Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

On 3/5/2017 at 7:21 ΜΜ, Angie trg είπε:

Καλησπέρα. Λοιπον κοριτσια μου...σας το λεω με ολη μου την ψυχη...οι ορμονες μου σε τιμες χαμηλης γονιμοτητας κ μετα απο αυτη τη μετρηση..ειμαι τελικα εγκυος! Με 3 μερες καθυστερηση κ χοριακη τη 2η μερα στις 1106 μοναδες. Ειμαι σιγουρη πως με βοηθησε το pregnacare his & her(ειναι θεραπεια 3 μηνων,το πηρα 2μιση) κ το inofert(το πηρα μολις ενα μηνα). Ρωτηστε τους γιατρους σας κ ξεκινηστε βιταμινες.Σας το λεω με ολη μου την ψυχη.

καλημέρα κοπέλα μου!!! και συγχαρητήρια, απότι βλεπω έχουμε λίγες ημέρες διαφορά!!! το pregnacare το επαιρνα κι εγω και στον 2ο μηνα εμεινα εγκυος!! Εσυ λογικα εχεις κανει πρωτο υπερηχο! εγω σημερα και εχω αγχωθει πολυ!!! Να πανε ολα καλα σε ολα τα  τα κοριτσια!!

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημερα @Μαρθα Κ! Να σε ρωτήσω κατι.χάνεις εύκολα κιλά;γιατι κ εγω που εχω πολυκυστικές είμαι σε κανονικά κιλά κ για να χάσω 2 κιλάκια το παλεύω πάρα πολύ.δε χάνονται παρά μόνο αν τρώω μόνο σαλάτες.τώρα που παιρνω το ινοφερτ νιώθω οτι βοηθάει.εσύ παίρνεις τίποτα; πάντως κ εγω που δεν εχω κιλά εχω τον ιδιο κύκλο κ χειρότερο για να ξέρεις.

Γεια σας!!

νομιζω πως η @Μαρθα Κ ειναι στην ιδια περιπτωση με μενα! τα ιδια ακριβως μου ειχε εξηγήσει ο γυναικολογος μου. Δεν ειναι πολυκυστικες ειναι υφη πολυκυστικων και εχει διαφορα. Δεν εχει τα συμπτωματα των πολυκυστικων αλλα οταν αυξανεται το λιπος στον οργανισμο οι ωοθηκες αποκτουν μια εικονα σαν πολυκυστικες ο κυκλος γινεται ανω κατω!

πριν το γαμο μου που ειχα χασει 8 κιλα εκεινους τους 3 μηνες ο κυκλος μου ηταν στις 29 μερες!!

Αλλα @andrianni μου κι εγω δε χανω καθολου ευκολα. θελω μεγαλη προσπαθεια και γυμναστικη οπωσδηποτε! απο την αλλη βαζω κιλα για πλακα!! αδικιααααα! χαχαχχα

XDXPp2.png

@Vila και @Μαρθα Κ κοριτσια ο γιατρος σας εχει ζητησει ποτε εξετασεις αιματος να δειτε 2 ορμονες συγκεκριμενες που δειχνουν τις πολυκυστικες?συγκεκριμενα την LH και την FSH

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Vila είπε:

Γεια σας!!

νομιζω πως η @Μαρθα Κ ειναι στην ιδια περιπτωση με μενα! τα ιδια ακριβως μου ειχε εξηγήσει ο γυναικολογος μου. Δεν ειναι πολυκυστικες ειναι υφη πολυκυστικων και εχει διαφορα. Δεν εχει τα συμπτωματα των πολυκυστικων αλλα οταν αυξανεται το λιπος στον οργανισμο οι ωοθηκες αποκτουν μια εικονα σαν πολυκυστικες ο κυκλος γινεται ανω κατω!

πριν το γαμο μου που ειχα χασει 8 κιλα εκεινους τους 3 μηνες ο κυκλος μου ηταν στις 29 μερες!!

Αλλα @andrianni μου κι εγω δε χανω καθολου ευκολα. θελω μεγαλη προσπαθεια και γυμναστικη οπωσδηποτε! απο την αλλη βαζω κιλα για πλακα!! αδικιααααα! χαχαχχα

Εγω ευτυχώς δε βάζω πολύ εύκολα σε σχέση με αυτά που τρώω.τρώω πολλά γλυκά! Κ η πλακα είναι οτι τρωω δεν τρωω μένω στα ίδια.εγω εχω κανονικές πολυκυστικές.γι αυτο μαλλον δεν φτιάχνει ο κύκλος.εσύ παίρνεις κάτι; προσπαθείς καιρό; διάβασε αν θες για το ινοφερτ.ούτε ποσοστά να έπαιρνα...

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , caramel_83 είπε:

@Ani ani αντε βρε κοριτσι μου που εισαι? θα μας σκασεις, πες μας ποσο μεγαλη ειναι η χοριακη σου να σε βαλω και στο πανω πινακακι ,αντε γιατι βιαζομαι να αραιωσουμε απο το κατω μερος μαζευτηκαμε πολλες :P 

Ελα βρε καραμελιτσα περιμενω να βγουν τα αποτελεσματα...στις 3 θα ξερω...οριστε σας εκλεισα κ ραντεβου χαχα!! :):-P

• Μου αρέσει 1

Just now, Ani ani είπε:

Ελα βρε καραμελιτσα περιμενω να βγουν τα αποτελεσματα...στις 3 θα ξερω...οριστε σας εκλεισα κ ραντεβου χαχα!! :):-P

πφφ πολυ αργουν γρ γρ :angry::angry:

πρίν από 9 λεπτά , Ani ani είπε:

Πήγες κατευθείαν ηια χωριακή; χωρίς τεστάκι;

πρίν από 41 λεπτά , andrianni είπε:

Καλημέρα σε όλες κ απο μένα! 

Μετράμε 1η μέρα την επόμενη της ωορηξίας.οπότε 14 μέρες είναι στις 23. Τότε θα ξέρεις... να δούμε αν μετράω κ καλά κ πέφτω μέσα.αλλά η εμπειρία μου αυτό εχει δείξει!.έκανες σχετικά νωρίς. Για να δούμε!

Εμένα μου ερχετε περίοδος 13 μερες μετα το θετικο τεστ οωρηξιας.δλδ περιμενω 20 του μηνα!στις 23 θα έχω λογικά καθυστερηση!Είναι ο τελευταίος μήνας που ασχολούμαι κουράστηκα να τα ψάχνω !!! Αν είναι να έρθει θα έρθει !τι να πω πια.ουφ

πρίν από 18 λεπτά , λουπιτα είπε:

Εμένα μου ερχετε περίοδος 13 μερες μετα το θετικο τεστ οωρηξιας.δλδ περιμενω 20 του μηνα!στις 23 θα έχω λογικά καθυστερηση!Είναι ο τελευταίος μήνας που ασχολούμαι κουράστηκα να τα ψάχνω !!! Αν είναι να έρθει θα έρθει !τι να πω πια.ουφ

Οκ.μιας κ τα λέμε όμως να δουμε για να ξέρεις πώς τις μετράς.ισχύει πάντως οτι κυμαίνεται από 12 με 16 μετά την ωορηξία.είναι οντως κουραστικό. Κ εγώ που έχω ηρεμήσει λίγο τώρα σκέφτομαι οτι εχω καταντήσει τραγική.εχω διαβάσει οτι υπάρχει κ δεν υπάρχει στο ιντερνετ.κ στα αγγλικά site! Έχω κάνει μέχρι κ αυτό με τον ανανά! Αν δεν το ξέρει καμία άλλη αυτό, τότε ναι κατέχω την πρωτιά! 

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , dimitroula30 είπε:

καλημέρα κοπέλα μου!!! και συγχαρητήρια, απότι βλεπω έχουμε λίγες ημέρες διαφορά!!! το pregnacare το επαιρνα κι εγω και στον 2ο μηνα εμεινα εγκυος!! Εσυ λογικα εχεις κανει πρωτο υπερηχο! εγω σημερα και εχω αγχωθει πολυ!!! Να πανε ολα καλα σε ολα τα  τα κοριτσια!!

Μην αγχωνεσαι βρε!!! :-) ολα καλά θα ναι!!! Το βραδυ θα χεις την πρωτη φωτογραφια!!! :-D εγω σε 5 μερες παω για τον 2ο..ν ακουσουμε καρδουλα! Θαυματουργο το pregnacare! Γι αυτο το προτεινα κ στα υπολοιπα κοριτσια!! :-) καλημερα!! :-*

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Οκ.μιας κ τα λέμε όμως να δουμε για να ξέρεις πώς τις μετράς.ισχύει πάντως οτι κυμαίνεται από 12 με 16 μετά την ωορηξία.είναι οντως κουραστικό. Κ εγώ που έχω ηρεμήσει λίγο τώρα σκέφτομαι οτι εχω καταντήσει τραγική.εχω διαβάσει οτι υπάρχει κ δεν υπάρχει στο ιντερνετ.κ στα αγγλικά site! Έχω κάνει μέχρι κ αυτό με τον ανανά! Αν δεν το ξέρει καμία άλλη αυτό, τότε ναι κατέχω την πρωτιά! 

Χα χα χα χα.......:lol::lol::lol: Πες το μας και εμάς....... γιατί κατά εμένα την πρωτιά την έχεις σίγουρα........ χα χα χα

8JPrp3.png

πρίν από 10 λεπτά , giota@ είπε:

Χα χα χα χα.......:lol::lol::lol: Πες το μας και εμάς....... γιατί κατά εμένα την πρωτιά την έχεις σίγουρα........ χα χα χα

Καθίστε βρε κορίτσια.μπορεί να το ξέρει καμία! Τόσο τραγική ε;

πρίν από 9 λεπτά , andrianni είπε:

οντως την εχεις την πρωτια:-P αλλα αυτο με τον ανανα τι ειναι???:blink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...