Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 9 λεπτά , Vila είπε:

xaxaxxax @andrianni  και εγω του ανανα ειμαι!!! χαχχαχαχ

Τι εννοεις; τη δίαιτα; ή έχεις διαβάσει πού κ πότε βοηθάει ο ανανάς; για πες γιατί έχει πέσει πολυ δούλεμα! 

Διαβασα οτι εχει καποια ενζυμα που βοηθουν τη σύλληψη και οτι τη βδομαδα μετα την ωορρηξια πρεπει να φας εναν ολοκληρο ανανα!! χαχαχαχ η αληθεια ειναι οτι αυτο το μηνα που ηξερα και ποτε εγινε η ωορρηξια εφαγα μπολικο ανανα (απο φρεσκο μεχρι κοσνσερβα και φυσικο χυμο!!!) αλλα δεν το εκανε το θαυμα του! 

βεβαια εγω τρελαινομαι για ανανα ετσι κι αλλιως οποτε με βολεψε κιολας! αχχαχαχαχ

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Όχι καλέ......... δεν έχεις ακούσει όταν θέλουν να πειράξουν κάποιον που και καλά κάνει δίαιτα.......... αλλά μπααααα......που λέει ότι "εγώ κάνω τη δίαιτα του ανανά"...........:lol::lol::lol:  τρώω όλα τα υπόλοιπα εκτός από ανανά............

Πέρα από την πλάκα όμως ξέρω από πλευρά διατροφής πως ο ανανάς ενδείκνυται για δίαιτα γιατί βοηθάει ενάντια στις τοξίνες και οπότε και στην κατακράτηση υγρών............

Τώρα πες μας και τι άλλο κάνει;;;;;;;;;;;;:roll::roll:

• Μου αρέσει 1

8JPrp3.png

Τον κόβεις σε 5 ή 6 κομμάτια- φέτες κ τρως από τη μέρα της ωορηξίας κ μετά.

Μόνο όμως 6 μέρες.μετά στοπ.λένε οτι βοηθάει στην εμφύτευση. Όπως κ το πιπέρι καγιέν...γιατί βοηθά στη διατήρηση αυξημένης θερμοκρασίας του σώματος...

πρίν από 34 λεπτά , caramel_83 είπε:

οντως την εχεις την πρωτια:-P αλλα αυτο με τον ανανα τι ειναι???:blink:

Ανανά??????τι κάνει ο ανανας .χαχαχαχαχα ελα πες πες

πρίν από 24 λεπτά , andrianni είπε:

Τον κόβεις σε 5 ή 6 κομμάτια- φέτες κ τρως από τη μέρα της ωορηξίας κ μετά.

Μόνο όμως 6 μέρες.μετά στοπ.λένε οτι βοηθάει στην εμφύτευση. Όπως κ το πιπέρι καγιέν...γιατί βοηθά στη διατήρηση αυξημένης θερμοκρασίας του σώματος...

Χαχαχα τωρα το  είδα.Η αλήθεια εινα ότι δεν το έχω διαβάσει πουθενά αυτό.χαχαχχα

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , λουπιτα είπε:

Ανανά??????τι κάνει ο ανανας .χαχαχαχαχα ελα πες πες

Χαχαχα τωρα το  είδα.Η αλήθεια εινα ότι δεν το έχω διαβάσει πουθενά αυτό.χαχαχχα

Απ ότι θυμάμαι δεν αναφέρεται αναλυτικά στα ελληνικά σαιτ. Στα αγγλικά σάιτ κάποιες όπως χαρακτηριστικα λένε ορκίζονται σε αυτό! Ευθυμήσαμε λίγο πάντως κ ενημερωθήκαμε ταυτόχρονα. Κ για βασιλικό πολτό εχω διαβάσει αλλά δεν έχω πάρει

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , andrianni είπε:

Απ ότι θυμάμαι δεν αναφέρεται αναλυτικά στα ελληνικά σαιτ. Στα αγγλικά σάιτ κάποιες όπως χαρακτηριστικα λένε ορκίζονται σε αυτό! Ευθυμήσαμε λίγο πάντως κ ενημερωθήκαμε ταυτόχρονα. Κ για βασιλικό πολτό εχω διαβάσει αλλά δεν έχω πάρει

Ο βασιλικός πολτός γενικά κάνει καλό παντού.Και στη υπογονιμότητα του άντρα κ στης γυναίκας!!!!!

16 ώρες πρίν, Kalfeli είπε:

Μαζί περιμένουμε! Εγώ 25/5. Πότε σκέφτεσαι να κάνεις τεστ? Εν τω μεταξύ δεν ξερω αν είναι ιδέα μου αλλά από την ωορηξία  και μετά έχω φουσκώματα, αυπνία, δυσκοιλιότητα και τώρα νιώθω κάτι τσιμπηματάκια που με έχουν αγχώσει λίγο.. Προσπαθώ  να σκέφτομαι θετικά.

Αντε ωραιάααα δεν μείνανε πολλές μέρες.Επειδή μπερδεύτηκα με τις γόνιμες το πολύ μέχρι Παρασκευή 26/5 θα περιμένω.Μετά πέφτει Σαβ/κο άρα θα πάω αναγκαστικά Δευτέρα για χοριακή γιατί με τα τεστ δεν μπορώ με πιάνει τρέμουλό χαχχαχα!!Να σου πω οταν είχα μείνει έγκυος από την 23 μέρα είχα ήπιες κράμπες και πολύ πόνο στο στήθος και ΄λεγα θα μου ρθει περίοδος.Επίσης με αναγούλιαζαν τα αρώματα και ήθελα να τρώω λεμόνι που πρίν δεν το ήθελα και δεν ήθελα σοκολάτα.Βέβαια εγώ δεν πίστευα ότι θα είμαι έγκυος αλλά ο άντρασ μου είχε διαίσθηση.Πιστευώ αν ψάχνουμε το σώμα μας κάτι διαφορετικό υπάρχει πριν την καθυστέρηση που ίσως δεν τα δίνουμε σημασία. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...