Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια !! σημερα ειναι της Αγιας Αννας !!! Αναψτε ενα κερακι βοηθαει πολυ τις γυναικες που προσπαθουν κ δεν τα καταφερνουν σε αυτο το θεμα! χρονια πολλα κ σε οσες γιορταζουν του χρονου να ειμαστε ολες με ενα μωρακι!!! 

• Μου αρέσει 8
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημερα ομορφα κοριτσια! Τι κανετε;

Εγω ειμαι πολυ κωλοφαρδη γιατι χτες μου ακυρωσαν 2 ιδιαιτερα που ειχα σημερα πρωι, 3ωρο συνολικα, και παλι καλα γιατι ξυπνησα με εμετο με το καλημερα σας και ειμαι κοτοπουλο. Διαφυγοντα κερδη αλλα καλυτερα λιγη ξεκουραση! Εδω κ 3 εβδομαδες δουλευω συνεχομενα χωρις καμια μερα κενη, ουτε ΣΚ, ναι μεν οχι πολλες ωρες αλλα πολλες μετακινησεις κ η ναυτια χειροτερευει! Αρα ειμαι χαρουμενη και ισως παμε καμια βολτα κανα σουπερ μαρκετ να το ριξω κι εγω εξω λιγακι! Μονο μεχρι εκει αντεχω για εξοδο :-P.

@kido μου ανυπομονω να μη σου ερθει και να μας ανακοινωσεις θετικο τεστ προς Δευτερα-Τριτη!! Χιχιχι! @ntemiiiiii λιγη υπομονη για σενα ακομη, και μακαρι να μην ερθει η θεια απο τη Ρωσια!

@Τονι@ μου αρχισες ιδιαιτερα αμεσως μετα τη γεννα σχεδον; Πηγαινεις αφου σχολασει ο αντρας σου λογικα, για να κραταει το μωρο; Εστω και 2-3 ωρες ειναι καλα, και για να μη χασεις επαφη και για τα χρηματα βεβαια! Ειναι κοντα σου τα μαθηματα; Κι εγω ετσι σκοπευω να κανω του χρονου. Θα κρατησω τα καλα και πιο ευκολα μαθηματα (και μαλλον τα πιο καλοπληρωμενα), και σιγουρα οχι Β-Γ Λυκειου που εχουν τρομερες απαιτησεις κ δεν εχω την εμπειρια που απαιτειται ακομη, ουτε θα εχω τον χρονο να την αποκτησω! Προτιμω τα Γυμνασια :)

@caramel_83 αν μπορεις καλο μου αλλαξε μου την ΠΗΤ σε 16/7, γιατι η αλλη που σου ειχα πει ηταν με βαση την ΤΕΡ μου, ενω με βαση τον υπερηχο βγαινω λιγο πιο νωρις! Ευχαριστω!!

@linaaκι μου, αν μπορεις μου στελνεις κι εμενα τη συνταγη με το λαδι για τους κουραμπιεδες; :) Εγω δεν θα φαω γιατι δεν αντεχω οτιδηποτε γλυκο δυστυχως, αλλα θα χαρει ο Antilos που του αρεσει πολυ να φτιαχνει γλυκα και θα τα κερασει στη δουλεια αντι να πανε χαμενα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Grpbp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Antila είπε:

Εγω ειμαι πολυ κωλοφαρδη γιατι χτες μου ακυρωσαν 2 ιδιαιτερα που ειχα σημερα πρωι, 3ωρο συνολικα, και παλι καλα γιατι ξυπνησα με εμετο με το καλημερα σας και ειμαι κοτοπουλο. Διαφυγοντα κερδη αλλα καλυτερα λιγη ξεκουραση! Εδω κ 3 εβδομαδες δουλευω συνεχομενα χωρις καμια μερα κενη, ουτε ΣΚ, ναι μεν οχι πολλες ωρες αλλα πολλες μετακινησεις κ η ναυτια χειροτερευει! Αρα ειμαι χαρουμενη και ισως παμε καμια βολτα κανα σουπερ μαρκετ να το ριξω κι εγω εξω λιγακι! Μονο μεχρι εκει αντεχω για εξοδο :-P.

@kido μου ανυπομονω να μη σου ερθει και να μας ανακοινωσεις θετικο τεστ προς Δευτερα-Τριτη!! Χιχιχι! @ntemiiiiii λιγη υπομονη για σενα ακομη, και μακαρι να μην ερθει η θεια απο τη Ρωσια!

@Τονι@ μου αρχισες ιδιαιτερα αμεσως μετα τη γεννα σχεδον; Πηγαινεις αφου σχολασει ο αντρας σου λογικα, για να κραταει το μωρο; Εστω και 2-3 ωρες ειναι καλα, και για να μη χασεις επαφη και για τα χρηματα βεβαια! Ειναι κοντα σου τα μαθηματα; Κι εγω ετσι σκοπευω να κανω του χρονου. Θα κρατησω τα καλα και πιο ευκολα μαθηματα (και μαλλον τα πιο καλοπληρωμενα), και σιγουρα οχι Β-Γ Λυκειου που εχουν τρομερες απαιτησεις κ δεν εχω την εμπειρια που απαιτειται ακομη, ουτε θα εχω τον χρονο να την αποκτησω! Προτιμω τα Γυμνασια :)

@caramel_83 αν μπορεις καλο μου αλλαξε μου την ΠΗΤ σε 16/7, γιατι η αλλη που σου ειχα πει ηταν με βαση την ΤΕΡ μου, ενω με βαση τον υπερηχο βγαινω λιγο πιο νωρις! Ευχαριστω!!

@linaaκι μου, αν μπορεις μου στελνεις κι εμενα τη συνταγη με το λαδι για τους κουραμπιεδες; :) Εγω δεν θα φαω γιατι δεν αντεχω οτιδηποτε γλυκο δυστυχως, αλλα θα χαρει ο Antilos που του αρεσει πολυ να φτιαχνει γλυκα και θα τα κερασει στη δουλεια αντι να πανε χαμενα!

το βραδακι να την ψαξω γιατι με την μετακομιση τα εχω κρυμμενα ακομα!!!! :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Antila είπε:

Ναι ναι από υπομονή άλλο τίποτα!!εσύ είχες παρατηρήσει σε σένα δέκατα;

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα αλλά μετρήθηκα στην καθυστέρηση σχεδόν οπότε δεν ξέρω αν είχα από πρίν

Τι άλλο μπορεί ναναι τα δέκατα; μήπως τα έχουμε έτσι κι αλλιώς;

EvgLp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Antila είπε:

Κάποιες φορές πάω βράδυ και κάποιες μεσημέρι όταν μπορείνα κρατήσει η μαμά μου το μωρό.  Ξεκίνησα τον Οκτώβρη που η μικρή κόντευε 2 μηνών. .κι εγώ εύκολες τάξεις κράτησα για να έχω ελάχιστη δουλειά στο σπίτι.  Δεν έχεις μυαλό για τίποτα άλλο όταν έχεις το μωρό 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ναι ναι από υπομονή άλλο τίποτα!!εσύ είχες παρατηρήσει σε σένα δέκατα;

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα αλλά μετρήθηκα στην καθυστέρηση σχεδόν οπότε δεν ξέρω αν είχα από πρίν

Τι άλλο μπορεί ναναι τα δέκατα; μήπως τα έχουμε έτσι κι αλλιώς;

Εγω μετριομουν που και που κατα το δευτερο μισο του κυκλου, αλλα δεκατα δεν ειχα καθολου παροτι ημουν εγκυος. Ξεκινησαν απο την πρωτη μερα καθυστερησης! Το ιδιο και στην παλινδρομη. Αρα ειναι θεμα οργανισμου μαλλον! Μπορει να εισαι απ τις κοπελες που εχουν κανονικα δεκατα μετα την ωορρηξια και πεφτουν αν ερθει περιοδος ή συνεχιζουν (μακαρι!!!!) αν εισαι εγκυος :)

Τονια μου, καλα εκανες που κρατησες τα ευκολα, ευτυχως εχεις τη μαμα σου κιολας! Εμεις δεν εχουμε εδω γονεις, ζουν μακρια, αρα θα κανουμε βαρδιες με τον αντρα μου. Ισως βρω κατι απ το σπιτι να κανω αν χρειαστει εξτρα εισοδημα το χειμωνα, εχω τελειωσει και σχολη μεταφρασης και ισως χρειαστει να ξεσκονισω τις γνωσεις μου...

Λινα μου, δε βιαζομαστε, με την ησυχια σου!! Ειναι νωρις ακομη για χριστουγεννιατικα γλυκακια, χαχα

Grpbp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Antila είπε:

Εγω μετριομουν που και που κατα το δευτερο μισο του κυκλου, αλλα δεκατα δεν ειχα καθολου παροτι ημουν εγκυος. Ξεκινησαν απο την πρωτη μερα καθυστερησης! Το ιδιο και στην παλινδρομη. Αρα ειναι θεμα οργανισμου μαλλον! Μπορει να εισαι απ τις κοπελες που εχουν κανονικα δεκατα μετα την ωορρηξια και πεφτουν αν ερθει περιοδος ή συνεχιζουν (μακαρι!!!!) αν εισαι εγκυος :)

Τονια μου, καλα εκανες που κρατησες τα ευκολα, ευτυχως εχεις τη μαμα σου κιολας! Εμεις δεν εχουμε εδω γονεις, ζουν μακρια, αρα θα κανουμε βαρδιες με τον αντρα μου. Ισως βρω κατι απ το σπιτι να κανω αν χρειαστει εξτρα εισοδημα το χειμωνα, εχω τελειωσει και σχολη μεταφρασης και ισως χρειαστει να ξεσκονισω τις γνωσεις μου...

Λινα μου, δε βιαζομαστε, με την ησυχια σου!! Ειναι νωρις ακομη για χριστουγεννιατικα γλυκακια, χαχα

Ευχαριστώ!!

EvgLp2.png

@Antila κι εγώ το ίδιο ανυπομονώ και σε ευχαριστώ για τη σκέψη σου! Κάθε φορά που πάω τουαλέτα φοβάμαι τι θα δω, αλλά ακόμα ξαστερο είναι το τοπίο! Αν κυλισει έτσι με ξαστεριά όλο το ΣΚ καλά θα είμαστε αλλά ακόμα είναι νωρίς! Τυπικά δεν βρίσκομαι ούτε καν σε καθυστέρηση! Μην ξεσηκωνομαι και τζάμπα! Τα λέω για να τα ακούω! 

πρίν από 47 λεπτά , Antila είπε:

Κι εγώ το κοίταξα αυτό για τις μεταφράσεις αλλά δεν υπάρχουν πολλά πράγματα στα μέτρα μας. Μακάρι να βρεις όμως 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

4. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

7. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

8. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

10. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

11. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

12. Antila   ΠΗΤ  16/7/2018!!!

13. ΓΙΩΤΑ781 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   129,8 !!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Papaki@  8-10/11/2017!!!

2. Ασία  12/11/2017!!!

3. Ungry girl 17/11/2017!!!

4. Elma86  30/11/2017!!!

5. Vila  2/12/2017!!!

6. vvrd  5/12/2017!!!

7. kido  10/12/2017!!!

8. KalStyl  12/12/2017!!!

9. andrianni  13/12/2017!!!

10. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

11. Χαρά Τριανταφυλλακι 14/12/2017!!!

12. MelinaFo  15/12/2017!!!

13. ada32 16/12/2017!!!

14. ellilaw 16/12/2017!!!

15. noni90 18/12/2017!!!

16. ntemiiiiii  19/12/2017!!!

17. Dimitr@17 20/12/2017!!!

18. Nati85 20/12/2017!!!

19. alina80 24/12/2017!!!

20. Μάντη  25/12/2017!!!

21. Δήμητρα1988 26-28/12/2017!!!

22. ElektraGr  28-29/12/2017!!!

23. WannaBeMother  29/12/2017!!!

24. ritaki13  31/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , kido είπε:

@Antila κι εγώ το ίδιο ανυπομονώ και σε ευχαριστώ για τη σκέψη σου! Κάθε φορά που πάω τουαλέτα φοβάμαι τι θα δω, αλλά ακόμα ξαστερο είναι το τοπίο! Αν κυλισει έτσι με ξαστεριά όλο το ΣΚ καλά θα είμαστε αλλά ακόμα είναι νωρίς! Τυπικά δεν βρίσκομαι ούτε καν σε καθυστέρηση! Μην ξεσηκωνομαι και τζάμπα! Τα λέω για να τα ακούω! 

Δε θα έρθει!!!! Έχεις συμπτώματα;

EvgLp2.png

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?ςγω μολις γυρισα σπιτι απο την δουλεια η οποια παρεπιπτοντως ειναι κατω απο το σπιτι μου...κανω μεγαλη αποσταση καθε μερα χαχα....εχω και σημερα ασπρα πηχτα υγρα...εσεις εχετε κανενα νεακι?

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Καλημερα κοριτσια !! σημερα ειναι της Αγιας Αννας !!! Αναψτε ενα κερακι βοηθαει πολυ τις γυναικες που προσπαθουν κ δεν τα καταφερνουν σε αυτο το θεμα! χρονια πολλα κ σε οσες γιορταζουν του χρονου να ειμαστε ολες με ενα μωρακι!!! 

Εγω πηγα αναψα κερακι γτ ειδα μια εικονα της παναγιας στον υπνο μου...παρολο που δεν ειμαι πολυ της εκκλησιας...λινα μου δεν μπορει του χρονου ειναι γουρικο το ετος θα εχουμε πολλα μωρακια

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Καπου διαβασα το εξης....:

Αγαπη ειναι να σου φτιαχνει μακαρονια με κιμα...

Ερωτας ειναι να σου βαζει κ τυρι απο πανω...

Γαμος ειναι να πλενεις τα πιατα οτσν τελειωσετε το φαγητο.. χαχαχ... 

Ετσι να κανουν κ καμια δουλιτσα..!!!!

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορισιααααα!! Έβαψα τα μαλλιά μου κοντά στο φυσικό μου και σε καμμία βδομαδα θα δω μηπως κάνω κανένα φλασάκι να δώσει λάμψη έτσι για τις γιορτές γιατί για άλλο ευχάριστο γεγονός δεν μας βλέπω. 

@kido μακαρι μην έρθει και περιμενουμε το θετικό τεστακι την Δευτέρα!!!νιωθεις κάτι?

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε; Θα με τρελάνουν τα τεστακια ωορρηξίας. Τόσο καιρό μια χαρά τα πηγαίναμε. Τώρα τι επαθαν και δεν συνεργάζονται; Με τη σειρά μου θα τρελάνω κι εγώ εσάς. Λοιπόν έχουμε και λέμε: Τετάρτη -σχεδον έντονη γραμμή, μάλλον θετικό. Πεμπτη-αρνητικο ξεκάθαρα. Παρασκευη- σχετικά έντονη γραμμή. Σάββατο-ιδιες οι γραμμούλες. Τι συμπέρασμα βγάζετε; Μπορεί να είναι δύο θετικά.με απόσταση δύο ημερών; 

πρίν από 43 λεπτά , Nati85 είπε:

Γεια σας κορισιααααα!! Έβαψα τα μαλλιά μου κοντά στο φυσικό μου και σε καμμία βδομαδα θα δω μηπως κάνω κανένα φλασάκι να δώσει λάμψη έτσι για τις γιορτές γιατί για άλλο ευχάριστο γεγονός δεν μας βλέπω. 

@kido

Νάτι μου μεγειά το μαλλί. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...