Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσια να.μοιραστώ τον πονο μου????

Ειμαι σε μια γιορτή και εχει 3 μωρα και περιμένουμε κι αλλο χαχαχαχα! What the faack????!!!:confused:

Ωχχχχχ χάλια ε;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 41 λεπτά , Μάντη είπε:

Εμεις Δυστυχώς χασαμε ολες τις καλες μερες με το σπερμοδιαγραμμα τον ταλαιπωρεί και ενα δοντι και.ξεκίνησε αντιβίωση ασε χαλια!!! Οποτε αν εχασες μονο μια μερα μια χαρα σε βρίσκω!!!!

Μάντη μου ρώτα το γιατρό σου αν η αντιβίωση του άντρα σου υπάρχει περίπτωση να βλάψει το σπέρμα ως προς ανωμαλίες. Αν δηλαδή θα πρέπει να μην κάνετε προσπάθεια όσο την παίρνει.  Επίσης ρώτα και για τα αντιφλεγμονωδη σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρει.  Θυμάμαι ότι τότε που ξεκινήσαμε εμείς κάτι είχα διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες 

DBTcp3.png7Kksp3.png

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

στειλτην κ σε εμενα!!!!!

κ εγω 75 b φοραω κ πηρα σουτιεν τωρα πριν δυο βδομαδες κ σε ενα σχεδιο που μου αρεσε το δοκιμαζα κ εφτασα σε σημειο να μ πει η πωλητρια δε βγαίνει σε πιο μεγαλο!δε πιστευα οτι θα το ακουγα ποτε αυτο!

σου έστειλα πμ!!! Να μου πεις εντυπώσεις αν τους φτιάξεις!! Επίσης, για σουτιέν πάρε καλύτερα εγκυμοσύνης, έχουν τα μαγαζιά με τα βρεφικά είδη. Εγώ πήρα από τα triumf και τα ακριβοπλήρωσα και δεν με βολεύουν καθόλου τελικά γιατί το σώμα αλλάζει δυσανάλογα στην εγκυμοσύνη.

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Τονι@ είπε:

Μάντη μου ρώτα το γιατρό σου αν η αντιβίωση του άντρα σου υπάρχει περίπτωση να βλάψει το σπέρμα ως προς ανωμαλίες. Αν δηλαδή θα πρέπει να μην κάνετε προσπάθεια όσο την παίρνει.  Επίσης ρώτα και για τα αντιφλεγμονωδη σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρει.  Θυμάμαι ότι τότε που ξεκινήσαμε εμείς κάτι είχα διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες 

Δικιο εχεις θα ρωτήσω αυριο κιόλας! Ευχαριστώ γιαβτη συμβουλή!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Αφού γίνει η εμφύτευση;

Η προγεστερόνη ξεκινάει να ανεβαίνει αμέσως μετά την ωορρηξία, ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης. Αν γίνει εμφύτευση τότε παραμένει υψηλή και ανεβαίνει κι άλλο. Αν δεν γίνει εμφύτευση πέφτει απότομα και έρχεται η περίοδος. Ουσιαστικά η απότομη πτώση της είναι το σήμα για να έρθει περίοδος, γιαυτό και σε κάποιες γυναίκες που έχουν λίγο αίμα στην αρχή της εγκυμοσύνης ο γιατρός δίνει χάπια προγεστερόνης, για να διατηρήσει την εγκυμοσύνη και να μην έρθει περίοδος.

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Χαλια και το χειρότερο ειναι στη συγκεκριμένη φαση τις ζωης μου!!!

Αχ κοριτσάκι μου ξέρω. .αλάτι στην πληγή. .αλλά τα καημενουλια κι αυτά που να ξέρουν τι έχεις εσύ. .άστα να μαλακώσουν την καρδούλα σου..έχουν τόση καλοσύνη τα μωράκια. .

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαλια και το χειρότερο ειναι στη συγκεκριμένη φαση τις ζωης μου!!!

πρίν από 8 λεπτά , Τονι@ είπε:

Αχ κοριτσάκι μου ξέρω. .αλάτι στην πληγή. .αλλά τα καημενουλια κι αυτά που να ξέρουν τι έχεις εσύ. .άστα να μαλακώσουν την καρδούλα σου..έχουν τόση καλοσύνη τα μωράκια. .

Δες το σαν σημάδι και πάρε μπόλικη μωρουδοσκονη...

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

Γεια σου κοριτσι μου!!! Σε ευχαριστω!! οχι δεν προσπαθω πολυ καιρο (εσύ?) ......ειμαι στον 3ο μηνα ελευθερων επαφων....και περιμενω σε 4 περπου μερες να ΜΗΝ μου ερθει..!! Δεν ξερω καμια φορα το αγχος με καταβαλει..το μονο που με κανει να ξεχνιεμαι ειναι η δουλεια....και δοξα το θεο μου εδωσαν εξτρα ωρες και ετσι το σκεφτομαι λιγοτερο....!! ομως το μονο σιγουρο ειναι οτι ολα θα πανε καλα....μια μερα θα ειμαστε μανουλες και απλα ελπιζω συντομα!!! 

Εμείς προσπαθούμε κοντά δύο χρόνια αλλα οχι συστηματικά. Και τώρα κατάλαβα ότι έκανα και λάθος τις μέρες και πολλά λαθοι. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι γενικά πολύ αγχώδεις. Γενικά ότι αφορά την δουλειά πιο πολύ. Δεν ειμαι τόσο στην προσωπική μου ζωή. Στην αρχή τον προσπαθειών το σκεφτομουν το όλο θέμα. Αλλα μετά τον τόσο καιρό το ψιλο συνήθισα. Ελπίζω και εγώ όσες γυναίκες θέλουν πολύ μωράκι να έρθει στην ζωή τους.... Ας μας αξιώσει ο Θεός να μην ταλαιπωρουμαστε.... Ευχή μου για όλα τα κορίτσια του κόσμου.♡

2 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

το ιδιο σκεφτομουν και εγω!!!! γιατι ο αντρας μου λεγεται Μανωλης και γιορταζει την μερα των Χριστουγεννων!!! θα ειναι υπεροχο δωρο και για τους δυο μας!!!  :-D:-D χαχαχαχα  

Χαχα ναι εννοείται να το κάνεις..... το ίδιο δωρο θα έκανα και για την μητέρα μου που το περιμένει πως και πως Και γιορτάζει η κυρά Χρυσούλα.

1 hour ago, Μάντη είπε:

Εγω αυτο που τελικά εχω καταλαβει ειναι οτι αμα ειναι να το πιασουμε το σπορακι και μια φορα να κάνουμε θα το πιασουμε! Παμε για το 2018 δυναμικαααα!!!! Αμα φτιάξουμε και το σπερμα εμεις ολα καλα θα παν!!!

Όλα καλά θα πάνε. Πείσμα..... Θα γίνει το δικό μας...... ♡

• Μου αρέσει 2

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Τονι@ είπε:

Δεν τα σκέφτομαι κακος!!! Ισα ισα το ενα 6 χρονων το αλλο 3 και τα αλλα 2 ζουμπουρλουδικα 12 και 14 μηνων λιώνω!!!!!!

πρίν από 13 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δεν τα σκέφτομαι κακος!!! Ισα ισα το ενα 6 χρονων το αλλο 3 και τα αλλα 2 ζουμπουρλουδικα 12 και 14 μηνων λιώνω!!!!!!

Είμαι σίγουρη ότι δεν το σκέφτεσαι άσχημα. .εύχομαι να έρθει σύντομα και το δικό σου. ..☺

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, Τονι@ είπε:

Είμαι σίγουρη ότι δεν το σκέφτεσαι άσχημα. .εύχομαι να έρθει σύντομα και το δικό σου. ..☺

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Θελω και 4 αντε να περνούμε μπρος! Εσυ ενα μωρουλι έχεις ε???

4 ώρες πρίν, modena είπε:

Γενικά δεν είχα ποτέ συμπτώματα περιόδου. Τους τελευταίους μήνες έχω μόνο πρήξιμο στην κοιλιά κ στο στήθος. Το σκέφτομαι κ εγώ ότι μάλλον ότι θέλω νιώθω. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς, σε μια βδομάδα θα δείξει.. Καλά αποτελέσματα σε όλες μας όπως κ να χει! :-D

Εύχομαι να είσαι τυχερή κορίτσι μου. Έτσι ήμουν και εγώ όταν ξεκίνησα. Και αν δεν είσαι έγκυος που εύχομαι να είσαι θα δεις πολλά συμπτώματα πρώτη φορά... Ένα σκηνικό θα σου πω δικό μου από τα πολλά. Καθάριζα με χλωρίνη όπως πάντα λιγες μερες πριν αδιαθετισω και με έπιασε δύσπνοια τις ίδιες μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ γιατί είχα αναγουλες άσε που ξυπναγα να πάω για τσισακια.... Εάν δεν ήταν όλα αυτά συμπτώματα τι ήταν? Βρες κάτι να ασχοληθείς για να ξεχνιέσαι. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι. Δύσκολο το ξέρω και σε καταλαβαίνω... το καλύτερο σου εύχομαι.

XDAlp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Θελω και 4 αντε να περνούμε μπρος! Εσυ ενα μωρουλι έχεις ε???

Ναι ενα έχω . Μακάρι ο Θεός να με αξιώσεινα κάνω ένα δύο ακόμα και μακάρι να μου δώσει δύναμη να είμαι καλή μαμά γιατί πραγματικά είναι ότι πιο απαιτητικο μπορείς να φανταστείς. Είναι 24ωρη απασχόληση χωρίς ρεπό. ..χαλάλι βέβαια αλλά πολληηηη κούραση 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...