Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

4. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

7. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

8. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

10. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

11. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

12. Antila   ΠΗΤ  21/7/2018!!!

13. ΓΙΩΤΑ781 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   129,8 !!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Papaki@  8-10/11/2017!!!

2. Ασία  12/11/2017!!!

3. Ungry girl 17/11/2017!!!

4. Elma86  30/11/2017!!!

5. Vila  2/12/2017!!!

6. vvrd  5/12/2017!!!

7. kido  10/12/2017!!!

8. KalStyl  12/12/2017!!!

9. andrianni  13/12/2017!!!

10. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

11. Χαρά Τριανταφυλλακι 14/12/2017!!!

12. MelinaFo  15/12/2017!!!

13. ada32 16/12/2017!!!

14. noni90 18/12/2017!!!

15. ntemiiiiii  19/12/2017!!!

16. Dimitr@17 20/12/2017!!!

17. Nati85 20/12/2017!!!

18. alina80 24/12/2017!!!

19. Μάντη  25/12/2017!!!

20. Δήμητρα1988 26-28/12/2017!!!

21. ElektraGr  28-29/12/2017!!!

22. WannaBeMother  29/12/2017!!!

23. ritaki13  31/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Vila τελικα ρε κοριτσι τι εγινε? δεν μας ειπες ή εγω δεν θυμαμαι???

Καραμελιτσα τελικά μάλλον ήταν περίοδος τα λίγα καφέ υγρά που είχα πρίν 15 μέρες.. η κανονική περίοδος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Τεστ εγκυμοσύνης αρνητικο όποτε πάμε για επόμενο κύκλο! Περιμένω τεστακια για να δω τι γίνεται και θα σε ενημερώσω για το πινακακι!

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

3 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Αφού γίνει η εμφύτευση;

Δεν είμαι εντελώς σίγουρη αλλά έχω την εντύπωση μόλις γίνει η σύλληψη αρχίζει να παράγεται περισσότερη προγεστερονη.τωρα είδα μας απάντησε η @CME2205 αρα προετοιμάζει την μήτρα ανεξάρτητα αν γίνει η όχι σύλληψη.

ευχαριστω πολύ κορίτσια θα δοκίμαςω δυο συνταγές και θα σας πω αποτελέσματα! Του Παρλιάρου βγαίνουν πολύ ωραία τα γλυκά Πάλι μπερδεύτηκα με πολλές συνταγές χαχαχαχα θα δω!!!

Επεξεργάστηκαν by Nati85
  • Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

3 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Κορίτσια το ποστ με τις φωτογραφίες είναι ακόμα σε απόκρυψη -και καμία δεκαριά σελίδες πίσω... Τέλος πάντων, θα κάνω και αύριο τεστ και επαφές τουλάχιστον μέχρι Κυριακή (που μου δίνει το ημερολόγιο ωορρηξία) και βλέπουμε. 

@Nati85 εγώ κάνω μια συνταγή του Παρλιάρου. Θα στη στείλω με pm αύριο. Δεν έχει αβγά. Το μυστικό στον κουραμπιέ είναι πολύ χτύπημα το βούτυρο και προσοχή στο ψήσιμο. Για να είναι έτσι σαν αφρός που λιώνει στο στόμα πρέπει να ψηθούν αλλά να μην πάρουν χρώμα καθόλου. 

Ποιο κορίτσι είπε για του Άκη; Λέω να τη δοκιμάσω φέτος γιατί πάντα οι συνταγές του πετυχαίνουν!

Αν μπορέσεις στείλε το μου σε π.μ . Θέλω να το συγκρίνω με το δικό μου!!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Vila είπε:

Καραμελιτσα τελικά μάλλον ήταν περίοδος τα λίγα καφέ υγρά που είχα πρίν 15 μέρες.. η κανονική περίοδος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Τεστ εγκυμοσύνης αρνητικο όποτε πάμε για επόμενο κύκλο! Περιμένω τεστακια για να δω τι γίνεται και θα σε ενημερώσω για το πινακακι!

villa τα καφε δεν ειναι περιοδος πρεπει να μιλησεις με τον γιατρο σου. αν δεν υπαρχει καποια κυστη κ ουτε εγκυμοσυνη πρεπει να παρεις φαρμακο για να σου ερθει κανονικα αιμα. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

ΆΓΙΕ ΜΟΥ ΒΑΣΊΛΗ,

ΦΈΤΟΣ ΘΈΛΩ 

ΧΟΝΤΡΌ ΠΟΡΤΟΦΌΛΙ

ΚΑΙ ΛΕΠΤΌ ΣΏΜΑ. 

ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ,

ΌΠΩΣ ΠΈΡΣΙ.....

τουλάχιστον εάν είναι να το μπερδέψει φέτος να υπάρχει και λόγος.... Όπως ένα μωράκι ας πούμε...:-D

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 6

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Εύχομαι να είσαι τυχερή κορίτσι μου. Έτσι ήμουν και εγώ όταν ξεκίνησα. Και αν δεν είσαι έγκυος που εύχομαι να είσαι θα δεις πολλά συμπτώματα πρώτη φορά... Ένα σκηνικό θα σου πω δικό μου από τα πολλά. Καθάριζα με χλωρίνη όπως πάντα λιγες μερες πριν αδιαθετισω και με έπιασε δύσπνοια τις ίδιες μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ γιατί είχα αναγουλες άσε που ξυπναγα να πάω για τσισακια.... Εάν δεν ήταν όλα αυτά συμπτώματα τι ήταν? Βρες κάτι να ασχοληθείς για να ξεχνιέσαι. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι. Δύσκολο το ξέρω και σε καταλαβαίνω... το καλύτερο σου εύχομαι.

Ευτυχώς με τις γιορτές έχουμε πολλά να ασχοληθούμε ώστε να ξεχαστουμε λιγάκι. Σε ευχαριστώ πολύ!

Χριστουγεννιάτικα σπορακια να έχουμε όλες μας ευχομαι φέτος!!

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

villa τα καφε δεν ειναι περιοδος πρεπει να μιλησεις με τον γιατρο σου. αν δεν υπαρχει καποια κυστη κ ουτε εγκυμοσυνη πρεπει να παρεις φαρμακο για να σου ερθει κανονικα αιμα. 

Ευχαριστώ κοπέλα μου! Ναι έχω κλείσει ραντεβού την επόμενη βδομάδα να με δει. Απλά σκέφτηκα να τα κάνω και τα τέστ ωορρηξίας για να ξέρω τι γίνεται γιατί τον προηγούμενο μήνα δεν έκανα τεστακια και μπερδευτικα χειρότερα με όλο αυτό που έγινε.

XDXPp2.png

4 ώρες πρίν, CME2205 είπε:

σου έστειλα πμ!!! Να μου πεις εντυπώσεις αν τους φτιάξεις!! Επίσης, για σουτιέν πάρε καλύτερα εγκυμοσύνης, έχουν τα μαγαζιά με τα βρεφικά είδη. Εγώ πήρα από τα triumf και τα ακριβοπλήρωσα και δεν με βολεύουν καθόλου τελικά γιατί το σώμα αλλάζει δυσανάλογα στην εγκυμοσύνη.

σε ευχαριστώ πολυ!!αν τα φτιαξω θα σου στειλω εντυπωσεις!!!πηρα ενα σουτιεν πολυ ωραιο χωρις καμια μπανελα..γενικα δεν εχει τπτ κανενα σιδερο ειναι πολυ λεπτο ,πολυ σε ωραια αγορα...βεβαια μετα αχρηστο θα μου ειναι γτ ειναι τεραστιο αλλα δε πειραζει!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

10 ώρες πρίν, linaa είπε:

@Nati85 εμπιστευσου πετρετζικη χα χα οτι συνταγη του εω κανει βγαινει καλη!!! εγω κανω κατι κουραμπιεδες με λαδι ομως οχι βουτυρο κ ειναι πολυ καλοι. θα ψαξω τωρα να δω αν την εχω προχειρη μετα την μετακομιση να στη δωσω. 

Θα συμωνησω μαζι σου πραγματι οτι συνταγη κανει αυτος ο Ακης παντα πετυχενει..απλα και ομορφα!!!  φετος θα δοκιμασω κουραμπιεδες-μελομακαρονα απο αυτον...!! ας ελπισω να παειοπως και οι υπολοιπες συνταγες του που εχω δοκιμασει!!!    ΑΑχχχχ μου ανοιξε και η ορεξη!!!

7 ώρες πρίν, Τονι@ είπε:

Ναι ενα έχω . Μακάρι ο Θεός να με αξιώσεινα κάνω ένα δύο ακόμα και μακάρι να μου δώσει δύναμη να είμαι καλή μαμά γιατί πραγματικά είναι ότι πιο απαιτητικο μπορείς να φανταστείς. Είναι 24ωρη απασχόληση χωρίς ρεπό. ..χαλάλι βέβαια αλλά πολληηηη κούραση 

Να σου ζησει όπως θες να την δεις#!! Φυσικα κ θα σε αξιώσει.....σιγουρα εχει απετησεις αλλα περνεις και εσυ!!!! Δεν δουλεύεις κ ολας φανταζομαι αλλα τι αλλο να κανεις 24η μαμα!!!χαχαχχαχα:-D

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Εμείς προσπαθούμε κοντά δύο χρόνια αλλα οχι συστηματικά. Και τώρα κατάλαβα ότι έκανα και λάθος τις μέρες και πολλά λαθοι. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι γενικά πολύ αγχώδεις. Γενικά ότι αφορά την δουλειά πιο πολύ. Δεν ειμαι τόσο στην προσωπική μου ζωή. Στην αρχή τον προσπαθειών το σκεφτομουν το όλο θέμα. Αλλα μετά τον τόσο καιρό το ψιλο συνήθισα. Ελπίζω και εγώ όσες γυναίκες θέλουν πολύ μωράκι να έρθει στην ζωή τους.... Ας μας αξιώσει ο Θεός να μην ταλαιπωρουμαστε.... Ευχή μου για όλα τα κορίτσια του κόσμου.♡

Εγω παλι για την δουλεια δεν ειμαι αγχωδης απλα ξεχνιεμαι και με ηρεμει αν εχω καποιο θεμα γενικα στη ζωη μου..εννοω μου αποσπαει την προσοχη οπως γινεται τωρα!! Αλλα ειμαι και εγω αγχωδης ανθρωπος πολυ για προσωπικα μου θεματα. κανω προσπαθειες να μην σκεφτομαι !!! οπως και να χει οπως λες και συ ας ερθει συντομα να μην ταλαιπορηθουμε πολυ!!!  <3 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , KalStyl είπε:

Εγω παλι για την δουλεια δεν ειμαι αγχωδης απλα ξεχνιεμαι και με ηρεμει αν εχω καποιο θεμα γενικα στη ζωη μου..εννοω μου αποσπαει την προσοχη οπως γινεται τωρα!! Αλλα ειμαι και εγω αγχωδης ανθρωπος πολυ για προσωπικα μου θεματα. κανω προσπαθειες να μην σκεφτομαι !!! οπως και να χει οπως λες και συ ας ερθει συντομα να μην ταλαιπορηθουμε πολυ!!!  <3 

Που θα πάει θα έρθει... Δεν θα μας γλυτώσει..... θέλει δεν θέλει... Θα εγκατασταθεί στην κοιλίτσα.♡ 

• Μου αρέσει 2

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...