Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω πως να εχω αγωνια αφου δεν εχω κανεναν συμπτωμα...ουτε το στηθος μ δεν.εχει πρηστει αυτον τον μηνα...οποτε πιστευω δεν εχω να περιμενω κατι..εμενα στις 17 ειναι να.μ.ερθει...

Σε ειδα στο πινακακι που σε εχει στις 18 γι αυτο! Ουτε εγω εχω πρησμένο στηθος... Χθες μονο σαν να με έτσουζε και μου φαινόταν οι θηλες μου μωβ... Σημερα ολα μου φαίνονται φυσιολογικά! 

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλησπέρα κορίτσια, είμαι νέο μέλος και χάρηκα πολύ που βρήκα ανθρώπους να μοιραστώ τις ανησυχίες μου... Είμαι στον δεύτερο μήνα προσπαθειών σε μια εβδομάδα είναι να αδιαθετισω, το μόνο σύμπτωμα που έχω είναι πρησμένο στήθος χωρίς ομ ως κα θόλου πόνο... έχω παρα πολυ άγχος και δεν περνάν οι μέρες...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Μάντη είπε:

Σε ειδα στο πινακακι που σε εχει στις 18 γι αυτο! Ουτε εγω εχω πρησμένο στηθος... Χθες μονο σαν να με έτσουζε και μου φαινόταν οι θηλες μου μωβ... Σημερα ολα μου φαίνονται φυσιολογικά! 

Εμενα μου φαινεται οτι βλεπω γυρω απο τις θηλες αυτα που ειναι σαν.σπυρακια κ μετα λεω...μπα η ιδεα μου ειναι...

Just now, Mary m είπε:

Κοριτσια ηρθε η περιοδος δυστυχως.....

Αντε....δεν το πιστευω...κ ημουν σιγουρη για σενα...δεν πειραζει παμε παλι απο τον αλλο μηνα...

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Dimitr@17 είπε:

Εμενα μου φαινεται οτι βλεπω γυρω απο τις θηλες αυτα που ειναι σαν.σπυρακια κ μετα λεω...μπα η ιδεα μου ειναι...

Και εμενα πιστευω οτι ολα ειναι στο μυαλο μου...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Marilloy είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, είμαι νέο μέλος και χάρηκα πολύ που βρήκα ανθρώπους να μοιραστώ τις ανησυχίες μου... Είμαι στον δεύτερο μήνα προσπαθειών σε μια εβδομάδα είναι να αδιαθετισω, το μόνο σύμπτωμα που έχω είναι πρησμένο στήθος χωρίς ομ ως κα θόλου πόνο... έχω παρα πολυ άγχος και δεν περνάν οι μέρες...

Μαριλου μου γεια σου... τι κυκλο εχεις...?ειχες επαφες γενικα στις γονιμες μερες?

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Αντε....δεν το πιστευω...κ ημουν σιγουρη για σενα...δεν πειραζει παμε παλι απο τον αλλο μηνα...

Κ εγω χθες το βραδυ αρχισα να ειμαι σιγουρη αλλα δυστυχως ηρθε πριν λιγο.ευχαριστω πολυ κοριτσι μου

• Μου αρέσει 1

Just now, Μάντη είπε:

Και εμενα πιστευω οτι ολα ειναι στο μυαλο μου...

εσυ ποτε λες να κανεις τεστακι?

Η @Antila και η @linaa που ειναι βρε κοριτσια να μας πουν τα νεα τους...

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Τονι@ είπε:

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω κάτι όσες καπνιζετε και είχατε εγκυμοσύνη στο παρελθόν.  Υπάρχει περίπτωση μια γυναίκα που καπνίζει να είναι έγκυος αλλά να εξακολουθεί να θέλει το τσιγάρο όπως πριν? ? Δηλαδή να μην της φέρνει αηδία κλπ.. ας μου απαντήσει όποια ξέρει παρακαλώ. .

Φυσικα και γίνεται και αναλογα την επιθυμία και τα συμπτώματα το επιτρέπουν οι γιατροί έως 5 την ημέρα σε καποιες γυναίκες που παρουσιαζουν στερητικα και υπαρχει κίνδυνος να περασουν στο παιδί. 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Η Λίνα έχει να μας γράψει από τότε που ήταν να πάει στον γιατρό εύχομαι να είναι όλα καλά

πρίν από 8 λεπτά , Mary m είπε:

Κ εγω χθες το βραδυ αρχισα να ειμαι σιγουρη αλλα δυστυχως ηρθε πριν λιγο.ευχαριστω πολυ κοριτσι μου

Ωχ ήρθε η άτιμη!το καταλαβαίνω πόσο θα απογοητευτηκες θα νιώσεις καλύτερα σε λίγες μέρες! προσπαθεις λίγο καιρό και σίγουρα θα έρθει συντομα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω εκανα απο βλακεία μ ενα σημερα και φυσικα ηταν αρνητικό... Οπότε θα κρατηθώ μεχρι τις 19... Αν και νομιζω πως θα έρθει..

@linaa ελπίζουμε να ειναι ολα καλα...

jgJqp3.png

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Εμεις ειχαμε 5η 7η 10η 11η 12η 13η 14η 15η 17η συν καποιες αλλες πιο μετα...αλλα απο συμπτωματα τπτ ουτε το στηθος δεν εχει πρηστει καλα καλα...

Δεν έχει σημασία που δεν έχεις συμπτώματα κορίτσι... 

@Μάντη @Nati85 το αίμα ειναι απο την προσκόλληση πλακούντα και σακου. Ναι όλα καλα θα πανε ελπίζω όμως παλι καθηλωμένη στον καναπέ στην δουλεία μου όλα σε εκρεμμοτητα. Στην τελική όλα καλα θα πανε αλλα φοβαμαι ειναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη. 

πρίν από 27 λεπτά , Marilloy είπε:

Να μην έχεις αγχος κορίτσι μου!!! 

πρίν από 25 λεπτά , Mary m είπε:

Κοριτσια ηρθε η περιοδος δυστυχως.....

Απο το αγχος δεν ερχόταν.... την επόμενη φορα αγαπη... 

nlmNp2.png

πρίν από 40 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μαριλου μου γεια σου... τι κυκλο εχεις...?ειχες επαφες γενικα στις γονιμες μερες?

Ο κύκλος μου είναι 27 ημερών + - 1 είχα επαφές μετά το τέλος της περιόδου μέχρι και τώρα μέρα παρα μέρα, γιατί τον προηγούμενο μήνα που Ει χα κάθε μέρα, τζίφος...

πρίν από 26 λεπτά , Smile89 είπε:

Δεν έχει σημασία που δεν έχεις συμπτώματα κορίτσι... 

@Μάντη @Nati85 το αίμα ειναι απο την προσκόλληση πλακούντα και σακου. Ναι όλα καλα θα πανε ελπίζω όμως παλι καθηλωμένη στον καναπέ στην δουλεία μου όλα σε εκρεμμοτητα. Στην τελική όλα καλα θα πανε αλλα φοβαμαι ειναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη. 

Να μην έχεις αγχος κορίτσι μου!!! 

Απο το αγχος δεν ερχόταν.... την επόμενη φορα αγαπη... 

Ε πως δεν εχει σημασια...χωρις συπτωματα δεν γινεται να υπαρχει πιθανοτητα να περιμενω κατι αυτον τον μηνα..την προηγ φορα που οντως ημουν εγκυος δεν μπορουσα να ακουμπησω το στηθος μ απο τον πονο...και τωρα τπτ

Just now, Marilloy είπε:

Ο κύκλος μου είναι 27 ημερών + - 1 είχα επαφές μετά το τέλος της περιόδου μέχρι και τώρα μέρα παρα μέρα, γιατί τον προηγούμενο μήνα που Ει χα κάθε μέρα, τζίφος...

Αρα σιγουρα θα πετυχες κ τις γονιμες..το μονο π εχεις να κανεις νομιζω ειναι υπομονη...ποτς περιμενεις τωρα ειπες?εχεις κανενα συμπτωμα?

2 ώρες πρίν, Τονι@ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση κορίτσι μου!!! Πριν λίγο μου είπε η αδερφή μου ότι έχει καθυστέρηση 5 μέρες αλλά καπνίζει κανονικά!  Αν είναι έγκυος θα τρελαθώ! !!

Ε εντάξει θα το κόψει εάν θέλει. Εγώ μέχρι να πάω στον γιατρό έκανα μισό τσιγάρο για τέσσερις μέρες. Ο γιατρός ο δικός μου μου είπε να μην ξανακαπνισω. Αλλοι γιατροί λενε να κανπιζουν μέχρι τέσσερα τσιγάρα. Εχω πολλές γνωστές μου που κάπνιζαν. Εγώ ευτυχώς δεν το έχω ξανά πιάσει. Το έκοψα και δεν το ζητάω. Άμα μπορέσει να το κόψει και η αδερφή σου θα είναι καλό.

• Ευχαριστώ 1

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...