Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Βρε θα με ζαλίσει αυτή την βδομαδα !!εχθες καθόταν αμίλητος πόση ώρα και προβληματισμένος και του λέω τι έχεις?ε σκέφτομαι το θέμα μας θα μπορέσουμε να κάνουμε άλλο παιδάκι?θελω να χαρίσουμε ένα αδελφάκι στον μικρό μας και ένα τρίτο θέλω μου λέει γιατί ειδες εγω έμεινα μόνος μου πλέον.ειναι πολύ στα κάτω του.δεν ξερω τι να τον κάνω.θελει και τρία κιόλας!!

xaxaxaxa καλα αστον να ενδιαφερεται! αυτο ειναι πολυ καλο ! 

• Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Η ξαδέρφη το πρώτο το έπιασε αμέσως. Αν δεν ήταν τον πρώτο μήνα, ήταν το δεύτερο. Όταν αποφάσισαν για δεύτερο επί ένα χρόνο και τίποτα. Είχε γυρίσει όλα τα φαρμακεία της ευρυτερης περιοχής κάθε μήνα να αγοράζει τεστ εγκυμοσύνης (δεν ήθελε να πηγαίνει στο ίδιο, είναι και μικρή η πόλη μας). Μετά από το χρόνο είπαν με τον άντρα της ότι δεν πειράζει. Ας μείνουν και με ένα παιδάκι, μια χαρά θα είναι. Στον επόμενο κύκλο έμεινε έγκυος!

Α κοιτα να δεις!το λέω αυτό άστο ας μείνω και με ένα αλλά δεν μπορω να το πάρω απόφαση και να αφήσω την ιδέα μόλις ερθουν οι γόνιμες το ξανασκέφτομαι έντονα!ισως να πρέπει να φτάσω στο τέρμα και να απελπιςτω πλήρως για να πω άστο ας μείνω στο ένα και κάνω σεξ οποτε να ναι και αν είναι να έρθει ας έρθει.

πρίν από 16 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Έχουμε τέτοια κορίτσια; κύησης ε;

Δεν νομιζω να έχουμε τέτοια μόνο αυτά που πουλάνε στο Ίντερνετ.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Η ξαδέρφη το πρώτο το έπιασε αμέσως. Αν δεν ήταν τον πρώτο μήνα, ήταν το δεύτερο. Όταν αποφάσισαν για δεύτερο επί ένα χρόνο και τίποτα. Είχε γυρίσει όλα τα φαρμακεία της ευρυτερης περιοχής κάθε μήνα να αγοράζει τεστ εγκυμοσύνης (δεν ήθελε να πηγαίνει στο ίδιο, είναι και μικρή η πόλη μας). Μετά από το χρόνο είπαν με τον άντρα της ότι δεν πειράζει. Ας μείνουν και με ένα παιδάκι, μια χαρά θα είναι. Στον επόμενο κύκλο έμεινε έγκυος!

Αυτό το stοry ότι μόλις είπανε τέλος δεν το ξανασκέφτομαι και δεν ξανασχολούμαι με το θέμα εγκυμοσύνη, πιάνουν αμέσως, μήπως να το δούμε! Δεν μπορεί να είναι τυχαίο, όλες έτσι λένε, ήρθε όταν δεν το κυνήγαγα και όταν αφέθηκα. Κορίτσια το έχω ακούσει πολλές φορές και νομίζω σχετίζεται με το ότι χαλαρώνεις να μην το σκέφτεσαι συνέχεια και ξεμπλοκάρει το σύστημα! Άντε να το καταφέρουμε όλες!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Nati85 είπε:

Κορίτσια εφτιαξα κοτοπιτα του Πετρετζίκη!!εγινε φανταστική!!!εχα από χθες πολύ κοτόπουλο και επειδή θέλω να ξεχνιέμαι κιόλας εκτός από το φαγητό μας εκανα και την κοτοπιτα!

Άντε και εγώ είχα... Τι λες τώρα. Βέβαια σήμερα ήταν η τελευταία της μέρα.....

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Καλε, ξεκινησα να σας διαβαζω πριν 10 σελιδες και οσο διαβαζα αυξανονταν οι σελιδες! Χαχαχα!

Χαιρομαι που ΔΕΝ περιμενουν αρκετα κοριτσια συντομα, ποσο ωραια θα ειναι μερικα χριστουγεννιατικα σπορακια! @ΓΙΩΤΑ78 περιμενουμε τη χοριακη σουυυ!

Κοριτσια, σημερα μπηκα αισιως 9η εβδομαδα. Το επομενο ραντεβου ειναι την αλλη Πεμπτη, εχω αγωνια να δω οτι προχωραει καλα!! Το μονο κακο ειναι οτι εχω εξαντληθει απ την πεινα ενω παραλληλα δε μπορω να φαω λογω ναυτιας, και οτι καθε μερα ολα μυριζουν ολο και πιο εντονα και ολο και πιο ασχημα :shock:! Δεν τα λεω με γκρινια φυσικα, απλως ως γεγονοτα, και ξερω οτι ειναι για καλο ολα αυτα και θα περασουν, απλως εχω πρηξει λιγο τον αντρα μου "παρε απο δω αυτο γιατι μυριζει" κτλ και φοβαμαι οτι τον εχω κουρασει αυτες τις μερες... Ολα καλα κατα τ αλλα, απλως πολλη κουραση και νυστα.

Εχετε δικιο οτι το αγχος του να μη μενεις εγκυος δε μπορει να γινει πληρως κατανοητο απο ανθρωπους που το πετυχαν ευκολα, και θεωρω κι εγω ακομψο να ρωταμε ενα ζευγαρι "Αντε, ποτε θα βαλετε μπρος;". Ισως το εχω πει κι εγω στο παρελθον (ποτε θα κανετε κι αλλο; σε κοπελα που ειχε αποβολη μετα το πρωτο :( ), αλλα μετα καταλαβα οτι αυτα τα πραγματα απλως δεν τα ρωτας, και δε θα το ξανακανω ποτε. Αν θελει ο αλλος θα σου πει. Ενας γνωστος το καλοκαιρι, 2 μηνες μετα την παλινδρομη, μου ειπε "Ξερεις τι θες εσυ; Ενα παιδακι να ερθει στη ζωη σου να την ομορφυνει! Γιατι δεν κανετε ενα;". Μου ηρθε να απαντησω "Θα μου φερεις πισω αυτο που εχασα;" αλλα αναγκαστηκα να πω "Ε, θα ερθει κι αυτο" (μετα εκλεισα το τηλεφωνο, εβαλα τα κλαματα και απο τοτε δεν του ξαναμιλησα!!!). Αδιανοητο να παρεμβαινει καποιος τριτος σε κατι τοσο προσωπικο οσο το αν και ποτε θα κανει παιδι ενα ζευγαρι. Απιστευτη κοινωνικη πιεση!

• Μου αρέσει 4

Grpbp2.png

Καλε λαλιστατες σας βρισκω δεν σας προλαβενω!!!! @Nati85 μη σχολιασω για την κοτοπιτα γιατι οποτε δεν εχω ωραιο φαι κατι παθενεις με τις μαγειρικες σου χαχαχα!

Κορίτσια γνωμη μου ειναι δεν θυμάμαι πια το ειπε παρα πανω οτι οντος κανενα ζευγάρι δεν αγχώνεται τον 1 2 3 μηνα οπωτε θα επρεπε να πιανουμε!!!! Και εγω γυρο μου ολοι πιανουν πολυ γρήγορα και εμενα η συνηφαδα μου 1 φορα ελευθερα τον 1 μηνα! Και αλλες που ξερω πανω απο χρονο καμια αλλα τι να κανουμε τυχερα ειναι αυτα!!!!

Παρολα αυτα βλεπω οπως ειπαι και η @alina80 αντι για χρονια πολλα να μετραμε θετικά τεστακια.και αντι για καλη χρονια να ευχόμαστε καλες εγκυμοσύνες!!! Εμενα στο καλο με εχει παρει απο κάτω οχι τοσο για τη βιοχημική αλλα πιο πολυ για το ποτε θα μου ερθει περιοδο? Θα κανα κανω ωορρηξία σύντομα και τετοια!!! Θελω να ξανα προσπαθήσω γρήγορα γιατι αυτη τη φορα ειμαι λιγο πιο αισιόδοξη!!!!

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Αυτό το stοry ότι μόλις είπανε τέλος δεν το ξανασκέφτομαι και δεν ξανασχολούμαι με το θέμα εγκυμοσύνη, πιάνουν αμέσως, μήπως να το δούμε! Δεν μπορεί να είναι τυχαίο, όλες έτσι λένε, ήρθε όταν δεν το κυνήγαγα και όταν αφέθηκα. Κορίτσια το έχω ακούσει πολλές φορές και νομίζω σχετίζεται με το ότι χαλαρώνεις να μην το σκέφτεσαι συνέχεια και ξεμπλοκάρει το σύστημα! Άντε να το καταφέρουμε όλες!

Σαν τους γκόμενους και τα μωρά; Όσο λες να βρεις κάποιον να μην είσαι μόνη, ξαραϊλα. Μόλις πεις "δεν με νοιάζει" ούρα κάνουν... 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Να ρωτήσω κάτι άσχετο?αν πηγαίνουμε πίσω και ξεκλικαρουμε τα λαικ δεν θα μπορούμε να ξαναβάζουμε πάλι?γιατι τα 10 μόνο είναι εκνευριστικό πραγμα

Εμενα τα ξεκλικαρει μόνο του. Πάω πίσω να διαβάσω κάτι και βλέπω ποστ που είχα πατήσει λαικ να μην υπάρχει. 

Διαφημίσεις

Just now, alina80 είπε:

Εμενα τα ξεκλικαρει μόνο του. Πάω πίσω να διαβάσω κάτι και βλέπω ποστ που είχα πατήσει λαικ να μην υπάρχει. 

Ισως πας μέρες πίσω γι αυτό.λογικα μέσα στην μέρα θα μπορείς να το ξεκλικαρεις.

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλε λαλιστατες σας βρισκω δεν σας προλαβενω!!!! @Nati85 μη σχολιασω για την κοτοπιτα γιατι οποτε δεν εχω ωραιο φαι κατι παθενεις με τις μαγειρικες σου χαχαχα!

Κορίτσια γνωμη μου ειναι δεν θυμάμαι πια το ειπε παρα πανω οτι οντος κανενα ζευγάρι δεν αγχώνεται τον 1 2 3 μηνα οπωτε θα επρεπε να πιανουμε!!!! Και εγω γυρο μου ολοι πιανουν πολυ γρήγορα και εμενα η συνηφαδα μου 1 φορα ελευθερα τον 1 μηνα! Και αλλες που ξερω πανω απο χρονο καμια αλλα τι να κανουμε τυχερα ειναι αυτα!!!!

Παρολα αυτα βλεπω οπως ειπαι και η @alina80 αντι για χρονια πολλα να μετραμε θετικά τεστακια.και αντι για καλη χρονια να ευχόμαστε καλες εγκυμοσύνες!!! Εμενα στο καλο με εχει παρει απο κάτω οχι τοσο για τη βιοχημική αλλα πιο πολυ για το ποτε θα μου ερθει περιοδο? Θα κανα κανω ωορρηξία σύντομα και τετοια!!! Θελω να ξανα προσπαθήσω γρήγορα γιατι αυτη τη φορα ειμαι λιγο πιο αισιόδοξη!!!!

Πες μου ότι έχεις φακές???? Μόλις καθαρίσεις σε θέλω ετοιμοπόλεμη και με εντατικές επαφές όπως έκανες και την προηγούμενη φορά!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Κι εμενα το κανει, και σε λαικ που εκανα λιγη ωρα πριν. Δε φτανει μας κανουν περικοπες, μας τα ξεκλικαρουν κι απο πανω!

Grpbp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Antila είπε:

Κι εμενα το κανει, και σε λαικ που εκανα λιγη ωρα πριν. Δε φτανει μας κανουν περικοπες, μας τα ξεκλικαρουν κι απο πανω!

Σε ευχαριστω κοριτσι μου ,το απογευμα θα ξερω,θα σας γραψω απο το κινητο!! :)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...