Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 11 λεπτά , Τονι@ είπε:

Κατά τη γνώμη μου καλό είναι να μην θεωρούμε ότι όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.  Μέσα στο πρόγραμμα είναι μία γρίπη.  Αυτά μπορεί να είναι δύσκολο να τα συζητάμε γιατί δεν μπορούμε να προσφέρουμε ουσιαστικά κάτι αλλά κανένας μας δε θα ήθελε να βρεθεί σε αυτή τη θέση. .τότε σίγουρα δεν θα τα βρίσκαμε μέσα στο πρόγραμμα.  Συγνώμη αλλά έτσι το βλέπω 

Και όμως έτσι είναι. Κανείς δεν μας υποσχέθηκε ότι θα ζήσουμε μια παραδεισένια ζωή και θα πεθάνουμε ευτυχισμένοι στα βαθιά γεράματα. Όπως είναι η χαρά και η ευτυχία μέσα στο πρόγραμμα, έτσι είναι και τα δύσκολα. Δεν λέω ότι αυτό είναι αρκετό για παρηγοριά, απλώς ότι είναι μια πραγματικότητα. 

Και η γέννηση ενός μωρού "μέσα στο προγραμμα που λέγεται ζωή" είναι. Και πολλοί θέλουν πολύ να βρεθούν σε αυτή τη θέση. Μέσα σε αυτό το πρόγραμμα.

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

@KalStyl @Χαρά Τριανταφυλλακι. Ευχομαι να είστε εγκυουλες και να περάσετε τα πιο ομορφα Χριστουγεννα!

Αντε να δουμε μηπως εχουμε κανενα θετικο τεστακι τελευταιο μηνα του χρονου...εγω εχω μερες ακομα κ προσπαθω να μην το σκεφτομαι

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , alina80 είπε:

Όχι. Ίσα ίσα, το έκανα σωστά. Ευτυχώς που τα συνέχισα όμως γιατί αλλιώς θα είχα θεωρήσει της Τετάρτης το θετικό. Όπου είχα πιει όντως υγρα (ήταν και έντονη η γραμμή..)

Τώρα είπα και στον άντρα μου θα κάνουμε σεξ μέχρι να δω δύο συνεχόμενα ξεκάθαρα αρνητικά τεστ. Ελπίζω να αντέξει. Χαχαχα

χθες κ σημερα ειναι το θετικο που ειναι το ιδιο εντονες οι γραμμες οπως τα περιγραφεις. ! γενικα θυμασαι ποιες μερες κανεις ωορηξια πανω κατω? 

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

@KalStyl @Χαρά Τριανταφυλλακι. Ευχομαι να είστε εγκυουλες και να περάσετε τα πιο ομορφα Χριστουγεννα!

ευχαριστουμε απο το στομα σου και στο θεου το αυτι!!! :-D:-) και σενα ευχομαι ολα να πανε καλα συντομα!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αντε να δουμε μηπως εχουμε κανενα θετικο τεστακι τελευταιο μηνα του χρονου...εγω εχω μερες ακομα κ προσπαθω να μην το σκεφτομαι

Κοντεύει και η σειρά σου εσένα έχεις πολλά σημάδια. Εγώ για να μην το σκέφτομαι σήμερα έκανα ένα σωρό δουλειές σπίτι αΧαχα!!!

πρίν από 14 λεπτά , Τονι@ είπε:

Κατά τη γνώμη μου καλό είναι να μην θεωρούμε ότι όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.  Μέσα στο πρόγραμμα είναι μία γρίπη.  Αυτά μπορεί να είναι δύσκολο να τα συζητάμε γιατί δεν μπορούμε να προσφέρουμε ουσιαστικά κάτι αλλά κανένας μας δε θα ήθελε να βρεθεί σε αυτή τη θέση. .τότε σίγουρα δεν θα τα βρίσκαμε μέσα στο πρόγραμμα.  Συγνώμη αλλά έτσι το βλέπω 

Ποσο συμφωνω... Μετα την παλινδρομη μπηκα στο φεισμπουκ σ ενα γκρουπ για την απωλεια κυησης και τη νεογνικη απωλεια. Πραγματικα ειναι αδικο και οδυνηρο, δεν υπαρχουν λογια οταν συμβαινει κατι τετοιο, δεν υπαρχει συγκριση με καποιον αλλο πονο, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν και χειροτερα - ναι, παντα υπαρχουν κι απ αυτα! Εγω ειχα χασει "απλως" μια εγκυμοσυνη λιγων εβδομαδων, κι ομως πηρα στηριξη και παρηγορια απο μανουλες που εθαψαν τα μωρα τους μολις τα γεννησαν. Καμια δε συνεκρινε τον πονο της με της αλλης, υπηρξε τοσος σεβασμος και αγαπη μεσα απο τον πονο. Αναθεωρησα παρα πολλα πραγματα, και να πω οτι ενω δεν ημουν ποτε κατα της εκτρωσης ως δικαιωμα των γυναικων (η ιδια ομως δε θα εκανα), εβαλα τα κλαματα στην αποξεση και ο γιατρος με ακουμπησε στον ωμο θλιμμενος και μου ειπε "Αχ βρε Αντιγονη, απο αλλες τα παιρνουμε χωρις να το θελουν κι αλλες ερχονται και τους τα παιρνουμε υγιη...". Το μενου ειχε και εκτρωση την ιδια μερα με μενα. Τσακιστηκα. Μακαρι να βιωνουν οσο λιγοτεροι γινεται αυτον τον πονο της απωλειας των ονειρων, γιατι αυτο ειναι στην ουσια που χανεις. Κατι που αγαπησες πριν προλαβεις να χαρεις, να αγγιξεις.

Να ευχομαστε καθε μερα να ειμαστε καλα, να μας ερχονται τα πραγματα οπως ονειρευομαστε και να σκεφτομαστε οτι καθετι που μας παει καλα, ειναι ενα μικρο θαυμα! :) Να ρουφαμε την καθε στιγμη!

• Μου αρέσει 3

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Nati85 είπε:

Διάβασα Κάποιες δημοσιευσεις στο θέμα δύσκολες στιγμές και ειλικρινά σφίχτηκε η καρδιά μου και με έπιασαν τα κλάμματα στεναχωρήθηκα τόσο πολύ αφού καταλαβαίνω την καρδιά μου να χτυπάει.τι να πω γιατί τέτοια βάσανα και στεναχώρια?σκεφτομαι κάθε λεπτό που περναει ότι κάποιος άνθρωπος θα βιώνει κάτι πολύ άσχημο.Αντε μην σας μαυρίζω και εσάς αλλά ειλικρινά συγκλονίστηκα και άρχισα να σκέφτομαι πολλά πράγματα για το ποσο λάθος ενεργούμε και πως έχουμε καταντήσει!!

Ναι συνεχίστε κανονικά τις προσπάθειες πάλι καλά που δεν τα έκοψες..να δούμε μηπως έχεις συμβεί σε κάποια κοπέλα κάτι παρόμοιο.η αλήθεια είναι και εμενα και υγρά να πιω όταν είναι να βγει έντονη θα βγει.

@kido ε την άτιμη ήρθε στην ώρα της δεν καθόταν εκεί στα αυγά της!!λογικό να απογοητεύεσαι..σε λίγες μερουλες θα είσαι έτοιμη για προσπάθειες και πάλι!!

Ναι η δικιά μου πίστη στο ραντεβού της δεν έχω παράπονο, τουλάχιστον δεν μου κάνει κολπα να ταλαιπωρούμαι πολλές μέρες με συμπτώματα....! Τι να πω ας δω το θετικό της υπόθεσης! Λίγες ώρες άργησε σήμερα αλλά με τίμησε και πάλι! Η ωορρηξία μου πέφτει Χριστούγεννα κορίτσια στον επόμενο κύκλο. Θα αρχίσω από 20 που έχω άδεια και ως τις 27 θα δώσω πολύ πονο! Θα δει τι έχει να πάθει ο kidos μέσα στις γιορτές δεν θα έχει καμία δικαιολογια :mad::mad::mad::eek::eek:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Και εγώ προσπαθώ αλλά θέλει το μυαλό να παίξει για ακόμα μία φορά. Εάν αδιαθετισω δεν θα ξανά κάνω τεστ ωορρηξίας... Θα σκάσω από την αγωνία. Έτσι ένιωθα και στην πρώτη προσπάθεια....

XDAlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Ναι η δικιά μου πίστη στο ραντεβού της δεν έχω παράπονο, τουλάχιστον δεν μου κάνει κολπα να ταλαιπωρούμαι πολλές μέρες με συμπτώματα....! Τι να πω ας δω το θετικό της υπόθεσης! Λίγες ώρες άργησε σήμερα αλλά με τίμησε και πάλι! Η ωορρηξία μου πέφτει Χριστούγεννα κορίτσια στον επόμενο κύκλο. Θα αρχίσω από 20 που έχω άδεια και ως τις 27 θα δώσω πολύ πονο! Θα δει τι έχει να πάθει ο kidos μέσα στις γιορτές δεν θα έχει καμία δικαιολογια :mad::mad::mad::eek::eek:

Κοριτσι..μην στεναχωριεσαι....και παρε τωρα δυναμη για τις γιορτες....μακαρι να τρυπωσει στην κοιλιτσα σου το γιορτινουλικο σπορακι που θα σας τριγυριζει τα χριστουγεννα <3 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , kido είπε:

Κοντεύει και η σειρά σου εσένα έχεις πολλά σημάδια. Εγώ για να μην το σκέφτομαι σήμερα έκανα ένα σωρό δουλειές σπίτι αΧαχα!!!

Ε σιγα δεν εχω κ πολλα σημαδια...εχω αρκετες μερες ακομα εγω...εγω εχω πολυ δουλεια στην δουλεια που οχι να σκεφτω ουτε νερο δεν προλαβαινω να πιω...

πρίν από 4 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Και εγώ προσπαθώ αλλά θέλει το μυαλό να παίξει για ακόμα μία φορά. Εάν αδιαθετισω δεν θα ξανά κάνω τεστ ωορρηξίας... Θα σκάσω από την αγωνία. Έτσι ένιωθα και στην πρώτη προσπάθεια....

Εσυ κανεις κ τα τεστακια κ ξερεις...εγω δεν κανω και παω στα κουτουρου...ποτε περιμενεις εσυ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...