Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλύτερα. Αν νιώσεις το οτιδήποτε πας για υπέρηχο. Το έχω κάνει 4 φορές σε όλη την κύηση. 

και εγώ το έκανα και δεν βρήκα τίποτα. Το κόστος των ανακαινίσεων έχει πάει στο θεό. Οπότε μια καλή σωστή ανακαίνιση όλο το σπίτι θες 40κ περίπου. 

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

πρίν από 43 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι γλυκό αυτό που είπες μου έφτιαξες τη διάθεση, θα το πως στον άντρα μου να χαρεί που είναι λίγο σοκαρισμένος σήμερα. Έκανα την υστεροσκοπηση μου και τον βρήκαν οι γιατροί και του έλεγαν τι έκαναν και έπαθε σοκ! 

Τελικά κορίτσια να το θυμάστε, ακούτε το σώμα σας και την διαίσθηση σας! Την υστεροσκοπηση την ζήτησα μόνη μου και μάλιστα επέμενα (για όσες δεν διαβάσατε παλιότερο σχόλιο μου) και τελικά ενώ η μήτρα μου εξωτερικά ήταν οκ (έχω κάνει  προηγούμενα χειρουργεία ανοιχτά και την έχουμε δει), εσωτερικά ήταν στενή, σαν κανάλι, δεν είχε σωστό σχήμα, ο πυθμένας προς τον θόλο δλδ, ήταν σαν ένα στενό κανάλι και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο ούτε στην σαλπιγγογραφια. Το διορθώσαμε και περιμένω να προχωρήσουμε στον μεθεπόμενο κύκλο για εμβρυομεταφορά. 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Αφού σε είδε εχθές μην ανχωνεσε τα έχουν αυτά τα διδιμμα . Γενικά πρέπει πλέον να ξεκουράζεσε όλο Κ περισσότερο Κ όχι καθιστη η ξεκούραση ξαπλωμένη Κ στο πλάι όχι ανάσκελα . 

Κατάλαβα όλες για σπίτι ψάχνουμε.... Κ εμείς όλο κάτι ερείπια βρίσκουμε που θέλουν αλλά τόσα για ανακαίνιση. Εμεις ψάχνουμε μονοκατοικία αλλά οκ να μην θέλει αλλά 200 για ανακαίνιση 

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, elenakii22 είπε:

αφου σταματησα να παιρνω 2 κιλα τον μηνα ηρέμησα..η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να παρω 10...για δυο μηνες που εχω ακομα μου φαινονται αρκετα τα 13..ειναι ακομα +5.5 κιλα...δε ξερω..δεν ειναι το θεμα μου μονο να μην παρω αρκετα κιλα αλλα κυριως να μην τα παρω αποτομα...ενταξει ραγαδες κανεις κ αναλογα με το δερμα σου αλλα αν παρεις σε ενα μηνα 5-6 κιλα δε βοηθαει...θα ειμαστε βεβαια κ 6 μερες Αθηνα οποτε σιγουρα θα τσιμπολογησουμε κατι..

Αν ησουν σχετικα αδυνατη και εισαι και σχετικα ψηλη τα 10 είναι λιγα, θελουν δηλ. πολύ προσοχη  (από ότι εχω καταλαβει από εμενα και τις φιλες /γνωστες μου), σκεψου τωρα ότι το μωρο μονο θα παρει ένα δικιλο και.....Παντως ηθελα να σου πω ότι τα κιλα αυτά είναι εικονικα, και να μην σε ανησυχουν , αν δεν ξεφυγεις από το φυσιολογικο. Για τις ραγαδες μην ξεχασεις να βαζεις κρεμουλα και μολις γεννησεις.

Ειχε μια ωραια εφαρμογή που σου εδειχνε ανα εβδομαδα ποσο πρεπεις να εισαι αναλογα με τις παραμέτρους που εβαζες. Αν το βρω θα στο βαλω.

.

• Μου αρέσει 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@iouliana ξεκινασα 60κιλα με υψος 1.71...εγω εχω μια εφαρμογη που βάζεις τον στοχο σου κ αναλογα σου βγαζει θερμιδες..ειναι αρκετα καλη..

@Farmakotriftena συζητησε το με τον γιατρο σου κ αν συμφωνησει κανε αφου το θες!!

1 hour ago, CME2205 είπε:

Εχω ραντεβου για προκληση σε μια εβδομαδα! Αν και κατι μου λεει πως ο μπεμπης βιαζεται και μπορει να ερθει ακομα πιο νωρις!

με το καλο!με εναν πονο!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 32 λεπτά , elenakii22 είπε:

@iouliana ξεκινασα 60κιλα με υψος 1.71...εγω εχω μια εφαρμογη που βάζεις τον στοχο σου κ αναλογα σου βγαζει θερμιδες..ειναι αρκετα καλη..

@Farmakotriftena συζητησε το με τον γιατρο σου κ αν συμφωνησει κανε αφου το θες!!

Τελεια...με το καλο και εναν πονο...σου ευχομαι οτι καλυτερο για σενα κ το μωρακι σου ...

Κοριτσια μου γεια σας τι κανετε??σας διαβαζω και σας θαυμαζω...εγω ειμαι 22ημερα σημερα αλλα απο συμπτωματα τιποτα...ουτε αυτα της  περιόδου που λεει ο λογος...

• Μου αρέσει 1

7 hours ago, ada32 said:

βρε κοριτσια που ειναι η @KalStyl, @linaa  ?   ελπιζω να ειστε καλα κ απλα να ειχατε πολυ δουλεια και να μην προλαβαινετε να μπειτε εδω!

@ellilaw  εμεις πρεπει να περιμενουμε μαζι νομιζωω.. τι κανεις? πως πηγαν οι προσπαθειες?

κοριτσια μου σας χεραιτω !!! χαθηκα για λιγο γιατι ηταν λιγο δυσκολη περιοδος στη δουλεια! διαβαζα τα νεα σας ομως!! περιμενω σε 4 μερες περιπου ! νομιζω ηταν καλη η προσπαθεια αυτο το μηνα πιο χαλαρα ομως! εχω καποια συπτωματα περιοδου εδω και λιγες μερες.. και παρα πολλα υγρα! εσυ κοριτσι μου ;

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, CME2205 είπε:

Εχω ραντεβου για προκληση σε μια εβδομαδα! Αν και κατι μου λεει πως ο μπεμπης βιαζεται και μπορει να ερθει ακομα πιο νωρις!

Με το καλο κορίτσι μου!

yplDp3.png

1 ώρα πρίν, ellilaw είπε:

κοριτσια μου σας χεραιτω !!! χαθηκα για λιγο γιατι ηταν λιγο δυσκολη περιοδος στη δουλεια! διαβαζα τα νεα σας ομως!! περιμενω σε 4 μερες περιπου ! νομιζω ηταν καλη η προσπαθεια αυτο το μηνα πιο χαλαρα ομως! εχω καποια συπτωματα περιοδου εδω και λιγες μερες.. και παρα πολλα υγρα! εσυ κοριτσι μου ;

Πολύ καλά τα Νέα Σου ,ειδικά τα υγρά. Εγώ περιμένω την κυριακη-Δευτέρα . από την προηγούμενη Κυριακή εχει πρηστει το στήθος μου κ με πονουσε πολυ Αλλά Σήμερα σταμάτησε να με πονάει κ έχω μόνο πρήξιμο. Όποτε Μαλλον δεν καταφέραμε κατι κ αυτόν τον μήνα..περιμένω τα δικά σου νέα κ Μακαρι να είναι θετικά!!

4 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Τελεια...με το καλο και εναν πονο...σου ευχομαι οτι καλυτερο για σενα κ το μωρακι σου ...

Κοριτσια μου γεια σας τι κανετε??σας διαβαζω και σας θαυμαζω...εγω ειμαι 22ημερα σημερα αλλα απο συμπτωματα τιποτα...ουτε αυτα της  περιόδου που λεει ο λογος...

Καλησπερα! Δυστυχως εμενα μου περασε ο πονος στο στηθος κ μου εμεινε μονο το πρηξιμο.  οποτε μαλλον δεν...

hBuvp3.png    n8xOp2.png

5 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

Πόσα κιλά έχεις πάρει μέχρι τωρα; εγώ 3 έχω πάρει. Από τον 7ο 8ο εκεί να δεις πως έρχονται τα κιλά. Οπότε προσπαθώ να το ελέγχω.  Το καλό είναι ότι γενικά δεν μπορω να φάω πολύ γιατί μετά υποφέρω. Πρηζεται η κοιλιά σκληραίνει  και πονάω πάνω δεξιά  (το είχα και στην κόρη μου αυτο) οπότε τρώω πρωί μεσημέρι μόνο. Απλά τρώω καλό πρωινό και μεσημεριανό που παλιά δεν έτρωγα πολύ. Και θέλω συνέχεια κρέας  (που παλιά μόνο κοτόπουλο) τώρα κάθε μέρα κρέας και λάχανο μαρούλι μια γαβαθα.  Ποια εφαρμογή έχεις κατεβασει;

yplDp3.png

πρίν από 21 λεπτά , ada32 είπε:

Πολύ καλά τα Νέα Σου ,ειδικά τα υγρά. Εγώ περιμένω την κυριακη-Δευτέρα . από την προηγούμενη Κυριακή εχει πρηστει το στήθος μου κ με πονουσε πολυ Αλλά Σήμερα σταμάτησε να με πονάει κ έχω μόνο πρήξιμο. Όποτε Μαλλον δεν καταφέραμε κατι κ αυτόν τον μήνα..περιμένω τα δικά σου νέα κ Μακαρι να είναι θετικά!!

Καλησπερα! Δυστυχως εμενα μου περασε ο πονος στο στηθος κ μου εμεινε μονο το πρηξιμο.  οποτε μαλλον δεν...

Εγω παλι ειχα κατι σουβλιες χαμηλα δεξια αλλα συνεχομενες το απογευμα και ειχα κ κατι κιτρινα υγρα σημερα.κατα τα αλλα τιποτα...οποτε κ εγω μαλλον δεν...

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Κορίτσια εγώ τζιφος 25 μέρα σήμερα έβαλα θερμόμετρο 36.1 έχω! ακόμα να κάνω ωορρηξία .μεγαλο κύκλο θα εχω αυτή την φορά  και είχαμε επαφές από την προηγούμενη βδομάδα και εχθές και προχθές και τώρα με το ζόρι αν θα κάνουμε.εχω υγρά και πονακια  από αρχες της προηγούμενης βδομάδας και με μπέρδεψαν.βεβαια δεν είχα βάλει θερμόμετρο καθόλου αλλά μετά την ωορρηξία πιάνω 37αρια συνηθως

Τι κύκλο έχεις; Μήπως η θερμοκρασία δεν είναι έγκυρο κριτήριο;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Τι κύκλο έχεις; Μήπως η θερμοκρασία δεν είναι έγκυρο κριτήριο;

Τους τελευταίους 6 μήνες είχα 34 με 35 ημερες εκτός από μια φορά 39 και τον προηγούμενο είχα 32 ημερων.εχω πολυκυστικες.εχω πονακια και υγρά από την προηγούμενη εβδομάδα μωρέ και νόμιζα θα ήταν τότε αλλα όσες φορές έχω τσεκαρει θερμοκρασία ανεβαίνει μετά την ωορρηξία.θα δείξει!εσύ σε τι φάση είσαι τώρα??

Επεξεργάστηκαν by Nati85

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Nati85 είπε:

Τους τελευταίους 6 μήνες είχα 34 με 35 ημερες εκτός από μια φορά 39 και τον προηγούμενο είχα 32 ημερων.εχω πολυκυστικες.εχω πονακια και υγρά από την προηγούμενη εβδομάδα μωρέ και νόμιζα θα ήταν τότε αλλα όσες φορές έχω τσεκαρει θερμοκρασία ανεβαίνει μετά την ωορρηξία.θα δείξει!εσύ σε τι φάση είσαι τώρα??

Εγώ δεν περιμένω στις 22! Σήμερα έχω πονακια περιόδου,θα δείξει...

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...