Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Πόσα κιλά έχεις πάρει μέχρι τωρα; εγώ 3 έχω πάρει. Από τον 7ο 8ο εκεί να δεις πως έρχονται τα κιλά. Οπότε προσπαθώ να το ελέγχω.  Το καλό είναι ότι γενικά δεν μπορω να φάω πολύ γιατί μετά υποφέρω. Πρηζεται η κοιλιά σκληραίνει  και πονάω πάνω δεξιά  (το είχα και στην κόρη μου αυτο) οπότε τρώω πρωί μεσημέρι μόνο. Απλά τρώω καλό πρωινό και μεσημεριανό που παλιά δεν έτρωγα πολύ. Και θέλω συνέχεια κρέας  (που παλιά μόνο κοτόπουλο) τώρα κάθε μέρα κρέας και λάχανο μαρούλι μια γαβαθα.  Ποια εφαρμογή έχεις κατεβασει;

εχω παρει 7.5..πηρα στον 3ο 2.5 στον 4ο 2 στον 5ο 2 στον 6ο 1 και μεχρι στιγμης για 7ο δεν εχω παρει...μετραω 22 με 22 που μου εχει πει ο γιατρος οτι αλλαζω μηνα...οποτε εχω 11 μερες ακομα για να μπω στον 8ο...ελπιζω να παρω το πολυ 1 κιλο!θα δειξει...πηρα αρκετα στην αρχη χωρις λογο...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

εχω παρει 7.5..πηρα στον 3ο 2.5 στον 4ο 2 στον 5ο 2 στον 6ο 1 και μεχρι στιγμης για 7ο δεν εχω παρει...μετραω 22 με 22 που μου εχει πει ο γιατρος οτι αλλαζω μηνα...οποτε εχω 11 μερες ακομα για να μπω στον 8ο...ελπιζω να παρω το πολυ 1 κιλο!θα δειξει...πηρα αρκετα στην αρχη χωρις λογο...

Η κατακρατηση φταίει. .Έτσι γίνεται. .κι εγώ το έπαθα. . Μην ανησυχείς.  Θα φύγουν. .Εγώ 4 μήνες μετά τη γέννα είμαι στα κιλά μου.  Με λίγη παραπάνω χαλάρωση και κυτταρίτιδα στον ποπο αλλά το παλεύω 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Πώς είσαι εσύ κοριτσάκι σήμερα;

Καλά ειμαι. Ακόμη ακινησία Ξαπλα χαπακια. Το παλεύουμε εγώ κ το νινι.....Έχω μαθει το πρόγραμμα του mega απ'έξω!!!Χαχαχα 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

12 hours ago, ada32 said:

Πολύ καλά τα Νέα Σου ,ειδικά τα υγρά. Εγώ περιμένω την κυριακη-Δευτέρα . από την προηγούμενη Κυριακή εχει πρηστει το στήθος μου κ με πονουσε πολυ Αλλά Σήμερα σταμάτησε να με πονάει κ έχω μόνο πρήξιμο. Όποτε Μαλλον δεν καταφέραμε κατι κ αυτόν τον μήνα..περιμένω τα δικά σου νέα κ Μακαρι να είναι θετικά!!

Καλησπερα! Δυστυχως εμενα μου περασε ο πονος στο στηθος κ μου εμεινε μονο το πρηξιμο.  οποτε μαλλον δεν...

καλημερα !! ποτε δεν ξερεις καλη μου ... δεν νομιζω να ειναι αρνητικο οτι δεν σε πονα το στηθος ..εγω εκανα τεστ σημερα επειδη παλι δεν αντεξα και ηταν αρνητικο ..απογοητευση παλι!!!! σημερα εχω πολλε κιτρινα υγρα! νομοζω μου ερχεται η ακατανομαστη! τα κιτρινα υγρα δεν ειναι της περιοδου ;;

Καλημέρα στα γλυκά κορίτσια!! 

@Smile89 υπομονή καλό μου κορίτσι φαντάζομαι θα είναι δύσκολο να είσαι όλο ξαπλα αλλά σου δίνει δύναμη το μωράκι σου!

@alina80 νομίζω σήμερα σταμάτησαν τα πολλά υγρά εχθές θέλαμε να έχουμε επαφή δεν μπορέσαμε τελικά.τελοσπαντων δεν πειράζει είχαμε επαφή την Τρίτη το απόγευμα.τι λες να μαγειρέψεις σήμερα?

@Ungry girl που είσαι εσύ κοριτσάκι??

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

@Smile89 υπομονή καλό μου κορίτσι φαντάζομαι θα είναι δύσκολο να είσαι όλο ξαπλα αλλά σου δίνει δύναμη το μωράκι σου!

@alina80 νομίζω σήμερα σταμάτησαν τα πολλά υγρά εχθές θέλαμε να έχουμε επαφή δεν μπορέσαμε τελικά.τελοσπαντων δεν πειράζει είχαμε επαφή την Τρίτη το απόγευμα.τι λες να μαγειρέψεις σήμερα?

Είναι όντως κουραστικό πραγματικά οταν σηκώνομαι πονανε τα πόδια μου. Αστα μεση πλατη έχουν πιαστεί. Όμως όλα είναι για το νινακι μας... 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Είναι όντως κουραστικό πραγματικά οταν σηκώνομαι πονανε τα πόδια μου. Αστα μεση πλατη έχουν πιαστεί. Όμως όλα είναι για το νινακι μας... 

Μασαζακι ο σύζυγος για να νιώθεις καλύτερα!!πότε θα πας στον γιατρό?

Τον Ανανά μου τον έχω ακόμα στολισμενο!!χαχαχχαχα τώρα το είδα!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε;;; Εγώ πινω ζεστό καφεδάκι μπροστά στο παράθυρο πως Μ αρέσει η βροχή... Είναι απίστευτο πόσο με ηρεμεί...

Έκανα ένα τεστακι αλλά όπως ήταν αναμενόμενο βγήκε αρνητικό... Είναι νωρίς ακόμα! Έχω ελπίδες αν και δεν νιώθω έγκυος!

jgJqp3.png

πρίν από 24 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημερουδιααα!! Εδώ φυσικά ειμαι!!! Εγω παντος μακαρονια με κιμα!!! Αγαπημενο εσυ????

πρίν από 12 λεπτά , Nati85 είπε:

Μασαζακι ο σύζυγος για να νιώθεις καλύτερα!!πότε θα πας στον γιατρό?

Τον Ανανά μου τον έχω ακόμα στολισμενο!!χαχαχχαχα τώρα το είδα!

Σωστηηηηη!!! Κυριακή Πρωι 

nlmNp2.png

πρίν από 28 λεπτά , ellilaw είπε:

καλημερα !! ποτε δεν ξερεις καλη μου ... δεν νομιζω να ειναι αρνητικο οτι δεν σε πονα το στηθος ..εγω εκανα τεστ σημερα επειδη παλι δεν αντεξα και ηταν αρνητικο ..απογοητευση παλι!!!! σημερα εχω πολλε κιτρινα υγρα! νομοζω μου ερχεται η ακατανομαστη! τα κιτρινα υγρα δεν ειναι της περιοδου ;;

Δεν είναι σίγουρο εγώ είχα ελαφρώς κίτρινα απλά ήταν πολύ πολύ πυχτα 

XDAlp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε;;; Εγώ πινω ζεστό καφεδάκι μπροστά στο παράθυρο πως Μ αρέσει η βροχή... Είναι απίστευτο πόσο με ηρεμεί...

Έκανα ένα τεστακι αλλά όπως ήταν αναμενόμενο βγήκε αρνητικό... Είναι νωρίς ακόμα! Έχω ελπίδες αν και δεν νιώθω έγκυος!

Όντως όμορφη η βροχή να την χαζευεις.... πόσο νωρίς το κανες κοριτσι μου? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...