Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Καλημερα @Μαρθα Κ! Να σε ρωτήσω κατι.χάνεις εύκολα κιλά;γιατι κ εγω που εχω πολυκυστικές είμαι σε κανονικά κιλά κ για να χάσω 2 κιλάκια το παλεύω πάρα πολύ.δε χάνονται παρά μόνο αν τρώω μόνο σαλάτες.τώρα που παιρνω το ινοφερτ νιώθω οτι βοηθάει.εσύ παίρνεις τίποτα; πάντως κ εγω που δεν εχω κιλά εχω τον ιδιο κύκλο κ χειρότερο για να ξέρεις.

Κοίτα είδει κάνω δίαιτα με. Μονάδες και χάνω μη φανταστείς ότι είμαι πολύ χοντρή απλά πρέπει να είμαι 65 και εγώ είμαι 73 θέλω 8 κιλά ακόμα όταν είμαι 65 η περίοδος μου είναι καλύτερη άντε να πάει 35 μέρες όχι 50 που φτάνει τώρα…… παίρνω FOLIDEX και βιταμίνες EVIOL E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Vila είπε:

Γεια σας!!

νομιζω πως η @Μαρθα Κ ειναι στην ιδια περιπτωση με μενα! τα ιδια ακριβως μου ειχε εξηγήσει ο γυναικολογος μου. Δεν ειναι πολυκυστικες ειναι υφη πολυκυστικων και εχει διαφορα. Δεν εχει τα συμπτωματα των πολυκυστικων αλλα οταν αυξανεται το λιπος στον οργανισμο οι ωοθηκες αποκτουν μια εικονα σαν πολυκυστικες ο κυκλος γινεται ανω κατω!

πριν το γαμο μου που ειχα χασει 8 κιλα εκεινους τους 3 μηνες ο κυκλος μου ηταν στις 29 μερες!!

Αλλα @andrianni μου κι εγω δε χανω καθολου ευκολα. θελω μεγαλη προσπαθεια και γυμναστικη οπωσδηποτε! απο την αλλη βαζω κιλα για πλακα!! αδικιααααα! χαχαχχα

Ακριβως έτσι κοριτσάκι μου αλλά ρε γαμώτο πρέπει. Μια ζωή να είμαι 65 κιλά εεε άνθρωπος είμαι κάποιες φορές ξεφεύγω… 8 κιλά πρέπει να χάσω…. 

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

@andrianni έχουμε νεα??

Κ εγω κορίτσια πολυκυστικες! Τα glucophace πρεπει να εκαναν την δουλειά τους γτ μ ηρθε  στις 29 μέρες! 

Άντε μπράβο......... ωραία τώρα θα μικρύνει και ο κύκλος σου και θα γίνει νορμάλ.......... τέλεια!!!!!!!! ;)

8JPrp3.png

@Μαρθα Κ ενταξει δεν υπαρχει ταυτιστήκαμε τελειως! χαχαχαχ

κι εγω τωρα ειμαι στα 73 και θελω να παω στα 65 που ειχα φτασει στο γαμο! χαχαχαχ

ποσο ύψος εχεις?

@Ani ani πηρες απαντηση κοριτσι μου?? εχουμε αγωνία!!

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

καλημέρα κοπέλα μου!!! και συγχαρητήρια, απότι βλεπω έχουμε λίγες ημέρες διαφορά!!! το pregnacare το επαιρνα κι εγω και στον 2ο μηνα εμεινα εγκυος!! Εσυ λογικα εχεις κανει πρωτο υπερηχο! εγω σημερα και εχω αγχωθει πολυ!!! Να πανε ολα καλα σε ολα τα  τα κοριτσια!!

Tις ξεκίνησα και γω τις pregnacare εδώ και 2 βδομάδες γιατί γενικά δεν τρωώ φρούτα και λαχανικά πολλά.Μου τις είχε συστήσει παλιά ο γυναικολόγος αλλά δεν τις πήρα ποτέ.Επινες και τίποτα άλλο?

1 ώρα πρίν, Angie trg είπε:

Μην αγχωνεσαι βρε!!! :-) ολα καλά θα ναι!!! Το βραδυ θα χεις την πρωτη φωτογραφια!!! :-D εγω σε 5 μερες παω για τον 2ο..ν ακουσουμε καρδουλα! Θαυματουργο το pregnacare! Γι αυτο το προτεινα κ στα υπολοιπα κοριτσια!! :-) καλημερα!! :-*

Καπου έμαθα ότι είναι πολύ ακριβό ισχύει?? 

πρίν από 3 λεπτά , Vila είπε:

κι εγω τωρα ειμαι στα 73 και θελω να παω στα 65 που ειχα φτασει στο γαμο! χαχαχαχ

ποσο ύψος εχεις?

Είμαι κοντά 1.70 !!!!εσύ έχεις παιδάκι ή για το πρώτο και εσύ προσπαθείς ??

@marillia μου μολις παρήγγειλα κι εγω τις pregnacare με πεισανε τα κοριτσια με το θετικο αποτελεσμα!! ποια ωρα της ημερας τιε παιρνεις? Εγω πηρα αυτες που ειναι και για τον ανδρα και τις βρηκα 17 ευρω..μια χαρα μου φανηκε η τιμη σε σχεση με τα ινοφερτ

@Μαρθα Κ για το πρωτο παμε κι εμεις περυσι το καλοκαιρι παντρευτηκαμε! 1.73 εγω κοντα ειμαστε!! χαχαχ

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Vila είπε:

μου μολις παρήγγειλα κι εγω τις pregnacare με πεισανε τα κοριτσια με το θετικο αποτελεσμα!! ποια ωρα της ημερας τιε παιρνεις? Εγω πηρα αυτες που ειναι και για τον ανδρα και τις βρηκα 17 ευρω..μια χαρα μου φανηκε η τιμη σε σχεση με τα ινοφερτ

Eγώ μόνο για μένα τις πήρα 17 αυρώ από φαρμακείο.Πολύ καλά τις πήρες.Τις πίνω το πρωί και μετά τρώω κάτι.Κολλήτη μου τις έπινε και έμεινε αμέσως έγκυος.Και μου λέγε πάρτες βρέ.Τώρα τις πήρα και γώ.Αντέ καλή μας επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 2

Aν κανεις αναζητηση στο σκρουτζ τις  his & her θα δεις οτι υπαρχουν σε πολυ καλη τιμη απο 16 ευρω και κατι 

στο φαρμακειο σιγουρα ειναι παντα πιο τσιμπημένα ολα..

Αφου συμφωνησε ο καλος μου να τις παρει λεω παλι καλα..να σας πω την αληθεια επειδη αυτος δεν παιρνει ποτε συμληρωματα νομιζα πως δε θα θελει!

@elenakii22 τα κιλα σου μη μας τα πεις γιατι θα ζηλεψω.. απ οτι εχω καταλαβει εσυ εισαι η κορμαρα της παρεας!

XDXPp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Vila είπε:

ποσο ύψος εχεις?

Ααχχχχχ περιμενω θελω να εχουν βγει κατα τις 5...ειμαι τοσο σιγουρη οτι ειμαι εγκυος που εχω παρει ενα λιλιπουτιο φορμακι για δωρο.. κ θελω να το δωσω στον αντρα μ κ να του πω σου εχω ενα δωρο....:oops: δεν μπορω να κρυβομαι αλλο... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...