Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Πρώτος υπέρηχος σήμερα και με έχει κυριεύσει ένα άγχος τι να σας λέω!! δεν ξέρω γιατί αλλά φοβάμαι πολύ. με έχει πιάσει τρέμουλο. Μία εβδομάδα καθυστέρησης και η χοριακή μου είναι πάνω από 2000. Θα σας έχω νέα το απόγευμα!!

Nα τα τα ωραια νεα της @dimitroula30...Ελα ωραιο αγχος ειναι αυτο!!! Ολα καλα να πανε!!!!:oops:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , λουπιτα είπε:

Κάτσε επειδη εχω ξεχάσει τιμές χοριακων έχει περάσει πολύς καιρός δεν ξέρω πόσο περίπου πρέπει Ν ειναι με μια εβδομάδα καθυστέρησης.Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι όταν είναι εξωμητριο η δεν υπάρχει σάκος δεν έχεις τόσο υψηλή χοριακη.γι'αυτό επαναλαμβάνουμε χοριακη Ν δούμε αν ανεβαίνει και διπλασιάζεται κανονικά.οπότε μην αγχώνεσαι!!!!!

πρώτη μέρα καθυστέρησης 98 , τέταρτη μέρα 682.  , τώρα είμαι μία εβδομάδα καθυστέρησης

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

Nα τα τα ωραια νεα της @dimitroula30...Ελα ωραιο αγχος ειναι αυτο!!! Ολα καλα να πανε!!!!:oops:

Αχ ευχαριστώ Ανι!!!! Θα σας έχω νέα το βραδάκι... Και μια χαζή ερώτηση, ο πρώτος υπέρηχος γίνεται κολπικά? :oops:

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

πρίν από 5 λεπτά , dimitroula30 είπε:

πρώτη μέρα καθυστέρησης 98 , τέταρτη μέρα 682.  , τώρα είμαι μία εβδομάδα καθυστέρησης

Αχ ευχαριστώ Ανι!!!! Θα σας έχω νέα το βραδάκι... Και μια χαζή ερώτηση, ο πρώτος υπέρηχος γίνεται κολπικά? :oops:

Ναι ναι θα περιμενουμε με χαρα νεα σου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Να σαι καλα κοριτσι μ...δεν θα παρω θεση στις αποριες σ γιατι πραγματικα δεν εχω ιδεα...οτι μαθαινω απο εσας  να ξερεις ν οτι διαβαζω απο το internet! Αυτο που διαβασα ομως κ μ εκανε εντυπωση ειναι οτι κ στην καλυτερη μας μερα της ωορυξιας δηλαδη να εχουμε επαφη οι πιθανοτητες για μπεμπακι ειναι 25-30%.Κ καπως ετσι ειχα καθυσηχαστει κ εγω πριν ενα μηνα..:oops:

Ναι αυτό το ξέρω και εγώ!!!! Ουφφ

Καλημερα κοριτσαρες, καλε ποσα γραψατε παλι....:-P

@Μαρθα Κ πολυ καλα τα νεακια σου Μαρθουλα μου, θα δεις ολα καλα θα πανε ;) 

@λουπιτα αγαπη μου το τεστ μπορει να ειναι προβληματικο, ειναι δυσκολο να μην δειχνει η χοριακη και το τεστ ναι, το αντιθετο συμβαινει ευκολα, περιμενε λιγο μηπως εχεις καθυστερημενη συλληψη αλλα και να μην εχεις δεν στεναχωριομαστε, παμε για τον επομενο ^_^

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσαρες, καλε ποσα γραψατε παλι....:-P

@Μαρθα Κ πολυ καλα τα νεακια σου Μαρθουλα μου, θα δεις ολα καλα θα πανε ;) 

@λουπιτα αγαπη μου το τεστ μπορει να ειναι προβληματικο, ειναι δυσκολο να μην δειχνει η χοριακη και το τεστ ναι, το αντιθετο συμβαινει ευκολα, περιμενε λιγο μηπως εχεις καθυστερημενη συλληψη αλλα και να μην εχεις δεν στεναχωριομαστε, παμε για τον επομενο ^_^

Ελπίζω σε πολλά αγάπη μου.Την έκανα 7 μερες απο την ωοθηλαξια.μπορεί βλ την έκανα και νωρίς μπορει και Ν μην είμαι.ίδωμεν!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

8. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

9. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

10. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. gianna81 14/3/2017!!!

2. maria dimitris 23/3/2017!!!

3. Olivia3 12/4/2017!!!

4. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

5. stalitsa82 30/4/2017!!!

6. Μαρθα Κ 8/5/2017!!!

7. λουπιτα 23/5/2017!!!

8. Kalfeli 25/5/2017!!!

9. aggeliki_l 29/5/2017!!!

10. caramel_83  1/6/2017!!!

11. KarMar84 10-11/6/2017!!!

12. elenaki22 11/6/2017!!!

13. giota@ 14/6/2017!!!

14. Vila 20/6/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

πρίν από 41 λεπτά , dimitroula30 είπε:

ναι κοριτσι μου κολπικα γινεται ;) ολα καλα θα ειναι θα δεις 

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Ελα βρε @λουπιτα μ πως εγινε αυτο?? Δεν περιμενα τετοια αποτελεσματα σε εσενα..Μηπως ειναι λιγο νωρις?? Περιμενε λιγες μερες ακομα κ βλεπεις! :?

Κοριτσια μου καλημερα! Περιμενω αποτελεσματα το μεσημερακι..μην σας κραταω αλλο σε αναμονη! Εχουν ξεκινησει τα συμπτωματα...και εχω μονιμως καουρες κ ανακατευομαι.χαλια το στομαχι λεμε.Αφηστε που ξυπναω στον υπνο μου 4 το ξημερωμα κ δεν μπορω να ξεραθω μετα.... παρολα αυτα χαιρομαι πολυ ομως :)

Περιμενω κ τα δικα σας νεα! 

Σε ευχαριστω! Να σ πω τελικα κ εγω ειχα μπερδευτει αυτο το μηνα γιατι ενω το ημερολογιο μ ελεγε οτι θα εχω 4 μερες πχ μετα απο αλλες δυο αισθανομουν εγω την ωορυξια με διαφανα υγρα κ τετοια...:-( (sorry κιολας για την περιγραφη)..Σου ευχομαι να ειναι ο μηνας σ κ εσενα με καθυστερηση!

Αχ ΜΑΚΑΡΙ να εισαι......:wub:

• Μου αρέσει 1

Γεια σας παρεούλα........ τι μου κάνετε;;;;;;;

@λουπιτα δεν πειράζει κορίτσι........ είμαι σίγουρη πως εσύ πολύ πολύ σύντομα θα μας έχεις ευχάριστα νέα....... άλλωστε έχω την εντύπωση πως μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες θα ξεχαστούμε......... και τότε θα έρθει........:-D:-D

@Μαρθα Κ μπράβο νομίζω πως όλα είναι τέλεια......... χαίρομαι πολύ...... τώρα να μειώσουμε λίγο το άγχος μας (τα λέω για να τα ακούω και εγώ παρεπιπτόντως.........)

@dimitroula30 μην ανησυχείς γλυκιά μου.......... θα δεις που όλα θα είναι καλά........ μόνο μην αγχώνεσαι......:)

• Μου αρέσει 1

8JPrp3.png

Κορίτσια η χοριακη ποτε δείχνει θετική ?πόσες μέρες μετά την οωρηξια?Στις 9 έκανα οωρηξια πρωί πρωί.Και χοριακη χθες.μηπως βιαστικά λέτε?Ν ξερω και για άλλη φορά μην την πατήσω.

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , λουπιτα είπε:

Κορίτσια η χοριακη ποτε δείχνει θετική ?πόσες μέρες μετά την οωρηξια?Στις 9 έκανα οωρηξια πρωί πρωί.Και χοριακη χθες.μηπως βιαστικά λέτε?Ν ξερω και για άλλη φορά μην την πατήσω.

Η γνώμη μου είναι να πας για επαναληπτική, αλλά να έχεις πρωτα 3-4 μέρες καθυστέρηση.. Για πιο σιγουρα δηλαδή..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , λουπιτα είπε:

εγω πιστευω οτι βιαστηκες λιγο, συνηθως λενε 1-2 μερες πριν την περιοδο οι γυναικολογοι για χοριακη και τεστ με 1 μερα καθυστερηση για να εχουν πιο εγκυρα αποτελεσματα ;) 

πρίν από 56 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Μέχρι να ακούσετε την καρδούλα (νομίζω γύρω στην 8η εβδομάδα συνήθως) γίνεται κολπικά..

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, λουπιτα είπε:

Καλημέρα σε όλες κ απο μένα! 

Μετράμε 1η μέρα την επόμενη της ωορηξίας.οπότε 14 μέρες είναι στις 23. Τότε θα ξέρεις... να δούμε αν μετράω κ καλά κ πέφτω μέσα.αλλά η εμπειρία μου αυτό εχει δείξει!.έκανες σχετικά νωρίς. Για να δούμε!

• Μου αρέσει 1

@Ani ani αντε βρε κοριτσι μου που εισαι? θα μας σκασεις, πες μας ποσο μεγαλη ειναι η χοριακη σου να σε βαλω και στο πανω πινακακι ,αντε γιατι βιαζομαι να αραιωσουμε απο το κατω μερος μαζευτηκαμε πολλες :P 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...