Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Το ξέρω και το έχουμε ξαναπείότι είναι θέμα ανδρισμου . Αλλά είναι καλύτερα να  παιδευεται η γυναίκα χωρίς να έχει πρόβλημα και να στερείται ένα μωρό που δυσκολευται να έρθει ενός συγκεκριμένου θέματος  ?

Εννοείται πως οχι. Αφού έχει θέμα αυτός πρέπει να κανει ενέργειες αυτό Εννοούσα. 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 29 λεπτά , Nati85 είπε:

@Mary m ναι η αλήθεια την έχουμε πατήσει όλες μας κάποιες φορές αλλά όσο να ναι το στήθος σου δεν νομίζω να είναι της φαντασίας σου.οπως και να έχει κρατά τις επιφυλάξεις σου για να μην σου έρθει καμμία κατραπακια αλλά νομίζω ότι δεν θα έρθει η περίοδος σου.

@alina80 ένα σου λέω έχω πολλά τεστ εγκυμοσύνης στο συρτάρι μου σε 12 μέρες θα αρχίζουν να με φωνάζουν εεελα νατι εεεελαααα και θα πρέπει να κρατηθωωω

Μία από τα ίδια, μη νομίζεις...

πρίν από 18 λεπτά , BettySt είπε:

Και εμείς ακριβώς το ίδιο θέμα με το σπέρμα έχουμε . Πόσο καιρό προσπαθείτε εσείς,  εμεις 2 χρόνια και τίποτα ούτε καν βιοχημική έτσι για να δω αν μένω έγκυος χαχα

Εμείς ξεκινήσαμε από τον Μάρτιο 2016. Από αυτούς τους 6 πρώτους μήνες,σε κάποιους  Δεν το κάναμε σ τις γονιμες ,ήταν η πολυ πριν η πολυ Μετα. Αλλά τον Σεπτέμβριο έμεινα εγκυος ακριβώς μετά την σαλπιγγογραφια. Μέτα αφήσαμε ένα κύκλο  κ έχουν περάσει 3 μήνες που δεν έχου με καταφερει κάτι.. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 31 λεπτά , Smile89 είπε:

Ενταξει ειναι κ θέμα αντρισμου ειναι κ χαρακτήρα. 

Τον αντρισμο  του πρέπει να τον αφήσει στην άκρη αν θέλει παιδί.. Δεν  μου μιλάει κιολας τι σκεφτεται.. Το μόνο που λέει ότι μόνοι μας θα τα καταφέρουμε. Προφανώς νιώθει κάπως ότι δεν μπορούμε μόνοι μας να τα καταφέρουμε επειδη έχει θέμα το σπέρμα αλλά αντί να κάνει κατι να βοηθήσει την κατά στάση, το χειροτερεύει Αυτός..τελοςπαντων, θα δω τι θα κάνω..Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

Για να δούμε ,ποια Έχουν κορίτσια σειρά τωρα;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , BettySt είπε:

Και εμείς ακριβώς το ίδιο θέμα με το σπέρμα έχουμε . Πόσο καιρό προσπαθείτε εσείς,  εμεις 2 χρόνια και τίποτα ούτε καν βιοχημική έτσι για να δω αν μένω έγκυος χαχα

Betty μου καλημέρα τι τιμες βγήκαν στο σπερμοδιαγραμμα ; εμεις εχουμε θεμα στην ποσότητα σπερματοζωαρίων..

jgJqp3.png

Καλημέρα Κορίτσια μου. Πήγα χθες στον ενδοκρινολογο και ξεκίνησα σήμερα τα τ4 χαμός από χάπια έτσι. Θα χάσω τον μπούσουλα. Αλλά δεν πειράζει. Όλα για την αγάπη μου.♡♡♡

XDAlp3.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

Τον αντρισμο  του πρέπει να τον αφήσει στην άκρη αν θέλει παιδί.. Δεν  μου μιλάει κιολας τι σκεφτεται.. Το μόνο που λέει ότι μόνοι μας θα τα καταφέρουμε. Προφανώς νιώθει κάπως ότι δεν μπορούμε μόνοι μας να τα καταφέρουμε επειδη έχει θέμα το σπέρμα αλλά αντί να κάνει κατι να βοηθήσει την κατά στάση, το χειροτερεύει Αυτός..τελοςπαντων, θα δω τι θα κάνω..Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

Ως ένα σημείο μπορώ να καταλάβω τον άντρα σου, ως εκείνη που στο ζευγάρι έχει το πρόβλημα που εμποδίζει ή έστω δυσκολεύει τη σύλληψη. Το φέρω πολύ βαρέως μέσα μου. Και δυσκολεύομαι να αποφασίσω την επέμβαση που συνιστά ο γιατρός και την εξωσωματική. Και ενώ δεν μπορώ να κατανοήσω την άρνηση του για θεραπεία ή έστω να επισκεφτεί ουρολόγο να δείτε που οφείλεται. Μερικές φορές είναι τόσο απλό όσο μια θεραπεία με αντιβίωση, δεν μπορώ να μην πω ότι ίσως και εσύ να αγχώνεσαι λίγο παραπάνω. Είχες μια σύλληψη στην ουσία με λιγότερο από 6 μήνες προσπάθειας (αφού δεν είχατε πάντα επαφή στις γόνιμες). Και από τότε έχουν περάσει μόλις τρεις μήνες. Οπότε και εκείνος έχει βασικούς λόγους να είναι αισιοδοξος ότι σύντομα θα πετύχετε πάλι. Εσύ πάλι έχεις εστιάσει σε ένα πραγματικό μεν αλλά όχι αδιέξοδο πρόβλημα και έχεις αγχωθει, μάλλον λίγο παραπάνω. Λογικό και κατανοητό και ανθρώπινο. Όμως βρε κοριτσάκι μου, μήπως να σας δώσεις λίγο χρόνο; Άλλωστε ούτε η πρόκληση ούτε η σπερματεγχυση έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Μήπως να σας δώσεις άλλο ένα τρίμηνο, να ωριμάσει και σε εκείνον μέσα του το θέμα, να το διαχειριστεί ή έστω να αρχίσει να αγχώνεται και εκείνος και μετά, αν και εφόσον ακόμα δεν..., να εξετάσετε από κοινού τις εναλλακτικές σας; 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 15 λεπτά , ada32 είπε:

Ναι πρέπει να τον αφήσει στην ακρη. Τέλος παντων αυτα ειναι δικα σας  

Μπορείς να του μαγειρευεις φαγητά τα οποία ενισχύουν το σπέρμα. Δεν κανώ καθόλου πλακα. Δεν φθανουν μονο αντιβιωσεις κλπ. Η σωστή διατροφή παίζει ρόλο Μεγαλο.

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ναι πρέπει να τον αφήσει στην ακρη. Τέλος παντων αυτα ειναι δικα σας  

Μπορείς να του μαγειρευεις φαγητά τα οποία ενισχύουν το σπέρμα. Δεν κανώ καθόλου πλακα. Δεν φθανουν μονο αντιβιωσεις κλπ. Η σωστή διατροφή παίζει ρόλο Μεγαλο.

Όπως; Πες κανένα φαγητό αν ξέρεις! Μην τρώμε μόνο εμείς τους ανανάδες!!!! Χαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα και καλή χρονιά σε όλες σας!!! Σας παρακολουθώ καιρό και είπα να σας γράψω να μου πείτε τη γνώμη σας...  Είμαι κι εγώ στην κατηγορία προσπαθώ καιρό και πάντα ελπίζω... Λοιπόν, περίμενα περίοδο  προχτές με χτες αλλά τίποτα (στις 27/12 είχα θετικό τεστ ωορρηξίας). Απο προχτές με έπιασαν έντονοι πόνοι περιόδου και ξεκίνησε να πονά ελάχιστα το στήθος μου. Συνήθως,  το στήθος κ οι πόνοι ξεκινούν μια εβδομάδα πριν την περίοδο και όχι τη μέρα που περιμένω. Βέβαια, έχω κάνει και ένα τεστάκι που δείχνει από νωρίς την Τρίτη απόγευμα και βγήκε αρνητικό. Έκτοτε δε ξαναέκανα τέστ γιατι απογοητεύτηκα. Υπάρχει περίπτωση να έχει γινει κανένα θάύμα ή μήπως είναι η φαντασία μου η πλανεύτρα;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

3. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

6. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

7. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

8. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

9. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

10. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

11. Antila   ΠΗΤ  16/7/2018!!!

12. Χαρά Τριανταφυλλακι.  ΠΗΤ  20/8/2018!!!

13. Κόννυ  ΠΗΤ  22/8/2018!!!

14. ΓΙΩΤΑ781 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   2076 !!!!

15. modena  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   257.95 !!!!

16. linaa   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7000!!!!

17. Vasi34   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   200!!!!

18. Smile89   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   100!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. noni90 18/12/2017!!!

2. Δήμητρα1988 26-28/12/2017!!!

3. ElektraGr  28-29/12/2017!!!

4. ritaki13  31/12/2017!!!

5. KalStyl  10/1/2018!!!

6. andrianni  12/1/2018!!!

7. ada32 15/1/2018!!!

8. ellilaw 16/1/2018!!!

9. Nektarinaki 16/1/2018!!!

10. Μάντη  18/1/2018!!!

11. Dimitr@17 18/1/2018!!!

12. Ungry girl 18/1/2018!!!

13. Nati85 20/1/2018!!!

14. alina80 20-24/1/2018!!!

15. ntemiiiiii  22/1/2018!!!

16. Ασία  22/1/2018!!!

17. Μαρθα Κ  25-27/1/2018!!!

18. BettySt  25/1/2018!!!

19. Elma86  26/1/2018!!!

20. WannaBeMother  27/1/2018!!!

21. kido  2/2/2018!!!

22. Vila  8/2/2018!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

πρίν από 4 λεπτά , Farfala24 είπε:

Κορίτσια καλημέρα και καλή χρονιά σε όλες σας!!! Σας παρακολουθώ καιρό και είπα να σας γράψω να μου πείτε τη γνώμη σας...  Είμαι κι εγώ στην κατηγορία προσπαθώ καιρό και πάντα ελπίζω... Λοιπόν, περίμενα περίοδο  προχτές με χτες αλλά τίποτα (στις 27/12 είχα θετικό τεστ ωορρηξίας). Απο προχτές με έπιασαν έντονοι πόνοι περιόδου και ξεκίνησε να πονά ελάχιστα το στήθος μου. Συνήθως,  το στήθος κ οι πόνοι ξεκινούν μια εβδομάδα πριν την περίοδο και όχι τη μέρα που περιμένω. Βέβαια, έχω κάνει και ένα τεστάκι που δείχνει από νωρίς την Τρίτη απόγευμα και βγήκε αρνητικό. Έκτοτε δε ξαναέκανα τέστ γιατι απογοητεύτηκα. Υπάρχει περίπτωση να έχει γινει κανένα θάύμα ή μήπως είναι η φαντασία μου η πλανεύτρα;

Καλημερααα! Κανε ενα τεστάκι με πρωινα ουρα.. Γτ πολλες φορες ακομα και τα ποιο ευαίσθητα τεστ βγαινουν λάθος... Ειδικά που το εκανες απογευμα παντα με πρωινα ουρα αν δεν μετρας καθυστέρηση. ..

jgJqp3.png

1 hour ago, marillia είπε:

χαχαχ μη συζητάς!!Ξημέρωσα!!!Αφού μου είπε ο άντρας μου έκανα άπνιες!!!Δεν ξαναβάζω με τίποτα!!!!Εχετε κρύο σήμερα?Αλλαξε ο καιρός αλλά από βδομάδα ανεβαίνει!!!

Έχει πολύ ήλιο εδώ αλλά έχει και κρύο! εγώ την πάτησα εχθές με τη μέση μου  με πονούσε ολη μέρα και το βραδάκι αφού γυρίσαμε από βόλτα πήγα γυμναστήριο και σήμερα είμαι χάλια με πονάει πολύ.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...