Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κορίτσια το ποστ με τις φωτογραφίες είναι ακόμα σε απόκρυψη -και καμία δεκαριά σελίδες πίσω... Τέλος πάντων, θα κάνω και αύριο τεστ και επαφές τουλάχιστον μέχρι Κυριακή (που μου δίνει το ημερολόγιο ωορρηξία) και βλέπουμε. 

@Nati85 εγώ κάνω μια συνταγή του Παρλιάρου. Θα στη στείλω με pm αύριο. Δεν έχει αβγά. Το μυστικό στον κουραμπιέ είναι πολύ χτύπημα το βούτυρο και προσοχή στο ψήσιμο. Για να είναι έτσι σαν αφρός που λιώνει στο στόμα πρέπει να ψηθούν αλλά να μην πάρουν χρώμα καθόλου. 

Ποιο κορίτσι είπε για του Άκη; Λέω να τη δοκιμάσω φέτος γιατί πάντα οι συνταγές του πετυχαίνουν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 18 λεπτά , Nati85 είπε:

Όταν μένουμε έγκυες ανεβαίνει η προγεστερονη και αυτό μας κάνει να νιώθουμε κουρασμένες.και είναι ένα σύμπτωμα που ξεκινάει πολύ νωρίς.

Αφού γίνει η εμφύτευση;

EvgLp2.png

πρίν από 36 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ναι αίματος δε θυμάμαι ακριβώς πόσο ήταν κοντά στο 4 και μουχατε πει ότι είναι υψηλή.Τι εννοείς αυξάνεται η προγεστερόνη και έχω αδιαθεσία;

Ναι θα το δω μόλις περάσει αυτή η φάση και δεν είναι εγκυμοσύνη!

κοριτσι εχεις τοσο μεγαλη tsh??? δεν την εχεις ρυθμισει ακομα? φερνει σιγουρα αισθημα κοπωσης θλιψη χωρις λογο ταχυκαρδιες αντισωματα θυροειδη εξετασεις εχεις κανει? 

@Nati85 εμπιστευσου πετρετζικη χα χα οτι συνταγη του εω κανει βγαινει καλη!!! εγω κανω κατι κουραμπιεδες με λαδι ομως οχι βουτυρο κ ειναι πολυ καλοι. θα ψαξω τωρα να δω αν την εχω προχειρη μετα την μετακομιση να στη δωσω. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

κοριτσι εχεις τοσο μεγαλη tsh??? δεν την εχεις ρυθμισει ακομα? φερνει σιγουρα αισθημα κοπωσης θλιψη χωρις λογο ταχυκαρδιες αντισωματα θυροειδη εξετασεις εχεις κανει? 

@Nati85 εμπιστευσου πετρετζικη χα χα οτι συνταγη του εω κανει βγαινει καλη!!! εγω κανω κατι κουραμπιεδες με λαδι ομως οχι βουτυρο κ ειναι πολυ καλοι. θα ψαξω τωρα να δω αν την εχω προχειρη μετα την μετακομιση να στη δωσω. 

Όχι δεν έχω κάνει αποτι θυμάμαι.. ναι και νομίζω τέτοιο αριθμό είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στις πρώτες εξετάσεις που είχα κάνει δεν είχα θέμα όμως ούτε μου είχε πει κάτι τότε ο γιατρός

Δε θυμάμαι ακριβώς πόσο είναι όμως και τώρα δεν είμαι σπίτι να δω...

EvgLp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Όχι δεν έχω κάνει αποτι θυμάμαι.. ναι και νομίζω τέτοιο αριθμό είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στις πρώτες εξετάσεις που είχα κάνει δεν είχα θέμα όμως ούτε μου είχε πει κάτι τότε ο γιατρός

Δε θυμάμαι ακριβώς πόσο είναι όμως και τώρα δεν είμαι σπίτι να δω...

για κανε μια επισκεψη σε εναν ενδοκρινολογο γιατι οσο μεγαλωνεις επιρεαζουν πολυ περισοτερο αυτα. κ ειναι διαφορετικη η τιμη της tsh στην εγκυμοσυνη κ αλλη οταν δεν εισαι εγκυος. οταν μεινεις εγκυος η τιμη της tsh ανεβαινει κ ευθυνετε εκτος απο δυσκολια συλληψης κ για αποβολες κ αν δεν το παρει χαμπαρι ο γιατρος ευθυνετε κ για προβληματα στο παιδι οταν γεννηθει. οποτε εχε το υποψη σου αφου προσπαθεις να το εχεις συζητησει με εναν ενδοκρινολογο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

για κανε μια επισκεψη σε εναν ενδοκρινολογο γιατι οσο μεγαλωνεις επιρεαζουν πολυ περισοτερο αυτα. κ ειναι διαφορετικη η τιμη της tsh στην εγκυμοσυνη κ αλλη οταν δεν εισαι εγκυος. οταν μεινεις εγκυος η τιμη της tsh ανεβαινει κ ευθυνετε εκτος απο δυσκολια συλληψης κ για αποβολες κ αν δεν το παρει χαμπαρι ο γιατρος ευθυνετε κ για προβληματα στο παιδι οταν γεννηθει. οποτε εχε το υποψη σου αφου προσπαθεις να το εχεις συζητησει με εναν ενδοκρινολογο. 

Έχεις δίκιο ναι γι'αυτό είπα αν δεν προκύψει εγκυμοσύνη να πάω για έλεγχο θυρεοειδούς! Σευχαριστω!

πρίν από 17 λεπτά , linaa είπε:

Πολύ καλός ο Άκης ναι!Κι εγώ ποια συνταγή του έχω κάνει έχει βγει πετυχημένη!

Για δώστε συνταγές!!!

EvgLp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ntemiiiiii είπε:

Έχεις δίκιο ναι γι'αυτό είπα αν δεν προκύψει εγκυμοσύνη να πάω για έλεγχο θυρεοειδούς! Σευχαριστω!

Πολύ καλός ο Άκης ναι!Κι εγώ ποια συνταγή του έχω κάνει έχει βγει πετυχημένη!

Για δώστε συνταγές!!!

στα μαγαζια του στην αγια παρασκευη εχεις παει??? πολυ νοστιμα ασε !!!! εχει δυο ενα με πρωινο κ ενα με χαμπουργκερ τελεια κοριτσια να πατε!!! 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια έκανα ένα ζεστό μπανάκι που με χαλαρώνει και συνήθως βοηθά να μου έρθει και η περίοδος. Αύριο είναι η μέρα μου αν ξυπνήσω καθαρή θα έχω ελπίδες! Πάντα πρωί μου έρχεται η κυρία κάθε μήνα! Επίσης έβλεπα το στήθος μου δεν έχω φλέβες ΑΛΛΑ είναι τούμπανο και οι θηλές κάπως καφέ που είναι ροζ εμένα γιατί έχω ανοιχτόχρωμη. Επίσης το σπυράκι που πάντα εμφανίζεται πριν αδιαθέτησω δεν έχει σκάσει ακόμα μύτη, λέτε να είναι ενθαρρυντικό?? Τρέλα!!! Καλό βράδυ :eek:

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, noni90 είπε:

@ntemiiiiii αν δεν ειναι απο μπεμπε μαλλον ειναι θυρεοειδης.. κ εγω εχω κατι συμπτωματα παρομοια κ εκανα εξετασεις και τις περιμενω κατι μου λεει ομως οτι ξερυθμιστηκα παλι..... 

κοριτσια εγω λευκά πηχτά υγρά έχω πάντα μετά την ωορρηξία. Πάντα φοράω σερβιετάκι γιατί ειναι αρκετούτσικα...Σημερα μου ξεκίνησαν και ετσι καταλαβαινω οτι εχει περασει η ωορρηξια μου. Μηπως ειναι συμπτωμα μονο για αυτές που δε τα βλέπουν συνήθως?

@Dimitr@17 αφού τα είχες και στην προηγούμενη εγκυμοσυνη ειναι καλο σημαδι..... Εχε το μυαλο σου και για άλλα συμπτώματα

Εμείς δυστυχως χασαμε την μερα πριν την ωορρηξια που ειναι  σημαντικη μερα κι ετσι αυτο το μηνα δεν εχω να περιμενω κατι.... Πρωτη φορά χάνουμε μέρα και μου έχει έρθει λίγο κάπως.

Εχουμε μερες πολλες ακομα καλυτερα να μην το σκεφτομαι κ.οτι ειναι να γινει ας γινει

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , linaa είπε:

στα μαγαζια του στην αγια παρασκευη εχεις παει??? πολυ νοστιμα ασε !!!! εχει δυο ενα με πρωινο κ ενα με χαμπουργκερ τελεια κοριτσια να πατε!!! 

Ευτυχώς μου πέφτουν λίγο μακρυά!!!χαχαχα

πρίν από 10 λεπτά , kido είπε:

Κορίτσια έκανα ένα ζεστό μπανάκι που με χαλαρώνει και συνήθως βοηθά να μου έρθει και η περίοδος. Αύριο είναι η μέρα μου αν ξυπνήσω καθαρή θα έχω ελπίδες! Πάντα πρωί μου έρχεται η κυρία κάθε μήνα! Επίσης έβλεπα το στήθος μου δεν έχω φλέβες ΑΛΛΑ είναι τούμπανο και οι θηλές κάπως καφέ που είναι ροζ εμένα γιατί έχω ανοιχτόχρωμη. Επίσης το σπυράκι που πάντα εμφανίζεται πριν αδιαθέτησω δεν έχει σκάσει ακόμα μύτη, λέτε να είναι ενθαρρυντικό?? Τρέλα!!! Καλό βράδυ :eek:

Μακάρι κορίτσι μου! Περιμένουμε αύριο νεακια λοιπόν... καλή ξεκούραση...

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, noni90 είπε:

@ntemiiiiii

@Dimitr@17

Εμείς δυστυχως χασαμε την μερα πριν την ωορρηξια που ειναι  σημαντικη μερα κι ετσι αυτο το μηνα δεν εχω να περιμενω κατι.... Πρωτη φορά χάνουμε μέρα και μου έχει έρθει λίγο κάπως.

Εμεις Δυστυχώς χασαμε ολες τις καλες μερες με το σπερμοδιαγραμμα τον ταλαιπωρεί και ενα δοντι και.ξεκίνησε αντιβίωση ασε χαλια!!! Οποτε αν εχασες μονο μια μερα μια χαρα σε βρίσκω!!!!

jgJqp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

Εμεις Δυστυχώς χασαμε ολες τις καλες μερες με το σπερμοδιαγραμμα τον ταλαιπωρεί και ενα δοντι και.ξεκίνησε αντιβίωση ασε χαλια!!! Οποτε αν εχασες μονο μια μερα μια χαρα σε βρίσκω!!!!

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Ειτε το πιστευεις ειτε οχι πρωτη φορα χανουμε μερα στις γονιμες. Μου ηρθε λιγο αποτομο... χασαμε τη μερα πριν την ωορρηξια. Τωρα ενταξει μην ειμαι υπερβολικη, προσπαθησαμε κ πριν κ μετα απο εκεινη τη μερα. Και να μη κατσει αυτο το μηνα δε πειραζει δε χαθηκαν κ οι μηνες! Και για σενα το ιδιο ισχυει! Τον αλλο μηνα!

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Ειτε το πιστευεις ειτε οχι πρωτη φορα χανουμε μερα στις γονιμες. Μου ηρθε λιγο αποτομο... χασαμε τη μερα πριν την ωορρηξια. Τωρα ενταξει μην ειμαι υπερβολικη, προσπαθησαμε κ πριν κ μετα απο εκεινη τη μερα. Και να μη κατσει αυτο το μηνα δε πειραζει δε χαθηκαν κ οι μηνες! Και για σενα το ιδιο ισχυει! Τον αλλο μηνα!

Εγω αυτο που τελικά εχω καταλαβει ειναι οτι αμα ειναι να το πιασουμε το σπορακι και μια φορα να κάνουμε θα το πιασουμε! Παμε για το 2018 δυναμικαααα!!!! Αμα φτιάξουμε και το σπερμα εμεις ολα καλα θα παν!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Just now, Μάντη είπε:

Εγω αυτο που τελικά εχω καταλαβει ειναι οτι αμα ειναι να το πιασουμε το σπορακι και μια φορα να κάνουμε θα το πιασουμε! Παμε για το 2018 δυναμικαααα!!!! Αμα φτιάξουμε και το σπερμα εμεις ολα καλα θα παν!!!

για να δουμε κ το δικο μας το σπερμα απ το 2018! Παμε δυναμικα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...