρι η αδερφή σου να.απέκτησε το μωρουλινι μην αγχώνεσαι για το τσιγάρο αν ειναι θα το κοψει αλλα γιατι δεν τις λες να κανει ενα τεσττττ????? @Dimitr@17 πολυ καλα τα πήγατε απο επαφες σουπερ οσο για το στηθος καο εμενα δεν ποναει καθόλου!! @Mary m κοριτσι μη στεναχωριέσαι πολλες είμασταν σίγουρες ότι δεν θα.σου έρθει αλλα μην απογοητεύεσαι τον αλλο μηνα δυναμικά μεχρι βασικα να τα καταφερουμε! @alina80 καλε που εισαι σήμερα???

Χαχαχαχααχαχ Αννούλα καλα θα ηταν να μου τα έπαιρνε καποιος!!! Να μην τα βλεπω!!! Μπα θεν θα κανω αλλο θα μου ερθει το ξερω!!!

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Είναι πολλές οι γυναίκες που δεν έχουν συμπτώματα. Η έχουν τα κλασικα της περιόδου. Παντως και δυο φίλες μου και μια ξαδέρφη μου που έμειναν έγκυος πρόσφατα δεν είχαν συμπτώματα. Μονο εγώ ειχα. 

Τι ν πω λες να ειμαι κ εγω απο αυτες?εμενα κανονικα οταν ειναι να αδιαθετησω μου πρηζεται 10μερες πριν κ τωρα τπτ...ουτε πονους περιοδου εχω τπτ..

πρίν από 6 λεπτά , Marilloy είπε:

Σε μια εβδομάδα... έχω μόνο πρησμένο στήθος εδώ και 4 ημέρες αλλά χωρίς πόνο, σήμερα μύριζε το φαγητό που μαγειρεύε η μαμά μου και μου ήρθε αναγούλα η και μπορεί να ήταν η ιδέα μου :)

Μια βδομαδουλα...τπτ δεν ειναι..συντομα θα εχεις τα αποτελεσματα...να εισαι αισιοδοξη...και να σκεφτεσαι θετικα...

Just now, Dimitr@17 είπε:

Τι ν πω λες να ειμαι κ εγω απο αυτες?εμενα κανονικα οταν ειναι να αδιαθετησω μου πρηζεται 10μερες πριν κ τωρα τπτ...ουτε πονους περιοδου εχω τπτ..

Μπορεί Μακαρι να είσαι από αυτές και μετα η εγκυμοσύνη σου να είναι όμορφη χωρίς πολλα πολλα συμπτώματα. Εγώ το μονο που δεν εχω παθει ως τώρα ειναι να αναγουλιαζω. Μέχρι και αίμα έπρεπε να βγαλω. Εννέα μέρες πριν την καθυστέρηση να μην θέλω τσιγαρο και να σου η τρελή η αγωνια. Καλύτερα να μην πιστεύεις ότι δεν είσαι και να Τελικα να δεις το αντίθετο. Παντως ειδα και τις επαφές σου και ειναι Κομπλε το καλύτερο βέβαια ειναι το μερα παρα μερα. Εύχομαι να είσαι έγκυος και Όλα να πανε τέλεια!! 

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μια βδομαδουλα...τπτ δεν ειναι..συντομα θα εχεις τα αποτελεσματα...να εισαι αισιοδοξη...και να σκεφτεσαι θετικα...

Ευχαριστώ... Θα μείνω στην παρέα σας και θα ενημερώνω για εξελίξεις :cool:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Μάντη είπε:

Χαχαχαχααχαχ Αννούλα καλα θα ηταν να μου τα έπαιρνε καποιος!!! Να μην τα βλεπω!!! Μπα θεν θα κανω αλλο θα μου ερθει το ξερω!!!

Χαχαχα!! Ειναι ότι χειρότερο το ξερω μη το λες ακομα ειναι νορις!! Πουε δεν ξέρουμεεεε

πρίν από 8 λεπτά , Smile89 είπε:

Μπορεί Μακαρι να είσαι από αυτές και μετα η εγκυμοσύνη σου να είναι όμορφη χωρίς πολλα πολλα συμπτώματα. Εγώ το μονο που δεν εχω παθει ως τώρα ειναι να αναγουλιαζω. Μέχρι και αίμα έπρεπε να βγαλω. Εννέα μέρες πριν την καθυστέρηση να μην θέλω τσιγαρο και να σου η τρελή η αγωνια. Καλύτερα να μην πιστεύεις ότι δεν είσαι και να Τελικα να δεις το αντίθετο. Παντως ειδα και τις επαφές σου και ειναι Κομπλε το καλύτερο βέβαια ειναι το μερα παρα μερα. Εύχομαι να είσαι έγκυος και Όλα να πανε τέλεια!! 

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου...συντομα θα ξερουμε τι καναμε κ αυτον τον μηνα..

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχαχα!! Ειναι ότι χειρότερο το ξερω μη το λες ακομα ειναι νορις!! Πουε δεν ξέρουμεεεε

Εχεις συμπτωματακια εσυ;;; εγω μονο ωρες ωρες πονοκοιλο έρχεται η συχαμενη....

jgJqp3.png

Just now, Μάντη είπε:

Εχεις συμπτωματακια εσυ;;; εγω μονο ωρες ωρες πονοκοιλο έρχεται η συχαμενη....

Κοριτσάκι εγώ πιστεύω ότι προειδοποιεί όταν είναι να ρθει! Ας το βγάλουμε από το μυαλό μας και αν ερθει ήρθε! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...