Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , elenakii22 είπε:

@giota@ κοντκοντα ημασταν λοιπον!!σμρ τι μερα εισαι??

@Ani ani νομιζω οτι σε αυτήν την ερωτηση δε μπορουμε να σε βοηθήσουμε!ειναι κατι που πρέπει να συζητησετε με τον άνδρα σου..να πειτε τα υπερ και τα κατα..απλα η δικη μου γνώμη θα ηταν αν τελικα το αποφασίσετε επειδη θα ειναι κατι καινουργιο για εσας και θα δοκιμαστεί η σχεση σας ισως θα ηταν να καλύτερα να μην προσπαθείτε για μωρακι ακομα... επισης το ενδεχόμενο να πας κ εσυ υπάρχει?γτ μας ειπες οτι κ οι δυο το βασικο περνετε...στην δικη σας θεση θα προτιμούσα να παω κ εγω(αφου η δουλεια μου ειναο του βασικου και παιδια δεν εχω)παρα να παει μονος του..οχι απο θεμα εμπιστοσυνης απο θεμα του οτι για μενα στημ οικογενεια πρεπει να ειναι ολοι παροντες...διαβασε την alekagala που θελει ο δικος της να παει αλλα θεωρω οτι ειναι αλλη περίπτωση καθως με 2 παιδια κ ενα να έρχεται ειναι δυσκολο να ακολουθησει κ αν και δεν εχουμ καποια δουλεια που να τα βγαζουν περα τοτε λογικο να το σκεφτει.. πιθανον ομως και η ιδια αν δεν ειχε παιδια να προτιμουσε να πηγαινε και αυτή εξω...alekagala τι λες? τωρα καθε ενας εχει δικη του γνωμη οποτε καλύτερα να μιλήσεις με τον ανδρα σου!

Σιγουρα δεν αλλαζουν πολλα με την απαντηση σας απλα θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας..Εχω μιλησει με τον αντρα μ κ επειδη εγω δυσκολευομαι να φυγω σε μια ξενη χωρα ειπαμε να ειναι μονος του στην αρχη και μετα να μεινω μαζι του τον υπολοιπο καιρο αν δουμε οτι δεν αντεχουμε χωρια... Ειναι αυτο που βαζεις ενα προγραμμα στο μυαλο σου κ ερχονται ολα τουμπα?? Καπως ετσι Να πω οτι γινομαι κ 30 το καλοκαιρι χιχι

On 30/5/2017 at 11:21 ΠΜ, caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

8. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

9. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

10. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

11. Kalfeli  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ  98!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Olivia3 12/4/2017!!!

2. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

3. stalitsa82 30/4/2017!!!

4. aggeliki_l 29/5/2017!!!

5. linaa  7-9/6/2017!!!

6. KarMar84 10-11/6/2017!!!

7. elenaki22 11/6/2017!!!

8. giota@ 14/6/2017!!!

9. Ani ani 18/6/2017!!!

10. Vila 20/6/2017!!!

11. λουπιτα 20/6/2017!!!

12. caramel_83  20-24/6/2017!!!

13. marillia 30/6/2017!!!

14. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

15. Wannabemommy....

15. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Γεια σας κοριτσια μου κ καλο μηνα! Σας εχω σοβαρο θεμα κ θελω απαντησεις.

Προσπαθουμε με τον αντρα μ για παιδι κ επειδη οικονομικα βγαζουμε κ οι δυο βασικοτατο μισθο σκεφτεται να φυγει εξωτερικο για δουλεια με καλο μισθο με ενα φιλο του κ να επιστρεψει σε 2 -3 χρονια.Βεβαιως καθε 1-2 μηνες τα σκ θα ερχεται να με-μας βλεπει. ΣΚΟΠΟΣ αυτου ειναι να μαζεψουμε λεφτα να εχουμε μια πιο ανετη ζωη για το παιδι να μεινουν λιγα χρηματα στην ακρη κατι που τωρα ειναι ανεφικτο. Επιπλεον θελουμε να ανοιξουμε κατι δικο μας μιας εχω κ τα αντιστοιχα πτυχια.... Τι λετε να κανω υπομονη???? Ή να συμβιβαζομαι μια ζωη στον ενα κ τν αλλο για ακυρες δουλειες 500 ευρω κ να μη ευχαριστιεμαι κ το παιδι μ (μελλοντικα). ΒΟΗΘΕΙΑ!!:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , Ani ani είπε:

Σιγουρα δεν αλλαζουν πολλα με την απαντηση σας απλα θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας..Εχω μιλησει με τον αντρα μ κ επειδη εγω δυσκολευομαι να φυγω σε μια ξενη χωρα ειπαμε να ειναι μονος του στην αρχη και μετα να μεινω μαζι του τον υπολοιπο καιρο αν δουμε οτι δεν αντεχουμε χωρια... Ειναι αυτο που βαζεις ενα προγραμμα στο μυαλο σου κ ερχονται ολα τουμπα?? Καπως ετσι Να πω οτι γινομαι κ 30 το καλοκαιρι χιχι

Γεια σας κοριτσια μου κ καλο μηνα! Σας εχω σοβαρο θεμα κ θελω απαντησεις.

Προσπαθουμε με τον αντρα μ για παιδι κ επειδη οικονομικα βγαζουμε κ οι δυο βασικοτατο μισθο σκεφτεται να φυγει εξωτερικο για δουλεια με καλο μισθο με ενα φιλο του κ να επιστρεψει σε 2 -3 χρονια.Βεβαιως καθε 1-2 μηνες τα σκ θα ερχεται να με-μας βλεπει. ΣΚΟΠΟΣ αυτου ειναι να μαζεψουμε λεφτα να εχουμε μια πιο ανετη ζωη για το παιδι να μεινουν λιγα χρηματα στην ακρη κατι που τωρα ειναι ανεφικτο. Επιπλεον θελουμε να ανοιξουμε κατι δικο μας μιας εχω κ τα αντιστοιχα πτυχια.... Τι λετε να κανω υπομονη???? Ή να συμβιβαζομαι μια ζωη στον ενα κ τν αλλο για ακυρες δουλειες 500 ευρω κ να μη ευχαριστιεμαι κ το παιδι μ (μελλοντικα). ΒΟΗΘΕΙΑ!!:confused:

Κοριτσι μου εγω λεω να τον αφησεις να παει χρονικα σας περνει οποτε μην ανχωνεσε. Μην ξεχνας οτι αν δεν παει θα του μεινει αποθημενο κ παντα θα σκεφτετε οτι εχασε μια ευκαιρια. Ειναι δοκιμασια για την σχεση αλλα αν δεις οτι δεν αντεχεις πας κ εσυ. Εγω ειμαι γενικα της αποψης να δοκιμαζεις αλλαγες κ να ζει οκαθενας  τα ονειρα του αφου ειναι για κοινο καλο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Κοριτσι μου εγω λεω να τον αφησεις να παει χρονικα σας περνει οποτε μην ανχωνεσε. Μην ξεχνας οτι αν δεν παει θα του μεινει αποθημενο κ παντα θα σκεφτετε οτι εχασε μια ευκαιρια. Ειναι δοκιμασια για την σχεση αλλα αν δεις οτι δεν αντεχεις πας κ εσυ. Εγω ειμαι γενικα της αποψης να δοκιμαζεις αλλαγες κ να ζει οκαθενας  τα ονειρα του αφου ειναι για κοινο καλο.

Ευχαριστω κ εσενα για την απαντηση..η αληθεια ειναι οτι το δικο μας ονειρο θελει να πραγματοποιησει και τον αγαπω πιο πολυ για αυτο! Θα δουμε Νορβηγια ειναι αυτη κ εως -30 :?

Για να μην ξεφευγω κ απο το θεμα βεβαια σε 13 μερουλες περιμενω την ακατανομαστη..ουφ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , Ani ani είπε:

Ευχαριστω κ εσενα για την απαντηση..η αληθεια ειναι οτι το δικο μας ονειρο θελει να πραγματοποιησει και τον αγαπω πιο πολυ για αυτο! Θα δουμε Νορβηγια ειναι αυτη κ εως -30 :?

Για να μην ξεφευγω κ απο το θεμα βεβαια σε 13 μερουλες περιμενω την ακατανομαστη..ουφ

Ααα σκεψου να πατε κ οι τρεις μαζι τελικα ωραια θα ειναι!!!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, giota@ είπε:

κοίτα κανονικά την καταλαβαίνω κιόλας και κυμαίνεται από 12η ως 14η μέρα για αυτό και πάντα έχω σταθερό κύκλο με μια μέρα συν ή πλην......... σε πιο σπάνιες περιπτώσεις όμως έχω κάνει ωορρηξία και την 11η και στην 19η.......

Το σύνηθες πάντως είναι η 13η και αν κατάλαβα καλά και αυτό το μήνα την 13η ήταν.........:) 

@ΧρυσαΜ για να δούμε........ ξέρεις και κάποιους προηγούμενους μήνες προλάβαινα την 11η ή τη 12η αλλά....... :roll: δεν πειράζει......... θα έρθει...... θετική ενέργεια να έχουμε......:-D

Ποτέ δεν ξέρεις :wink: θετική ενέργεια πάνω απ' όλα!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Και τα παιδια να μην ειχα πάλι θα του ελεγα να πάει απλως αν ειμασταν μονοι μας θα πήγαινα και εγω μαζι....  Δεν εχω κανενα απολυτως δέσιμο με την Ελλάδα... Το μονο δέσιμο ειναι η οικογενεια που δημιούργησα η στη περιπτωση σου που θελεις να δημιουργήσεις.... Δεν με ενοχλει ούτε το κρυο ούτε η ζεστη,  η "αφαγια" και η τρελη εκμετάλλευση που αντιμετωπίζω με ενοχλει.... Θεο τον εχω κανει τον αντρα μου να φυγει μεχρι και διαβατήρια εχω ενεργά στα παιδια αλλα τελευταία στιγμη ολο κατι γινεται και μενει παλι εδω.... Δεν δοκιμάζεται η σχεση αν ενας απο τους δυο φυγει πίστεψε με....  Στη καθημερινότητα,  στη ρουτίνα και στη οικονομικη γκρίνια δοκιμάζεται μια σχεση!!!! 

• Μου αρέσει 4

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 21 λεπτά , Alekagala είπε:

Και τα παιδια να μην ειχα πάλι θα του ελεγα να πάει απλως αν ειμασταν μονοι μας θα πήγαινα και εγω μαζι....  Δεν εχω κανενα απολυτως δέσιμο με την Ελλάδα... Το μονο δέσιμο ειναι η οικογενεια που δημιούργησα η στη περιπτωση σου που θελεις να δημιουργήσεις.... Δεν με ενοχλει ούτε το κρυο ούτε η ζεστη,  η "αφαγια" και η τρελη εκμετάλλευση που αντιμετωπίζω με ενοχλει.... Θεο τον εχω κανει τον αντρα μου να φυγει μεχρι και διαβατήρια εχω ενεργά στα παιδια αλλα τελευταία στιγμη ολο κατι γινεται και μενει παλι εδω.... Δεν δοκιμάζεται η σχεση αν ενας απο τους δυο φυγει πίστεψε με....  Στη καθημερινότητα,  στη ρουτίνα και στη οικονομικη γκρίνια δοκιμάζεται μια σχεση!!!! 

Ενταξει με καλυψες απολυτα σε ολα...Δυστυχως κοριτσια η υγεια κ τα λιγα χρηματα προσφερουν μια ανετη και αξιοπρεπη ζωη. ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΗ :-D Καλο σας βραδυ!

Κοριτσια καλημερα, χαθηκα λιγο αλλα ημουν πολλες ωρες στην δουλεια λογω τριημερου. αυτη την εβδομαδα θα παρω να κλεισω και ραντεβου με την ενδοκρινολογο, εσεις τι κανετε?

Εγω ανι μου συμφωνω με την Αλεκα

εχουμε καμια με καθυστερηση?

• Μου αρέσει 3

Γεια σας παρεούλα...... τι κάνετε;;;;;;

@elenakii22 κοριτσάκι μου σήμερα είμαι 21η μέρα.........:-D

@Ani ani όντως δύσκολες αποφάσεις αυτές........ εγώ συμφωνώ λίγο πολύ με όλους αλλά από την άλλη είναι και πως μπορεί ο καθένας......... π.χ. μιλώντας για τον εαυτό μου νομίζω πως δεν θα είχα πρόβλημα να αφήσω τον άντρα μου να φύγει αλλά ξέροντας πάντα πως σε κάποιες χώρες εγώ δεν θα ακολουθούσα για κανένα λόγο.....( και δυστυχώς η χώρα που αναφέρεις συμπεριλαμβάνεται....... δεν μπορώ τις σκανδιναβικές χώρες και γενικά το μεγάλο και βαρύ χειμώνα..........) οπότε διαφορετικά να ξέρεις πως κάποια στιγμή μπορεί να πας και εσύ και αλλιώς να είναι δεδομένο πως θα επικρατήσει η απόσταση για όσο καιρό.........:shock: Είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν πρόβλημα και εκεί τα πράγματα είναι πιο απλά........... Εσύ θα αποφασίσεις μαζί με τον άντρα σου........:roll:

• Μου αρέσει 1

8JPrp3.png

Διαφημίσεις

Ακριβως giota@ κ εγω δεν αντεχω αυτες τις θερμοκρασιες για κανενα σκ κ αν να πηγαινα φανταζομαι...κ μετα θα ερχοταν αυτος ειναι δυσκολες αποφασεις αυτες ομως αλλο 480 το μηνα και αλλο 3000 ε?? Δεν ημουν πουε ανθρωπος των χρηματων αλλα δεν κυλλαει η ζωη κ χωρις αυτα..ουτε χρηματα για την γεννα οταν χρειαστει δεν μαζευονται εδω..

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσιααα!!Να γυρίσω λίγο στο θέμα των αγίων και να σας πω για ένα όνειρο που είδα.Ημουν σε μια εκκλησία και προσευχόμουν για παιδάκι και ένα ένα κεράκι σε μια εικόνα με τρεις αγίους μαζί και βγαίνοντας προσκύνησα τα λείψανα του Αγίου Γεωργίου.Την επόμενη μέρα σκέφτηκα ποιοι άγιοι να ήταν και μπήκα internet.Κοιτώντας είδα εικόνες από τους Τρείς Ιεράρχες όμως δεν μου έμοιαζαν.Και βρήκα μετά εικόνα με τους Τρείς Νέους Ιεράρχες(Αγιος Μάρκος,ο Αγιος Φώτιος και ο Μέγας Γρηγόριος) όπου έμοιαζαν με αυτό που ονειρεύτηκα.Το περίεργο είναι ότι δεν γνώριζα ότι υπήρχαν ούτε έχω δει κάποια εικόνα τους σε εκκλησία ποτέ.Τι λέτε κορίτσια να σήμαινε το όνειρο?

καλημερα κοριτσαρες πριν λιγο εκλεισα ραντεβου με την ενδοκρινολογο για τις 20 του μηνα, γλυκια ακοθυστηκε στο τηλ. μακαρι και απο κοντα να ειναι συζητησιμη και να βοηθησει :) εγω χθες καταλαβα οτι ειχα ωορηξια γιατι ειχα υγρα κατι πονακια και συμφωνα και με τη τελευταια περιοδο χθες ηταν η ημερα ΑΛΛΑ ημουν ψοφια και δεν καναμε τιποτα, προχθες ηρθαμε σε επαφη αλλα πανω στην ωρα της εξπερματισης καπως βγηκε και αντε να εμεινε μια σταγονα μεσα οποτε μαλλον παμε για τον αλλον μηνα, δεν με πειραζει ομως θα παμε και στην ενδοκρινολογο και βλεπουμε τι θα μας πει....

εσεις τι κανετε? ανεβαζω παλι το πινακακι να δουμε που βρισκομαστε:D

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

7. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

8. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

9. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

10. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Olivia3 12/4/2017!!!

2. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

3. stalitsa82 30/4/2017!!!

4. aggeliki_l 29/5/2017!!!

5. linaa  7-9/6/2017!!!

6. KarMar84 10-11/6/2017!!!

7. elenaki22 11/6/2017!!!

8. giota@ 14/6/2017!!!

9. Ani ani 18/6/2017!!!

10. Vila 20/6/2017!!!

11. λουπιτα 20/6/2017!!!

12. caramel_83  20-24/6/2017!!!

13. marillia 30/6/2017!!!

14. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Κοριτσια εβγαλα την Αντωνια απο τις εγκυουλες γιατι θα τα γεννησε τα τριδυμακια της, αντε να μπει να μας πει πως πηγε:wub:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...